- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.661
tamam canım anladım
ben biraz önce havuç patates ve kabağı düdüklüde haşladım suyunu ayırdım sebzelerini süzgeçten geçirip püre yaptım, suyuna da tel şehriyeyi iyice kırıklayıp biraz da irmik katıp kaynattım çorba oldu yarın deneyecez bakalım bu çorbayı sevecek mi
bu çorbayı kendim uydurdum ama deneyecek olan varsa bilsin
Kızlar sutumu sagdım 20 cc ancak cıktı gelmıyor azaldıgını farkettım zaten 2 gundur.. hıc boyle olmamıstı ya.. ne yapıcam ben sımdı yarın kursum var ve yedekte de sut yokkkkkkk...
aklına bırsey gelen var mı yaa ??
evimdeyim eski evimde..anamın evinde..türkan filmi seyrettim..iki bira içtim..sanki tatildeyim..kuzu huzursuz..aşı mıdır nedir bılemıyorum işte..anca uyudu dun gece 2 den akşam 9a toplam 3 saat kadar uyumuştur..aşı yerine dopingmi yaptılar dedim..mama işi zormuş..yok tarihi az yok ileri yok su iyimi ..evde yapma işleride beni sıktı açıkçası..yok iyi meyve sebze pişir ..hazırlara yüklenicem..yarın çıkıp alıcam meyva suyu ve organik sebze..derya geçmiş olsun işallah üzüntülü deil mutlu haberler alırız..sedayı meraktayım..ve üzdü beni..hicran geçmiş olsun işallah kuzunu su gibi büyütürsün,cümlemiz işallah..betül..kızların paşası:)..oyle devırdeyızki 30 lar genç oldu..ki sen benim aklımın bin karış gökte oldugu çağdasın ama ben sana güveniyorum eşinde anladığım kadarıyla gelecek vaadeteden bir çocuk,ama işte deli akan kanlara kapılmamalı,aklı olan hep kazanmış..benım kzıkardeşim 28 yaşında..zıvır zıvır gezıyo azonce cıktı ..pederımız şehırdışındada.........dıyanısos kı mazur gör ben evimin telefonnumarasını unutmuş insanım,altınlarını görmüş kadar oldum:)ama sofrada bi antepliden anca çıkar hani..boramızında ateşi çıkmış allahım korusun..bizimkide dün aşı oldu..huzursuzuz..tüm vucudumu bi masör ovsa doymam...rahatlamaya neçok ihtiyacım varmış hepimiz gibi..eşimde anneme gidiyorum bişiler yiyip dönücem dedi..aramicam..güveniyorum :)iyiki erkek deilim maço olurdum sanırım camdan baktımazdım valla:)hayat herşeye gebedir..bilirim..ama yavrum olduktan sonrada işallah bir ömürlük olur beraberliğim..ve işallah eşimde bu hislere sahiptir..
evimdeyim eski evimde..anamın evinde..türkan filmi seyrettim..iki bira içtim..sanki tatildeyim.
