- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.141
ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.
kızlar ben regli oldum çok mutluyummm:)))üstümden yük kalkıyor sankii
aşıdan şimdi geldik.kuzum nasıl ağladı ya. onu öyle görünce bende ağladım.sanki benim canım yandı.ne zormuş annelik ya.insanın herşeye ağlayası geliyo.
aşıdan şimdi geldik.kuzum nasıl ağladı ya. onu öyle görünce bende ağladım.sanki benim canım yandı.ne zormuş annelik ya.insanın herşeye ağlayası geliyo.
geçmiş olsun canım bizde aşıdan 12 de geldik benimki de çok ağladı.pönömokok ve karma yapıldı.
Betül geçmiş olsun canım .
fatma albümün çok güzel olmuş
onur çok sevimli maşallah
teşekkür ederim naimecim dün koyduğun resimler açılmadı biz senin kızı göremedik:1no2:
ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.
Naimeee
büyük ama çok tatlı çıkmış zeynep...
naime çok tatlıymış kızın maşaAllah
o tombul yanaklardan öp bizim için annesi Şeniz
merhaba a.s.
duygu geçmiş olsun egeye aşılarını olmuş ateşlenmez yine inşAllah..
betül size de yeniden geçmiş olsun..çocuğun başka bi sıkıntısı var gibi anlattığın kadarıyla.. bi başka dr.a daha gösterseniz.. mesela burada edanın bebeği de nedensiz ağlıyordu öyle anlatıyordu sonra sünnet derisi ile ilgili bi problemi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir..tahlil yaptırdınız mı ? bir an evvel iyileşir inşAllah.. acil şifalar ikinize de a.s.
ben de yalnız yıkamadım hiç küvetinde.. ama kucakta yıkama metodunu kapmıştım duygudan :lepi: öyle yıkamaya başlayacağım ben de artık :dance:
naime maşallah kuzuna.benim oğlanda şişiriyor öyle yanakları ve dudakları.yiyesim geliyo o zaman dudaklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?