Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onura ben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:

yaaa ben göremedimmm geneee herkessss neler yazmış çok merak ettimmm:1no2:senağlama

ayten, derya,sel-inn günaydıııın.nasılsınız?güne nasıl başladınız bakalım.
günaydın iyiyiz biz cnm.gittinizmi aşıya cuma günü asımızı olduk atlattık cok şükür hayırlısıyla atlatırsınız sizde inşallah
yaaa ben göremedimmm geneee herkessss neler yazmış çok merak ettimmm:1no2:senağlama
egemende aslanda gripti aytencim egemen iyi şimdi aslanda iyiymiş dün öyle yazmıştı betül
tı[LEFT​
[/LEFT]

:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüü seni :roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin emi :mymeka:

çok güzel çıkmışlar gercekten
dün arzunun verdiği programı indirdim ama yine büyük bi kabiliyetsizlik öğrneği göstererek beceremedim bi şeyler yapmayı

hicrancım vaalllaa bravo yani sana hayranım azmine, sütüm kesildi diyip bırakmıyosun ipin ucunu makina bile kiralamışsın yaa çok duygulandımm gözlerim doldu yemin ederim öpüyorum seni çokkk ceylin çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için.:teselli:

egemende aslanda gripti aytencim egemen iyi şimdi aslanda iyiymiş dün öyle yazmıştı betül
tı[LEFT​
[/LEFT][/QUOTE]

çok çok geçmiş olsun canım yaa ıhlamur verin bol bol inşallah bir an önce iyileşir.

hicrancım sen makineni ne kadara kiraladın ya bende düşünüyorum çünkü benim makine artık iyi çekmiyor adaptörünü bişi oldu sanırım....
kızlar bugün hepinizi iyi gördüm sanki maşallahhh.....hep böl neşeli olalım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…