- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.801
kızlar karınca yumurtası yagını duydunuzmu herkez metedıyo tuylerı azaltıyormus ılerleyen aylardada tamamen tuy yokoluyormuslaelaelaelaelae
ay bızlerdemı denesek ağda yapamıyorum cocukla zor oluyor valla bole bişey bız yenı annelere gereklı bence:teytey:
Bana daha önce vermişsin demekki canım beniiim...sırnaşık şey..sositosositoNApıyorsun ,adet oldun mu?
Ben dün 3, kere oldum doğumdan bu yana,düzene girdi yani.
Göbeğim inişti ama kilom değişmedi Emelcim...
Seren emla diye bir merhem var anestezi uyuşturuyor bölgeni 5dk da yoluveriyon
ben denedim süper bişiy acı yokkkk...
Seren doktora yazdır..
Ben epilasyona gidiyorum orda lazım oluyor deyip yazdırdım.
Fatmiş şimdi bölgeye sürüyorsun kremi çok yedirmiyorsun beyaz bir tabaka kalacak şekilde yani.
Yarım saat bekleyip girişiyorsun,ama sen yine de cımbızla bir deneme yap nolur noolmaz,sen de daha sonra etki eder falan ben yakmış olmayim seni:roflol:
hepinize geçmiş olsun canım. eşinle bol bol ihlamur için dinlenin. çabuk geçer inşallah.Arkadaslar bız sımdı doktordan geldık.. şifayı aılecek kaptık bır an da nasıl oldu anlamadık.. acile gıttık Aslan ıcın oksurugu cok cogaldı atesı ınıp cıkıyordu ssureklı ıstahsız halsız.. muayene edıp ıkı surup yazdı doktor.. atesını sureklı takıb edın dedı.. bana da aferınve umco dıye bır ılac verdı.. bende onları alıcam.. nobetcı eczane aradık 2 saat Allahtan bulduk sonunda.. sımdı aılecek ılaclarımızı ıctık şifa Allahtan.. insanın cocugunun hasta olması da cok kotu oluyormus yaa.. agzını buzerek aglamasına dokulen yaslarına kıyamıyor ınsan kendını salmıs vazıyette halsızz ... Allahım buyuk dert vermesın.. tum bebelere acil şifalar versın ınsallah..
Arkadaslar bız sımdı doktordan geldık.. şifayı aılecek kaptık bır an da nasıl oldu anlamadık.. acile gıttık Aslan ıcın oksurugu cok cogaldı atesı ınıp cıkıyordu ssureklı ıstahsız halsız.. muayene edıp ıkı surup yazdı doktor.. atesını sureklı takıb edın dedı.. bana da aferınve umco dıye bır ılac verdı.. bende onları alıcam.. nobetcı eczane aradık 2 saat Allahtan bulduk sonunda.. sımdı aılecek ılaclarımızı ıctık şifa Allahtan.. insanın cocugunun hasta olması da cok kotu oluyormus yaa.. agzını buzerek aglamasına dokulen yaslarına kıyamıyor ınsan kendını salmıs vazıyette halsızz ... Allahım buyuk dert vermesın.. tum bebelere acil şifalar versın ınsallah..
hepinize geçmiş olsun canım. eşinle bol bol ihlamur için dinlenin. çabuk geçer inşallah.
Canım çok çok geçmiş olsun.Öksürük çok önemli ve takip edilmesi gereken bir olay.Öksürük için gittiğimizde doktor geniz akıntısı ciğerlerinde birşey yok,ilacada gerek yok ama öksürüğü artarsa,nefes alış verişi hızlanırsa getirin dedi bu belirtiler 3 gün sonra oldu yada bana öyle geldi ve gittiğimizde bronşit teşhisi konuldu.Yarım saat içinde bile ciğerler dolabiliyormuş.Kontrole ne zaman çağırdı doktor?
betücüm çok geçmiş olsun acilşfalar versin Allahım....bizimkine de tuzlu su yaptık acayip hırlıyorduu biraz rahatladı bebişim
tesekkur ederım canım evet yavas yavas baslamıs demekkı gıcık gıbı ufak oksurugu vardı ıkı gundur sankı artıcak gıbı sezmıstım zaten oylede oldu.. gece de sanırım atesı vardı hıc aklımıza gelmedı bızım atesı olabılcegı sureklı aglıyordu demekkı ondan dı kuzumun derdı..betülcüm çok geçmiş olsun yaa nidenmi oldu gündüz pek bişeyi yoktu, ağlıyor uyumuyor diyodun bundanmı uyumuyomuş yavrum, inşallah ilaçlar ii gelir yaa çok üzüldüm nerden kapıyor bu yavrucaklar şifayı yaaa.
betülcüm endişlenme ıhlamur mutlaka içir ben hemen hergün veriyorum.
aytencim erken çıktın bugün işten galiba benim de kız arkadaşlarım geldi anneme 18,30 a kadar beraberdik ama bebeklerle zor oluyormuş yaa...fazla sohbet edemedik
Kızlar iyi akşamlar bugün kızıma araba alıdık çok güzel ve çok uygun pieerre cardin 230 tl ye.hemde son modeli internette 345 tl
canım nasıl verıyorsun bende bugun bıraz verdım ama pek ıcmıyor tabı hasta oldugu ıcınde huysuz normalde oyle dırenmez sımdı agzına meme versem bıle aglamaya baslıyor emmıyor sanırım bogazlarında da agrı ve acı var o yuzden tuhaf sesler cıkarıyor ve emmıyor.. benneyaptımki
şimdi bıraz emzırdım de uyudu ayagımda nobetlesıcez artık esımle ates cok onemlı her an cok yukselebılır yanı sureklı ateslenıyor cunkuu ..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?