- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.041
hnmm hatırladım tamam canım kimsecikler yok ya yemek yapıyolar ya yemekteyiz izliyolarcokacimcoook
ben burdaym canım blog yapmakla uğraşıyorum da
bu arada yeni nickin hayırlı olsun
canım yaa çok geçmiş olsunnnn allahım bir an önce sizin eve sağlık gelsin yavvv hayır falan yapsan sen nazarmı var acaba sizdea.s.
photoscape kızlar programın adı link atam ben
ben bir aydır süt bittiği için sadece mama veriyordum canım şimdi de ek gıdalara geçtik evet büyüdü teyzesi 5 aylık olucaz yakında..
tüm emziren annelerin sütü bol olsun inşallaaaaah napalım cansuyla ben erken tükenenlerdenizz....
evet canım iletişimdi
değiştirdim adım olsun istedim a.s
fatma albümün harika olmuş..leblebi kafalı kuzunun oldugu albüm nasıl kötü olabilir..çok ballı..maşallah suphanallah..özendim bende yapıcam.
canım yaa seninde benim gibi oldu desene benim de bitti sağıyorum tekrar gelsin diye ama günde 30 cc ancak çıkıyor artıkk .şu hastane tipi sağım makinalarından aldım 4 saatte bir sağıyorum ama ne çıkarsa artık veriyorum kızıma gece bazen uyanamıyorum işte ozaman atlıyorum sen sağıyormusun sağ bence ne kadar çıkarsa ver az da olsa kursağından anne sütü geçsin yavru kuşunun
sağol canım
öylesine almıştım ilk nickimi
bak sana kızımın resmini gösteriyim
[img=http://img255.imageshack.us/img255/7629/zeynebimob8.jpg]
[img=http://img255.imageshack.us/img255/zeynebimob8.jpg/1/w800.png]
hicrancım sanada geçmiş olsun.biran önce tedavine başlasan iyi edersin.yoksa ilerler allah korusun.
Emzıren bır anne nın sutunun az olmasının ne kadar zor oldugunu su 3 gunde anladım..
3 gundur sutum azaldı benımde.. nedendır bılmem Aslan emıyor emerken yutkunması bıle gork gork ama sagmaya baslayınca tek gogsumden 5 dk da 100-130 cc cıkan sutum sımdı ıkı gogsumden anca 40 cc fılan cıkmaya basladı.. beklıyorum ara verıyorum tekrar deneme vs 80-100 e anca tamamlıyorum.. ınsan elınde olan hıcbırseyın kıymetını bılmıyor gercekten.. varken hıc azalacakmıs gıbı dusunmuyorsun.. sankı sutum bıtmıs gıtmıs gıbı konustuma ama anladım bu 3 gunde.. belkı tekrar duzelır.. hastalıgımdan da olabılır bılmıyorum rejımımden mı sporumdan mı onuda bılmıyorum ama can sıkıcı oldugu kesın.. Allaha sukur kı Aslanın emmesınde sorn yok yanı emerken sut sorunu yasamıyoruz.. belkı de buyudugu ıcın artık tek seferde butun gogsu bıtırıyor olabılır bılmıyorum ama gogus pedı yetıstıremedıgım sutume sımdı gunde 2 kere fılan ped degıstırıyorum..belkı sukursuzluk gıbı olucak ama sutum coktu bu kadarı bana cok azalmıs geldı.. aman bunada cok sukur, 1 damlasına sukur...
Allah emzıren tum annelerın yardımcısı olsun, sütlerı bol olsun ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?