- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.061
özel msjla yolladım canımmerveeee kız maşallah.ne yediriyon sen büşraya böylee.nasıl yakışmış mini etek,o tombik bacaklara. maşallah maşallah.ıssırmak geldi içimden yaaaaa.
bende kullanıyorum onu çok güzel bir prd picassada güzel onunla şuan ceyinin doğumdan itibaren sıralı şekilde resimlerini seçerek film haline getiriyorum sonra cd ye katdedicem bir kısmı bitti üzerine müzikte ekledim çok tatlı oldu yaa
Emzıren bır anne nın sutunun az olmasının ne kadar zor oldugunu su 3 gunde anladım..
3 gundur sutum azaldı benımde.. nedendır bılmem Aslan emıyor emerken yutkunması bıle gork gork ama sagmaya baslayınca tek gogsumden 5 dk da 100-130 cc cıkan sutum sımdı ıkı gogsumden anca 40 cc fılan cıkmaya basladı.. beklıyorum ara verıyorum tekrar deneme vs 80-100 e anca tamamlıyorum.. ınsan elınde olan hıcbırseyın kıymetını bılmıyor gercekten.. varken hıc azalacakmıs gıbı dusunmuyorsun.. sankı sutum bıtmıs gıtmıs gıbı konustuma ama anladım bu 3 gunde.. belkı tekrar duzelır.. hastalıgımdan da olabılır bılmıyorum rejımımden mı sporumdan mı onuda bılmıyorum ama can sıkıcı oldugu kesın.. Allaha sukur kı Aslanın emmesınde sorn yok yanı emerken sut sorunu yasamıyoruz.. belkı de buyudugu ıcın artık tek seferde butun gogsu bıtırıyor olabılır bılmıyorum ama gogus pedı yetıstıremedıgım sutume sımdı gunde 2 kere fılan ped degıstırıyorum..belkı sukursuzluk gıbı olucak ama sutum coktu bu kadarı bana cok azalmıs geldı.. aman bunada cok sukur, 1 damlasına sukur...
Allah emzıren tum annelerın yardımcısı olsun, sütlerı bol olsun ınsallah..
teşekkür ederim arzucuuum.ya ben rep veremiyom.2 kişiyi anca kabul etti.kime versem önce başka mesajı değerlendirmeniz gerekiyo diyo.denemediğim kişi kalmadı,bulamadım bi türlü o mesajı. arzucum sanada borcum olsuuun. teşekkür ederim.
Allah ıyılıgını versın o ne demek yahuu .. kaydirigubbakcemile3
sevme tarzına hayran kaldım bennn kaydirigubbakcemile3
canım aman dikkat et kendine benimde allah benzetmesin ama gripten sonra tkendi resmenn yaa strestende iyice gitti sanırım şimdi gidip sağıcam tekrar ama ne çıkarsa bahtımız işte çoğalır diye ümid ediyorum hala:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçici bir süreçtir merak etme yemene dikkat et sen benimde arada oluyor ve geçiyor hemen düzelir inş.üzülme oda büyük etki ediyor
leblebi gibi sarı ve yuvarlak ya benim oğlanın kafası onu demek istemiş umutcum:ecrin_bebek:
yaa kızlar paket süt kullanmayın yaa kaç ay dayanıyor düşünsenize kimbilir içinde ne var bize doktor kesinlikle kullanmayın dedi, inek sütünü direk inekten sağıp kullanmmaktaaa çok faydalı değil kimbilir ne içip yediriyolar o yüzden pakettee günlük süt bulun onu verin.
duygucum zaten evde mayalanan her yoğurt hazırlar gibi koyu kıvamlı olmaz..
Ben kendimize de mayalıyordum bir yıldır.. şimdi de boraya mayalıyorum tek seferlik kaplarda 200ml lik sütlerle..
linki özel hihoyyyt msjına yolladım canım
caım hepsini yiyormu peki?ben daha 2 gündür veriyorum d merak ettim...
gözde tülbenti nereye koyuyosun anlamadım yoğurtun üstüe mi ben hero babynin küöük kavanozları var ya ona mayalıyorum ona da konurmu acaba?
arkadaşlar bence diyet yaparken çok aşırıya kaçmayın. çünkü 1ml süt üretebilmemiz için 3 kaloriye ihtiyacımız var. bebişler bi öğünde 150ml içse (ki bazı arkadaşlarımızın bebişleri daha fazla bile içebiliyolar) 7x150=1050ml eder 3ile çarparsak yaklaşık 3000 kalori sadece süt üretebilmek için kullanıyoruz. bide buna 2000kalori günlük yaşamı devam ettirmek için ihtiyacımızı eklersek 5000 kalori yapar.
kabaca günde 5000 kalori yakıyoruz. bence bizim diyet listemiz 3000 3500 kalorilik olmalı kalanınıda vücutta hazır olanlardan kullanılır böylece yavaş ama sütümüz azalmadan zayıflayabiliriz.
çok mu matematiksel oldu ne umarım anlatabilmişimdir.
herkese merhaba
bende doğum parası 1.804 aldım.sonra bi 20 gün daha aldım rapor.onda da 282 ytl aldım.allah bereket versin.
betül ve selin geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir kuzucuklar.hicrancım sana da geçmiş olsun.
bende ek gıda olarak sadece elma ve armut püresi veriyorum suyuyla birlikte.haşlamadan cam rendede yapıp veriyorum.
bu arada oğlum c.tesi günü ilk düşmesini yaşadı.ana kucağına oturtup yere koymuştum.yemek yapıyordum oyalansın bari diye.mutfakta çorba yaparken bir çığlık duydum.herhalde dedim canı sıkıldı.genelde canı sıkıldığında çığlık atark ağlarda.sonra koşarak salona geldim.bir baktım ana kucağında yok.yavrum anakucağından kalkamak isterken yüzüstü yere kapaklanamış.öyle korktum ki.allah korumuş oğlumu ya.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?