- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #10.981
sağol cnm a.s.keyifli masallah bugün inşallah tam olarak iyileşir biran öncebetül ve selin geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir kuzucuklar.hicrancım sana da geçmiş olsun.
bu arada oğlum c.tesi günü ilk düşmesini yaşadı.ana kucağına oturtup yere koymuştum.yemek yapıyordum oyalansın bari diye.mutfakta çorba yaparken bir çığlık duydum.herhalde dedim canı sıkıldı.genelde canı sıkıldığında çığlık atark ağlarda.sonra koşarak salona geldim.bir baktım ana kucağında yok.yavrum anakucağından kalkamak isterken yüzüstü yere kapaklanamış.öyle korktum ki.allah korumuş oğlumu ya.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onuraben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:
herkese merhaba
bende doğum parası 1.804 aldım.sonra bi 20 gün daha aldım rapor.onda da 282 ytl aldım.allah bereket versin.
betül ve selin geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir kuzucuklar.hicrancım sana da geçmiş olsun.
bende ek gıda olarak sadece elma ve armut püresi veriyorum suyuyla birlikte.haşlamadan cam rendede yapıp veriyorum.
bu arada oğlum c.tesi günü ilk düşmesini yaşadı.ana kucağına oturtup yere koymuştum.yemek yapıyordum oyalansın bari diye.mutfakta çorba yaparken bir çığlık duydum.herhalde dedim canı sıkıldı.genelde canı sıkıldığında çığlık atark ağlarda.sonra koşarak salona geldim.bir baktım ana kucağında yok.yavrum anakucağından kalkamak isterken yüzüstü yere kapaklanamış.öyle korktum ki.allah korumuş oğlumu ya.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
mervecim cok sağol
kızın çok tatlı yayerim ben onun elbisesini frikik vermiş bide
kızlar bebegım meme emmmıyo huysuzlastı yıne gogusum şiş sagsam bıberona buzdolabına koysam aksam 12 gıbı versem bısey olmaz bozulmaz dımı????????????
Hiç sorma seren nerdeyse amıda kalkıp verecem emsin diye bir şarkı söylüyorum dikkatini dağıtmak için bütün apt dinliyor.Ama kıvranıyor sıpa emmememek için ne zaman uykuya dalacak o zaman kaktırıyorum hemen.
Burda annemlerde sağolsunlar sofrada herşeyden tattırıyorlar,salata,turşu suyu bile verdiler sinir oluyorum,çocuğu zor alıyorum ellerinden ama gaddar anne yiyen çocuğu bulmuş da yedirmiyor oluyorum sonra.
canım sağ tabiii hiçbişi olmas bak ben bugün evde unutmuşum makinemi eczaneden 5 liralık pompa aldım valla pompalayıp boşaltıp boşaltıp doldurdum napım korkuyom sütüm kaçar diye zaten eskisi gibi değil koy dolaba hiçbişi olmaz canım biberonla verirsin
selam kızlar
geçmiş olsun benim oğlanda hep öne atıyor kendini anakucağından son anda yakalıyorum bende
fatma kız bilg. mühendisi olcek senin oğlan belli etmeye başlamış çok tatlı maşallah
ben biraz zaman geçsin sonra vereceğim ek gıda elma havuç suyu veriyordum şimdilik kestim emmemeye başladı beklemedeyiz bakalım
canım sağ tabiii hiçbişi olmas bak ben bugün evde unutmuşum makinemi eczaneden 5 liralık pompa aldım valla pompalayıp boşaltıp boşaltıp doldurdum napım korkuyom sütüm kaçar diye zaten eskisi gibi değil koy dolaba hiçbişi olmaz canım biberonla verirsin
cnm 80 ca sagdım ellerım acıdı yeterlımı sence?? bıde neyde ısıtıyorsunuz aştına kaynar su dolu kap koysam bıberonu onun ıcıne koysam azcık ılınsa olurmu:uhm:
fatmacım masallah nazar değmesintosuncuk gercekten
aman benim tatlı onurum. tatlarına tat katmış. bal gibi olmuş. maşallah nazar değmesin onur paşaya. annemle baktık resimlere ekrandan yiyesimiz geldi valla tosun hatta tosunoooo
ŞenizŞeniz
bende kendim çok mayalıyorum .
eşimin ailesinin inekleri var düzcede ordan süt geliyo onunla yapıyorum ben.
maya çok önemli eğer bulabilirseniz ev yoğurdu ile maya yapmak lazım çok güzel oluyo eğer yoksa probiyotik yoğurtlarla da güzel tutuyor..birde yaptığınız yoğurttan hep ayırın azcık bidakine onunla mayalarsınız . ben birde mayalandıktan sonra yoğurdu yarım saat 45 dakika buzluğa atıyorum suyunu çekiyo iyice daha kıvamlı oluyor.... birde üzerine hep temiz bi tülbent koyuyorum saldığı suyunu çeksin diye.. yoğurttan aldıkça tülbenti de sıkıp tekrar kapatıyorum üstüne hiç sulanmıyo bu şekilde tavsiye ederim....
herkese merhaba
bende doğum parası 1.804 aldım.sonra bi 20 gün daha aldım rapor.onda da 282 ytl aldım.allah bereket versin.
betül ve selin geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir kuzucuklar.hicrancım sana da geçmiş olsun.
bende ek gıda olarak sadece elma ve armut püresi veriyorum suyuyla birlikte.haşlamadan cam rendede yapıp veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?