- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.541
geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:umarım bebiş çok iyi olur:Saruboceq:
o resimdeki fatmamydı.ben anlamadım valla.biraz küçükmüş o zaman.siz iki kardeş aynı zamnda mı doğum yaptınız..
aytencim nereye kayboldun yaaaa
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:CANIM SANA İKİDİR DENİYOM BAŞKA KAPIYA DİYORRRRRRRRRR:roflol::roflol:
olculerınden bahsedermısın canım bıraz ne kadar koyuyorsun yaptıgın seyler den ve ne kadarını yıyor ?betil sütü sormuşsun
evet bildiğimiz kutu sütlerden koyuyorum yarım yağlı olanlarından a.s
ne yapsın kapıdan gırınce ruyalar alemıne daldım sandı heralde.. :roflol:vay vay vayyyyyyyyyyyy bir şöyle doğum günü kutlayamadık yaaaaaaa millet romantik yaaaa bizzz öyleee koyun gibi yaşıyoruzzz, :roflol: ben de bir tuhaflık var sanırsammm kaydirigubbakcemile. oy oyy oyyyyy mumlara bakkk betüllllllllllllllllllll kocişin eve gelince ne yaptı kız anlatsanaaa:içelim:
maşallah aslan emreye tebrik ederim annesi hada nice yaşlara inşallaha.s.
gamyoncuiremsugamyoncuiremsuben bunu niye kaçırdım yawwww banane banane bende istiremmm:roflol:
bu kez başardım galiba aslında sabah da aynı boyutları seçmiştim ama neden öle devasa bişi gözüktü anlamadım doğrusu
maşallahhhh ağzında kulaklarında yaww hep böyle gülsün yüzün emiii:Saruboceq::Saruboceq:
aytencim senin çalıştığın yer ne firması
Merhabalar Arkadaşlarrr
Ne güzel resimler konulmuş,gerçi kaçırmışım bazılarını
Derya,gnyn,Hicran,Arzu aklımda kalanlar bunlar maşallah hepinize..bakıyorumda hepinizin yüzünde ayrı ayrı bir masumluk var..
Betül süprizin çok güzel olmuş, normalde ben hiç süpriz filan yapmam ama kırk yılın başı bir kere süpriz yaptım onda da serkanboraya denk geldii demek oğlum özel bir gün istiyormuş dünyaya gelmek için
Hicran o güller canlımıydı merak ettim ne güzel kokmuştur oda...........
Kendi resmimi çekmemiştim o günn biraz vamp olmuştum sositosositosositososito
ama sofranın resmi hala duruyorr:))
karnım acıktı yaaaa
G]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?