- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.721
Selam herkese tatlı annişler
Hasta kuzulara acil şifalar dilerim...Resimler koymuşsunuz göremedim.:1no2:
Benim kociş Ankara'da ya hafta sonları geliyor anneme yani buraya Adanaya onla oluyoruz cumadan itibaren pek giremiyorum.
Kızlar bişey soracam size,bebişlerde memeyi emmek istememe gibi bir durumunuz var mı?Benim sütüm bol yani göğüslerim baya şiş ve sert ama Ayça emmek istemiyor kıvranıyor emmemek için.Ama kalkıp mama yapıyorum hapur hupur yiyor.
Bugün sabah mesela pirinç unu pişirdim suyla içine 1 elma suyu ve pekmez ekledim severek yedi.Uykuya dalacağı zaman ağzından emziği alıyorum mememi veriyorum ancak öyle iki fırt emiyor.Akşamları da hero baby organik gece maması aldım tahıllı sütlü diyor içinde onu yiyip uyuyor yine uyguya dalarken bir iki fırt meme kaktırıyorum günlük emmesi bu kadar.Öğlenleri de bir iki dakika ne emerse o kadar.Yakında ben de pes edicem bu sütler de kuruyup gidecek sanırım.
Geçen gün öğlen güzel emzirdim güzel dediğim 5dk kadar sonra akşam saat 7 gibi huysuzluğu başladı uykudandır diye düşündüm uyutmaya çalışıyorum yok uyumaz çocuk e tabi o saate kadar çok defa emzirmeyi denedim emmedi acıktığı hiç aklıma gelmedi nedense sonra annem yine gidip pirinç unlu mama yaptı az bişey şekerle ona nasıl saldırdı nasıl acıkmış görmeliydiniz.Acıktığını nasıl anlayamadım ona mı üzüleyim,o saate kadar aç kaldığına mı,beni emmediğine mi off off gece boyu kabus gördüm durdum.senağlama
Yaa herkesin sütü olmaz bebekler emmek ister bizimki de bu kadar süt içinde emmiyor,emmemek için yırtınıyor adeta şımarık.
Annecim sen benim hayatimda ki en guzel prensessin dedi...oyle tatli dilli ki..duyan da hayatinda bir suru kiz var sanir.
ay ayten bu kısma bayıldımmmm
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim
ama ben mamaları yaparken çoğu zaman şeker koymuyorum yani sadece pekmezin şekeriyle o da pekmezi annanem yapıyor az şekerli yani üzümün kendi şekeri var sadece içinde.Tadına bakıyorum benim sütümle aynı ölçüde şekerli gibi.
Bence benim göğsümden süt yavaş geliyor gibi yani bir kaç delikten birden geliyor aslında yavaş veya az değil ama yine de ağzına çok çok gelsin istiyor ağzını doldursun istiyor sanki gibime geliyor.Çünkü kaşıkla verirken bile sonraki kaşığı bile bekleyemiyor ağlıyor hemen,kaşığı eliyle ağzına itmeye çalışıyor.Ben napiim bu çocuğu yaa,
sağ demişsiniz uğraşamam ben manuel pompayla her an zaten şimdi annemdeyim getirmedim de buraya ,bundan sonra da elektrikliye para vermek istemiyorum.
Ben bir memesi sürekli açık çocuğu sürekli emzirmeye çalışan bir tip oldum bilen bilmeyen "ay ne kadar çok emziriyorsun toktur o almaz tabii" diyor
ama halbuki hiç emmiyor ki ben zorla vermeye çalışıyorum sonra da pes edip memeyi kapatıyorum artık Ayça açlıktan bağırıyor oluyor ben mutfakta mama hazırlıyorum.Ek gıdalara geçtik diye mi bıraktı acaba?Ama ben biraz da bu yüzden zorunlu geçtim gibi bişey oldu.
kafamçokkarıştı kıslar ben çıkıyom.yemeğe davetliyiz.yiyelim içelim güzelleşelim dimi.şimdi ayten ablacığım kızacak bana.bu kısın da işi gücü yemek..cokacimcoook:içelim::icecream:
herkese iyi hafta sonları arkadaşlar.kaç gündür kızım hastaydı,acillerde sabahladık.giremedim o yüzden.bebeği hasta olan diğer bütün anneler geçmiş olsun.insanın yavrusunun hasta olması ne zormuş ya. valla kendim hasta olsam bu kadar dert edip üzülmem ya valla.onu öyle hasta gördükçe, ciğerlerim parçalandı.her öksürdüğünde ömrümden ömür gitti.offffofff.allah daha kötülerinden saklasın hepimizin yavrularını.neyseki bugün iyi biraz. bu arada resimlerinizde çok güzeldi hepinizinde.maşallah.allah herkesi yuvasında mutlu etsin.elimin boş olduğu bigün bende koyarım gelinlikli fotolarımı. şimdi kızıma hamileykenki fotağrafımı koyayım.
MG]
ablacım bişey yazamadım çünkii arkadaşım geldi kahve içmeye )))) yine içtik..off beni bulsa boğacak valla bir kaşuk suda..ablacım öptüm ..artık yarın ya da pazartesi görüşürük kısslaarr..
aman allahım fidan gibi kızdım ne hallere gelmişim.şu kollara bak.pişirsen ordu doyar:)))
Çok geçmiş olsun canım... Bugün daha iyi diyorsun inşallah yarına hiç bişeyi kalmaz...
Bu arada resminde çok güzelmiş.. Hele arkadaki akan sular..Ahhh yaz gelse de bebişlerle havuzlarda yüzmeye başlasak..bizim ördekleri denizle tanıştırsak.. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?