Doğum yapmış olan anneler buraya....

Fatoş resimlerin çooook güzel...
Oğluşun delikanlı olmuş ay,o ne pozlar öyle bayıldımm...

Ayy nerelerden nereleree..İlk sen doğum yapmıştın aramızda valla hepimiz nasıl heyecanlanmıştık eylül anneleri doğurmaya başladı diye.Zaman ne çabuk geçti.Aslında bu kadar çabuk geçmesini istemiyorum,en güzel zamanlarımız,bebklerimizin en tatlı dönemlerini doya doya yaşamak istiyorum.

sağol cnm a.s.keyifli masallah bugün inşallah tam olarak iyileşir biran önce
cnm sizede gecmşi olsun ben ana kucagına koymuyorum bir anda öne atıyor çünkü kendini
puste koyuyordum 2 günden beri poposunu yukarı ata ata asağıya iniyor dikkat etmek lazım iyice hareketlendiler

Hiç sorma seren nerdeyse amıda kalkıp verecem emsin diye bir şarkı söylüyorum dikkatini dağıtmak için bütün apt dinliyor.Ama kıvranıyor sıpa emmememek için ne zaman uykuya dalacak o zaman kaktırıyorum hemen.
Burda annemlerde sağolsunlar sofrada herşeyden tattırıyorlar,salata,turşu suyu bile verdiler sinir oluyorum,çocuğu zor alıyorum ellerinden ama gaddar anne yiyen çocuğu bulmuş da yedirmiyor oluyorum sonra.

herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onura ben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:

herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onura ben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:

mervecim cok sağol
kızın çok tatlı yayerim ben onun elbisesini frikik vermiş bide

halime çok geçmiş olsun Allah koruyo miniklerimizi ben de korkudan koyamıyorum ana kucağına, düz koltukta yatarken bile kaya kaya aşağılara kadar iniyo yaramaz :CüvCüv:

kendisi evde yoğurt yapan arkadaşlarım tebrik ederim hepinızi...
bana fastakı günlerımı hatırlattınız bende bilmiyordum yogurt yapmayı elın garip memleketınde öğrendım ah ah yogurtsuz hiç bişey olmuyo fasta sadece danone var oda meyveli tutmuyo mayaladıgım yogurt ama şimdi öğrendim tecrübe kazandım biraz sulu oluyor ama genede idare ediyodu benı öğrendiğime göre cazairdede yokmuş hem oğluma hem kendimize yaparım artık....

kızlar bebegım meme emmmıyo huysuzlastı yıne gogusum şiş sagsam bıberona buzdolabına koysam aksam 12 gıbı versem bısey olmaz bozulmaz dımı????????????

canım sağ tabiii hiçbişi olmas bak ben bugün evde unutmuşum makinemi eczaneden 5 liralık pompa aldım valla pompalayıp boşaltıp boşaltıp doldurdum napım korkuyom sütüm kaçar diye zaten eskisi gibi değil koy dolaba hiçbişi olmaz canım biberonla verirsin

kızlar e bebekten mesaj gelmiş
hipp bebek mamalarında kampanya varmış 1 alana 1 bedeva falan gibi
bu mamayı yurtdışında yaşayan bi arkadaşımdan duymuştum organikmiş çok memnundu ...
ben denize daha ek bişey vermiyorum ama veren arkadaşlar yararlanmak isterse diye yazdım.
meyve püreleri falanda var bakın isterseniz...

selam kızlar
geçmiş olsun benim oğlanda hep öne atıyor kendini anakucağından son anda yakalıyorum bende

fatma kız bilg. mühendisi olcek senin oğlan belli etmeye başlamış çok tatlı maşallah

ben biraz zaman geçsin sonra vereceğim ek gıda elma havuç suyu veriyordum şimdilik kestim emmemeye başladı beklemedeyiz bakalım

aynen bacım banada ole dıyolar bırak cocuk yıyo bak ay gunahhh agzından alma bırak baska tadlar alsın falan fılan sankı dedıgın gıbı gaddarız.
bende onlar nederse hıııııııııııı dıyorum ama kendı bıldıgımı okuyorum yınede:lepi:

bosver kızım bızler bılınclı anneyız
bebegımız emıyorken sutumuzde varken nıye mahrum bırakalımkı anne sutu kadar kalıtelı yemekmı varmıs

hee anne sutu veremeyenler uzulmesın oda allahtan ama anne sutu varken baska mama veya yemek vermek bana garıp gelıyo. cocuk ac doymasa tmm dıcemde yemek yedırmeye bayılıyo buyukler-tatlicadiarzu-

saol cnm sağıyorum şuan
amma yavas geliyo yaww sıkıldımlaelaelaelaelae

sağol cnm.artık hareketlendiler.bende temkinliyim artık.

cnm 80 ca sagdım ellerım acıdı yeterlımı sence?? bıde neyde ısıtıyorsunuz aştına kaynar su dolu kap koysam bıberonu onun ıcıne koysam azcık ılınsa olurmu:uhm:

fatmacım masallah nazar değmesintosuncuk gercekten

aman benim tatlı onurum. tatlarına tat katmış. bal gibi olmuş. maşallah nazar değmesin onur paşaya. annemle baktık resimlere ekrandan yiyesimiz geldi valla tosun hatta tosunoooo
ŞenizŞeniz

teşekkürler teyzeleri

gözde tülbenti nereye koyuyosun anlamadım yoğurtun üstüe mi ben hero babynin küöük kavanozları var ya ona mayalıyorum ona da konurmu acaba?

canıım çok geçmiş olsun ya mutlaka her bebek bir ke zdüşüyor herhalde çok duydum böyle iyiki ucuz attmışsınız birşey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…