Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytenim bugünkü repim sana ve hilarya ya.ay o gönderdiğin linkteki çocuklara bittim valla gülmekten.bu arada kaç tane daha repim kaldıki

salihacım çok sağol bende bayıldım onlara sanırım günlük 5-10 rap verebiliyosun, o zaten seni uyarıyor, çok verdin git dinlen uyu diyorr:roflol:

buda hamile kalmadan önce tatildeki fotom.farka bakın.gerçi çok yanmışım.arap bacı gibiyim ama olsun zayıftım yaaaaa (((.bunu alıntı yapmayın silicem.
silinmiştir......

Son düzenleme:
Hepinize İyi Haftasonları...
Umarım hepinizin keyfi yerindedir?Herşey yolundadır?
Aspirin canım çoook geçmiş olsun.Umarım şimdi iyidir bebeğin.
Bu arada burda hava çok güzel hafif rüzgar esiyor ama yine de gayet iyi.Eşimle dışarı çıktık kızımıza hava aldırdık.Kızım zaten dışarı çıkar çıkmaz bi müddet sonra hemen uyumaya başlıyor.Hepinize tavsiye ederim ben güneşi görünce atıyorum kendimi dışarı Allahtan kızımda seviyor.

teşekkür ederim semacım.allahım hiçbirimizin yavrusunu hasta etmesin.
bak ayten bana saliha dedin sana verdiğim repi kabul etmiyo bilgisayar
Bu arada resimlerin çok hoş.Gayette zayıfmişsın ah eski günler ahhhhhhhhhhdelikafaduldenartık ciddi ciddi takıyorum bu kiloları dikkat etmezsem de gideceği yok.klava:

çok geçmiş olsun özlemciğim.Allah dermansız hastalık vermesin inş.neyseki hemen götürmüşsünüz hastaneye.

kızlarrr merhabalarrr ben hala ev işi ile uğraşıyom arada markete gittim geldimmm benim kızz yeni mamasını beğendi yedi maşallahhh yaw çok yoruldum kolumda ağrıyor hala bardağı bile zor tutuyorummm doğumdan sonra bu ağrılar geçmedi kemiklerim zayıfladı galibbbaa ilk zamanlar emzirmeden kaynaklı demişti dr ama hala neden ağrıyor bu yaw

hicrancım geçmiş olsuna.s..oh bak ne güzel ceylinimize onun seveceği mamayı bulmuşsunkaydirigubbakcemile5.inşallah yarar bu mama ceyline.o ağrılarda hemen geçmezki öyle.bak benimde saçlarıma vurdu emzirmek.yakında kel kalıcamsenağlama.sen daha yeni sayılır emzirmeyi bırakalı.vücudun kendine gelmesi baya bi zaman ister:çok üzgünüm:

evet ya emirmeden kaynaklanıyor.ama bence hemn bırakır bırakmaz geçmez bnce ağrılar..biraz vücudun toplanması gerk.emzirmek kemik erimesine davetiye çıkarıyor malesefffbol bol süt yoğurt tüketin kıslaarrr

çok geçmiş olsun hicrancım.. ilaçlarla ve mamasıyla düzelir inşAllah en kısa sürede canım .. benim kız da çok kusuyo biliyorsundur belki, dr.umuz da aynı sizin dr. gibi ; 6. ayda biter sorunu yok deyip yolluyor, ama ben de artık şüpheleniyorum, midesinde bir sorun mu var acaba diye? anne sütünü hep çıkaryıo zaten ama, bir de iki üç keredir meyve püresi verdim yarım saat geçmedi bi kısmı olduğu gibi geri çıktı senağlama başka bir dr.a daha götürmeyi düşünüyorum ben de...umarım bütün bebişler iyileşir bir an evvel :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…