Doğum yapmış olan anneler buraya....

HEEEH takvimden bak serooo
anca bunu yaptım biz başladık ek gıdalara serocum muhallebi falan veriyorum meyve pürelerini de..gerçi naz meyve pürelerini yerken iğrençmiş gibi yapıyor ama bakalım artık belki sonra sever..

valla pek anlayamadım ama azda olsa gordukişte:)) pek sana benzetemedm cnm:1ninca:
sen emzırıyormuydun ek gıda ıcın senınkı buyumus baksana 4ayı gecmiş

valla pek anlayamadım ama azda olsa gordukişte:)) pek sana benzetemedm cnm:1ninca:
sen emzırıyormuydun ek gıda ıcın senınkı buyumus baksana 4ayı gecmiş

ben bir aydır süt bittiği için sadece mama veriyordum canım şimdi de ek gıdalara geçtik evet büyüdü teyzesi 5 aylık olucaz yakında..
tüm emziren annelerin sütü bol olsun inşallaaaaah napalım cansuyla ben erken tükenenlerdenizz....

herkese selam
iki gündür benimde sütüm azaldı kızım doymuyor
babamız biraz kızdırdı bizi ondan olsa gerek diye düşünüyorum
şu erkekler hiç anlamıyorlar aklıma geldikçe kızıyorum

ebru hoşgeldin canım Şeniz naz da sen de iyisinizdir umarım..
çok güzel görünüyor takviminde ..
olsun canım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi çok da önemli değil.. Allah hepsine sağlık versin :Saruboceq:
:CüvCüv:

sağol mervecimmmm tatlı buşrayı da öp benim için..
benim kızım aynı babası ama seninki galiba sana benziyor ben resimde benzetmiştim..
hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah..Şeniz

olsun ole dusunme cnm hayırlısı boyleymıs napıcan sonucta ac degıl ya bebısler neguzel annelerı var anne sutu olmasada anne sevgısıyle buyuyor bebekler onlarda şanslı yani
morelım bozulunca arada benım sutte eksılıyo aynen sımdıkı gıbı morelım bozuk sutum az gelıyo gıbı egede huysuzlanıyo anne sutunun bi bu yonu kotu işte:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…