Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencim maşallah sana kız nazar değmesin o düğün resmindeki gelin sen misin hangisisin sen orda bilemedim :1no2:CADIARZU

Hicran geçmiş olsun canım,neden sintigrofi çektiriyorsunuz? merak ettim inşallah rahat geçer .. gerçi çıkıyormuşsun şimdi gelince görürsün artık........

kızlar birazdan çıkıcam önce hastaneye gidicem pınarın yanına sonra da anneme gidicem ohh..ana gibi yar olmazmış....hafta sonu annemdeyim yani akşam gene gelirimmm....öpüyorummmm hepiniziii

Hicran geçmiş olsun canım,neden sintigrofi çektiriyorsunuz? merak ettim inşallah rahat geçer .. gerçi çıkıyormuşsun şimdi gelince görürsün artık........

edacım miğde için çektirecekler, mide reflüsü için. bizim böbrek sintigrafisi belli oldu geriye kaçış yokmuş.

aytencim senin bu oğluşunu yicem ben maşşalllah kırk bir kere o gözler ne öle bizimkinin lacivert belki maviye döner baba taraf hep mavi hala umudum var yanii:))
arzucum sağol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…