Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu bebekler niye böyle yapıyor emmeemek içiin kendilerini yırtıyolar, hadi ben bütün gün yokum çocuk biberona alıştı, ama bakıyorum evde olalardada aynı sıkıntı var, doktoraa sormak lazım en yakın kim gidecekse bir soruversin kızlar yaaa bebek neden annee memesini istemez diyeee

eline sağlık umutcum demekki sende cevher varmış, ben de yapmak istiyorum ama günlük süt bulamadım hala, bene dün ilk defaaa kaçıkla elma püresi yedirim. elmanın kabuklarını soyum küçük küp yapıp suda kaynattım sonra tel süzgeçten geçirdim, bir yiyişi var allahım çok güzel bir duyguymuş böyle şapırtada şapırtada yedi kuzum arkasından hemen ağzını açıyoken antibiyotiğini vereyim dedim, onu hemen tükürdü, uyanık spor benim oğlancokacimcoook

güaydın kızlar.....
alp in uykuları iyice düzene girdi.aksam 9 da yatıyoruz sabahta 8-9 civarı kalkıyo gecede sadece emmek için kalkıyo bende bu arada dinlenıyorum.

güaydın kızlar.....
alp in uykuları iyice düzene girdi.aksam 9 da yatıyoruz sabahta 8-9 civarı kalkıyo gecede sadece emmek için kalkıyo bende bu arada dinlenıyorum.

maaşallah alpe benimkide 9.30 10 gibi uyuyor sabah 7 de uyanıyo geecedee çok uyanmaya baladı ama emip uyuyor kuzum.

aytencim süt sağma makinemin adaptörünü evde unutmuşum yandım yandımmm...eve giderim desem 1,5 saat sürer...son çare eczaneyi aradım adaptörünü ödünç isteyeyim diye ama yokmuş onlarda da elde pompalı getircekler 5 liralık şeyle artık bir saat uğraşırım(

MERHABA GÜNAYDINN

ben yorgunluktan bayılmak üzereyim.. mirmirmirmir
cuma akşamı ateş yüzünden uykusuzdum c.tesi ve dün gece de gaz sancısından..
bora uykusunda mıkırdandıı.. Ben hher saat başı kalkıp 15-20dk gaz çıkarmaya çalştım.. Yattım yine mıkırdandı.. Off bizim ne güzel düzenimiz vardı ama ateşden sonra düzen faaln kalmadı..-tatlicadiarzu-Bir söz vardı zaten çocuğumun hasta olmasına yanmam huy değiştirdiğinie yanarım diye.. Bizimki aynı böyle oldu... kafamçokkarıştı
gündüz bilehep aynı saatte uyurdu iki gündür nevri döndü bizimkinin de..
kafamçokkarıştı

Allah kimsye hastalık vermesin.. uyksuzluk varsın gazdan olsun...
Yeter ki bebişler iyi olsunn biz uykusuz olsak da olur..

tunahan da maşallah 10,10,30 gibi uyuyor gece iki kere emiyor sabah ben giderken uyanıyor yarım saat felan sonra tekrar uyuyor 10 a kadar felan

seren kız eskiden haydi li li li yarrrrr hay di li li li li yarrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey: derdin şimdi artık dimiyosunnn ege paşa çok yoruyor sanırım seni.

ay canım ya inşallah çabucak eski düzenine döner bebişin yaa...çok geçmiş olsun canım...

Kızlar iyi akşamlar bugün kızıma araba alıdık çok güzel ve çok uygun pieerre cardin 230 tl ye.hemde son modeli internette 345 tl

güle güle kullanın canım, bizde alıcaz bakalım biraz haha baharaaa doğru inaşşallhh, ama ben o kadar lık değilde 150 civarı idareten bişey alıcam. ayyy bahar gelsedee soğuk derdi olmadan gezdirsek bebişleri allahım.:Saruboceq:

geçmiş olsun cansu cum ama merak etme tekrar eski haline döne bir süre sonraa. a.s.

seren kız eskiden haydi li li li yarrrrr hay di li li li li yarrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey: derdin şimdi artık dimiyosunnn ege paşa çok yoruyor sanırım seni.

senağlamasenağlama artık oynamaya bıle vaktım yok ınanki
egem cok yoruyor coookkk uykusuzluktan gozlerım batıyo duzenı bozuldu gece ıkı saatte bı kalkıyo yada bır saatte bi kalkıyo uykuyu ozledım suan bıle kucagımda durmuyo oglenlerı yarım saat bılemedın 1 saat uyuyosenağlama nıye bole anlamadım bole degıldı neguzel duzen kurmustum gecelerı uyurdu cok huzursuz benı emzık nıyetıne kullanıyosenağlama dun mama yaptım actır doymuyodur dıye yıne uyandı uyumadısenağlama anlıcan depresyondayımmmmmmmmmmmdelikafadulden
bana bişiler soleyın nasıl bu cocugu uyutucam onada gunahyaaaasenağlama

gecmısolsun cnm dedıgın gıbı allah kımseyı hasta etmesın saglık sıhat versın butun uykularımız bebeklerimizin olsun insallah

kızlar buarada dogum parasını alan varmı???????????????????????
süt parası 70 e düşmüş

kucağına al emzirir pozisyonda, sonra kıçını pışpışla bi yandan da saalllaa ya da ayağında saalllllaaa, belki faydası olur canım, ya da bir sıkıntısı mı var acaba, bir yerlerimi ağrıyor, elma yağı al topuklarına karnına sür bakalım belki karnı ağrıyodur yoksa durup duruken saattee bir kalkmaz bebekler yaaa. karnıda tok diyosun.a.s.

ben aldım ama ne kadarı süt parası ne kadarı işgörmezlik parası bilmiyorum benim sigortam asgariden düşükten gösterilidiği için 1700 aldım.

aytencim saol..valla süper evyogurdu..bende gunluk bulamadım..normal kutulardan yaptım..cansucum geçmiş olsun..dediğin gbi tek derdımız gaz naz olsun..rabbım bşka sıkıntı vermesın..sen halıhazırda borapaşaya hangı mamayı verıyosun?serencim geçmiş olsun..benımkını anlatmışsın..duzelıcekler umarım..durmuyo benımkı durduramıyorum..valla annem hadı evınıze gıdın deyıverdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…