Doğum yapmış olan anneler buraya....

:ecrin_bebek:
gül biliyormusun aynısı bizde de var 3-4 gündür.aç olduğunu biliyorum.ama memede ağlıyor.mememi ağzına almak istemiyor.yırtınıyor.zar zor veriyorum.oyunlarla.çok ta emmiyor.gögüslerim de süt dolu.biraz da ondan emmek istemiyor.çünkü sütüm o kadar fazla ki maşllh bu sefer de bebeğin boğazına fışkırıyor.ve boğazına kaçıyor.bu sefer de öksürüyor ve korkup başlıyor ağlamaya.ondan almak istemiyor.özellikle sağ göğsüm çok dolu oluyor.onda feryat figan.
bir de canım senin ki yeni tatlara alıştı ya ondan da almak istemiyordur.ben ce diğerlerini biraz kes.açıknca mutlaka alacaktır.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim
ama ben mamaları yaparken çoğu zaman şeker koymuyorum yani sadece pekmezin şekeriyle o da pekmezi annanem yapıyor az şekerli yani üzümün kendi şekeri var sadece içinde.Tadına bakıyorum benim sütümle aynı ölçüde şekerli gibi.
Bence benim göğsümden süt yavaş geliyor gibi yani bir kaç delikten birden geliyor aslında yavaş veya az değil ama yine de ağzına çok çok gelsin istiyor ağzını doldursun istiyor sanki gibime geliyor.Çünkü kaşıkla verirken bile sonraki kaşığı bile bekleyemiyor ağlıyor hemen,kaşığı eliyle ağzına itmeye çalışıyor.Ben napiim bu çocuğu yaa,
sağ demişsiniz uğraşamam ben manuel pompayla her an zaten şimdi annemdeyim getirmedim de buraya ,bundan sonra da elektrikliye para vermek istemiyorum.

Annecim sen benim hayatimda ki en guzel prensessin dedi...oyle tatli dilli ki..duyan da hayatinda bir suru kiz var sanir.

ay ayten bu kısma bayıldımmmm

ee gül sen 2. dönem çalışmaya başlamayackmısın zaten o zaman mecbur sağacaksın, bu saaten sonra dediğin ne kız, 1-2 yıl vermeyi düşünmüyomusun anne sütünü? oysa senin sütün maaşşşaallh çok yarıyodu ayçayaaa:mymeka: nasıl böyle düşündün sen şimdi ben anlamadım yaaaa...........Çok üzgünüm çoook

elektrikli madela nın 100 tl civarı ver bence al en az 6 ay kulanırsın yaz tatilindede emziririsin bak anne sütü alan çocuklar daha zeki ve başarılı oluyomuş ilerleyen yaşlarında.

kafamçokkarıştı kıslar ben çıkıyom.yemeğe davetliyiz.yiyelim içelim güzelleşelim dimi.şimdi ayten ablacığım kızacak bana.bu kısın da işi gücü yemek..cokacimcoook:içelim::icecream:

Son düzenleme:

Benimki bu anlattıklarını çoookk önceden yaptı.. Biberona alıştığı için.. Ve emmeyi hep reddetti..Ben pompa ile sağıp biberonla verdim bir süre ama sonrada süt çekildi..

Bize doktorumyz ek gıda daha tatlı geliyor bebeklere o yüzden emmeyi bırakabiliyorlar demişti.. Ki bir de sen muhallebilere şeker ve pekmez koyuyorsun az da olsa... doktor 1 yaşına kadar şeker ve tuz yok dedi..Lezzet ve tat verecek şeyler verme ki mamayı da bırakmasın dedi..Bence onların tadını aldı ve bu yüzden anne sütü onlar gibi gelmiyor ve emmek istemiyor.. Bir ara ver bence ek gıdalara.. Biraz zorla bakalım memeyi ne yapacak..

Son düzenleme:
kafamçokkarıştı kıslar ben çıkıyom.yemeğe davetliyiz.yiyelim içelim güzelleşelim dimi.şimdi ayten ablacığım kızacak bana.bu kısın da işi gücü yemek..cokacimcoook:içelim::icecream:

hey allahım yarebbim yaa git hadi gitttt zaten bişey yazdığın yok deee gettttt:roflol::roflol:

laelaelaelaelaekafamçokkarıştıaaayyyyyyy ..dilim sürşttü abla mı dedim.kızacak gene.şimdi diyecek bana 30 yaşında garısın.ne ablası bee ..

ablacım bişey yazamadım çünkii arkadaşım geldi kahve içmeye )))) yine içtik..off beni bulsa boğacak valla bir kaşuk suda..ablacım öptüm ..artık yarın ya da pazartesi görüşürük kısslaarr..

herkese iyi hafta sonları arkadaşlar.kaç gündür kızım hastaydı,acillerde sabahladık.giremedim o yüzden.bebeği hasta olan diğer bütün anneler geçmiş olsun.insanın yavrusunun hasta olması ne zormuş ya. valla kendim hasta olsam bu kadar dert edip üzülmem ya valla.onu öyle hasta gördükçe, ciğerlerim parçalandı.her öksürdüğünde ömrümden ömür gitti.offffofff.allah daha kötülerinden saklasın hepimizin yavrularını.neyseki bugün iyi biraz. bu arada resimlerinizde çok güzeldi hepinizinde.maşallah.allah herkesi yuvasında mutlu etsin.elimin boş olduğu bigün bende koyarım gelinlikli fotolarımı. şimdi kızıma hamileykenki fotağrafımı koyayım.
silindi.............

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım... Bugün daha iyi diyorsun inşallah yarına hiç bişeyi kalmaz...
Bu arada resminde çok güzelmiş.. Hele arkadaki akan sular..Ahhh yaz gelse de bebişlerle havuzlarda yüzmeye başlasak..bizim ördekleri denizle tanıştırsak.. :ecrin_bebek:

ne ablası kız laelaelaelaelae teyze deseydinnnnn-tatlicadiarzu-

çok geçmiş olsun canım nerde üşüttü ki acaba? allah korusun yavrularımızı

sağolun arkadaşlar.aytencim bize gelen düşüncesizklava:bi msafirden nezle bulaştı.burun tıkanıklığı,öksürük,hırıltı.nerdeyse nezle bronşite çevirecekmiş.kızımdanda babasıyla bana attı.anlıyacağın ailece hastalandık bi düşüncesiz misafir yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…