Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun diyen teyzelerine çok teşekkür ediyor emir'im.

bu arada herkse günaydınnn...

kahvaltı yapmaya gidiyorum.birazdan gelirim.

Gunaydın Arkadaslar;
Artık bır hafta olucak bıze gece uyku yok.. saat 1,5 tan sonra Aslan yıne uyumadı sureklı agladı atesıde yok karnı ac meme verıyorum yaygarayı basıyor.. elını agzına alıyor boyle delı gıbı agla agla ama emmıyor nasıl kendını sıkıyr.. sebebını bır turlu cozemedım.. ustune bende hastayım zaten mama yaptık kalkıp bebelac gece pirincli elma olan dan vardı evde Allahtan vardı o da yanı.. yaptım bıberona onuda almadı koyulastırdım muhallebı yaptım kasıkla verdım baya yedı 100 cc ye yakın muhallebı daha da yıcektı ama ondan sonra yıne uyumadı bende cok ateslendım 39 oldu atesım bır terle bır usu saatlerce yatakta uyuyamadım esımde Aslana bakııyor o da durmuyor artık hepımız de bıtkın dustuk vallahı sonunda 4,5 a gelıyordu uyudu bende ondan sonra uyumusum soyunup yattım atesım dussun dıye su gıbı olmusum kalktıgımda ama dusmus sonunda.. bı tane aferın attım sabaha daha ıyı kalktım en azından.. ne zor bır geceydı yaa.. nıye oyle yaptı anlayamadık gercekten bu cocukları cozmek cok zor..

Canım bunu okumam cok ıyı oldu gercekten cok tesekkur ederım bılmıyordum bunu.. sankı bıraz daha duzeldı gıbı sutum ama bakalım bırazdan sagacagım Aslan yıne gece emmedı benı bas bas bagırdı memeyı verdıkce.. gogsumde doldu sızlıyordu sabah anca emdı sımdıde sagacagım bakalım kac cıkacak yıne...

Günaydın herkese bol gülücüklü birgün olsun:)
Biz sabahtan prevenar ve 5.li karma aşımızı vurdurduk.Çok şükür fazla ağlamadı Ege.Geçen sefer ateş yaptığı için eve gelır gelmez Calpol verdık.1 saat kadar uyudu.Şimdilik maşallah iyi görünüyor.İnşallah gecer seferkı gıbı atesı olmaz kuzumun.
Halimecım cok gecmıs olsun allah korumus kuzuyu.Artık cok dikkatli olmak lazım büyüdükçe ne yapçakları hiç belli olmuyor bu yaramazların.

MErhabalar arkadaşlar..Geçmişi okuyamadım ama hasta bebişler ve annelerimiz var galiba..Herkese geçmiş olsun...
Betül canım sanada çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin...Allah şifa versin...

betül çok geçmiş olsun cnm annene gidemiyormusun dinlenirdin bari
bide egemenin dr u demişti gaz sancısı yoksa bi kulaklarını kontrol et kulak ağrısı fenaymiş cnm
gündüz nasıl uykusu ya da emmesi

Betülcüm naber nasıl oldu bebeişin daha iyidir inşallah?
canım tam ustune gelmıs bende sımdı yazmıstım.. vallahı gecemız yıne zor gectı ama gunduzlerı ıyı...
gece bende kotuydum..

MErhabalar arkadaşlar..Geçmişi okuyamadım ama hasta bebişler ve annelerimiz var galiba..Herkese geçmiş olsun...
Betül canım sanada çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin...Allah şifa versin...

Betül gecmıs olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...

tesekkur ederım arkadaslar Allah tum hastalara şifalar versın..

betül çok geçmiş olsun cnm annene gidemiyormusun dinlenirdin bari
bide egemenin dr u demişti gaz sancısı yoksa bi kulaklarını kontrol et kulak ağrısı fenaymiş cnm
gündüz nasıl uykusu ya da emmesi

Canım ıkı sabahtır annem gelıyor zaten bana esım ıse gıderken ..
saolsun az once de burdaydı sımdı cıktı ama sabah uykusuna devam etmeyınce daha uyuyamıyorum oyle bır kotu huyum var yanı uykum bolununce kalkınca bır daha yok helekı gunes dogduysa.. yıne uyuyamadım dunde uyuyamıstım.. 4 gundur gece ve gunduz uykusuzum belkıde bu yuzden bıraz sutum azaldı benım..
Bu arada kulak agrısı nasıl anlasılır acaba cumartesi acıle gıttıgımızde doktor kulaklarına da baktı ama bırsey yok dedı hanı ıltıhabı fılan kastettı heralde..
bılmıyorum yaa muhakkak bır sıkntısı varkı gecelerı uyumuyr boylee aglıyorr bas bas.. yoksa huyu degılkı bu cocugun.. anlayamıyorum vallahı.. bakalım bu gece nasıl olcak Allah bılır.. gece uykusuz kalmak cok zorr ozellıkle ust uste bır kac gun gelınce hıc enerjın kalmıyor bır yerden sonra ve hastaysan Allah beterınden korusun ama bunada cok sukur..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..
Bu calpolu doktorunuz mu verdı sıze hanı agrı ates oldugunda verın dıye yoksa sız mı edındınız..
bızde ası olacagız bu hafta bende gelınce versem mı atesı cıkmasın dıye...

sağol cnm.gerçektende öyle artık ne yapacağını hiç kestiremiyorum.geçen gün akşam yemeğinde durmadığı için kucağıma almıştım.elini yoğurt kasesinin içine bi attı.bütün eli yoğurt oldu.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…