Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum,
geçti mi egenin kabızlığı. ferrum deniz de yapmadı birşey. birde onu dene istersen 4 damla ile başladım bişey yapmadı 5 e çıkardım bugün de 6 damlaya çıkarttım

Selam kızlar.Bayadır yazamıyorum,Mertim iyi öksürüyü yok denecek kadar azaldı.Bende iyiyim halime şükür.Kontrolümüz vardı,sol kalçada ufak bir sorun gözüküyordu düzelmiş.Canan eş konusunda yazdıklarına aynen katılıyorum.Hicran geçmiş olsun canım.

Başlicam Aytencim ama ek gıdalara da başlamış olduk zaten ben sabahçıyım ben okuldayken 1 öğün meyve veya yoğurt yiyecek.Öyle planlamıştım.Ben gelince de emzirecem güya ama emmiyor sıpa.
elektrikli madela nın 100 tl civarı ver bence al en az 6 ay kulanırsın yaz tatilindede emziririsin bak anne sütü alan çocuklar daha zeki ve başarılı oluyomuş ilerleyen yaşlarında.
Canım bu kadar zaman çok ihtiyaç duyduğum zamanlar oldu alsam alırdım ama bundan sonra da almayı düşünmüyorum.Alsam önceden alırdım ve biriktirirdim sütümü.

Sütüm var ama benim sıpa emmiyor
kızıyorum başka bebek alacam onu emzirecem bak diyorum...
Şaka bi yana çok üzülüyorum ek gıdalara başladık başlayalı iyice uzaklaştı memeden.Emmeyince doğru dürüst sütte gelmiyor.Ayakta,oynayarak,sallanarak zorrla emziriyorum yakında pes edecem ben de Açlıktan ortalığı yıkıyor ama emmiyor mama verince şapur şupur yiyor ama.

Canım bak şimdi benim bu mesajımın üstünde terazi varya onu tıklıyorsun övgü dolu şeyler yazıyorsun ve tamam diyorsun ve banarep vermiş oluyorsun anladın mı şekercim...naniknanik

:roflol::roflol:vallaha ebeme cok guzel ovgu dolu sozler yazacaktım emme buna musade etmiler

"Bu mommy Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir." bole bişi yazdılar anlayamadım ebecimmmm:uhm:

Bana daha önce vermişsin demekki canım beniiim...sırnaşık şey..sositosositoNApıyorsun ,adet oldun mu?
Ben dün 3, kere oldum doğumdan bu yana,düzene girdi yani.

Bana daha önce vermişsin demekki canım beniiim...sırnaşık şey..sositosositoNApıyorsun ,adet oldun mu?
Ben dün 3, kere oldum doğumdan bu yana,düzene girdi yani.

hadi ya vermısım dedıgın gıbı herhalde-tatlicadiarzu-

yok bacım olmadım hala testte yaptım bebekte yok menapoza gırdım herhalde:roflol:
bugıdısler 1 sene adet olmam herhalde:dance::dance:

kızlar karınca yumurtası yagını duydunuzmu herkez metedıyo tuylerı azaltıyormus ılerleyen aylardada tamamen tuy yokoluyormuslaelaelaelaelae
ay bızlerdemı denesek ağda yapamıyorum cocukla zor oluyor valla bole bişey bız yenı annelere gereklı bence:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…