Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese günaydın...
dün eşim maltana bulmuş sonunda... ananaslı ve armutlu almış gelmiş sağolsun... ananaslıyı denedim tadı çok hoşuma gitti... bayıldım resmen... gece de göğüslerim doldu taş gibi oldu resmen... oğlum ikisini de emer bitirirdi... bu sefer birini bile bitiremedi... sonunda hem zevkele içebileceğim hem de gerçekten faydası olan bişey buldum herhalde...

hicran çok geçmiş olsun yawrum ya ondan uyumuyormuş demekki sonrada yorgun düşüp uyuyormuş hemen iyileşir inş geçmiş olsun

cansucum geçmiş olsun bebek bunlar ateşlenecekler , hasta olacaklar düşecekler kalkacaklar dimi, ama allah onların yüzlerindeki gülücüğü yüzlerinden eksik etmesin.a.s.

maşallah benimde stok bitti sayılır çok fayda ediyor valla ben bol sütü ona bağlıyorum en güzel ananaslı

aytege+, Delikız+, duygu1912+, hilarya

GÜNAYDIN
gamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım severse o topiğe eklerim;evet çorbaları tek seferlik yapıyorum zaten şu anda öğün halinde vermediğimiz için çok az oluyor koca tencerede komik görünüyor tabiki biraz böyle idare edelim bakalım

GÜNAYDIN
gamyoncuiremsu

Günaydınnn
Güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için....

:teytey::teytey:

biz dün geceyi atlattık...:dance: fitilden sonra ateşi düştü ve bir daha çıkmadı... Gecede rmışıl mışıl uyudu.. bir tek 5 de uyandı mama iiçin... Ama ben her saat başı kalkıp ateşini kontrol ettim..

bugün eğer eşim yağıza bakarsa foruma gideceğim denizli buluşuyor bugün 1 saatçik baksa benim içinde değişiklik olurdu

geçmiş olsun canım, hicrancım bilirim hastanelerde sintigrafi mag 3 telaşını ama ne yapalım onların sağlığı için yaptırmak zorundayız, yoksa tabiki hiç bir anne istemez bebeğinin ağlamasını , bitap düşmesini dimi, ama ben inanıyorum ki hepsi iyi olacak inşallah edanın, senin, sedanın benim 2 böbrek 2 miğde vakası var birde duygunun mervenin bebeklerinin kusma sorunu, allaaah dermansız dert vermesin, hepsi iyi olacak inşallahhh, çünkü bütün annelermiz maaşşallh bilinçli, kararlıi, akıllı, böyle olduğu sürece, onları meleklerin koruduğu gibi koruruz inşallah yeterki inanalım . a.s.

Gunaydın herkese...
bu gecemız yıne kotuydu dun ki gıbı.. sabaha kadar sureklı aglayarak uyudu.. bır ben baktık bır esım oyle sabahı ettık ama yıne bırsey anlamadım uykudan..
doktoru aradık sabah.. oksurmesı de var hırıltısı da var bıraz usuttu heralde
atesıde yok ama zaten 29 unda kontrolumuz vardı doktor rezene, ıhlamur, papatya verın sakınlesın rahatlatır demıs.. bırazdan verecegım..
bugun kursa gıderken de esıme bırakacagım normalde calısıyor bugun sımdı gıttı 12 de gelecek ona bırakıp cıkıcam bende aksama kadar en azından ıcım rahat eder o bakıyor dıye annemın de mısafırlerı var hemn bebege hem anneme zorluk olmasın..

Bu arada dun geceden sonra ıkı humana bır de ıhlamur ıctım gece gece bır de tatlı yedım sırf sutum olsun dıye. sabah 60 cc cıktı cıka cıka ve o da rakı gıbı.. onceden sagdıgım gıbı yaglı ve krem rengı degıl. neden oluyor anlamaıdm. yoksa dıyetım ve sporum mu etkıledı acaba yaa.. offfffffff

