- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.941
duygucum benim yoğurt ta kalıp gibi katı olmuyor biraz sulu oluyor hazır aldıklarımız gibi olması mümkün değil zaten onlar katkılı
aynı benim kayınpederimi tarif ettin serencim ben bi yanlarında olmıyım hemen herşeyden yalatıyolar çocuğa iki lafından biri bu çocuk aç ne zaman yemek yicek duru sütle karın mı doyarmış bunlara alıştım ben artık cevap bile vermiyorum bebeğimin ne yiyeceğini benden başka kimse bilemez yerimseniben
günaydın güzel eylül anneleri.. aytenciim bu sıralar benim ki de emmmek için direniyor.çıyak cıyak ağlıyor memede.deli oluyorum yaa.zorla pış pışlarla falan emziriyorum.öle eskisi gibi de uzun emmiyor.gerçi artık damakları da geliştikçe hızlı bir şekilde emip bitiriyorlar.ben çarşamba veye perşembe dr. a gidecem.diyetli ek gıda listesi verecek.benimkin de laktoz intoleransı varmış.yani ne demek diye sorarsanız sütün içinde bulunan laktoz şekerini sindirecek enzim eksikliği..bundan dolayı günde 8-9 kere kaka yapardı.şimdi ilaç kullanıyoruz da 2-3 e düştü kaka sayısı.bundan dolayı diyetli ek gıda listesi hazırlayacaktı bana.o zaman gidince soracam.aynı zamnda dediki bebeğimin diş yerleri belirginleşmiş.belki de ondan yapıyordur.ama bakıyorm bir çoğumuzunkiler emmek istemiyor.demekki dönemsel bir sorun anneme sordum dediki bebekler öyle arada emmek istemezler, sonra tekrar emerler dedi.ben duyduğuma göre diş çıkarma zamnları da emmeyi istemiyorlarmış ve hatta bırakıyorlarmış.
sserencim benimkinin eleeri hiç ağzımdan çıkmıyor ki.bir de bir hırsla emiyorki anlatamam.
neyse ben birazdan çıkacam.dedim ya ikiz kardeşim gelecek çanakkale den.yemeklerimi falan hazırlayayayım benimki hazır uyumuşken.
sizleri çok seviyorum.hepinizi tek tek öpüyorum bebişlerinizi de.:mymeka:naniknanikhihoyyyt
o zaman ya biryeri ağrıyor ya da dönemsel bi huzursuzluk yaşıyor onurda senin bebiş gibiyken bi krizlere girerdi hiçbişeyi yoktu ama günde birkaç saat hiç susmadan ağlardı bu bir dönem sanırım
kaskatı kalktım yataktannn sırtım fena gene randevu aldım öğleden sonra için dr fizik dr gidicem gene noluyor bana böle yawwww fizik tedaviye girmedim girmem lazım ihmal ediyorum ama gişdicem artık olmuyorr fırsat bulamıyordum kız hasta vs diye ama artık ayarlamam gerekiyorr
Deryacım bence açık süt alma,kutu sütle ev yoğurdu mayasıyla yap yoğurdunu.Ne olur ne olmaz,ben güvenemem şahsen.Hani köy yeri ineğin altından gözün görür alırsın kaynatırsın ayrı ama yine de güvenme oralardakilere.Ben yapmayı bilmiyorum ama İstanbula gelirken annanemin yaptığı yoğurttan bir kavanoz getireceğim o zaman öğrenir yaparım.Kutu sütle tabiki.kızlar bu yoğurt işi benim de kafamı karıştırıyor bi diyolar süt vermeyin bi yaşına kadar bende anlamıyorum ee yoğurtta sütten yapılıyor...eğer verilirse benim günlük süt alma şansım var halis mulis inek sütünden mayalasam olur mu acaba günlük bardaklara mesela
afiyet olsun canıım....bende kahvaltıya gidiyom görüşürüz sonra kızlarrr
kızlar bu yoğurt işi benim de kafamı karıştırıyor bi diyolar süt vermeyin bi yaşına kadar bende anlamıyorum ee yoğurtta sütten yapılıyor...eğer verilirse benim günlük süt alma şansım var halis mulis inek sütünden mayalasam olur mu acaba günlük bardaklara mesela
günaydın arkadaslar bikaç gündür düüzenli bakamadım buraya herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım çünkü
egemen grip,dr a götürdüm surup kullanıyoruz şimdi,kolunda ve göğsğndeki izler alerji dedi mantar değilmiş çok şükür 8.200 olmuş 400 gr almış bu ay maalesef bundan önceki dr u mama ver demişti şimdiki dr u verme mama dedi büyüyünce obezite ve seker hastalıklarıyla uğrasıyoruz dedii bende anlamıyorum hepsi farklı biey diyor.samsunda cocuk cerrahı asla s ünnet derisini geriya cekmeyin dedi bu dr da tıkanmış her bnyoda geriye cekerek temizle dedi
la havle kime güvencez sasırıyorum
deryacım acık süt olmuyor diye biliyorum allah korusun bizim bi komşumuz ki güveniyordu sütçüsüne,burusela hastalığına yakalanmıştı
benim anlamdığımda günlük süt bulmam imkansız buulnduğum yerde pakat sütle olmazmı merak ediyorum
meyve suyu içinde rendeliyorum haşalamakmı lazım illa ,püre içine ya da pirinç ununa seker koyormusunuz yoksa meyvenin kendi şekeri yeterlimi
bende kahvaltıya gidiyom görüşürüz sonra kızlarrr
tesekkur ederım canım msnde sımdı gordum yazını..betülcüm slm nasılsın bebiş hasta sanırım geçmiş olsun bende havuç ve elma dısında bişey vermek istiyorum ama daha karar veremedım...
