- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.621
gıızz kahvaltı değil öğlen uykusuna gitmiştim.ama bizim kerata fazla uyumadı.onla uğraştım biraz.dedim oğluşumu ihmal etmemyeyyim.kucağımda falan gezdirdim oynadım biraz.hep burası olmuyor.kıvanç bey rahatsız oluyormuş.yeter anne artık diyor.biraz benle ilgilen diyor.senin resimleri ben göremnedim gıı.(( napcaz şimdi..
naniknaniklülülülülülübetülcüm o mumlar için sana rep vercektim emme veremedim.başka kullanıcılara diyor.birara atarım.izin verdiği zamn.
aslan emre o gece mi oluştu yoksam ))
betülcüm;
yarım çay bardağı süt
1 çay bardağı su
2 şeker kaşığı irmik
1 veya 1,5 çay kaşığı şeker
hepsini karıştırıp koyulana pişiriyorum
bu ölçüler ile biraz çok oluyor ölçüleri biraz azaltabilirsin
Kızlar canım sıkkın yaa sohbet etcek bırı varmıııı ??
betül kız aslan gece kaç defa uyanıyor canım
eşime sınırlendım canım ya onemlı bırsey yok ama canım sıkıldı ıste.. eve geldı 5 dk sonra cıktı hala gelmedı.. abımı hastaneye goturdu bıraz rahatsızdı kan fılan vermıs onu bekleyene kadar yemek yemeye fılan gıdelım demısler az bı yere cıksa hemen baska yerlerede sarkıyorlar yarım saatlık yerden 3 saatte gelıyorlar sınır oluyorum yaa bu saat oldu gelıncede yatar uyur tabıı zaten gorusemıyoruz adam gıbıı fitil oluyorum fitil boyle seylereeeeee..... guya kan sonucunu beklıyorlarrr orda burda yemek yıyıp gezerekkkkne oldu kız hayrola
eşime sınırlendım canım ya onemlı bırsey yok ama canım sıkıldı ıste.. eve geldı 5 dk sonra cıktı hala gelmedı.. abımı hastaneye goturdu bıraz rahatsızdı kan fılan vermıs onu bekleyene kadar yemek yemeye fılan gıdelım demısler az bı yere cıksa hemen baska yerlerede sarkıyorlar yarım saatlık yerden 3 saatte gelıyorlar sınır oluyorum yaa bu saat oldu gelıncede yatar uyur tabıı zaten gorusemıyoruz adam gıbıı fitil oluyorum fitil boyle seylereeeeee..... guya kan sonucunu beklıyorlarrr orda burda yemek yıyıp gezerekkkk
Çok üzgünüm çoook
can sıkıntısı deyinceediyonuzmu ara sıra azda olsa:))))))))))))))):içelim:
tesekkur ederım canım yalnız ırmık kolay pişiyormu ayrıca bebekler ıcın ırmık ılk defa duydum netten mı aldın bu tarıflerı nasıl sevdımı senın paşa..
sıkma kız canını birde abini götürmüş sağlık var ortada geçmiş olsun bu arada önemli bişi yoktur inş.üzülme iimi:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?