- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.821
betülcüm endişlenme ıhlamur mutlaka içir ben hemen hergün veriyorum.
aytencim erken çıktın bugün işten galiba benim de kız arkadaşlarım geldi anneme 18,30 a kadar beraberdik ama bebeklerle zor oluyormuş yaa...fazla sohbet edemedik
Kızlar iyi akşamlar bugün kızıma araba alıdık çok güzel ve çok uygun pieerre cardin 230 tl ye.hemde son modeli internette 345 tl
herkese iyi hafta sonları arkadaşlar.kaç gündür kızım hastaydı,acillerde sabahladık.giremedim o yüzden.bebeği hasta olan diğer bütün anneler geçmiş olsun.insanın yavrusunun hasta olması ne zormuş ya. valla kendim hasta olsam bu kadar dert edip üzülmem ya valla.onu öyle hasta gördükçe, ciğerlerim parçalandı.her öksürdüğünde ömrümden ömür gitti.offffofff.allah daha kötülerinden saklasın hepimizin yavrularını.neyseki bugün iyi biraz. bu arada resimlerinizde çok güzeldi hepinizinde.maşallah.allah herkesi yuvasında mutlu etsin.elimin boş olduğu bigün bende koyarım gelinlikli fotolarımı. şimdi kızıma hamileykenki fotağrafımı koyayım.
......................
][/QUOTE]
canım ya çok haklısın çocuklar hasta olunca ebeveynler çok fena oluyor benim kızda rahatsız çok iyi anlıyorum seniii çok geçmiş olsunna.s.Şeniz
çok geçmiş olsun hicrancım.. ilaçlarla ve mamasıyla düzelir inşAllah en kısa sürede canım .. benim kız da çok kusuyo biliyorsundur belki, dr.umuz da aynı sizin dr. gibi ; 6. ayda biter sorunu yok deyip yolluyor, ama ben de artık şüpheleniyorum, midesinde bir sorun mu var acaba diye? anne sütünü hep çıkaryıo zaten ama, bir de iki üç keredir meyve püresi verdim yarım saat geçmedi bi kısmı olduğu gibi geri çıktı senağlama başka bir dr.a daha götürmeyi düşünüyorum ben de...umarım bütün bebişler iyileşir bir an evvel :Saruboceq:
Hadi size oğluşumun birkaç resmi...
pijamamızı çıkarmamışız kusura bakmayın artık..
maaşallah boraya annesi o güzel yüzü hep gülsün ...
özlem, hicran bebişlerinize ve diğer hasta bebişlerimize geçmiş olsunnn hemen iyileşirler inşallahhhh
saol canım rabbim kimsenin bebişini şifasız bırakmasınnn hiçbiri hasta olmasınn
Seren doktora yazdır..
Ben epilasyona gidiyorum orda lazım oluyor deyip yazdırdım.
Fatmiş şimdi bölgeye sürüyorsun kremi çok yedirmiyorsun beyaz bir tabaka kalacak şekilde yani.
Yarım saat bekleyip girişiyorsun,ama sen yine de cımbızla bir deneme yap nolur noolmaz,sen de daha sonra etki eder falan ben yakmış olmayim seni:roflol:
Arkadaslar bız sımdı doktordan geldık.. şifayı aılecek kaptık bır an da nasıl oldu anlamadık.. acile gıttık Aslan ıcın oksurugu cok cogaldı atesı ınıp cıkıyordu ssureklı ıstahsız halsız.. muayene edıp ıkı surup yazdı doktor.. atesını sureklı takıb edın dedı.. bana da aferınve umco dıye bır ılac verdı.. bende onları alıcam.. nobetcı eczane aradık 2 saat Allahtan bulduk sonunda.. sımdı aılecek ılaclarımızı ıctık şifa Allahtan.. insanın cocugunun hasta olması da cok kotu oluyormus yaa.. agzını buzerek aglamasına dokulen yaslarına kıyamıyor ınsan kendını salmıs vazıyette halsızz ... Allahım buyuk dert vermesın.. tum bebelere acil şifalar versın ınsallah..
