- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.101
fatmaaaaaaaaa onur süperrrr çıkmış fotolardaaa öp benim için kel kafasından.
günaydınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
onurun resimleri çok tatlı maşallah eylül annelerinin ilk bebeği o ilk bebeğimiz....
betülcüm diyetin hastalıkla birleşince sütün azalmış olabilir. canım daha önce aşağıdaki mesajı yazmıştım oku istersen.
canım benim diyetin üstüne bide hasta olunca vücudun daha fazla kalori harcıyor sütede yeterli enerji, kalmıyor. biraz yemene içmene dikkat et geçici bi durumdur düzelir hemen. canını sıkma.
gnydn64 kullanıcısından alıntı;
arkadaşlar bence diyet yaparken çok aşırıya kaçmayın. çünkü 1ml süt üretebilmemiz için 3 kaloriye ihtiyacımız var. bebişler bi öğünde 150ml içse (ki bazı arkadaşlarımızın bebişleri daha fazla bile içebiliyolar) 7x150=1050ml eder 3ile çarparsak yaklaşık 3000 kalori sadece süt üretebilmek için kullanıyoruz. bide buna 2000kalori günlük yaşamı devam ettirmek için ihtiyacımızı eklersek 5000 kalori yapar.
kabaca günde 5000 kalori yakıyoruz. bence bizim diyet listemiz 3000 3500 kalorilik olmalı kalanınıda vücutta hazır olanlardan kullanılır böylece yavaş ama sütümüz azalmadan zayıflayabiliriz.
çok mu matematiksel oldu ne umarım anlatabilmişimdir.
ay gördüm yavrum ya çok şişko çok:jeyyar:.şişko özlem şişko özlem:sm_cool:saliha aramızda kalsın burda özlem diye bi kız varr eskiden zayıfmış şimdi bir görsennn, hatta pembe elbiseli bir resmi var süpermiş ama şimdi b,ir gör anacımm:roflol::roflol::roflol:
canım tam ustune gelmıs bende sımdı yazmıstım.. vallahı gecemız yıne zor gectı ama gunduzlerı ıyı...Betülcüm naber nasıl oldu bebeişin daha iyidir inşallah?
MErhabalar arkadaşlar..Geçmişi okuyamadım ama hasta bebişler ve annelerimiz var galiba..Herkese geçmiş olsun...
Betül canım sanada çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin...Allah şifa versin...
Betül gecmıs olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...
betül çok geçmiş olsun cnm annene gidemiyormusun dinlenirdin bari
bide egemenin dr u demişti gaz sancısı yoksa bi kulaklarını kontrol et kulak ağrısı fenaymiş cnm
gündüz nasıl uykusu ya da emmesi
Günaydın herkese bol gülücüklü birgün olsun:)
Biz sabahtan prevenar ve 5.li karma aşımızı vurdurduk.Çok şükür fazla ağlamadı Ege.Geçen sefer ateş yaptığı için eve gelır gelmez Calpol verdık.1 saat kadar uyudu.Şimdilik maşallah iyi görünüyor.İnşallah gecer seferkı gıbı atesı olmaz kuzumun.
Halimecım cok gecmıs olsun allah korumus kuzuyu.Artık cok dikkatli olmak lazım büyüdükçe ne yapçakları hiç belli olmuyor bu yaramazların.
Günaydın herkese bol gülücüklü birgün olsun:)
Biz sabahtan prevenar ve 5.li karma aşımızı vurdurduk.Çok şükür fazla ağlamadı Ege.Geçen sefer ateş yaptığı için eve gelır gelmez Calpol verdık.1 saat kadar uyudu.Şimdilik maşallah iyi görünüyor.İnşallah gecer seferkı gıbı atesı olmaz kuzumun.
Halimecım cok gecmıs olsun allah korumus kuzuyu.Artık cok dikkatli olmak lazım büyüdükçe ne yapçakları hiç belli olmuyor bu yaramazların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?