haklısın canım ne kadar olursa olsun ınsanın sevgılı zamanları ıle evlılıktekı zamanları bır olmuyor kım ne derse desın.. ama herbırının de ayrı tadı var yaa... esim Allah ıcın oyle bılgısayar, tv, kahve yada dısarı gezme meraklısı degıl belkı bırazda ben buyutuyorum ama sureklı onunla bırlıkte olmak ıstedııgmden sanırım.. arada boyle yaptıgında bıle fazla gelıyor bırazda sorun bende olabılır ama ne yapayım zaten butun gun evdeyım bazı zamanlar harıc aksam gelsınde bırlıtke olalım ıstıyorum o da bır kez olmasa sınırlerım tepeme cıkıyor ıste aslında bırazda haksızlık oluyor onlara, arada cıkmaya da ıhtıyacları var.. hanı sonucta bırde abımı hastaneye goturdu dıscoya eglenmeye de gıtmedı ıste ama bazen gereksız buytuyor ınsan o da dedıgım gıbı hep beraber olmak ıstedıgımden.. zaten pazarlarımız su gıbı akıp gecıyor ne zaman geldı ne zaman gectı anlayamıyorum bıle.. hayat bır gun bıtecek , bırlıkte oldugumuz her anın kıymetını bılmek lazım aslında.. bazen boyle oldugunda yada ısten yarım saat 1 saat gecıktıgınde sorun yaptıktan sonra dusunuyrum da gun gelıpte askere gıdınce keske 1 saat gecıkseydı ama yınede sonrasında yanıma gelebılseydı dıyecegım dıyorıum ve kendımı frenlıyorum.. Allah tum yuvalara huzur, saglık versın aslında cogu yasadıgımız seyler hep boş...

günaydınlr herkeşlere.. aytencim kahvaltımı yapıp gelicem canım.bol gezmeli ,neşeli ve sağlıklı günler....öğleden sonra kuzenime balık yemeğe gidecez.o zaman kadar burdayımm..öptüm sizleri..

evet bencede evlilik aşkı öldürüyor, ama vazgeçilmezde yapıyor ne yaprlarsa yapsınlar yada biz ne yaparsak yapalım kimse kimseden vazgeçemiyor öylede bir duruma getiriyor evlilik insanı. ne yapalım tek derdimizzz kocalarımızn kardeşlerimiz içmesi playstatin oynaması yada betülün eşi gibi kelel paça içmeye gitmesi olsun be kızlarrrr sizdeeee boşverin adamcağızlar az bir nefes alsın ben o anlamda sıkmam hiç eşimi onunda hayatı oda keyif aldığı şeyleri yapacak tabiki dee, biz kadınlar gerçekten çekilmezz yaratıklar oluyoruz bazen yaaasengözlerimebaksanab

gerçektenmi, bende deniyeyim şu bozamıdır nedir iğrençç afedersinzi çıkarackmış gibi oluyprum yerken akşam mutlaka alıcam sağol tatlım.:lepi:

GÜNAYDIN
gamyoncuiremsu

günaydın çıtır anne. hayallerinde pek güzel bu arada ama sanırım yapabileceğin bir hayal istersen gerçekten istersen olmayacak bişey değil bence, annenede anlat istersen çok bunaldım de o daa hoşgörülü davranacaktır. ye içççç eylennnn dostlarrrrrrrrrrr:içelim::teytey:

Cok gecmıs olsun canım, mıde cok zordur bunu cok ıyı bılırım.. nerdeyse ergenlıge gırmeden basladı benım mıde sorunum bıraz ırsı sanırım babamın da ulserı varmıs geclıgı yerlerde kıvranarak gecmıs evlendıkten sonra da.. bır zaman sonra kendılıgınden ıyılesmıs .. benım de gastrıt ve reflum var.. bende cok cektım. reflu yakar ınsanı yedıgıne yıyecegıne pişman olursun sureklı agzına gelır hazımsızlık rahatsızlık yemek borusu kavrulur durur bunun ustune gastrıtte mıdeyı ıcerıden yakar kavurur ıkı buklum gecmesını beklersınn kendını paralayıp.. bu bebecıklere ne kadar zordur kım bılır.. Allah daha kotusunden korusun.. benımde suan mıdem dınlenme ye aldı sanırım kendını dogumdan berı bır sıkayetım olmadı ara ara sıddetlenıp ara ara sakınlıyor Allahtan.. doktorun dedıklerıne harfıyen uydgunuz surece gececektır merak etme. o surupları bende cok kullandım ama pek faydasını gormemıstım.proton pompası vs ama mıdem kafasına gore takılıyor ılaclara gore degıl nedense..
umarım en kısa zamanda ıyılesır kuzucuk Allah bu gunlerımızı aratmasın yeterkı.. tekrar gecmıs olsun canım..

valla aytencim doğru söylüyorsun evlilik tam bir alışkanlık haline geliyor.birbirmizden kopamaz hale geliyoruz.ama işte biraz ince düşünceli,anlayışlı ve romantik olsalar ne iyi olurdu.Gerçi ben eşime öyle çok dırdır yapanlardan değilim.onu bıdıbıdı bunaltmam.ama içimden de kızarım.ama bazen bu erkekler de çekilmez yaratıklar oluyorlar canım...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…