tesekkur ederım canım, evet ne kadar anane yada babanne olsalar bıle artık yaslandıkları ıcın sanırım bebek gurultusu fazla gelıyor.. benımde annemın oyle bır seyını gormedm sımdıye kadar ama yınede tv de mesela bır program fılan ızlerken bızımkı durmazsa huzursuz oluyormus gıbı gelıyor bana.. ne bılım belkıde ben kuruntu yapıyorum ama ınsan en ıyı basbasayken rahat edıyor heralde bebegı ıle.. bırde mesela Aslan huysuzluk yaptıgında esım kızsa sımdıye kadar oyle bır kızması olmadı ama :) kızsa bıle bırsey soylese bana hıc dokunmaz ama sankı annem yada babam vs en ufak brısey soylese batar gıbı.. bılmıyorum neden ama oyle hıssedıyorum.. bebıslerın nazını en ıyı anne babası cekıyor :)..herkeze selam..annemden dün gece döndük..resmen kovulduk:)annem senınkı cok edepsız kızım bende yaşlanmışım artık sen fazla kalma eşin en iyi yardımcın deyıverdı..haklı..benımkı ağladı durmadı elınden gelenı yaptı....geçmişi pek okuyamadım..betül geçmiş olsun canım..yavrular böylebüyüyecek işte..bizde antreman ypmış oluyoruz..bugun uzun zmndn sonra komşu toplantısına gittim..40 gunluk bebekle geldı ust komşum..baktım ne rhat..ben 40 gunlukkken parmagımı ıslatıp hava kontrolu yapıyodum resmen o derece huzursuzdum..valla pışpışladı emzirdi emziğede alışmış uyuttu oturdu..bıraz dınlenmeye çalışmıştım haftasonu pek olmadı..yarın sütümü arttırma yollarına başlıcam..boza yaramadı..bana gene neıyısı steeltea..işllh enazından 8 9 ay azda olsa verebılırım....yoksa kötü bi anne oldugumu düşünürüm..buda vicdnımı biömür huzursuz edicek...ekgıda tarıflerı bana okul yıllarımdakı ders notlrını hatrlattı..nefret ederdım çalışmaktan..halada öyleyim..aldım mıgrostan püreler,muhallebi,sebzeler..yogurduda hayatımda ılkkez bu gece denedım bakalım tutcakmı tutrsa dişimi kırıcam:)tüm hasta yavrulrımıza geçmişler olsun..rabbim dermansız dertlere garketmesin..bızlerede güç kuvvet içhuzuru sağlık versin...
Delikız; [COLOR="darkred" .!.:geçmiş olsun egemene maşallah kız tosun gibi seninki kilosu çok iyi bence az aldı diye endişelenme
ben paket sütle yapıyorum canım oluyor[/COLOR]
sağol cnm şimdi daha iyiyiz ağlıyo sesi çokmıyodu garibimin
kl su az değil biliyorumda 1 ay içinde alması gerekenden az aldı ya ondan aç kalmasın diye cnm
bende pakat sütle yapayım o zaman
gecmiş olsun betül şimdi gördüm cnm
iyimisiniz
aytencim ya pakette günlük süt nasıl bişey hangi markanın var acaba bilgin var mı
sağol cnm şimdi daha iyiyiz ağlıyo sesi çokmıyodu garibimin
kl su az değil biliyorumda 1 ay içinde alması gerekenden az aldı ya ondan aç kalmasın diye cnm
bende pakat sütle yapayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?