Doğum yapmış olan anneler buraya....

o resimdeki fatmamydı.ben anlamadım valla.biraz küçükmüş o zaman.siz iki kardeş aynı zamnda mı doğum yaptınız..

evet canım ozaman küçüktüm ben bekardım daha şimdi şişmanladım tabi tanıyamaman normaldir
ben ablamdan 1 ay önce doğum yaptım

kızlarrrr bana bir mail gelmişşş gülmekten yıkıldım yawww okuyunda silicemmm pek sayfaya uygun olmaz herhaldee:roflol::roflol:

- ..:roflol:
SİLDUM ONİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KARANTİİİİİİİİİİ

Son düzenleme:
CANIM SANA İKİDİR DENİYOM BAŞKA KAPIYA DİYORRRRRRRRRR:roflol::roflol:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
betil sütü sormuşsun
evet bildiğimiz kutu sütlerden koyuyorum yarım yağlı olanlarından a.s
olculerınden bahsedermısın canım bıraz ne kadar koyuyorsun yaptıgın seyler den ve ne kadarını yıyor ?
ne yapsın kapıdan gırınce ruyalar alemıne daldım sandı heralde.. :roflol:
hıc beklemıyordu sanırım.. bırde kapıdan ıtıbaren her yer boyle mumluydu baska ısık yoktu.. ama onları yapana kadar ne ter doktum beee

maşallah aslan emreye tebrik ederim annesi hada nice yaşlara inşallah a.s.

tesekkur ederız teyzesıı ınsallahh amınn hepimizin bebislerle...
a.s.

ben bunu niye kaçırdım yawwww banane banane bende istiremmm:roflol:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
bu kez başardım galiba aslında sabah da aynı boyutları seçmiştim ama neden öle devasa bişi gözüktü anlamadım doğrusu

resize image yazan kısmı ısaretlememıssındır canım.. boyutu secıp orayı ısaretlemen lazım..
masallahhh sızee :))

........................................................
bu kez başardım galiba aslında sabah da aynı boyutları seçmiştim ama neden öle devasa bişi gözüktü anlamadım doğrusu[/QUOTE]

he he he yakından tanıma fırsatı bulduk işte seni fenamı oldu.:lepi:

Son düzenleme:
Merhabalar Arkadaşlarrr
Ne güzel resimler konulmuş,gerçi kaçırmışım bazılarını
Derya,gnyn,Hicran,Arzu aklımda kalanlar bunlar maşallah hepinize..bakıyorumda hepinizin yüzünde ayrı ayrı bir masumluk var..
Betül süprizin çok güzel olmuş, normalde ben hiç süpriz filan yapmam ama kırk yılın başı bir kere süpriz yaptım onda da serkanboraya denk geldii demek oğlum özel bir gün istiyormuş dünyaya gelmek için
Hicran o güller canlımıydı merak ettim ne güzel kokmuştur oda...........
Kendi resmimi çekmemiştim o günn biraz vamp olmuştum sositosositosositososito
ama sofranın resmi hala duruyorr:))

karnım acıktı yaaaa

evet canım canlıydı kaçtane vardı bilemiyorum ama çok vardı koridorda da vardııı yol çizmişti bulamam odayı diye herhade :roflol:yanlız sonrası kötü oldu 3 gün heryerden gül dikeni toplamıştımm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…