Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencim senin bu oğluşunu yicem ben maşşalllah kırk bir kere o gözler ne öle bizimkinin lacivert belki maviye döner baba taraf hep mavi hala umudum var yanii:))
arzucum sağol canımmm

sağol canım hepsi melek benceee allah korur onları, hem buradaki herkesin bebeşi çok tatlı hepsine maaşşallhhhh

Kızlar az önce Aslan'a 2 cor. kasıgı meyve puresının(elma-seftali) ıcıne 1 bebe bıskuvusu atıp 2-3 damla sıcak suyu koyup ezdım ıyıce muhallebı gıbı cok koyuda olmadı cok sıvıda.. cok sevdı tadını hepsını yedii..
bakalım bundan rahatsızlık duyacak mı..

inşallah yapmaz canım, ama sen sıvıları verdinmi önden elma suyu havuç suyu falan, direk muhallebi kıvamınamı geçtin.

hıımmm.Deryacımm siz ne zaman çektirdiniz ben kaçırmışım canım,nasıl geçti çok ağladı mı yavrum??
ee kaçakta yoksa neden kaynaklanıyormuş peki?

hıımmm.Deryacımm siz ne zaman çektirdiniz ben kaçırmışım canım,nasıl geçti çok ağladı mı yavrum??
ee kaçakta yoksa neden kaynaklanıyormuş peki?

işte darlıktan dedi 2 yaşına kadar takip edilecekmiş, her ay idrar tahlili, 2 ayda bir ultrason çekilecekmiş. %70 i düzeliyor dedi bakalım takipteyiz. şu anda antibiyotik veriyoruz.

inşallah yapmaz canım, ama sen sıvıları verdinmi önden elma suyu havuç suyu falan, direk muhallebi kıvamınamı geçtin.

yok verdım canım, cok duzenlı hergun degıl ama ara ara elma ve havuc suyu verdım... kıvamını bıraz daha kolay yemesı ıcın ayarlıyorum dırek katı muhallebı gıbı olmuyor suan verdıklerımın..

işte darlıktan dedi 2 yaşına kadar takip edilecekmiş, her ay idrar tahlili, 2 ayda bir ultrason çekilecekmiş. %70 i düzeliyor dedi bakalım takipteyiz. şu anda antibiyotik veriyoruz.

Anladım canım,inşallah kendi kendine düzelir.idrar da mikrop çıktı mı yoksa önlem için mi kullanıyorsunuz antibiyotiği?

Anladım canım,inşallah kendi kendine düzelir.idrar da mikrop çıktı mı yoksa önlem için mi kullanıyorsunuz antibiyotiği?

yok canım bu sintigrafi sırasında bişey sokuyolar ya onun için verdiler antibiyotiği önlem olarak sizde bri değişiklik varmı bu arada ayten ben:mymeka:

Ayten maşallah oğluna o gözler ne öyle maşallah maşallahBen kızıma pirinç unu vermiştim maf etti kızımı sonra milupanın sütlü pirinci vardı onu denedim o da aynı şekilde çok kötü yaptı iki büklüm oldu yavrum.Doktorda pirinç unu doyurmaz şişirir dedi.Meyve bişey yapmıyor ayrıca normal un da dokunmuyor.

teşekkür ederiz canım hepimizin meleği çok tatlı

canım ne güzel düşünmüşsün.
eee böyle masanın bide meyvesi olmalıydı zaten.

merve nerelerde acaba yok oldu 2 gündür. haberi olan varmı.

canım 2-3 gündür gözleri rahatsızmışş,şu an onlıne galiba..
yok canım bu sintigrafi sırasında bişey sokuyolar ya onun için verdiler antibiyotiği önlem olarak sizde bri değişiklik varmı bu arada ayten ben:mymeka:

yok canım biz aynıyız,beklemedeyiz hala.. diğer ultrason tarihini bekliyoruz..niye adım ayten yazmışsın ki:sm_confused: canım senin adını bilmemek mümkün mü?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…