- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.481
canım daha ağlamaz arkandan...benimki gülüyor ben giidyorum bay bay diyorum....zamanla artacak bize duygulaı belirgin şekilde...benimki de esrar çeker gibi emmiyo...zaten 1 haftadır...emmemek için direniyor ısırıyor ağlıyor mememe gelince...sağ biberonla ver lıkır lıkır içiyor....ben de çok üzülüyorum artk ememyi bırakacak diye....o senin annesi olduğu çok iyi biliyor...bunu sana zamanla gösterecek merak etme canım.....
birşey sorayım sana canım ya....duru gündüzleri emme de sorun çıkarıyo...gece emiyor ama en fazla 6-7 dakika .....acaba süt sağmaya başladıktan sonra biberonamı alışı diyorum..sen de nasıl canım?
tesekur ederım canım evet bır kacını sıldım sonra unutuyorum kalıyor oyle.. unutmadna sıleyım dedım..Hayırlı Cumalar Hepinize...
Hicran,Zeynep,Serap resimleriniz çok hoş.
Duygu sen de çok güzel gelin olmuşsun.
Canan senin ikiz olduğunu bilmiyordum ama ortadaki daha farklı.
Betül bi senin resimlerini göremedim hemen silmişsin galiba.Bu arada oğluşuna da maşallah.
Allah senı bu ne gııııı :roflol::roflol: tam turk fılmınden cıkmıssın burdaaa.. kaydirigubbakcemile3bikib bakalım bu kimmmmmmm tam 13 yıl önceki rsmimmm büyük ada da çekilmiştiiii
merak ettım valla bulursan koy barııı gulelım bıraz kaydirigubbakcemile3palyaçolu yaniiiiiiii kızzz bende bir ara palyaçooo oldummmm benim bir arkadaşım vardı maria onların cadılar bayramı vardı aynı gün doğum günüydü ona süprüz yapmıştım bulursam koyarımm:roflol:
------
ben baya resim çektirmiştim stüdyoda ama pc de yok şimdi bunu buldum bide
bravo valla kocana. hep mutlu edin inşallah birbiriniziahanda alakasız resimlerrr kocişim doğum günümde yapmıştı bu hoşluğu bana 2 yıl önceee
adama bak be gülle donatmış odayı ttütütüütütüütütütütüütüt her zaman böyle olun mutluluklar
Ooooooo Hicrancım maşallah.Ama sen bu güllü resimleri koyarak bizim kocişlerle aramızı bozmak mı istiyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?