Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytenciim waaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşş o ne biçim haller.anam anam diyeyim ben sana maşşlh.gözümüz gönlümüz açıldı bee. ben de rep veremedim gıız

bu rep nedden verilmiyor ya ee böyle şeyler için de rep veremiceksek ne için verces anlamadım ben hadi neyse

betülcüm çok geçmiş olsun canım.kaç gündür aynı şeylerle mücadele ediyoruz bizde.bi kaçgüne kadar bağrındaki hırıldama ve öksürük geçmezse bidaha götürün doktora.bronşoit deniyomuş o hırıldamaya.doktor bize iyiki getirmişiniz,bu bronşoit bi kaç günde hemen bronşite çevirirdi dedi.2 tane şurup,bitanede üstüne 3 damla dökülen nefes açıcı damla verdi.sizde eşinle evde maske takmadan dolaşmayın ki yavrucağa iyice bulaşmasın.

sizede çok geçmiş olsun kusura bakma şimdi gördüm acil şifalar canım:Saruboceq:

Günaydın herkese ıyı pazarlar...

Betül çok geçmiş olsun,allah şifa versin hepinize..Ateş çok zor benım en hassas oldugum konudur.Havaleden cok korkarım.Sbaha kadar beklemekle cok ıyı yapmışsın.Umarım en kısa zamanda ıyılesır kuzucuk..
Aytencım bu fotografını gormustum cok şıksın gerçekten.
Çok okuyamadım gecmısı..Atladıgım seyler varsa kusura bakmayın arkadaslar.Sonra telafı ederım...
Kızlar rep olayına bende acayıp gıcık olmus durumdayım.Son 24 saat içinde cok rep verdınız dınlenın deyıp duruyor.Ertesı gece tekrar tıklıyorum 1 maksımum 2 kısıye verdıkten sonra aynı msj..24 saatte cok rep verdınız..Ya günde kac tane hakkımız var ben anlamadım 2 tanemı.Artı bır arkadasta bana msj atmıs.Sana cok denedım veremıyorum diye..Nedır bu anlamadım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…