Doğum yapmış olan anneler buraya....

DIONYSOS kız düğün resimlerinde gördümde eşin nereli nasıl değişik altınlar takmışlar öyle

urfalı canım ama bende g.antepli olmama rağmen ilk defa gördüm. kurdele şeklinde olana frenk bağı diyorlar koldaki akıtma ve eldivenler..
saolsun biraz abarttı kendisi benim de işime geldi:smiley-cool::smiley-cool:

urfalı canım ama bende g.antepli olmama rağmen ilk defa gördüm. kurdele şeklinde olana frenk bağı diyorlar koldaki akıtma ve eldivenler..
saolsun biraz abarttı kendisi benim de işime geldi:smiley-cool::smiley-cool:

derya dedin ya şeker hani nerde düğün resmi altınlar nerdeeeeeeeeeedelikafadulden

Seni düşünmek güzel şey :asigim:
Seni düşünmek ümitli şey
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
(kocişimi ösledim ne?)

Seni düşünmek güzel şey :asigim:
Seni düşünmek ümitli şey
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
(kocişimi ösledim ne?)
]

Seni bilmem ama ben çok özledim 2 haftadır görmüyorum pazar gelecek inşallah...

hangi kasa tam olarak yeri nerde onuda yanlışlıkla yazıversene bi zahmetcokacimcoook

silinmiştir...........

Son düzenleme:
canım ben resimlerini görmemiştim ne güzel bir gelin olmuşsun.
allah mutluluğunuza mutluluk katsın .

normalde abim bayağı bir yakışıklıdır ama fotoda ikimizde kaymışız düğün sonlarına doğru....
normal bir günde çekilen fotomuz bu arada oğlumun ilk ismi abimin ismisr..Ailemizin canıdır...
....................

Son düzenleme:
edacım çok tatlı bi gelin olmuşsun maşallah, şaka bi yana o takıları bankada tutman ii olmuş. ne biçim bişey onlar öyleee he he he sarraf dükkanı gibi olmuşsun maaşallhhh .

Son düzenleme:
gıızz kahvaltı değil öğlen uykusuna gitmiştim.ama bizim kerata fazla uyumadı.onla uğraştım biraz.dedim oğluşumu ihmal etmemyeyyim.kucağımda falan gezdirdim oynadım biraz.hep burası olmuyor.kıvanç bey rahatsız oluyormuş.yeter anne artık diyor.biraz benle ilgilen diyor.senin resimleri ben göremnedim gıı.(( napcaz şimdi..

naniknaniklülülülülülübetülcüm o mumlar için sana rep vercektim emme veremedim.başka kullanıcılara diyor.birara atarım.izin verdiği zamn.
aslan emre o gece mi oluştu yoksam ))

betülcüm;

yarım çay bardağı süt
1 çay bardağı su
2 şeker kaşığı irmik
1 veya 1,5 çay kaşığı şeker

hepsini karıştırıp koyulana pişiriyorum

bu ölçüler ile biraz çok oluyor ölçüleri biraz azaltabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…