- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.161
Mervecım cok tesekkur ederım.İnşallah ateşlenmez..
sagol canım:1hug:Evet en rahatı kucakta yıkamak ben 2 aydır hıc kuvetınde yıkamadım.Boyle olunca ben her banyoya gırısımde Egede yıkanmıs oluyor bırlıkte yıkanıyoruz kuşumla gün aşırı:asigim:
[Naimecım 41 kere maşallah kuzucuğa.Buda Ege gibi tospiş olmuş
Fotografı gorunce aklıma geldı.Bugun saglık ocagında kılomuz 9100 gr cıktı kıyafetlerle yanı sanırım 8900 gr falan olmus kuzucum benım.:ecrin_bebek:
Mervecım cok tesekkur ederım.İnşallah ateşlenmez..
sagol canım:1hug:Evet en rahatı kucakta yıkamak ben 2 aydır hıc kuvetınde yıkamadım.Boyle olunca ben her banyoya gırısımde Egede yıkanmıs oluyor bırlıkte yıkanıyoruz kuşumla gün aşırı:asigim:
[Naimecım 41 kere maşallah kuzucuğa.Buda Ege gibi tospiş olmuş
Fotografı gorunce aklıma geldı.Bugun saglık ocagında kılomuz 9100 gr cıktı kıyafetlerle yanı sanırım 8900 gr falan olmus kuzucum benım.:ecrin_bebek:
oyy yesin o tospişi merve teyzesi yaa cokacimcoook Şeniz
:CüvCüv: maşaAllahkolların kopuyodur artık kucaklayınca
birisi resmi nasıl sileceğimi anlatabilir mi?
canım altta edit yazan yerş tıkla... sil...a.s.
slm kızlar yenı girebildim sabah dr gittim kontrole 12 de eve geldık bide akasından komsumuz oturmaya gelmesınmı zaten sabah az ortalığı toplayıp gitmiştim kardeşimle hemen çay yaptık bişeyler hazırladık gitti az önce ama birazdan dedemler gelecek amcamlardan ben daha hiç iş yapamadım bide babanem üvey birsürü sölenıyo biran önce bende evıme tasınsamda barı anneme yuk olmasam oda çalışıyo garibim şimdi ben kalkayım da çamaşır asıyım yemek yapayım.hiç işlere yetişemıyorum yaa yapıyorum ama bi türlu bitirip oturmaya vaktim olmuyo.....,
bi yandan kızıyorum dedemlere az amcamlarda kalsalar yada kendı evlerınde biliyolar ben geçici bi süre annemde kalıyorum bide onlar annem işten gelıyo garibim çamasır ütü harap oluyo bende bebişten ne kadar fırsat bulursam artık iyice sıkıldım ya.... neyse ben kalkıp iş yapım biraz görüşürüz
canım haklısın bebekle işler bitmiyor ohh deyip oturamıyorsun rahat rahat...
annenede yazık çalışan kadın anlayışlı olmaları lazım ama halden anlamıyorlar hiç
benimde başımda da aynı dert var hem çalışıyorum hem çocuk bunun üstüne birde eşim babasını çağırıyor babası ablasının yanından hasta olmuş adam biz bakıcakmışız ablası ev hanımı küçük çocuğu yok bende kızdım burda kim bakıcak diye ama yinede geliyor bize...
kolay gelsin canım :1hug:
sorma teyzesi
benim kollar sağlamda kucağımdan indirmem minik kuşumu ama
dayıları falan sevmek için aldıklarında hemen geri satıyorlar kollarımız ağrıdı diye delikafadulden
betül calpolu bize dr fazla verme... böbreklerini bozar dedi... size nasıl sabah, öğle, akşam ver dediki.. calpol ingilterede toplatılmıştı bi ara yanlış hatırlamıyosam...
dün aceleye geldi iş çıkışıydı beklemedim hemen çıktım. zaten şu resim koyma işini tam çözemedim koyduğum resimler kocaman oluyor :1shok: şimdi olacak mı bakalım
------------------
Kızlar az once Aslanı yıkadım.. ılk defa tek basıma :).. ıyı oldu..
kuruladım gıydırdım hemen uykusu geldı sımdıde uyuyor ayagım da kuzum :)...
sıze canlı yayın yapayım dedım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?