- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.081
herkese merhaba a.s.
mehtap ve betül geçmiş olsun bebeklerinize , hemen iyileşirler umarım..
fatma maşaAllah onuraben de bebek resimleri sayfamıza koydum son fotolarımızı :ecrin_bebek:
günaydın iyiyiz biz cnm.gittinizmi aşıya cuma günü asımızı olduk atlattık cok şükür hayırlısıyla atlatırsınız sizde inşallahayten, derya,sel-inn günaydıııın.nasılsınız?güne nasıl başladınız bakalım.
egemende aslanda gripti aytencim egemen iyi şimdi aslanda iyiymiş dün öyle yazmıştı betülyaaa ben göremedimmm geneee herkessss neler yazmış çok merak ettimmm:1no2:senağlama
:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüü seni :roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin emi :mymeka:
fatma albümün harika olmuş..leblebi kafalı kuzunun oldugu albüm nasıl kötü olabilir..çok ballı..maşallah suphanallah..özendim bende yapıcam.
canım yaa seninde benim gibi oldu desene benim de bitti sağıyorum tekrar gelsin diye ama günde 30 cc ancak çıkıyor artıkk .şu hastane tipi sağım makinalarından aldım 4 saatte bir sağıyorum ama ne çıkarsa artık veriyorum kızıma gece bazen uyanamıyorum işte ozaman atlıyorum sen sağıyormusun sağ bence ne kadar çıkarsa ver az da olsa kursağından anne sütü geçsin yavru kuşunun
ayten, derya,sel-inn günaydıııın.nasılsınız?güne nasıl başladınız bakalım.
çok güzel çıkmışlar gercekten
dün arzunun verdiği programı indirdim ama yine büyük bi kabiliyetsizlik öğrneği göstererek beceremedim bi şeyler yapmayı
aytencim gene ikimiz kaldıkkk....
banada verebilrimisn canak ım
cnm link olarak beceremem ama program adı photoscape
yok medela
sağol canımcım iyiyiz çok şükür biraz uykum var sadece dün gece çok uyandım ama olsunn bu akşam uyuum inşallah sen nasılsın. salihacım:roflol:
SALİHAAAAA KURBAN OLSUN SANA ANACIM.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?