- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.841
kıslarr dün gece gitiğimiz kuzenim yaptı.bunlar anlayacağınız fotomontaj.programı var yapıyorsun.güzel dimi? Replerinizi bekliyorum..hihoyyytlaelaelaelaelaelülülülülülü:sm_cool:
Hadi size oğluşumun birkaç resmi...
pijamamızı çıkarmamışız kusura bakmayın artık..
maaşallah boraya annesi o güzel yüzü hep gülsün ...
özlem, hicran bebişlerinize ve diğer hasta bebişlerimize geçmiş olsunnn hemen iyileşirler inşallahhhh
teşekkür ederim canım benima.s..bu aralar çok acayip bi salgın varmış.fazla dışarı çıkarmamak lazım galiba.
betülcüm çok geçmiş olsun canım.kaç gündür aynı şeylerle mücadele ediyoruz bizde.bi kaçgüne kadar bağrındaki hırıldama ve öksürük geçmezse bidaha götürün doktora.bronşoit deniyomuş o hırıldamaya.doktor bize iyiki getirmişiniz,bu bronşoit bi kaç günde hemen bronşite çevirirdi dedi.2 tane şurup,bitanede üstüne 3 damla dökülen nefes açıcı damla verdi.sizde eşinle evde maske takmadan dolaşmayın ki yavrucağa iyice bulaşmasın.
çok sağol canımmm.Şenizsizede çok geçmiş olsun kusura bakma şimdi gördüm acil şifalar canım:Saruboceq:
çok sağol canımmm.Şeniz
oğlunada maşallah.o gözler ne öyle çakmak çakmak.elindede meyveler.yerim kız ben onucokacimcoook
oğluşumla ben dışarı çıkcaktık düngamyoncuiremsu
maşallah size
Günaydın herkese ıyı pazarlar...
merhaba herkese güzel bir pazar günü diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?