betülcüm geçmş olsun canım bebişler ne kadar sık hasta olmaya başladılar böyle ya şu an kaç bebek hasta Allah hepsine acil şifalar versin inşallah
betülcüm geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşirsiniz biran önce
birde sırf anne sütü alan bebek kolay kolay hasta olmaz diyorlar noluyo bu bebişleree
iyi bakın kendinize
canım yaaa çoook geçmiş olsun buseneki grip çok fena valla 10-15 gün bırakmıyor yakayı aman dikkat et yemene içmene canım yaaa aslanda hırpalanmıştır çocukcağızzzŞeniz
betülcüm çok geçmiş olsun.aslan emremiz biran önce sağlığına kavuşur inş.geçen az da olsa yaşadık.ateş kötü birşey.indi diyorsun tekrar çıkıyor.ben gidip gelip habire ölçüyordum.gece de dikkat edin.uyanıp arada bakın.allhım açil şifalar versin..[/QUOTE
Betül çok geçmişş olsun sizede Minik Aslan a da..
Ihlamuru bende hergün veriyorum..Özellikle de o gün dışarıya çıktıysak muhakkak veriyorum..
Biberonla 30-40cc kadar veriyorum.. İlk zamanlar mama ya da süte göre daha seyrek ve ince olduğu için içmek istemiyorlar ama birkaç seferden sonra alışıyorlar..
Ahh minik Aslancık hemen iyileşir inşallahh
Herkese tesekkur ederım arkadslar, Allah tum hastalara sıfa versın..
etrafta o kadar grıp salgını var kı gecırmeden kurtulamayacaksın heralde..
1 ay once hafıf gecırmıstım 3 gunde bıtmıstı ıhlamurlarla vıtamınler le Aslana da gecmemıstı ama bu sefer bende babasında degıl 3 umuze aynı anda gectı nasıl olduysa..
Gece kac kere atesı cıktı hıc uyumadan basında bekledım uyudugumda bırden cıkarsa ya dıye.. sabah ezanına kadar bekledım sureklı olctum atesını soydum hala daha dusmedı.. en son olctum 38 ı gecıyordu esımı kaldırdım ılık bır banyo yaptırdık vucudu sogudu ama atesı hala dusmedı fıtıl verdık sonra.. ondan sonra bıraz rahatladı kuzum.. cayır cayır yanıyodu yaa gozlerıde kıpkırmızı oldu Allah korusun ates cok kotu brısey gercekten havaale fılan olabılırler mazallahh... sımdı sakınledı emdı de bıraz uyuyor yavrum ılacıda zorla ıcırdık cok acı sanırıım yutmuyordu.. ınsallah bı daha cıkmaz...
Bu arada cansu ıhlamurun ıcıne ne katıp verıyorsnu bızımkı bıberonla almıyor kasıkla ancak yada bıberonla agzına sıkıyorum oyle yutuyor kendısı emmıyor nasıl ıcırebılırım acaba ... sulu pirinc unu yapıp ıcıne katıp mı versem bıberonla yada sutume katsam :S o zamanda sutten mı sogur.. CADIARZU
vallahı cok super bır repi hakettın ama sıstem verdırmıyor kuzum yaaaakıslarr dün gece gitiğimiz kuzenim yaptı.bunlar anlayacağınız fotomontaj.programı var yapıyorsun.güzel dimi? Replerinizi bekliyorum..hihoyyytlaelaelaelaelaelülülülülülü:sm_cool:
boyle bırseyede vermıcem ya neye verıcem anlamadım :)
kac gundur kıme tıklasam once baska kullanıcıya vermenız gere dıyo herkese tıkladım ama o kullanıcı yı bulamadım dahaaa :roflol:
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?