Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah ege beye aman nazar değmesin kuzulara
ek gıda veriyormusun
benim kızda 9 kiloya yaklaşmıştır bayadır tartılmadı

maşallah tombiş kuzularınıza..benım mınyatür kuzum henuz 6300lerde..betülüm prıncte tahıl..tahıllı hazır bugdaylı mamaları gece maması gıbı 5ten sonra dıye okumuştum..prınc verılıyo..

oyy yesin o tospişi merve teyzesi yaa cokacimcoook Şeniz
:CüvCüv: maşaAllah kolların kopuyodur artık kucaklayınca

duygu su kuşun maaşşşaalll yaaa, benimkiyle bri ara aynıydı kilolar sonradan seninki başını aldı gitti, maaşallhh tosununaaa canım.

oyy yesin o tospişi merve teyzesi yaa cokacimcoook Şeniz
:CüvCüv: maşaAllah kolların kopuyodur artık kucaklayınca

sorma teyzesi
benim kollar sağlamda kucağımdan indirmem minik kuşumu ama
dayıları falan sevmek için aldıklarında hemen geri satıyorlar kollarımız ağrıdı diye delikafadulden

Ben geldimm ancak yazabiliyorum...

Ya bu çocuklara yeni huyları kim öğretiyor anlaıyorum..CADIARZUNerden öğreniyorlar... :uhm:

şimdi de uykusu geliyor Bora nın ama uyumamak için direniyor.. gözleri kızarıyor uykudan ama beyimiz uyumak istemiyor.. Yatağında kendi kendine uyuyan çocuk şimdi ayağımda sallayarak ve oda ağlayarak uyuyor..
-tatlicadiarzu- Annesinin sinirlerini bozmak için babası mı öğretti ne??? lülülülülülü

betül calpolu bize dr fazla verme... böbreklerini bozar dedi... size nasıl sabah, öğle, akşam ver dediki.. calpol ingilterede toplatılmıştı bi ara yanlış hatırlamıyosam...

slm kızlar yenı girebildim sabah dr gittim kontrole 12 de eve geldık bide akasından komsumuz oturmaya gelmesınmı zaten sabah az ortalığı toplayıp gitmiştim kardeşimle hemen çay yaptık bişeyler hazırladık gitti az önce ama birazdan dedemler gelecek amcamlardan ben daha hiç iş yapamadım bide babanem üvey birsürü sölenıyo biran önce bende evıme tasınsamda barı anneme yuk olmasam oda çalışıyo garibim şimdi ben kalkayım da çamaşır asıyım yemek yapayım.hiç işlere yetişemıyorum yaa yapıyorum ama bi türlu bitirip oturmaya vaktim olmuyo.....,
bi yandan kızıyorum dedemlere az amcamlarda kalsalar yada kendı evlerınde biliyolar ben geçici bi süre annemde kalıyorum bide onlar annem işten gelıyo garibim çamasır ütü harap oluyo bende bebişten ne kadar fırsat bulursam artık iyice sıkıldım ya.... neyse ben kalkıp iş yapım biraz görüşürüz

canım haklısın bebekle işler bitmiyor ohh deyip oturamıyorsun rahat rahat...
annenede yazık çalışan kadın anlayışlı olmaları lazım ama halden anlamıyorlar hiç
benimde başımda da aynı dert var hem çalışıyorum hem çocuk bunun üstüne birde eşim babasını çağırıyor babası ablasının yanından hasta olmuş adam biz bakıcakmışız ablası ev hanımı küçük çocuğu yok bende kızdım burda kim bakıcak diye ama yinede geliyor bize...
kolay gelsin canım :1hug:

Kızlar az once Aslanı yıkadım.. ılk defa tek basıma :).. ıyı oldu..
kuruladım gıydırdım hemen uykusu geldı sımdıde uyuyor ayagım da kuzum :)...
sıze canlı yayın yapayım dedım :))

--------------------------------------

ALINTI YAPMAYIN SILECEGIM.. :)

Son düzenleme:

canım valla öle zor sabh kahvaltıyı yapıyoruz 11 oluyo sofrayı topluyorum ksrdeşlerım okuldan gelıyo sofra kuruyorum erken dıyolar kurmuyorum dedem dayanamıyo babam kızıyo budefa bende anlamadım amcamlarda kalsalar birazcık durmuyolar orda bide babanem süreklı demıyomu yemek yapıyorum dıye ya bende yapıyorum yemek yabancıların yanında bozuyo bizi sankı biz aksama kadar oturuyoruz yaa of of

sorma teyzesi
benim kollar sağlamda kucağımdan indirmem minik kuşumu ama
dayıları falan sevmek için aldıklarında hemen geri satıyorlar kollarımız ağrıdı diye delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 bizim dayımızda öyle canım sever sever mızmızlanmaya başladı mı al seni özlemiş bu annesi der kaydirigubbakcemile3

betül calpolu bize dr fazla verme... böbreklerini bozar dedi... size nasıl sabah, öğle, akşam ver dediki.. calpol ingilterede toplatılmıştı bi ara yanlış hatırlamıyosam...

canım bıze doktor calpol vermedı kı.. bende bebege vermedım hıc sımdıye kadar.. sanırım yanlıs anladın yada baskasıyla karıstırdın :)

dün aceleye geldi iş çıkışıydı beklemedim hemen çıktım. zaten şu resim koyma işini tam çözemedim koyduğum resimler kocaman oluyor :1shok: şimdi olacak mı bakalım
------------------

yerım ben onun tombıs yanaklarını masallah annesııı...

betül bu aslanın yani emrenin, banyo yaparkenkii duruşu aynı benim ege gibi eller yumruk yüz ifadeside aynııı, demekki bütün bebeişler banyo yaparken aynı ciddiyette ve duruşta demekki:))) çok tatlı maşşallhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…