- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.901
aytencim ben görmedim...bi rdaha koyarmısın canımcımsenağlama:ecrin_bebek:
canım seni çok iyi anlıyorum...benimkilerde kovmyor ama balıyorum yoruluyor seslerini çıkaramıyorlar...hissediyprsn yani :))kayınvalidemla aynı şehirdeyiz oda günüd zve akşam geliyor ama kaçacak yer ve bahane arıyor resmen....
süt konusunda da ben de bu ara herşeyi deniyorum...ama benim kız artık göğsümden emmiyor...kıyameti koparıyor...önce deniyorum olmuyor sağdıüım sütü veriyorum...her öğünde sağıyprum ne yazıkki emmediği için....tabi emmesi ile sağmak aynı olmuyor....neler neler yedim ya...patlayacağım...
ben de bugün hayatımdaki ilk yoğurdu mayaladım...çok güzel tuttu...yediridm bile öğlen...
günaydın...11de yattık 7 de kalktıkk..üstümde fena bi yorgunluk var......yogurdum tutmuş pekde guzel oluyomuş evde yapılınca...pazartesı......ayın kaçı unuttum..şimdi biraz cartoonnet seyredıyoruz...sonra evde arabayla gezıntı ...şansım varsa 9 da dogru uyuruz..bi posta mama yerız arada..yogurt çogumuzda gaz yapmış ama denemekten başka çrem yok...güzel birgün olsun......
güaydın kızlar.....
alp in uykuları iyice düzene girdi.aksam 9 da yatıyoruz sabahta 8-9 civarı kalkıyo gecede sadece emmek için kalkıyo bende bu arada dinlenıyorum.
ay canım ya inşallah çabucak eski düzenine döner bebişin yaa...çok geçmiş olsun canım...MERHABA GÜNAYDINN
ben yorgunluktan bayılmak üzereyim.. mirmirmirmir
cuma akşamı ateş yüzünden uykusuzdum c.tesi ve dün gece de gaz sancısından..
bora uykusunda mıkırdandıı.. Ben hher saat başı kalkıp 15-20dk gaz çıkarmaya çalştım.. Yattım yine mıkırdandı.. Off bizim ne güzel düzenimiz vardı ama ateşden sonra düzen faaln kalmadı..-tatlicadiarzu-Bir söz vardı zaten çocuğumun hasta olmasına yanmam huy değiştirdiğinie yanarım diye.. Bizimki aynı böyle oldu... kafamçokkarıştı
gündüz bilehep aynı saatte uyurdu iki gündür nevri döndü bizimkinin de..
kafamçokkarıştı
Kızlar iyi akşamlar bugün kızıma araba alıdık çok güzel ve çok uygun pieerre cardin 230 tl ye.hemde son modeli internette 345 tl
MERHABA GÜNAYDINN
bora uykusunda mıkırdandıı.. Ben hher saat başı kalkıp 15-20dk gaz çıkarmaya çalştım.. Yattım yine mıkırdandı.. Off bizim ne güzel düzenimiz vardı ama ateşden sonra düzen faaln kalmadı..-tatlicadiarzu-Bir söz vardı zaten çocuğumun hasta olmasına yanmam huy değiştirdiğinie yanarım diye.. Bizimki aynı böyle oldu... kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı
Allah kimsye hastalık vermesin.. uyksuzluk varsın gazdan olsun...
Yeter ki bebişler iyi olsunn biz uykusuz olsak da olur..
seren kız eskiden haydi li li li yarrrrr hay di li li li li yarrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey: derdin şimdi artık dimiyosunnn ege paşa çok yoruyor sanırım seni.
MERHABA GÜNAYDINN
kafamçokkarıştı
Allah kimsye hastalık vermesin.. uyksuzluk varsın gazdan olsun...
Yeter ki bebişler iyi olsunn biz uykusuz olsak da olur..
senağlamasenağlama artık oynamaya bıle vaktım yok ınanki
egem cok yoruyor coookkk uykusuzluktan gozlerım batıyo duzenı bozuldu gece ıkı saatte bı kalkıyo yada bır saatte bi kalkıyo uykuyu ozledım suan bıle kucagımda durmuyo oglenlerı yarım saat bılemedın 1 saat uyuyosenağlama nıye bole anlamadım bole degıldı neguzel duzen kurmustum gecelerı uyurdu cok huzursuz benı emzık nıyetıne kullanıyosenağlama dun mama yaptım actır doymuyodur dıye yıne uyandı uyumadısenağlama anlıcan depresyondayımmmmmmmmmmmdelikafadulden
bana bişiler soleyın nasıl bu cocugu uyutucam onada gunahyaaaasenağlama
gecmısolsun cnm dedıgın gıbı allah kımseyı hasta etmesın saglık sıhat versın butun uykularımız bebeklerimizin olsun insallah
kızlar buarada dogum parasını alan varmı???????????????????????
süt parası 70 e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?