Doğum yapmış olan anneler buraya....

he he hee akşam evden atarım fırsat bulursam artık

ben burdaykene at heh.kızarım valla.ege beyi önce ye bitir ısır sonra o uyuynca at canım.ne de olsa annesini az görüyor.dolu dolu zamn geçir oğlunla..benim için o tatlı yanaklarından öp..

naniknaniklülülülülülübetülcüm o mumlar için sana rep vercektim emme veremedim.başka kullanıcılara diyor.birara atarım.izin verdiği zamn.
aslan emre o gece mi oluştu yoksam ))

yok canım :) o gece degıl o ılk evlendıgımız zamanlardı.. 1 seneyı gectıkten sonra olustu Aslanımız.. yılbasında seyetmısııızzz... :asigim:
Bu arada repimi isterım en kısa zamandaa ona göreee :))))

tesekkur ederım canım yalnız ırmık kolay pişiyormu ayrıca bebekler ıcın ırmık ılk defa duydum netten mı aldın bu tarıflerı nasıl sevdımı senın paşa..

ne oldu kız hayrola
eşime sınırlendım canım ya onemlı bırsey yok ama canım sıkıldı ıste.. eve geldı 5 dk sonra cıktı hala gelmedı.. abımı hastaneye goturdu bıraz rahatsızdı kan fılan vermıs onu bekleyene kadar yemek yemeye fılan gıdelım demısler az bı yere cıksa hemen baska yerlerede sarkıyorlar yarım saatlık yerden 3 saatte gelıyorlar sınır oluyorum yaa bu saat oldu gelıncede yatar uyur tabıı zaten gorusemıyoruz adam gıbıı fitil oluyorum fitil boyle seylereeeeee..... guya kan sonucunu beklıyorlarrr orda burda yemek yıyıp gezerekkkk
Çok üzgünüm çoook

aynı insan akşama kadar görmüyor işi olmadığı zaman veya vakit yarattığı zamanlarda seninle olsun istiyorsun merak etme gelir hemen üzülme kız düşünemiyolar bazen biizim ne kadar hassas olduğumuzu:asigim: bende o gün laf soktum en son bebek olunca aldın çiçek bi daha yok diyedelikafadulden dün elinde sallamış gelmiş 2 laf et güzel öyle ver deme çiçek aldım hıh diyoo :d

can sıkıntısı deyince ediyonuzmu ara sıra azda olsa:))))))))))))))):içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
sıkma kız canını birde abini götürmüş sağlık var ortada geçmiş olsun bu arada önemli bişi yoktur inş.üzülme iimi:)))))))))))

hilaryaaaa umutttt geçmişimi okuyorsunuz

Merhaba kızlarrr
Amma muhabbet olmuş ya... Oku oku gözlerim yoruldu... Resimler eklenmiş yine ama hepsini kaçırmışım.. Ama yorumlara bakılırsa hepsi çok güzelmiş....

Biz bugün karma ve pnömokok aşısı olduk.. Ve gün içinde Bora çok huzursuzdu ama ateşi yoktu.Akşam üstü popodan 37.1 37.4 ü gördü.. elini yüzünü yıkadım ılık suyla ama düşmedi.. Eşim geldiğinde tekrar ölçtük.. 38.1 i görünce son çare fitil verdik.. 1.5 saate ateşi düşmüştü... Neşesi yerine geldi hemen kuzumun.. Allah bebişlerimiz hiç hasta etmesin inşalalhh... Hep yüzümüze gülsünler neşeleri yerinde olsun..

tesekkur ederım canım yalnız ırmık kolay pişiyormu ayrıca bebekler ıcın ırmık ılk defa duydum netten mı aldın bu tarıflerı nasıl sevdımı senın paşa..

evet canım kolayca pişiyor tarif nette bebek yemekleri sitesi var oralardan buluyorum istersen sana adresleri özelden atarım
onur çok severek yiyor

betülcüm can sıkıntısı sebebin çok haklı gerçekten bende böyle bi durumda sinirden çatlardım herhalde canım çok haklısın eşine kızmakla gelince konuş bence ben olsam biraz tartışma da yapardım eşimle :mymeka: ama sen boşver huzurunuz bozulması konuşarak halledin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…