Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım uykusuzluk yorgunluk,stres sütünü azaltır o yüzden mümkün olduğunca uyuyamasanda en azından dinlenmeye çalış olur mu?inşallah bebişin de biran önce iyileşir Allahım acil şifalar versin...

cnm uyuyamasanda yat dinlen tabi etkiler sütünü en önemli seylerden biri dinlenmek süt için
dr kulaklarına dokunuyor icine baktıktan sonra elleyince anlaşılr zaten.dr bişey yok demiş çok şükür
inşaalh düzelir biran önce keyfi aşınız ne zaman

duygu bi dahaki aşı tarihini ne zamana verdiler

canım şubat ayı boş martta bir dahaki aşısı.

Canım calpol en çok kullanılan bebek suruplarından bırıymıs.Doktora sorduk sabah ogle aksam 1/2 ölçek verebılırsın dedı.Aşıdan sonra ates oluyorsa sızdede vermenı tavsıye ederım.

herkese tünaydın.
hasta olan annişlere ve bebişlere geçmiş olsun.
kızlar mamayı bieronla vermeyin ya bırakıyo bebişler memeyi.
bana herkes biberona alıştır,biberonla ver rahat edersin diyo ama ben kaşıkla veriyorum memeyi de emiyo cokur cokur maşallah.ben ilk kızımı da 2 yaşına kdar emzirdim biberon vermediğim için.

merhaba a.s.
duygu geçmiş olsun egeye aşılarını olmuş ateşlenmez yine inşAllah..
betül size de yeniden geçmiş olsun..çocuğun başka bi sıkıntısı var gibi anlattığın kadarıyla.. bi başka dr.a daha gösterseniz.. mesela burada edanın bebeği de nedensiz ağlıyordu öyle anlatıyordu sonra sünnet derisi ile ilgili bi problemi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir..tahlil yaptırdınız mı ? bir an evvel iyileşir inşAllah.. acil şifalar ikinize de a.s.

kızlar siz bebişleri tek başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz.ben hala yardımla yaptırıyom.geçen denedim çok zor oldu.siz nasıl yapıyosunuz.

çok uykum var çokkkkkkkkkkkkkkk evim berbatttt çamaşırlar bir yatak dolusu katlanmak için beni bekliyorr hafta sonu annemler geliyorrr, diyecek bana çok pasaklısınnn bende ona çok haklısınnn:)))

kızlar siz bebişleri tek başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz.ben hala yardımla yaptırıyom.geçen denedim çok zor oldu.siz nasıl yapıyosunuz.

ben yaptırıyrum, kuvetinin üstünde kuvet havlusu var ona uzanyor bir elimle su döküyorum bir elimle yıkıyorum kuzumu. delikafadulden

ben de yalnız yıkamadım hiç küvetinde.. ama kucakta yıkama metodunu kapmıştım duygudan :lepi: öyle yıkamaya başlayacağım ben de artık :dance:

herkese tünaydınn
betül aslanının sıkıntısı arkadaşların dediği gibi kulaklarından olabilir
çünkü kulağı ağrıyan bebek memede ememezmiş sen bir doktora daha göster bence
sanada çok geçmiş olsun

betülcüm geçmiş olsun..bencede bi sıkıntısı var..kakasını rutin yapıyomu..bide tahıllı mamaları 5ncı aydan ıtıbaren öneriyolar..idrar yolları enfeksıyonuda erkek kuzuların başına çok sık gelen bişi..çişi yaparken yda yapmaya yakın buyuzden cok aglıyolar..benımkınıın zaten bı sıkıntısı olsa anlamıcam nerdeyse cunkı devamlı aglama modundayız..bugun bıberonunu bıle yıkamama fırst vermedı..uykudan uyanırken bıle yuzde seksen ağlar kalkıyoruz..evın içinde arabasıyla delı gibi gezdiriyorum..ek olarak muhallebı verdım bı kaşık mılupanın tükürdü..uçlarda gezıyoruz..neşeliyken süper,acıkınca,uykusuzgelınce etini koparıyolar sankı vede katlanarak modaa giriyo katılıyo..bazen sinirden gülüyorum..anasının ongram aklı kaldıydı saolsun kuzusu onuda aldı:)buakşamda huysuzlanırsa sebepsız bı gösterin bencede..sağlıklı olsunlrda şükür dicek bişi yok..

ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.

Canım calpol en çok kullanılan bebek suruplarından bırıymıs.Doktora sorduk sabah ogle aksam 1/2 ölçek verebılırsın dedı.Aşıdan sonra ates oluyorsa sızdede vermenı tavsıye ederım.

ıyı oldu bende alıp asıdan sonra vereyım o zaman tabı once doktora sorarım...

ya bende dusunmuyor degılım ama ıdrarında daha onceden bır sorun olmadı hanı dogdugundan berı..
acaba durup durup da sonradan olan bırsey olabılırmı kıı..
ama ıdrar yolu enfeksıyonu sonradan olabılır tabıı.. ben br netten bakayım belırtılerı fılan nelermıs.. zaten cuma kontrolumuz var sanırım ozaman da sorayım doktora ne dıyecekk..
gercı bu doktorlara ne soylersen soyle cok normal geldıgı ıcın sakın sakın bırseyı yoktur yada en kısa yoldan gazı vardır demelerı var ınsan sınır oluyor :))

Canım kulaklarına baktırdık bırsey yok dedı doktor cumartesı acıle gıttıgımz de ama kendı doktorumuza da baktıralım bır yaa... anlamadım gıttıı..

valla kakasını hergun yapıyor.. ama az ama cok.. normalde hergun sabah yapardı ama ek brıseyler verdıkce o duzenı kaydı farketmez hergun yapsında.. tahıllıların ıcıne de pırınc te gırıyormu belkı bıraz komık bır soru olacak ama :)
hanı normalde bebeklere hep yapılan bır muhalebıdır pırınc unu muhallebısı o bakımdan sordum.. ıdrar yolu enfeksıyonu aklımda gercekten.. bakalım su kontrolde bır soyleyeyım doktora da neyıne bakacaksa baksın artık :)
Allah hepımzıe guc kuvvet sabır versın ve saglık.. o olmadan hıc olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…