Doğum yapmış olan anneler buraya....

buda hamile kalmadan önce tatildeki fotom.farka bakın.gerçi çok yanmışım.arap bacı gibiyim ama olsun zayıftım yaaaaa (((.bunu alıntı yapmayın silicem.

geçmiş olsun özlemcim.. bize de iki kere grip bulaşmıştı .. düşüncesiz insanlar çok maalesef... kaydirigubbakcemile
resimlerin de çok güzel çıkmış bu arada.. incecikmişsin gerçekten...hamilelik de çok yakışmış ama kaydirigubbakcemile2

Bunlarda Ek gıda resimlerimizz..
Babamız yoğurt yedirirken

Bu da yoğurt bitinceee çok mutluyuzz

Son düzenleme:
sağol mervecim.haklısın valla düşüncesiz insanda çok. ben hasta olmasın diye evden dışarı çıkarmayayım,bi kişinin yüzünden bütün korumam boşa gitti.neyse sağlık olsun artık olan oldu.hamilelik yakıştı ama kiloları miras bıraktı banasırnaşık şey

maşaAllah Bora'ya :teytey: Cansucun baya oturmuş paşamız ya desteksiz bizimki hemen yana yatıyo o pozisyona koyduğumda.. gerçi dr. oturtma diyor hala :1no2:

Bizimki mama sandalyesinde uzun zamndır destekli oturur gibiydi..antremanlı yani.. Arada böyle bizde desteksiz oturtuyoruz ama birkaç dk.. Bizimki çokk mutlu oluyor oturunca.. Fazla da yan yatmıyor tutuyor kendini..

Hepsi zamanı gelince oturacaklar da yürüyeceklerde inşalalhh

kıs bu yazını yeni gördüm.topitop işte fena mı şeker işte çok severim.-tatlicadiarzu-hepsini tabiki birarada bulmak imkansız..bari 1- 2 tanesi olsun.bunlarda hiçç biri yok be.ayooollllllllll kızzz.

evet canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiz..
yoğurdunu yemiş mutlu mutlu gülüyo boracık..maşaAlah annesi afiyet şeker olsun :ecrin_bebek:

merveim nerelerdesin kıss..bebiğin eçok geçmiş olsun...
hilarya maşllh çok tatlı.yanklarını ye benim yerime.
özlemcim sen de her halinle güzelsin canım ..
bye bye sizlere

cansu malallah ya nasıl da oturmuş kuzucuk Allah nazardan saklasın ben de onuru oturtuyorum ama dik durmuyor kerata hemen öne eğilip iki büklüm oluyor ayaklarnı yemeye çalışıyor

bu arada onur çorbayı çok beğendi afiyetle yedi ilk kez verdiğim için az verdim ama şimdi uyuyor uyanınca da yoğurt vercem bakalım beğenecemi?

merveim nerelerdesin kıss..bebiğin eçok geçmiş olsun...
hilarya maşllh çok tatlı.yanklarını ye benim yerime.
özlemcim sen de her halinle güzelsin canım ..
bye bye sizlere
teşekkür ederim canım benim.eski resimlerle kendimi teselli ediyorum napayımmm:çok üzgünüm:senin ne güzel hiç böyle sorunun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…