- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.781
sağol canımmmmm:1hug:.inşallah gider.:1no2:geçmiş olsun canım. iyi bak kuzuya. resimlerinde pek güzel kiloları kafana takma gider yavaş yavaş.:smiley-cool:
Hadi size oğluşumun birkaç resmi...
pijamamızı çıkarmamışız kusura bakmayın artık..
maaşallah boraya annesi o güzel yüzü hep gülsün ...
özlem, hicran bebişlerinize ve diğer hasta bebişlerimize geçmiş olsunnn hemen iyileşirler inşallahhhh
Mervecım geldın demek:)cok sevındım senı gordugume.Özletme bır daha arkadasım tamam mı?
kızlar merhabaa nabersınız:))):teytey:
Hadi size oğluşumun birkaç resmi...
pijamamızı çıkarmamışız kusura bakmayın artık..
maaşallah boraya annesi o güzel yüzü hep gülsün ...
özlem, hicran bebişlerinize ve diğer hasta bebişlerimize geçmiş olsunnn hemen iyileşirler inşallahhhh
inşallahh canımm tüm bebişlerin yüzü gülsün hayatları boyunca... Rep veremiyorum dinlen biraz diyorrr...
kaydirigubbakcemile5
inşallahh canımm tüm bebişlerin yüzü gülsün hayatları boyunca... Rep veremiyorum dinlen biraz diyorrr...
kaydirigubbakcemile5
iim cnm tosunumda ii cok sukur bayadır gıremedım bı bakınım dedım sizlere
rep ne kıs ben baya şey kacırdım sanırsamkaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-
deryacım canım iim sen ve bebişin nasıllll:1hug:
Başlicam Aytencim ama ek gıdalara da başlamış olduk zaten ben sabahçıyım ben okuldayken 1 öğün meyve veya yoğurt yiyecek.Öyle planlamıştım.Ben gelince de emzirecem güya ama emmiyor sıpa.ee gül sen 2. dönem çalışmaya başlamayackmısın zaten o zaman mecbur sağacaksın, bu saaten sonra dediğin ne kız, 1-2 yıl vermeyi düşünmüyomusun anne sütünü? oysa senin sütün maaşşşaallh çok yarıyodu ayçayaaa:mymeka: nasıl böyle düşündün sen şimdi ben anlamadım yaaaa...........Çok üzgünüm çoook
Canım bu kadar zaman çok ihtiyaç duyduğum zamanlar oldu alsam alırdım ama bundan sonra da almayı düşünmüyorum.Alsam önceden alırdım ve biriktirirdim sütümü.elektrikli madela nın 100 tl civarı ver bence al en az 6 ay kulanırsın yaz tatilindede emziririsin bak anne sütü alan çocuklar daha zeki ve başarılı oluyomuş ilerleyen yaşlarında.
iim cnm tosunumda ii cok sukur bayadır gıremedım bı bakınım dedım sizlere
rep ne kıs ben baya şey kacırdım sanırsamkaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-
deryacım canım iim sen ve bebişin nasıllll:1hug:
Canım bak şimdi benim bu mesajımın üstünde terazi varya onu tıklıyorsun övgü dolu şeyler yazıyorsun ve tamam diyorsun ve banarep vermiş oluyorsun anladın mı şekercim...naniknanik
Canım bak şimdi benim bu mesajımın üstünde terazi varya onu tıklıyorsun övgü dolu şeyler yazıyorsun ve tamam diyorsun ve banarep vermiş oluyorsun anladın mı şekercim...naniknanik
Bana daha önce vermişsin demekki canım beniiim...sırnaşık şey..sositosositoNApıyorsun ,adet oldun mu?
Ben dün 3, kere oldum doğumdan bu yana,düzene girdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?