Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.

Saliha ara ara msn e gırııyor ama ne zamandır burda yazdıgını bende gormedım hakıkaten.. sarıkanarya cok uzun zamandır yoookk.. :sm_confused:
daha bır suru kısıler vardıı...

aşıdan şimdi geldik.kuzum nasıl ağladı ya. onu öyle görünce bende ağladım.sanki benim canım yandı.ne zormuş annelik ya.insanın herşeye ağlayası geliyo.

aşıdan şimdi geldik.kuzum nasıl ağladı ya. onu öyle görünce bende ağladım.sanki benim canım yandı.ne zormuş annelik ya.insanın herşeye ağlayası geliyo.

kuzum benim, insan kıyamıyor annelik çok farklı gerçekten
bende ağlıyorum dayanamıyorum :çok üzgünüm:
inşlh ateşi falan çıkmaz huzursuz olmaz yavrucak

teşekkür ederim naimecim dün koyduğun resimler açılmadı biz senin kızı göremedik
:1no2:

dün aceleye geldi iş çıkışıydı beklemedim hemen çıktım. zaten şu resim koyma işini tam çözemedim koyduğum resimler kocaman oluyor :1shok: şimdi olacak mı bakalım

Son düzenleme:
ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.

salihanın internet bağlantısında sorun varmış o yüzden birkaç gündür giremiyomuş a.s
elifi ben de merak ediyorum bi sorunları yoktur umarım..

naime maşallah kuzuna.benim oğlanda şişiriyor öyle yanakları ve dudakları.yiyesim geliyo o zaman dudaklarını.

Mervecım cok tesekkur ederım.İnşallah ateşlenmez..

ben de yalnız yıkamadım hiç küvetinde.. ama kucakta yıkama metodunu kapmıştım duygudan :lepi: öyle yıkamaya başlayacağım ben de artık :dance:

sagol canım:1hug:Evet en rahatı kucakta yıkamak ben 2 aydır hıc kuvetınde yıkamadım.Boyle olunca ben her banyoya gırısımde Egede yıkanmıs oluyor bırlıkte yıkanıyoruz kuşumla gün aşırı:asigim:

[Naimecım 41 kere maşallah kuzucuğa.Buda Ege gibi tospiş olmuş

Fotografı gorunce aklıma geldı.Bugun saglık ocagında kılomuz 9100 gr cıktı kıyafetlerle yanı sanırım 8900 gr falan olmus kuzucum benım.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…