Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben de yenı gordum senın paşa da mı hasta hayırdır ?

sağol cnm egemen de grip oldu ilaç kullanıyoruz daha iyi sesi falan kısılmıştı bagırdıkça sesini duyamıyodu kısılıp kalıyordu sinirlenmesini bi görcen o anda betül, benim sıpa sinirlimi olcak ne
bu arada onun agzındaki pamukcuktan benim göğsümde yara oldu öyle yanıyorki emerken lansinoh aldım yine bakalım iyi olacak ,inşallah

kızlar burada hava yaz gıbı yaa cok bunaldım sıcak kapıları actım hala sıcak yazmı geldı yıne yaa daha kısa doymadım sonbahara doymadım beenn soguk sevıyorum yaa...töbe estagfirullahh.. -tatlicadiarzu-

oy canım benım ya kıyamam ona.. benımkınınde sesı bıraz kısıldı ama cok degıl..
pamukcuk hıc bılmıyorum canım nasıl oldugunu ona karbonat fılan surun dıyorlar ama..
sızede cok gecmıs olsun kıyamam egemencıgee... :teselli:

sağol cnm benim bugün iyiyiz cok şükür a.s.
karbonatlı suyla temizliyorum agzını sık sık

saol canımm.. a.s.
Bora ya her mamayı denedik ama en uzun süre tok tutan SMA oldu.. biz şimdi onu kullnıyoruz.. Gaz sancımızda galiba gece mamalarına başlamştım.. Hero baby nin iyi geceler biberon mamasını kullanıyordum.. O gaz yaptı galiba.. Hem de uzun süre tok da tutmadı bizimkini..
Bende bu hafta sonu annemlere gideceğim çok yoruldum.. Annem biraz dinlendirir beni.. Her gün telefonda gelmeyecekseniz ben geleyim diyor.. Allah razı olsun..

duygucum zaten evde mayalanan her yoğurt hazırlar gibi koyu kıvamlı olmaz..
Ben kendimize de mayalıyordum bir yıldır.. şimdi de boraya mayalıyorum tek seferlik kaplarda 200ml lik sütlerle..

bende kendim çok mayalıyorum .
eşimin ailesinin inekleri var düzcede ordan süt geliyo onunla yapıyorum ben.
maya çok önemli eğer bulabilirseniz ev yoğurdu ile maya yapmak lazım çok güzel oluyo eğer yoksa probiyotik yoğurtlarla da güzel tutuyor..birde yaptığınız yoğurttan hep ayırın azcık bidakine onunla mayalarsınız . ben birde mayalandıktan sonra yoğurdu yarım saat 45 dakika buzluğa atıyorum suyunu çekiyo iyice daha kıvamlı oluyor.... birde üzerine hep temiz bi tülbent koyuyorum saldığı suyunu çeksin diye.. yoğurttan aldıkça tülbenti de sıkıp tekrar kapatıyorum üstüne hiç sulanmıyo bu şekilde tavsiye ederim....

Gözde seni yoğurt uzmanı ilan ediyorum arkadaşıım
ne hamaratsın kız,neler biliyon ben çok cahalım bu konularda yaaa

hamarat kadınında hali başka oluyo hani.:hooray:

hayyyyy yaaaaaaaaaa rep verilmiyorrrrrrr ben şimdi buna rep veremiycemde neye vericem töbe töbe yaaaaaaaaaaa:mymeka:

olsun canım olunca verırsın beklerım bennaniknanik
sagol canım bende baslıcam yavas yavas bakalım ınşallah Egede beğenir

Bende tülbent mutlaka koyuyorum canım dedıgın gıbı suyunu sıkıp sıkıp tekrar koyuyorum ama tabıkı katkısız yogurt oldugu ıcın market yogurtları gıbı olmuyor hıc bırzaman

Mehtapcım olsun o kadar demı ama onlar bızım gözumuzun nuruyerimseniben

kızlar bebegım meme emmmıyo huysuzlastı yıne gogusum şiş sagsam bıberona buzdolabına koysam aksam 12 gıbı versem bısey olmaz bozulmaz dımı????????????

bozulmaz tabiki Serencim madem sütün var aman sağ koy buz dolabına gece ısıtır verirsin
benim sıpa da emmiyor bu aralar mama veriyorum arada emziriyorum...
Bakın şimdi reklamlarda veriyor yine açık süt almayın diye,kaynatınca besleyici değeri azalıyormuş.

herkese merhaba

bende doğum parası 1.804 aldım.sonra bi 20 gün daha aldım rapor.onda da 282 ytl aldım.allah bereket versin.

betül ve selin geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir kuzucuklar.hicrancım sana da geçmiş olsun.

bende ek gıda olarak sadece elma ve armut püresi veriyorum suyuyla birlikte.haşlamadan cam rendede yapıp veriyorum.

bu arada oğlum c.tesi günü ilk düşmesini yaşadı.ana kucağına oturtup yere koymuştum.yemek yapıyordum oyalansın bari diye.mutfakta çorba yaparken bir çığlık duydum.herhalde dedim canı sıkıldı.genelde canı sıkıldığında çığlık atark ağlarda.sonra koşarak salona geldim.bir baktım ana kucağında yok.yavrum anakucağından kalkamak isterken yüzüstü yere kapaklanamış.öyle korktum ki.allah korumuş oğlumu ya.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.

TMM CNM SAOL SIMDI KAĞIP KOYAYIM HEMEN GECEDE YATARKEN VERIRIM İİCENE TOK UYUR INSALLAH:Saruboceq:
KIS Bİ MAMA Bİ MEME VERİRSEN EMMEZ TABİKİ BİBERONDAKI DELIK BIZIM MEMEDEKI DELIKTEN DAHA TAZIKLI GELIYO DIYE MAMAYI EMIYODUR HINZIR AMAN SIK MAMA VERME DERIM SUTUN VAR CUNKU ISRARLA EMZIR BEN BAZEN AYAKTA EMZIRIYORUM NAPIM BIZIMKIDE ARADA EMMIYO ŞİMDİ OLDUGU GIBI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…