Doğum yapmış olan anneler buraya....

canan cım şu dediklerin varya anlayışlııııııııııııııııı, romantikkkkkkkkkkk, düşünceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunların hepsi bir arada oluncaaa erkek olmuyor başk bişey oluyorr, daha çok kadına benzeyen erkek oluyor:roflol::roflol::roflol: topitop gibi bişeykaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun hicrancım ya böyle bilinçsiz bilgisiz dikkatsiz doktorlara sinanir oluyorumrefliyi bilirim bende hamileyken çok çektim senin minicik kuzu nasıl dayanaak en kısa zamanda iyileşir inşallak ceylin Allah kolaylık versin canım

aytege+, Delikız+, duygu1912+, hilarya

GÜNAYDIN
gamyoncuiremsu

Günaydın Herkese...İyi hafta sonlarıı..

sizlere de günaydın kızlar
a.s.a.s.

kızlar 4 ay önce oğlusum bu gün dünyaya geldi.12:12 de kuzucum benım... mınık tırtılım büyüyo
allahım büyüdüğünude görmeyi nasıp etsin hepimize..

Selam herkese tatlı annişler
Hasta kuzulara acil şifalar dilerim...Resimler koymuşsunuz göremedim.:1no2:
Benim kociş Ankara'da ya hafta sonları geliyor anneme yani buraya Adanaya onla oluyoruz cumadan itibaren pek giremiyorum.

Kızlar bişey soracam size,bebişlerde memeyi emmek istememe gibi bir durumunuz var mı?Benim sütüm bol yani göğüslerim baya şiş ve sert ama Ayça emmek istemiyor kıvranıyor emmemek için.Ama kalkıp mama yapıyorum hapur hupur yiyor.
Bugün sabah mesela pirinç unu pişirdim suyla içine 1 elma suyu ve pekmez ekledim severek yedi.Uykuya dalacağı zaman ağzından emziği alıyorum mememi veriyorum ancak öyle iki fırt emiyor.Akşamları da hero baby organik gece maması aldım tahıllı sütlü diyor içinde onu yiyip uyuyor yine uyguya dalarken bir iki fırt meme kaktırıyorum günlük emmesi bu kadar.Öğlenleri de bir iki dakika ne emerse o kadar.Yakında ben de pes edicem bu sütler de kuruyup gidecek sanırım.

Geçen gün öğlen güzel emzirdim güzel dediğim 5dk kadar sonra akşam saat 7 gibi huysuzluğu başladı uykudandır diye düşündüm uyutmaya çalışıyorum yok uyumaz çocuk e tabi o saate kadar çok defa emzirmeyi denedim emmedi acıktığı hiç aklıma gelmedi nedense sonra annem yine gidip pirinç unlu mama yaptı az bişey şekerle ona nasıl saldırdı nasıl acıkmış görmeliydiniz.Acıktığını nasıl anlayamadım ona mı üzüleyim,o saate kadar aç kaldığına mı,beni emmediğine mi off off gece boyu kabus gördüm durdum.senağlama

Yaa herkesin sütü olmaz bebekler emmek ister bizimki de bu kadar süt içinde emmiyor,emmemek için yırtınıyor adeta şımarık.

Ben bir memesi sürekli açık çocuğu sürekli emzirmeye çalışan bir tip oldum bilen bilmeyen "ay ne kadar çok emziriyorsun toktur o almaz tabii" diyor
ama halbuki hiç emmiyor ki ben zorla vermeye çalışıyorum sonra da pes edip memeyi kapatıyorum artık Ayça açlıktan bağırıyor oluyor ben mutfakta mama hazırlıyorum.Ek gıdalara geçtik diye mi bıraktı acaba?Ama ben biraz da bu yüzden zorunlu geçtim gibi bişey oldu.

gül benimkide aynı senin anlattığın ibi yapıyor bana ama ben bütün gün yokum biberona alıştı ondan sanıyorum, demekki bunlar bunu yapıyor benimkide aynı yaaa, gecelri uykudayken emiyor benimki, birde akşamları canı isterse hafta sonlarıda emmeemeek için direniyor bazen bende sütümü sağıp veriyorum, eğer seninkide emmezse sağ ver sakın vazgeçme sütünü vermekten. en büyük nimet onlar için. ben mamada veriyorum ama kendi sütümüde veriyorum.cokacimcoook

gül acaba tatlı şeyler yemek mi istiyo seninki pirinç unlu mamaya alışmış olabilir mi acaba

bebek seni emmek istemiyosa sütünü sağıp biberona koy belki o şekilde içer eczanelerde süt sağmak için malezemeler var bide öyle dene derim ben ama tabi sen nasıl istersen

herkese tünaydın.

cansu.hicran ve patik bebeişlerinize geçmiş olsun.hicrancım inş.en kısa zamanda iyileşir bebeğin.cnm benim kimbilir ne kadar canı yanıyordu.o dr.u arayıp ağzına geleni söyleyeceksin aslında.

bende aldım boza ve bayağı farketti sütüm.şimdi birde şu malt içeceğinden alayım bakalım.

selam kızlarrr evdeyim bugün ama çoookkk iş birikti kaç gündürr baya yoğun olucam fırsat bulursam girerim kendinize iyi bakınnn

gülcüm fatmanın dediği gibi tatlıya alışmış olabilir..benımkı mamayı zor yıyodu..mılumıl2 aldım daha tatlıymış tadı..bunu yıyo..ama bu takvıye mamasıymış..kafamda basmıyo..benım sütüm yok ıkı haftadır sadece mama verıyorum dıye aptamıl 1 e dondum. normal mama yıyen bebeklerın bıle memeyı reddetme rıskı var,kendi sütünü o pekmezli mamalara katıp verebılırsın belkı..yınede doktora danış istersen..bebekleri anlamak zor hakketen..üzme kendini..5 aya yakın dolu dolu emdi..arada mamayla karıştırır verırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…