- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.521
yav elını atmısken banada calıssan az olmazmiii :jeyyar: laelaelaelaelae
gnydn64 kız sen fatmanın ablasıymışın ya anna bak bak ben cahal daha yeni öğrendim
Bende esımın evlendıkten sonrakı ılk dogum gununde boyle seyettımmm .. naniknanik
.......................]valla evın heryerını boyle yapmıstım ama artık bazı yerlerıı gosteremicüüümmm ehm ehmm:asigim:
ALINTI ETMEYİİNNN ULENN.. :roflol::roflol:[/COLOR][/I][/B][/QUOTE
vay vay vayyyyyyyyyyyy bir şöyle doğum günü kutlayamadık yaaaaaaa millet romantik yaaaa bizzz öyleee koyun gibi yaşıyoruzzz, :roflol: ben de bir tuhaflık var sanırsammm kaydirigubbakcemile. oy oyy oyyyyy mumlara bakkk betüllllllllllllllllllll kocişin eve gelince ne yaptı kız anlatsanaaa:içelim:
o yaptırdıgın sarı röfleylemi oluyor yaa ben bu sarı ısını cozemedım galıba...
röfle saca sık sık ve ınce atılan sarılar degıl mı ? burada heryer sarı senınkının ? dıplerden bırazı harıcc..CADIARZU
Aslan'ımmm bugun 4. Ayını doldurdduuuuuuuuu hihoyyythihoyyyt
evet canım öyleyim.
gelinlik çok yakışmış çok güzelsin maşallah
evet canım öyleyim.
gelinlik çok yakışmış çok güzelsin maşallah
Bu da benım söz gunumden..
40 derece yaz sıcagında kucuk evın ıcınde 40 kusur kısıydık duvarlardan su akıyordu artık saclarımda yagmur da kalmısım gıbı sonmustu 5 dk da bır banyoya gıdıp kabartıyorduk arkadaslarla cıkınca yıne sonuyordu nemden sıcaktann kafamçokkarıştı
bırazcık topluyum burdagözlerıde patlatmısım ama yınede sevıyorum bu fotomuu :roflol:
------------------------------
tosunu uyutuyorum şu an teyzesi
sabah bi günaydın deyip kahvaltı etmeye gitmiştim bende gerçi sen şimdi kızarsın kahvaltı edenlerdenim bende
bende seninkinin gözlerine bayılıyorum maşallah ya o renk ne öyle nazar değmesin harika
Aslan'ımmm bugun 4. Ayını doldurdduuuuuuuuu hihoyyythihoyyyt
hangi fatmanın ablası delikız fatmanınmı delikafadulden yok artık inanmam.
teşekkür ederim canım saol
kızlar eşimin kuzeni bugün 7 aylık doğum yaptı bebeğe kan gitiyor diye aldılar Allahım inşallah yaşar 1 kg.doğmuş yaaa((
hangi fatmanın ablası delikız fatmanınmı delikafadulden yok artık inanmam.
gnydn64 kız sen fatmanın ablasıymışın ya anna bak bak ben cahal daha yeni öğrendim
arsu ben saten senin güsel olduğunu öncden de söylemiştim tekrarlamaya gerek yok sanırsam, güsel kıslar gelin olunca daha bir güsel oluyor canım.gamyoncuiremsu allah nazarlardan korusun.
evet canım kardeşim oluyo fatmişkom.
düğün fotolarında vardı resmi farketmedin herhalde.kaydirigubbakcemile2
öpüyom şaşkın yanaklarındanŞeniz
ay iki dakika kayboluıyom bi sürü yazıyonuz heee....hicrancım sağol ilgin için herkese teşekkürler arkadaşlar inşallah bebiş iyi olur bakalım iş çıkışı gidicem yanına zaten...o kadar da iyi bir kızcağızki çok seviyorum onu Allahım inşallah onun yanında olur....
canım biz nerdeyse aynı zamanda doğum yapıcaktık. fatma 38. haftasında doğum yaptı benimde günüm geçti 41. haftamı doldurdum böylece aramızda 1 ay oldu.o resimdeki fatmamydı.ben anlamadım valla.biraz küçükmüş o zaman.siz iki kardeş aynı zamnda mı doğum yaptınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?