E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.761
buda hamile kalmadan önce tatildeki fotom.farka bakın.gerçi çok yanmışım.arap bacı gibiyim ama olsun zayıftım yaaaaa(((.bunu alıntı yapmayın silicem.
Hadi size oğluşumun birkaç resmi...
pijamamızı çıkarmamışız kusura bakmayın artık..
ay ay ay abi olmuşta evde pijamalarıyla otururmuşsırnaşık şey.maşallah maşallah.çooook tatlı ya
ay ay ay abi olmuşta evde pijamalarıyla otururmuşsırnaşık şey.maşallah maşallah.çooook tatlı ya
teşekkür ederiz... ama rep veremiyoruz.. Daha önce vermişiz..
Bir rep borcumuz olsun yerimseniben
sağol mervecim.haklısın valla düşüncesiz insanda çok. ben hasta olmasın diye evden dışarı çıkarmayayım,bi kişinin yüzünden bütün korumam boşa gitti.neyse sağlık olsun artık olan oldu.hamilelik yakıştı ama kiloları miras bıraktı banasırnaşık şeygeçmiş olsun özlemcim.. bize de iki kere grip bulaşmıştı .. düşüncesiz insanlar çok maalesef... kaydirigubbakcemile
resimlerin de çok güzel çıkmış bu arada.. incecikmişsin gerçekten...hamilelik de çok yakışmış ama kaydirigubbakcemile2
maşaAllah Bora'ya:teytey: Cansucun baya oturmuş paşamız ya desteksiz bizimki hemen yana yatıyo o pozisyona koyduğumda.. gerçi dr. oturtma diyor hala :1no2:
canan cım şu dediklerin varya anlayışlııııııııııııııııı, romantikkkkkkkkkkk, düşünceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunların hepsi bir arada oluncaaa erkek olmuyor başk bişey oluyorr, daha çok kadına benzeyen erkek oluyor:roflol::roflol::roflol: topitop gibi bişeykaydirigubbakcemile3
Bizimki mama sandalyesinde uzun zamndır destekli oturur gibiydi..antremanlı yani.. Arada böyle bizde desteksiz oturtuyoruz ama birkaç dk.. Bizimki çokk mutlu oluyor oturunca.. Fazla da yan yatmıyor tutuyor kendini..
Hepsi zamanı gelince oturacaklar da yürüyeceklerde inşalalhh
nasıl oturmuş küçük adama bak sennnn, erkek bebek hemen belli oluyorrr maşallhh
teşekkür ederim canım benim.eski resimlerle kendimi teselli ediyorum napayımmm:çok üzgünüm:senin ne güzel hiç böyle sorunun yokmerveim nerelerdesin kıss..bebiğin eçok geçmiş olsun...
hilarya maşllh çok tatlı.yanklarını ye benim yerime.
özlemcim sen de her halinle güzelsin canım ..
bye bye sizlere
merveim nerelerdesin kıss..bebiğin eçok geçmiş olsun...
hilarya maşllh çok tatlı.yanklarını ye benim yerime.
özlemcim sen de her halinle güzelsin canım ..
bye bye sizlere
teşekkür ederim canım ya.evet iyiki götürmüşüz.yoksa ilerlicekmişsenağlama. geçer diye bekleseydik yanmışmışız valla.benneyaptımki
Bunlarda Ek gıda resimlerimizz..
merveee nerelerdeydin özlettin.
özlenmezmisin canım. kendine dikkat et.a.s.sağol canım, sevindim özlendiğime kaydirigubbakcemile3
biraz gözlerim rahatsızdı alerji olmuşum şimdi düzeldi çok şükür, eksik olma Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?