- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.581
aytencim senin bu oğluşunu yicem ben maşşalllah kırk bir kere o gözler ne öle bizimkinin lacivert belki maviye döner baba taraf hep mavi hala umudum var yanii:))
arzucum sağol canımmm
Kızlar az önce Aslan'a 2 cor. kasıgı meyve puresının(elma-seftali) ıcıne 1 bebe bıskuvusu atıp 2-3 damla sıcak suyu koyup ezdım ıyıce muhallebı gıbı cok koyuda olmadı cok sıvıda.. cok sevdı tadını hepsını yedii..
bakalım bundan rahatsızlık duyacak mı..
hıımmm.Deryacımm siz ne zaman çektirdiniz ben kaçırmışım canım,nasıl geçti çok ağladı mı yavrum??
ee kaçakta yoksa neden kaynaklanıyormuş peki?
inşallah yapmaz canım, ama sen sıvıları verdinmi önden elma suyu havuç suyu falan, direk muhallebi kıvamınamı geçtin.
işte darlıktan dedi 2 yaşına kadar takip edilecekmiş, her ay idrar tahlili, 2 ayda bir ultrason çekilecekmiş. %70 i düzeliyor dedi bakalım takipteyiz. şu anda antibiyotik veriyoruz.
Anladım canım,inşallah kendi kendine düzelir.idrar da mikrop çıktı mı yoksa önlem için mi kullanıyorsunuz antibiyotiği?
Ayten maşallah oğluna o gözler ne öyle maşallah maşallahBen kızıma pirinç unu vermiştim maf etti kızımı sonra milupanın sütlü pirinci vardı onu denedim o da aynı şekilde çok kötü yaptı iki büklüm oldu yavrum.Doktorda pirinç unu doyurmaz şişirir dedi.Meyve bişey yapmıyor ayrıca normal un da dokunmuyor.
merve nerelerde acaba yok oldu 2 gündür. haberi olan varmı.
Merhabalar Arkadaşlarrr
Ne güzel resimler konulmuş,gerçi kaçırmışım bazılarını
Derya,gnyn,Hicran,Arzu aklımda kalanlar bunlar maşallah hepinize..bakıyorumda hepinizin yüzünde ayrı ayrı bir masumluk var..
Betül süprizin çok güzel olmuş, normalde ben hiç süpriz filan yapmam ama kırk yılın başı bir kere süpriz yaptım onda da serkanboraya denk geldii demek oğlum özel bir gün istiyormuş dünyaya gelmek için
Hicran o güller canlımıydı merak ettim ne güzel kokmuştur oda...........
Kendi resmimi çekmemiştim o günn biraz vamp olmuştum sositosositosositososito
ama sofranın resmi hala duruyorr:))
karnım acıktı yaaaa
merve nerelerde acaba yok oldu 2 gündür. haberi olan varmı.
yok canım bu sintigrafi sırasında bişey sokuyolar ya onun için verdiler antibiyotiği önlem olarak sizde bri değişiklik varmı bu arada ayten ben:mymeka:
canım ne güzel düşünmüşsün.
eee böyle masanın bide meyvesi olmalıydı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?