- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.961
aytencim ya pakette günlük süt nasıl bişey hangi markanın var acaba bilgin var mı
canım ben de yenı gordum senın paşa da mı hasta hayırdır ?
kızlar albüm yaptım yeni bakmak ister misiniz
sağol cnm egemen de grip oldu ilaç kullanıyoruz daha iyi sesi falan kısılmıştı bagırdıkça sesini duyamıyodu kısılıp kalıyordu sinirlenmesini bi görcen o anda betül, benim sıpa sinirlimi olcak ne
bu arada onun agzındaki pamukcuktan benim göğsümde yara oldu öyle yanıyorki emerken lansinoh aldım yine bakalım iyi olacak ,inşallah
oy canım benım ya kıyamam ona.. benımkınınde sesı bıraz kısıldı ama cok degıl..
pamukcuk hıc bılmıyorum canım nasıl oldugunu ona karbonat fılan surun dıyorlar ama..
sızede cok gecmıs olsun kıyamam egemencıgee... :teselli:
aytencim saol..valla süper evyogurdu..bende gunluk bulamadım..normal kutulardan yaptım..cansucum geçmiş olsun..dediğin gbi tek derdımız gaz naz olsun..rabbım bşka sıkıntı vermesın..sen halıhazırda borapaşaya hangı mamayı verıyosun?serencim geçmiş olsun..benımkını anlatmışsın..duzelıcekler umarım..durmuyo benımkı durduramıyorum..valla annem hadı evınıze gıdın deyıverdı...
Umutcum maşallah ne guzel yogurdun tutmus:)bak bırde tutmaz dıyordun:)Bende yogurt yapma makınesı var sinbonun..Gecen sene kıpada 25 ytlydı aldım.Ama yogurdu oyle dısardakı yogurtlar gıbı sert yapmıyor sulu sulu oluyor.Senınde oylemı oldu canım.Bebıse mayaladın demı?Nasıl yaptın anlatırmısın?
mehtapcım cok sevındım mantar olmadıgıa cok sukur canım tekrar gecmıs olsun..
hamarat kadınında hali başka oluyo hani.:hooray:bende kendim çok mayalıyorum .
eşimin ailesinin inekleri var düzcede ordan süt geliyo onunla yapıyorum ben.
maya çok önemli eğer bulabilirseniz ev yoğurdu ile maya yapmak lazım çok güzel oluyo eğer yoksa probiyotik yoğurtlarla da güzel tutuyor..birde yaptığınız yoğurttan hep ayırın azcık bidakine onunla mayalarsınız . ben birde mayalandıktan sonra yoğurdu yarım saat 45 dakika buzluğa atıyorum suyunu çekiyo iyice daha kıvamlı oluyor.... birde üzerine hep temiz bi tülbent koyuyorum saldığı suyunu çeksin diye.. yoğurttan aldıkça tülbenti de sıkıp tekrar kapatıyorum üstüne hiç sulanmıyo bu şekilde tavsiye ederim....
aman benim tatlı onurum. tatlarına tat katmış. bal gibi olmuş. maşallah nazar değmesin onur paşaya. annemle baktık resimlere ekrandan yiyesimiz geldi valla tosun hatta tosunoooo
hayyyyy yaaaaaaaaaa rep verilmiyorrrrrrr ben şimdi buna rep veremiycemde neye vericem töbe töbe yaaaaaaaaaaa:mymeka:
sagol canım bende baslıcam yavas yavas bakalım ınşallah Egede beğenircansu cum çok geçmiş olsun
duygu canım ben bugün ilk kez püre verdim,şu şekilde yaptım bir elmanın yarısını kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkardım.4-5 yemek kasıgı suyla orta ateste 7dk hasladım.suyunu suzdum güzelce ezim.içinede kendi sütümden az koydum ve güzelce akışkan bir püre yaptım.alp berk severek yedi ve uyudu. armut,patates havuç uda aynı şekılde yapabilirsın.ben elmanın tadına baktım fena değildi alp severek yedi tavsiye ederim.
bende kendim çok mayalıyorum .yerimseniben
eşimin ailesinin inekleri var düzcede ordan süt geliyo onunla yapıyorum ben.
maya çok önemli eğer bulabilirseniz ev yoğurdu ile maya yapmak lazım çok güzel oluyo eğer yoksa probiyotik yoğurtlarla da güzel tutuyor..birde yaptığınız yoğurttan hep ayırın azcık bidakine onunla mayalarsınız . ben birde mayalandıktan sonra yoğurdu yarım saat 45 dakika buzluğa atıyorum suyunu çekiyo iyice daha kıvamlı oluyor.... birde üzerine hep temiz bi tülbent koyuyorum saldığı suyunu çeksin diye.. yoğurttan aldıkça tülbenti de sıkıp tekrar kapatıyorum üstüne hiç sulanmıyo bu şekilde tavsiye ederim....
bozulmaz tabiki Serencim madem sütün var aman sağ koy buz dolabına gece ısıtır verirsin
benim sıpa da emmiyor bu aralar mama veriyorum arada emziriyorum...
Bakın şimdi reklamlarda veriyor yine açık süt almayın diye,kaynatınca besleyici değeri azalıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?