Doğum yapmış olan anneler buraya....

merveeee kız maşallah.ne yediriyon sen büşraya böylee.nasıl yakışmış mini etek,o tombik bacaklara. maşallah maşallah.ıssırmak geldi içimden yaaaaa.
özel msjla yolladım canım

evet hicran onuda biliyorum çok güzel bunları yapmaya zaman lazım bi boş olunca bende yapcam

geçici bir süreçtir merak etme yemene dikkat et sen benimde arada oluyor ve geçiyor hemen düzelir inş.üzülme oda büyük etki ediyor

teşekkür ederim arzucuuum.ya ben rep veremiyom.2 kişiyi anca kabul etti.kime versem önce başka mesajı değerlendirmeniz gerekiyo diyo.denemediğim kişi kalmadı,bulamadım bi türlü o mesajı. arzucum sanada borcum olsuuun. teşekkür ederim.

olsun şekerim borcun olsun:CüvCüv: bende veremiyorum zaten

ınsallah canım ınsallah hepımzın sutlerı bol bol olur bebıslerı doyurur ınsallahh..

geçici bir süreçtir merak etme yemene dikkat et sen benimde arada oluyor ve geçiyor hemen düzelir inş.üzülme oda büyük etki ediyor

olabılır canım umarım da oyledır.. kuruntu yapıyorum dur sadece.. tesekkurler..

iyi geceler kızlar ben kaçtım uyumaya yağızı yatırıp bende yatacağım bugün çok yorgunum nedense bol uykulu deliksiz uykular

aytencim çok haklısın...ama bizim dokorda pınarın paket sütlrinde al dedi,valla bn yaptı 2 gündür..yedirdim de ...

Bende bugun öğlen bir armutun suyunu verdim..Çok iştahlı yediği söylenemez ama karnıda çok aç değildi.Birde hero baby nin organik buğdaylı irmikli sütlü mamasını aldık bugün.Gece anne sütüyle karıştırıp vermeyı dusunuyorum bakalım.Bu gece geçti artık ama yarın denıycem.İnşallah güzeldir ve beğenir bizim paşa..
Deryacım sütü ne için kullanıyorsun yogurt yapmak ıcınmı?

caım hepsini yiyormu peki?ben daha 2 gündür veriyorum d merak ettim...

yok canım hepsini yemiyor.. üçde birini ancak yiyordur..Gerisi bana.. Ben yiyorum.. bana da iyi oluyor yoksa kalsiyum alacağım yok.. :dance:

Ya kızlar bora biberonu da bırakıyor galiba.. laelaelaelaelae
Bugün iki öğününde de biberondan mama içmedi.. Kaşıkla veriyorum afiyetle yiyor.. ama biberonla almıyor dili ile itiyor..
Memeyi de böyle böyle bırakmıştı.. şimdi de biberonu bırakıyor galiba...-tatlicadiarzu-

gözde tülbenti nereye koyuyosun anlamadım yoğurtun üstüe mi ben hero babynin küöük kavanozları var ya ona mayalıyorum ona da konurmu acaba?

evet canım yoğurdun üstüne kes bi parça tülbent katla bikaç kat koy üstüne yoğurdun kapağını kapat , ben kendimize yaparken öyle yapıyorum yoğurttan aldıkça tülbenti sıkıp tekrar kapatıyorum üstüne ama bebişinki sulu olsada olur öyle çok katı olmasına gerek yok

betülcüm diyetin hastalıkla birleşince sütün azalmış olabilir. canım daha önce aşağıdaki mesajı yazmıştım oku istersen.

canım benim diyetin üstüne bide hasta olunca vücudun daha fazla kalori harcıyor sütede yeterli enerji, kalmıyor. biraz yemene içmene dikkat et geçici bi durumdur düzelir hemen. canını sıkma.

kızlarrr kimseler kalmamış sanırım herkes bebişlerle ilgileniyor herhalde bende iyi geceler diyeyim dedim kıza mama vericem şimdi sonra yatırmaya çalışıcamm bugün evden çıktık ya alışveriş için çıkarken uyudu dönerken uyandı 3 saat deliksiz maşallahhh ama dışarıda dolaşmak banada onada iyi geldi arabasında mışıl mışıl uyudu yavrumm . hava soğuk oluyor diye bu ara pek çıkarmadım hasta olur diye korktum kocişte evdeydi beraber çıktık ailecekkk bundan sonra yine çıkarmaya başlıcam hava çok soğuk olmaz ise en azından uyuyor zilli dışarıda

günaaaaaaaydınnnn tüm prensler,prensesler ve onların dünyalar güzeli kraliçe anneleri.tüm gününüz mutlu, sorunsuz,ve bebeklerimiz için iştahlı bi gün olur inşallah.bizim bugün aşımız var. hasta diye yapmamışlardı geçen hafta.düşündükçe içim sızlıyo canı acıycak diye.ama herşey onun iyiliği için. inşallah ateşi çıkmaz.gitmeden yarım fitil vereyim bari.hepinizi koocccamaaan öptüm.

allah kromuş yaaaa bu tosalaklar popolarını kaldıramadıkları için böyle düşme olayları yaşayabiliyolar, benimkininde başına geldi aynı olayydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…