Doğum yapmış olan anneler buraya....

silindi şansınıza küsün beaaaahhhhhhhh
ben baya resim çektirmiştim stüdyoda ama pc de yok şimdi bunu buldum bide

Son düzenleme:

deryacım beni gündüz olarak pazar günleri görüyor sedece onda da bazen emiyor bazen aç olsa bile emmiyor, geceleride 3-4 dk ancak emiyor 5 kere falan kalakr oldu. uyuyakalıyor emerken. tabiki biberon benimkinide son zamnlarda etlilemmeye başladı.

tesekur ederım canım evet bır kacını sıldım sonra unutuyorum kalıyor oyle.. unutmadna sıleyım dedım..
bikib bakalım bu kimmmmmmm tam 13 yıl önceki rsmimmm büyük ada da çekilmiştiiii
Allah senı bu ne gııııı :roflol::roflol: tam turk fılmınden cıkmıssın burdaaa.. kaydirigubbakcemile3
merak ettım valla bulursan koy barııı gulelım bıraz kaydirigubbakcemile3

Duygu eve haklısın ınsanın en guzel halı Allahın yaratıgı gıbı olan halı galıbaa...
ama yınede aklım acık renkte kalmadı degıll.. sacım uzasın o tonlara donecegım artıkkk.. :icecream:

adama bak be gülle donatmış odayı ttütütüütütüütütütütüütüt her zaman böyle olun mutluluklar

maşallh be ne aşk beee ...allh devam ettirsin.aşk ışığınız hiç sönmesin.hep yansın.a.s..

benim koçişte evlenmeden önce çook ilğnç sprizler yapardı..şimdiii fooosss...klava:kötükedihüso..köprüyü geçene kadarmışş...:uhm:

vala hicrancım bu resim repi hakketti amma dinlenmedeymişim.çıkınca ilk senin koçise teşşkür repii.

hicranda tam kocayı bulmuş heeeeeeeee benimki sadece doğum yaptığımda bir demet gül yaptırmıştı he he he, maaşallahhh zaten fotolardan belli senin bir dediğini iki etmiyor bellii allah mutluluğunuzu sonsuz etsin canım.

deryaaa çok güzelmişsin gelinliğinle maşşallahh ben senide çok beyeniyorum zaten. ama saçların koyu daha güzel sanki dimi. röflenin modası geçti gibi sanki yaa.

albümden çektim özendim herkeslerden bende koyam dedim gelinlik giyesim geldi benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende esımın evlendıkten sonrakı ılk dogum gununde boyle seyettımmm .. naniknanik

valla evın heryerını boyle yapmıstım ama artık bazı yerlerıı gosteremicüüümmm ehm ehmm :asigim:
ALINTI ETMEYİİNNN ULENN.. :roflol::roflol:

Hicrancım şaka bi yana çok güzel bi sürpriz maşallah eşine.Rabbim hepimizin yuvasını huzurlu ve bir ömür kılsın inşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…