Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ohh ne güzell ya kız arkadaş toplantıları... Çok özledim bendee sabahlara kadar sohbett muhabbett.. Tabi artık eskisi gibi olmuyordur..bebekle ilgilenmekten muhabbete fırsat kalmaz..

Kızlar iyi akşamlar bugün kızıma araba alıdık çok güzel ve çok uygun pieerre cardin 230 tl ye.hemde son modeli internette 345 tl

İyi günlerde kullanın canım.. Benim de ilk aklımdaki araba pierre cardin di..

betülcüm geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşirsiniz biran önce
birde sırf anne sütü alan bebek kolay kolay hasta olmaz diyorlar noluyo bu bebişleree
iyi bakın kendinize

mutlaka başka dr göster canımmm tamam bebekler kusar ama benim kız fışkırtıyordu resmen ve iştah falan kalmamıştı kilo almasıda azdıı huysuz uykusuzduu bugün gerçekten rahatladı sanırımm huysuz değildi ve uyudu yaaa maşallahh hemde 3,5 saat hiç uyanmadan

ya şunu bende denemek istedim aldım hatta hamişken doğuma yakın ama alerjim nedeni ile o bölgeye yapamadım ağda maleseff ama krem hala evde deneyeceğim bende unutmuştum valla kremi aldığımı:roflol::roflol: hangi dr yazdırıyon peki cildiyeye mii

canım yaaa çoook geçmiş olsun buseneki grip çok fena valla 10-15 gün bırakmıyor yakayı aman dikkat et yemene içmene canım yaaa aslanda hırpalanmıştır çocukcağızzzŞeniz

maşallah bebiş rsimleri çok güzelll bende kızımın şimdi çektiğim resmini koyayım dedim uyandı oyun oynuyorrrr en sevdiği oyuncağıyla bir sürü oyuncak var ama sadece bununla oynamayı seviyorr şuan keyfimiz pek yerindeee

:......................... silinmiştirrrrrr

Son düzenleme:
herkesler uyumaya gitti galiba benim kızda babasıyla oynuyor şuanda az sonra mamasını vericem 15 dk sonra ve yatırmaya çalışıcam tekrar inşallah uyur

astronot oğlumm
işadamı oğlum
çizgi film kahramanı
laylaylom oğlum

kıslarr dün gece gitiğimiz kuzenim yaptı.bunlar anlayacağınız fotomontaj.programı var yapıyorsun.güzel dimi? Replerinizi bekliyorum..hihoyyytlaelaelaelaelaelülülülülülü:sm_cool:

Son düzenleme:
betülcüm çok geçmiş olsun.aslan emremiz biran önce sağlığına kavuşur inş.geçen az da olsa yaşadık.ateş kötü birşey.indi diyorsun tekrar çıkıyor.ben gidip gelip habire ölçüyordum.gece de dikkat edin.uyanıp arada bakın.allhım açil şifalar versin..

betülcüm geçmş olsun canım bebişler ne kadar sık hasta olmaya başladılar böyle ya şu an kaç bebek hasta Allah hepsine acil şifalar versin inşallah

betülcüm geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşirsiniz biran önce
birde sırf anne sütü alan bebek kolay kolay hasta olmaz diyorlar noluyo bu bebişleree
iyi bakın kendinize

canım yaaa çoook geçmiş olsun buseneki grip çok fena valla 10-15 gün bırakmıyor yakayı aman dikkat et yemene içmene canım yaaa aslanda hırpalanmıştır çocukcağızzzŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…