Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum,fatmacım yüreklendirdiniz beni teşekkürler..ben evde hazır satın aldıgım yogurttan bir çaykaşıgı yogurdu önceden ısıttığım kutu sütün bir kısmında eritip içine katarak yaptım..şimdi bu ev yogurdu oldu..bundan sonrakını bu yoğurtla mayalıcam daha taze olur heralde..sütü fzla kaynatmıyosun,serce parmağı soktugunda yanmıyacak kadar olmalı..sonra kalorıferın dibine sarmalayıp bıraktım..baya sulu..ama daha lezzetlıcokacimcoookvalla bu eylul annelerı bırbırınden maharetlı..bu başka bişi..ben elımden uğraşsam belkı gelirde sıkılıyorum bu işlerdenkafamçokkarıştıyapıcak daha iyi bi işim olmsada valla gözümde büyüyo bu tip işler..

tesekkur ederım canım sızede cok gecmıs olsun boyle buyucekler bebısler duse kalka cıddı dususler olmasında Allah korusun...
herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onura ben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:

tesekkur ederım canım Allah tum hastalara bebıslere acıl sıfalar versın ınsallah..

------------------------

süpersiniz canım yaa...kaydirigubbakcemile3
su rep yıne verılmıyorrrr cozemedıgım baska kullanıcı kım acabaaaaaa nereye saklandı ona vermem lazımmıs once kımse o arttııkkk delikafaduldendelikafadulden

Aynen yaaa... benneyaptımki
ama bebısler ıcın daha saglıklı yıyecekler ıcın bıraz da olsa yapmalıyız yaa..
dısardayken orda burda neysede evdeyken bıraz hazırdan uzak tutmalı ama benımde gozumde cok buyuyo bu ıslerr...
belkıde o kadar buyutulcek bırsey degıldır ama ıstee...

Son düzenleme:
betüş cnm gecmişi gormedim bi yandan ıspanak kesıyorum bi yandan egeyi uyutmaya calısıyorum onun oncesınde sütümü sağdım bı baktım herkes sana gecmişolsun diyo hayırdır kıs noldu.
bende gecmişolsun dıyım

ayy albüm çok güzel onur çok tatlı maşallah allah bağışlasın canım.
özendim valla ben de yapıyım becerebilirsem.

yap canım yap bilemediğin yer olursa bana sorabiisin ziyaretçi mesajlarıma yazıp

evet ya ne çabuk geçiyor zaman ama o zaman sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyodu bana hele o gaz sancıları felaketti

herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onura ben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:

hoşgeldin mervecim sizin resminizde çok tatlı ya maşallah bu kuzulara

inşallah canım Allah mı söylettiriyo kız ben doktor olsun istiyordum ama onun gözü hep bilgisayarda

çok sevdim ben bu programı ya çok tatlı çıkmışsınız

aılecek grip olduk ta canım.. Aslanda ateslenmişti oksuruyordu ondan dedıler :)
bugun daha ıyıyz ates fıln kalmadı ufak oksuruk ve bıraz ıstahsızlık var o kadar cok sukur..

merve betül seren fatma teşekkür ederim kızlar yeni bir program buldumda deniyorum daha bişiler çıkaracam yakında

kızım ben işe başladım işeeeeeeeeeeeeeee..
ne anası ,çucuğumu bile zor görür oldum yaw..
ege de kocaman adam olmuş kız görmeyeliiia.s.

hay yavruumm kıyamamm dogru calısıyordun sen uykusuzluktan bunadım pardonss
dur bıtanede kendıme vurım senın ıcın:mymeka:sırnaşık şey
evet buyudu delıkanlı oldu benım paşam
senın penses nasıl resmını koysana kıs merakedıyorum valla buyumusturde cımcıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…