- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.641
Merhaba kızlarrr
Amma muhabbet olmuş ya... Oku oku gözlerim yoruldu... Resimler eklenmiş yine ama hepsini kaçırmışım.. Ama yorumlara bakılırsa hepsi çok güzelmiş....
Biz bugün karma ve pnömokok aşısı olduk.. Ve gün içinde Bora çok huzursuzdu ama ateşi yoktu.Akşam üstü popodan 37.1 37.4 ü gördü.. elini yüzünü yıkadım ılık suyla ama düşmedi.. Eşim geldiğinde tekrar ölçtük.. 38.1 i görünce son çare fitil verdik.. 1.5 saate ateşi düşmüştü... Neşesi yerine geldi hemen kuzumun.. Allah bebişlerimiz hiç hasta etmesin inşalalhh... Hep yüzümüze gülsünler neşeleri yerinde olsun..
eşime sınırlendım canım ya onemlı bırsey yok ama canım sıkıldı ıste.. eve geldı 5 dk sonra cıktı hala gelmedı.. abımı hastaneye goturdu bıraz rahatsızdı kan fılan vermıs onu bekleyene kadar yemek yemeye fılan gıdelım demısler az bı yere cıksa hemen baska yerlerede sarkıyorlar yarım saatlık yerden 3 saatte gelıyorlar sınır oluyorum yaa bu saat oldu gelıncede yatar uyur tabıı zaten gorusemıyoruz adam gıbıı fitil oluyorum fitil boyle seylereeeeee..... guya kan sonucunu beklıyorlarrr orda burda yemek yıyıp gezerekkkk
Çok üzgünüm çoook
evet canım kolayca pişiyor tarif nette bebek yemekleri sitesi var oralardan buluyorum istersen sana adresleri özelden atarım
onur çok severek yiyor
betülcüm can sıkıntısı sebebin çok haklı gerçekten bende böyle bi durumda sinirden çatlardım herhalde canım çok haklısın eşine kızmakla gelince konuş bence ben olsam biraz tartışma da yapardım eşimle :mymeka: ama sen boşver huzurunuz bozulması konuşarak halledin :teselli:
Merhaba kızlarrr
Amma muhabbet olmuş ya... Oku oku gözlerim yoruldu... Resimler eklenmiş yine ama hepsini kaçırmışım.. Ama yorumlara bakılırsa hepsi çok güzelmiş....
Biz bugün karma ve pnömokok aşısı olduk.. Ve gün içinde Bora çok huzursuzdu ama ateşi yoktu.Akşam üstü popodan 37.1 37.4 ü gördü.. elini yüzünü yıkadım ılık suyla ama düşmedi.. Eşim geldiğinde tekrar ölçtük.. 38.1 i görünce son çare fitil verdik.. 1.5 saate ateşi düşmüştü... Neşesi yerine geldi hemen kuzumun.. Allah bebişlerimiz hiç hasta etmesin inşalalhh... Hep yüzümüze gülsünler neşeleri yerinde olsun..
bora nın doktoru da ilk irmik koyacaksın çorbalara dedi..
sigara:1shok:
amin cansucum ya keşke hep gülseler o kadar yakışıyoki bebeklere gülmek
boracığa çok geçmiş olsun onurunda birkez 39,5 olmuştu ateşi o günü hatırlamak dahi istemiyorum o günden beri çok korkuyorum ateşten
betülcüm can sıkıntısı sebebin çok haklı gerçekten bende böyle bi durumda sinirden çatlardım herhalde canım çok haklısın eşine kızmakla gelince konuş bence ben olsam biraz tartışma da yapardım eşimle :mymeka: ama sen boşver huzurunuz bozulması konuşarak halledin :teselli:
evet az once yaktım bı tanee...
üstünede 10 tane ıcesım var..
sıkma canını.. Erkekler yaşları kaç olursa olsun birer çocuk... Karşı tarafı bazen düşünemiyorlar... Arada böyle gezmeleri olsun be cnm... İş stresini falan da atmış olur biraz.. :mymeka: gelince üzüldüğünü evde seninle birlikte olmasını istediğini söylersin.. Biraz daha özenli davranır
bir taneyle kal canım.. Kendini daha fazla zehirleme... :tomato: Aslan emre ye sigara kokusu hissettirme... Annesinin mis kokusunu alsın... sigarayı değil.. :1hug:
cansu bişey sorcam sana senin ekgıda teriflerinde şöyle bir tarif var ya
" 1.hafta (sebze çorbası)
4 su bar. su,2 orta boy havuç ve 1orta boy patatesi 45-50dk ağzı kapalı kapta pişirin. Düdüklü tencere kullanacaksanız 1.5 su bar. su ile 10-15dk pişirin..
Tel süzgeçten geçirip hiç ezmeden sebzelerin suyunu bir kaba alın.Bir çay kaşığı irmik ile 5 dk daha kaynatın.. "
bu tarifte sebzenin suyunu bir kaba alın
irmikle kaynatın diyor burda sadece suyunu mu kaynatacağız haşlanan sebzeleri o gün vermeyecek miyiz bunu anlayamadım CADIARZU sen yaptın mı hiç bundan ?
Fatma bu ilk haftanın çorbası olduğundan sadece suyu ve irmiği veriyoruz.. sonraki haftalarda sebzelerin pürelerini de ekliyoruz içine..
Ben daha çorbalara başlamadım.. Yoğurt denemiştim.. Ama alerji yaptı.. şimdi yrm yağlı sütle mayalıyorum.. Öyle dokunmuyor.. Bu yüzden birkaç gün hiçbirşey vermedim.. Meyve püresi veriyorum..ama pazartesiden itibaren çorbalara başlayacağım.. Bu arada çok güzel çorba tarifleri buldum.bir ara onları da ekleyeceğim.. Bulduklarım birkaç ay sonrası için tarifler ama çok güzel ve besleyici.. Denenmiş tarifler..
betulygt Delikız+, DIONYSOS hilarya patik(kopyala yapıştır ettim) ben hayal modundayım çıkmadan uyucamki rüyamda bari göreyim-tatlicadiarzu-
iyi geceler yarın görüşürüz :teytey:
betulygt Delikız+, DIONYSOS hilarya patik(kopyala yapıştır ettim) ben hayal modundayım çıkmadan uyucamki rüyamda bari göreyim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?