Doğum yapmış olan anneler buraya....

betil sütü sormuşsun
evet bildiğimiz kutu sütlerden koyuyorum yarım yağlı olanlarından a.s

mesajı yeni gördüm bacımmm evet benimki röfle ama devamlı yapınca böle oluyor sık sık ta aralıklı da olur sen nassıl istersen bacum resimde hep sarı gibi durmuş olabülüüü ama canlısı öle değildi yani okadar değildiii peşpeşede yapınca tabiii kendi saçın sadece diplerde kalıyor ben bütününe attırırdım heppp renk otursun diyee

ben bunu niye kaçırdım yawwww banane banane bende istiremmm:roflol:

nasıl yani yaaa sendemi kahvaltı edenlerdensin:uhm: pes yani pesssssssssdelikafadulden ayıp yaaa kahvaltı haaaa.......cokacimcoook yayın kardeşim yayın haftada 3 kris de var zaten.:1ninca:

kızlar eşimin kuzeni bugün 7 aylık doğum yaptı bebeğe kan gitiyor diye aldılar Allahım inşallah yaşar 1 kg.doğmuş yaaa((

allah yardımcısı olsun canım yeni gördüm yazıyı burası toz duman oldu bugünn:roflol: inşallah yaşar bebeğinizzz rabbim uzun ömür versinnn benim kızkardeşim 6 aylık doğum yapmıştı sölemiştim daha önce hani az önce sarı saçlı resmimde kucağımdaki bebek var ya o işte 52 gr 33 cm doğdu maşallah yaşıyor rabbim yeterki sağlık versin ömür versin

arsu ben saten senin güsel olduğunu öncden de söylemiştim tekrarlamaya gerek yok sanırsam, güsel kıslar gelin olunca daha bir güsel oluyor canım.gamyoncuiremsu allah nazarlardan korusun.

teşekkür ederim şekerim aynen güzelim güzeliz bütün eylül anneleri güzelhihoyyyt

evet canım kardeşim oluyo fatmişkom.
düğün fotolarında vardı resmi farketmedin herhalde.kaydirigubbakcemile2
öpüyom şaşkın yanaklarındanŞeniz

kaydirigubbakcemile fatmanın ablası serapkaydirigubbakcemile

ay iki dakika kayboluıyom bi sürü yazıyonuz heee....hicrancım sağol ilgin için herkese teşekkürler arkadaşlar inşallah bebiş iyi olur bakalım iş çıkışı gidicem yanına zaten...o kadar da iyi bir kızcağızki çok seviyorum onu Allahım inşallah onun yanında olur....

o resimdeki fatmamydı.ben anlamadım valla.biraz küçükmüş o zaman.siz iki kardeş aynı zamnda mı doğum yaptınız..

geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:umarım bebiş çok iyi olur:Saruboceq:

o resimdeki fatmamydı.ben anlamadım valla.biraz küçükmüş o zaman.siz iki kardeş aynı zamnda mı doğum yaptınız..
canım biz nerdeyse aynı zamanda doğum yapıcaktık. fatma 38. haftasında doğum yaptı benimde günüm geçti 41. haftamı doldurdum böylece aramızda 1 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…