canım oh yi yapmışsın biraz rahatamışsındır ne gsel...bebişine de geçmiş olsun canıkm böle şeyleri daha çok yaşıycaz
kızlar bu arada eşimin kuzeninin yanına gittim gayet iyiydi ama bebği görme şansım olmadı 1kg.doğmuş iyi diyolar ama bakalım inşallah Alah annesine bağışlar...bende annemdeyim eşimde kendi annesinde bu gece çünkannemlerdemisafirde varo yüzden eşim kalmaya gelemedi
selam kızlar ben geldimmm biraz üzgünümm kızımın sintigrafi sonucu pek iyi değil mide kapakçığı gerçekten normal değilmişş reflü ileri derece çıktı 1ile 5 arası derecelendiriyorlarmış reflüyü ve benim kız 4 derece çıktı 5 derece olanları ameliyat ile iyileştirebiliyorlarmışş ama dr 6 ay süre ile tedavi yapacağız dediklerimden dışarı çıkmayacaksın dedi allahın izni ile düzelecek dediii bu arada demişmiydim bilmiyorum bu dr başka dr benim dr sinir olmuştum ya ben komşumun tavsiye ettiği dr götürmüştüm önceki gün değişik bir dr görüşü almak için iyikide götürmüşümmm kızımı reflüsü daha ilerleyebilirdi allah göstermesinn zaten geçen ay acillik olduğumuzda bizim burdaki hatanenin dr da çok iyiymiş herkes sölüyordu şansımıza o dr nöbetteydi oda sintigrafi istemişti ama çektirmemiştim ben bizim dr sölediğimde gerek yok demişti çünkii bişey olmaz 6 aydan sonra düzelir demişti ama kız kilo almıyor yemek yemiyorr az gelişiyordu biliyorsunuz kilo almasına fazla takılma diyordu bende takmamaya çalışıyordumm meğer kızımın gece huysuzlukları gırtlağının yanmasından kaynaklanıyormuşşş çekilen sintigrafide resmen yediği mama geri geliyor dedi çocuk cerrahı çekiyordu filmi ve oda öle dedi normal değil bu dedi allahtan dr içimi rahatlattı 2 tane şurup verdi motilium ve gaviskon onları zaten kullanmıştık daha önce ama ayrı zamanlarda ve birde yemek borusunu yanması nı rahatlatmak için başka şurup verdi ayrıca aptamil AR kullanacağız dedi ve sıvı gıda yasak dedi akciğere kaçıyormuş çünki ve öksürük ondanmış bunu zaten diğer doktorumuz sölüyordu hatta bana zatüre olma riski var demişti ama hiçbişey yapmadı yemesine içemesine aynen devam demişti ve bugünden itibaren eski doktrumuzu bırakıyoruzzzzzkızım sintigrafi esnasında bayağı ağladı hatta katıldı biberonuna 20 cc tutkala benzeyen tatlı bir sıvı koydular ve bunu içirmemi sölediler çekilen film öncesi 4 saat aç kalması gereken kızım son olarak öğlen 12 de yemek yiyebilecekti ve o öğününde 20 cc mama yemişti biberona öle bir saldırdı kii sormayınn ama tadını beğenmedi tabii içti öğürdü içti tükürdü biberona ekleme yaptılar tekrar tabii ama neysekii 150 cc kadar zar zor içirdik ve her 50 cc de film çekildi o röntgen cihazının altına her yatışta ağladı bağırdı katıldı resmen ama mecbur çekmek zorundaydıkk ve allaha şükür sonunda hallettik ama çok yorgun düştü minik kuşum ve sonra doktorun odasına gittik 15 dk sonra dr mama verebilirsin deyince hemşire hemen sıcak su hazırlayıp getirdi 60 cc mama yedi şaşkınlıktan öldüm o kadar sıvının üzerine nasıl yedi mamayı inanamadım pirinç ununu da fazla sulu yapma dedi dr bakalım kızım inşallah düzelecekkk inanıyorummm inşallah iştahıda yerine gelecek kısa zamanda huysuzluğu da uykusuzluğuda bitecek allahın izni ile:Saruboceq::Saruboceq:
Hicran geçmiş olsun canım,neden sintigrofi çektiriyorsunuz? merak ettim inşallah rahat geçer .. gerçi çıkıyormuşsun şimdi gelince görürsün artık........
eşime sınırlendım canım ya onemlı bırsey yok ama canım sıkıldı ıste.. eve geldı 5 dk sonra cıktı hala gelmedı.. abımı hastaneye goturdu bıraz rahatsızdı kan fılan vermıs onu bekleyene kadar yemek yemeye fılan gıdelım demısler az bı yere cıksa hemen baska yerlerede sarkıyorlar yarım saatlık yerden 3 saatte gelıyorlar sınır oluyorum yaa bu saat oldu gelıncede yatar uyur tabıı zaten gorusemıyoruz adam gıbıı fitil oluyorum fitil boyle seylereeeeee..... guya kan sonucunu beklıyorlarrr orda burda yemek yıyıp gezerekkkk
Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?