Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben burdaym canım blog yapmakla uğraşıyorum da
bu arada yeni nickin hayırlı olsun

ben burdaym canım blog yapmakla uğraşıyorum da
bu arada yeni nickin hayırlı olsun

sağol canım
öylesine almıştım ilk nickimi
bak sana kızımın resmini gösteriyim
[img=http://img255.imageshack.us/img255/7629/zeynebimob8.jpg]
[img=http://img255.imageshack.us/img255/zeynebimob8.jpg/1/w800.png]

selam ulen ne yazıyonuz bu kdar akşamdan akşama bakıyorum sayfalar dokuyor...valla pazar gece oturdum 3 günü okudum...bugün 200 sayfa olmuş...offfoffff....

nasılsınız hanımlar ve melekleri............

canım yaa çok geçmiş olsunnnn allahım bir an önce sizin eve sağlık gelsin yavvv hayır falan yapsan sen nazarmı var acaba sizdea.s.

saol canım valla benim sırt ağrım bayadır var doğumdan sonra başladı hala devam ediyorr aynı zamanda sağ kolumda da ağrı varrr fizik tedaviye girmem gerekiyor ama vakit yokkk bugünde dr randevu almıştım ama hastaneden aradılar dr işi varmışşş çarşambaya ertelediler çarşamba sabahı gidicem malesef dr a bende bugün kociş evdeydi alışverişe çıkalım dedim hem kızı dolaştırırız dedikk kızı arabasına koyup yürüdük çarşıya alışveriş merkezine gittik alışveriş yaptık dolaştık yemek yedik vss ama çok yoruldum valla eve geldik kızı doyurdum altını temizledim şimdi ablasının yatağında yatıyor bana bakıp gülüyor konuşuyor zilli

fatma albümün harika olmuş..leblebi kafalı kuzunun oldugu albüm nasıl kötü olabilir..çok ballı..maşallah suphanallah..özendim bende yapıcam.

merveeee kız maşallah.ne yediriyon sen büşraya böylee.nasıl yakışmış mini etek,o tombik bacaklara. maşallah maşallah.ıssırmak geldi içimden yaaaaa.

canım yaa seninde benim gibi oldu desene benim de bitti sağıyorum tekrar gelsin diye ama günde 30 cc ancak çıkıyor artıkk .şu hastane tipi sağım makinalarından aldım 4 saatte bir sağıyorum ama ne çıkarsa artık veriyorum kızıma gece bazen uyanamıyorum işte ozaman atlıyorum sen sağıyormusun sağ bence ne kadar çıkarsa ver az da olsa kursağından anne sütü geçsin yavru kuşunun

evet canım iletişimdi
değiştirdim adım olsun istedim a.s

iyi yapmıssın canım boyle daha ıyı olmus..
yerimseniben
fatma albümün harika olmuş..leblebi kafalı kuzunun oldugu albüm nasıl kötü olabilir..çok ballı..maşallah suphanallah..özendim bende yapıcam.

Allah ıyılıgını versın o ne demek yahuu .. kaydirigubbakcemile3
sevme tarzına hayran kaldım bennn kaydirigubbakcemile3

Emzıren bır anne nın sutunun az olmasının ne kadar zor oldugunu su 3 gunde anladım..
3 gundur sutum azaldı benımde.. nedendır bılmem Aslan emıyor emerken yutkunması bıle gork gork ama sagmaya baslayınca tek gogsumden 5 dk da 100-130 cc cıkan sutum sımdı ıkı gogsumden anca 40 cc fılan cıkmaya basladı.. beklıyorum ara verıyorum tekrar deneme vs 80-100 e anca tamamlıyorum.. ınsan elınde olan hıcbırseyın kıymetını bılmıyor gercekten.. varken hıc azalacakmıs gıbı dusunmuyorsun.. sankı sutum bıtmıs gıtmıs gıbı konustuma ama anladım bu 3 gunde.. belkı tekrar duzelır.. hastalıgımdan da olabılır bılmıyorum rejımımden mı sporumdan mı onuda bılmıyorum ama can sıkıcı oldugu kesın.. Allaha sukur kı Aslanın emmesınde sorn yok yanı emerken sut sorunu yasamıyoruz.. belkı de buyudugu ıcın artık tek seferde butun gogsu bıtırıyor olabılır bılmıyorum ama gogus pedı yetıstıremedıgım sutume sımdı gunde 2 kere fılan ped degıstırıyorum..belkı sukursuzluk gıbı olucak ama sutum coktu bu kadarı bana cok azalmıs geldı.. aman bunada cok sukur, 1 damlasına sukur...
Allah emzıren tum annelerın yardımcısı olsun, sütlerı bol olsun ınsallah..

canım aman dikkat et kendine benimde allah benzetmesin ama gripten sonra tkendi resmenn yaa strestende iyice gitti sanırım şimdi gidip sağıcam tekrar ama ne çıkarsa bahtımız işte çoğalır diye ümid ediyorum hala:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…