- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.121
Canım ıkı sabahtır annem gelıyor zaten bana esım ıse gıderken ..
saolsun az once de burdaydı sımdı cıktı ama sabah uykusuna devam etmeyınce daha uyuyamıyorum oyle bır kotu huyum var yanı uykum bolununce kalkınca bır daha yok helekı gunes dogduysa.. yıne uyuyamadım dunde uyuyamıstım.. 4 gundur gece ve gunduz uykusuzum belkıde bu yuzden bıraz sutum azaldı benım..
Bu arada kulak agrısı nasıl anlasılır acaba cumartesi acıle gıttıgımızde doktor kulaklarına da baktı ama bırsey yok dedı hanı ıltıhabı fılan kastettı heralde..
bılmıyorum yaa muhakkak bır sıkntısı varkı gecelerı uyumuyr boylee aglıyorr bas bas.. yoksa huyu degılkı bu cocugun.. anlayamıyorum vallahı.. bakalım bu gece nasıl olcak Allah bılır.. gece uykusuz kalmak cok zorr ozellıkle ust uste bır kac gun gelınce hıc enerjın kalmıyor bır yerden sonra ve hastaysanAllah beterınden korusun ama bunada cok sukur..
cnm uyuyamasanda yat dinlen tabi etkiler sütünü en önemli seylerden biri dinlenmek süt için
Canım ıkı sabahtır annem gelıyor zaten bana esım ıse gıderken ..
saolsun az once de burdaydı sımdı cıktı ama sabah uykusuna devam etmeyınce daha uyuyamıyorum oyle bır kotu huyum var yanı uykum bolununce kalkınca bır daha yok helekı gunes dogduysa.. yıne uyuyamadım dunde uyuyamıstım.. 4 gundur gece ve gunduz uykusuzum belkıde bu yuzden bıraz sutum azaldı benım..
Bu arada kulak agrısı nasıl anlasılır acaba cumartesi acıle gıttıgımızde doktor kulaklarına da baktı ama bırsey yok dedı hanı ıltıhabı fılan kastettı heralde..
bılmıyorum yaa muhakkak bır sıkntısı varkı gecelerı uyumuyr boylee aglıyorr bas bas.. yoksa huyu degılkı bu cocugun.. anlayamıyorum vallahı.. bakalım bu gece nasıl olcak Allah bılır.. gece uykusuz kalmak cok zorr ozellıkle ust uste bır kac gun gelınce hıc enerjın kalmıyor bır yerden sonra ve hastaysanAllah beterınden korusun ama bunada cok sukur..
duygu bi dahaki aşı tarihini ne zamana verdiler
Canım calpol en çok kullanılan bebek suruplarından bırıymıs.Doktora sorduk sabah ogle aksam 1/2 ölçek verebılırsın dedı.Aşıdan sonra ates oluyorsa sızdede vermenı tavsıye ederım.
geçmiş olsun canım..
Bu calpolu doktorunuz mu verdı sıze hanı agrı ates oldugunda verın dıye yoksa sız mı edındınız..
bızde ası olacagız bu hafta bende gelınce versem mı atesı cıkmasın dıye...
duygu avatarın çok datluuuuuuuuu
kızlar siz bebişleri tek başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz.ben hala yardımla yaptırıyom.geçen denedim çok zor oldu.siz nasıl yapıyosunuz.
kızlar siz bebişleri tek başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz.ben hala yardımla yaptırıyom.geçen denedim çok zor oldu.siz nasıl yapıyosunuz.
Canım calpol en çok kullanılan bebek suruplarından bırıymıs.Doktora sorduk sabah ogle aksam 1/2 ölçek verebılırsın dedı.Aşıdan sonra ates oluyorsa sızdede vermenı tavsıye ederım.
ya bende dusunmuyor degılım ama ıdrarında daha onceden bır sorun olmadı hanı dogdugundan berı..merhaba a.s.
duygu geçmiş olsun egeye aşılarını olmuş ateşlenmez yine inşAllah..
betül size de yeniden geçmiş olsun..çocuğun başka bi sıkıntısı var gibi anlattığın kadarıyla.. bi başka dr.a daha gösterseniz.. mesela burada edanın bebeği de nedensiz ağlıyordu öyle anlatıyordu sonra sünnet derisi ile ilgili bi problemi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir..tahlil yaptırdınız mı ? bir an evvel iyileşir inşAllah.. acil şifalar ikinize de a.s.
herkese tünaydınn
betül aslanının sıkıntısı arkadaşların dediği gibi kulaklarından olabilir
çünkü kulağı ağrıyan bebek memede ememezmiş sen bir doktora daha göster bence
sanada çok geçmiş olsun
betülcüm geçmiş olsun..bencede bi sıkıntısı var..kakasını rutin yapıyomu..bide tahıllı mamaları 5ncı aydan ıtıbaren öneriyolar..idrar yolları enfeksıyonuda erkek kuzuların başına çok sık gelen bişi..çişi yaparken yda yapmaya yakın buyuzden cok aglıyolar..benımkınıın zaten bı sıkıntısı olsa anlamıcam nerdeyse cunkı devamlı aglama modundayız..bugun bıberonunu bıle yıkamama fırst vermedı..uykudan uyanırken bıle yuzde seksen ağlar kalkıyoruz..evın içinde arabasıyla delı gibi gezdiriyorum..ek olarak muhallebı verdım bı kaşık mılupanın tükürdü..uçlarda gezıyoruz..neşeliyken süper,acıkınca,uykusuzgelınce etini koparıyolar sankı vede katlanarak modaa giriyo katılıyo..bazen sinirden gülüyorum..anasının ongram aklı kaldıydı saolsun kuzusu onuda aldı:)buakşamda huysuzlanırsa sebepsız bı gösterin bencede..sağlıklı olsunlrda şükür dicek bişi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?