Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım ya amin bebekler hasta olmasın ağlamasın:1hug: bizimki aybaşında umarım çıkmaz ateşi

sıkma canını.. Erkekler yaşları kaç olursa olsun birer çocuk... Karşı tarafı bazen düşünemiyorlar... Arada böyle gezmeleri olsun be cnm... İş stresini falan da atmış olur biraz.. :mymeka: gelince üzüldüğünü evde seninle birlikte olmasını istediğini söylersin.. Biraz daha özenli davranır

bora nın doktoru da ilk irmik koyacaksın çorbalara dedi..

amin cansucum ya keşke hep gülseler o kadar yakışıyoki bebeklere gülmek
boracığa çok geçmiş olsun onurunda birkez 39,5 olmuştu ateşi o günü hatırlamak dahi istemiyorum o günden beri çok korkuyorum ateşten

Evet canım Umarım hayatları boyunca hep gülerr küçük bebişlerimiz... İnsan hiç kıyamıyor.. Bu akşam ateşi çıktığında keşke benim ateşim olsaydı dedim.. senağlamaAma Allaha şükür hastalıktan değil aşıdan yükseldi ateşi.. En azından biliyorduk sebebini..
Sizede çok büyük geçmiş olsun Fatma... 39.5 baya yükselmişş

Allah biliyorya içimden geçenide söyleyem annem duymasın bunlarısengözlerimebaksanab düşündüğümü tüüüü sana der :tomato:
böyle yağız geceleri kalkmamaya başladığı zaman olsa onu anneme bıraksak ben ogünde kuaföre felan gitmiş cix giyinmiş kokoş olsamkaydirigubbakcemile2 yağızı anneme koysak ercan beni alsa yemek yesek baronda (burda bir restorant)yerimseniben11 kadar felan yemekten çıksak efes pub a gelsek aççık hızlı müzik dinleyip yesek içsekkaydirigubbakcemile3 saat oldu tabi 1 felansositososito ordan çıksak canlı müzik dinlemeye sabaha kadar şarkı söyleyip eğlensek 4 e kadar felan :)))))))))) :sm_cool:evimize gelsek sonra ama ev derli toplu hiç bulaşık yok zerre toz yok neyse çok ayrıntı oldu yatsak uyusak yada başka bişi işte :asigim:sabah olsa öğlene anca kalkarız zati benimki kayfaltıyı hazırlamış beni güllerle uyandırsa kahvaltımızı aşk sözleriyle etsek :asigim:ve bitirsek sonra yağızı almaya gitsek ne güzel olurdudelikafadulden

yok cnaım o zaten hatasını bılıyor abımı arattıyor yemege gıdelım mı dıye sormaya..
sınır oluyorum bende evde oturup onu beklemeye zaaten sabahtan berı yaptıgımzı vaska bırsey yok.. o da fırsat bılıyor hemen afaedersınız bır kelle pacaları var meshur her fırsatta zırt oraya gıdelım dıye abımle bır olunca.. gıcık oluyorum bende... Allahtan kahvesı fılan yok nefret ederım yanı oyle olsaydı zaten hıc tıpım olmazdı heralde arada bır boyle cıkınca cekemıyorumdaaaaa.... .:1closedeyes:

evet canım bır bakıma haklısın arada onlarında cıkmaya ıhtıyacı var ama benımde boyle beklemek zoruma gıdıyor ıste herseyı bırlıkte yapalım ıstıyorum malesef..
hele ıyı ce gecıkmesı hepten sınır edıyor neyse geldı sımdı.. :1closedeyes:

cansu bişey sorcam sana senin ekgıda teriflerinde şöyle bir tarif var ya
" 1.hafta (sebze çorbası)
4 su bar. su,2 orta boy havuç ve 1orta boy patatesi 45-50dk ağzı kapalı kapta pişirin. Düdüklü tencere kullanacaksanız 1.5 su bar. su ile 10-15dk pişirin..
Tel süzgeçten geçirip hiç ezmeden sebzelerin suyunu bir kaba alın.Bir çay kaşığı irmik ile 5 dk daha kaynatın.. "

bu tarifte sebzenin suyunu bir kaba alın
irmikle kaynatın diyor burda sadece suyunu mu kaynatacağız haşlanan sebzeleri o gün vermeyecek miyiz bunu anlayamadım CADIARZU sen yaptın mı hiç bundan ?

Fatma bu ilk haftanın çorbası olduğundan sadece suyu ve irmiği veriyoruz.. sonraki haftalarda sebzelerin pürelerini de ekliyoruz içine..

Ben daha çorbalara başlamadım.. Yoğurt denemiştim.. Ama alerji yaptı.. şimdi yrm yağlı sütle mayalıyorum.. Öyle dokunmuyor.. Bu yüzden birkaç gün hiçbirşey vermedim.. Meyve püresi veriyorum..ama pazartesiden itibaren çorbalara başlayacağım.. Bu arada çok güzel çorba tarifleri buldum.bir ara onları da ekleyeceğim.. Bulduklarım birkaç ay sonrası için tarifler ama çok güzel ve besleyici.. Denenmiş tarifler..

betulygt Delikız+, DIONYSOS hilarya patik(kopyala yapıştır ettim) ben hayal modundayım çıkmadan uyucamki rüyamda bari göreyim-tatlicadiarzu-
iyi geceler yarın görüşürüz
:teytey:

tamam canım anladım
ben biraz önce havuç patates ve kabağı düdüklüde haşladım suyunu ayırdım sebzelerini süzgeçten geçirip püre yaptım, suyuna da tel şehriyeyi iyice kırıklayıp biraz da irmik katıp kaynattım çorba oldu yarın deneyecez bakalım bu çorbayı sevecek mi
bu çorbayı kendim uydurdum ama deneyecek olan varsa bilsin

Kızlar sutumu sagdım 20 cc ancak cıktı gelmıyor azaldıgını farkettım zaten 2 gundur.. hıc boyle olmamıstı ya.. ne yapıcam ben sımdı yarın kursum var ve yedekte de sut yokkkkkkk...
aklına bırsey gelen var mı yaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…