- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.001
Umutcum maşallah ne guzel yogurdun tutmus:)bak bırde tutmaz dıyordun:)Bende yogurt yapma makınesı var sinbonun..Gecen sene kıpada 25 ytlydı aldım.Ama yogurdu oyle dısardakı yogurtlar gıbı sert yapmıyor sulu sulu oluyor.Senınde oylemı oldu canım.Bebıse mayaladın demı?Nasıl yaptın anlatırmısın?
tesekkur ederım canım sızede cok gecmıs olsun boyle buyucekler bebısler duse kalka cıddı dususler olmasında Allah korusun...herkese merhaba
bende doğum parası 1.804 aldım.sonra bi 20 gün daha aldım rapor.onda da 282 ytl aldım.allah bereket versin.
betül ve selin geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir kuzucuklar.hicrancım sana da geçmiş olsun.
bende ek gıda olarak sadece elma ve armut püresi veriyorum suyuyla birlikte.haşlamadan cam rendede yapıp veriyorum.
bu arada oğlum c.tesi günü ilk düşmesini yaşadı.ana kucağına oturtup yere koymuştum.yemek yapıyordum oyalansın bari diye.mutfakta çorba yaparken bir çığlık duydum.herhalde dedim canı sıkıldı.genelde canı sıkıldığında çığlık atark ağlarda.sonra koşarak salona geldim.bir baktım ana kucağında yok.yavrum anakucağından kalkamak isterken yüzüstü yere kapaklanamış.öyle korktum ki.allah korumuş oğlumu ya.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onuraben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:
------------------------
duygucum,fatmacım yüreklendirdiniz beni teşekkürler..ben evde hazır satın aldıgım yogurttan bir çaykaşıgı yogurdu önceden ısıttığım kutu sütün bir kısmında eritip içine katarak yaptım..şimdi bu ev yogurdu oldu..bundan sonrakını bu yoğurtla mayalıcam daha taze olur heralde..sütü fzla kaynatmıyosun,serce parmağı soktugunda yanmıyacak kadar olmalı..sonra kalorıferın dibine sarmalayıp bıraktım..baya sulu..ama daha lezzetlıcokacimcoookvalla bu eylul annelerı bırbırınden maharetlı..bu başka bişi..ben elımden uğraşsam belkı gelirde sıkılıyorum bu işlerdenkafamçokkarıştıyapıcak daha iyi bi işim olmsada valla gözümde büyüyo bu tip işler..
ayy albüm çok güzel onur çok tatlı maşallah allah bağışlasın canım.
özendim valla ben de yapıyım becerebilirsem.
Fatoş resimlerin çooook güzel...
Oğluşun delikanlı olmuş ay,o ne pozlar öyle bayıldımm...
Ayy nerelerden nereleree..İlk sen doğum yapmıştın aramızda valla hepimiz nasıl heyecanlanmıştık eylül anneleri doğurmaya başladı diye.Zaman ne çabuk geçti.Aslında bu kadar çabuk geçmesini istemiyorum,en güzel zamanlarımız,bebklerimizin en tatlı dönemlerini doya doya yaşamak istiyorum.
herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onuraben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:
selam kızlar
geçmiş olsun benim oğlanda hep öne atıyor kendini anakucağından son anda yakalıyorum bende
fatma kız bilg. mühendisi olcek senin oğlan belli etmeye başlamış çok tatlı maşallah
ben biraz zaman geçsin sonra vereceğim ek gıda elma havuç suyu veriyordum şimdilik kestim emmemeye başladı beklemedeyiz bakalım
betüş cnm gecmişi gormedim bi yandan ıspanak kesıyorum bi yandan egeyi uyutmaya calısıyorum onun oncesınde sütümü sağdım bı baktım herkes sana gecmişolsun diyo hayırdır kıs noldu.
bende gecmişolsun dıyım
merve betül seren fatma teşekkür ederim kızlar yeni bir program buldumda deniyorum daha bişiler çıkaracam yakında
aılecek grip olduk ta canım.. Aslanda ateslenmişti oksuruyordu ondan dedıler :)
bugun daha ıyıyz ates fıln kalmadı ufak oksuruk ve bıraz ıstahsızlık var o kadar cok sukur..
KISLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR delikafaduldendelikafadulden
NABERSİNİZZZZZZZZZZZZZ
GEÇMİŞ OLSUN TÜM BEBİŞLEREEEŞeniz
:mymeka::mymeka:kısss nerelerdesın sen ebru hnmmmmm
ülen buldumcukmu oldun iyiki bı doğurdun yaniiiii tek ana senmisin heeeee:mymeka:
arzu o programı bızede yolla kıs grafitymi yoksa photoshopmu ????????????
kızım ben işe başladım işeeeeeeeeeeeeeee..
ne anası ,çucuğumu bile zor görür oldum yaw..
ege de kocaman adam olmuş kız görmeyeliiia.s.
linki özel hihoyyyt msjına yolladım canım
betüş replere nasıl bakılıyor yanı kımın ne sekılde rep attıgını gorebılırmıyız mesela!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?