- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.181
maşallah ege beye aman nazar değmesin kuzulara
ek gıda veriyormusun
benim kızda 9 kiloya yaklaşmıştır bayadır tartılmadı
oyy yesin o tospişi merve teyzesi yaa cokacimcoook Şeniz
:CüvCüv: maşaAllahkolların kopuyodur artık kucaklayınca
Sagol canım.duygu su kuşun maaşşşaalll yaaa, benimkiyle bri ara aynıydı kilolar sonradan seninki başını aldı gitti, maaşallhh tosununaaa canım.
canım bıze doktor calpol vermedı kı.. bende bebege vermedım hıc sımdıye kadar.. sanırım yanlıs anladın yada baskasıyla karıstırdın :)
yerım ben onun tombıs yanaklarını masallah annesııı...
Kızlar az once Aslanı yıkadım.. ılk defa tek basıma :).. ıyı oldu..
kuruladım gıydırdım hemen uykusu geldı sımdıde uyuyor ayagım da kuzum :)...
sıze canlı yayın yapayım dedım :))
ALINTI YAPMAYIN SILECEGIM.. :)
Kızlar şu saat ıtıbarıyle Egenın atesı 38.0:çok üzgünüm:38.4 ten dustu...soyduk komple sırkelı su yaptık calpolu bır daha verdık..Umarım daha fazla yükselmez korktugum yıne basıma geldı.Suan babası soguk kompres yapıyor cok sukur dusuyor gıbı.Lutfen dua edın daha fazla cıkmasın ateşi.senağlama
dün aceleye geldi iş çıkışıydı beklemedim hemen çıktım. zaten şu resim koyma işini tam çözemedim koyduğum resimler kocaman oluyor :1shok: şimdi olacak mı bakalım
amanda seni balık seni. bu ne şirinlik ne tatlılık maşallah
canım valla öle zor sabh kahvaltıyı yapıyoruz 11 oluyo sofrayı topluyorum ksrdeşlerım okuldan gelıyo sofra kuruyorum erken dıyolar kurmuyorum dedem dayanamıyo babam kızıyo budefa bende anlamadım amcamlarda kalsalar birazcık durmuyolar orda bide babanem süreklı demıyomu yemek yapıyorum dıye ya bende yapıyorum yemek yabancıların yanında bozuyo bizi sankı biz aksama kadar oturuyoruz yaa of of
Kızlar şu saat ıtıbarıyle Egenın atesı 38.0:çok üzgünüm:38.4 ten dustu...soyduk komple sırkelı su yaptık calpolu bır daha verdık..Umarım daha fazla yükselmez korktugum yıne basıma geldı.Suan babası soguk kompres yapıyor cok sukur dusuyor gıbı.Yarım saat sonrada yıkıcaz.Lutfen dua edın daha fazla cıkmasın ateşi.senağlama
fatma
resmi gördüysen silicem edit'ten siliyoruz dimi?
naimecim editten resmi sildikten sonra değişiklikleri kaydet diye yazıyo orayı tıklıycaksın.
fatmacım ben albümü yapamadım ya tarif eder misin.
bu da benim şaşkoloz oğluşummm şimdi çektimmm
geçmiş olsun canım daha fazla yükselmeden düşer inşAllah :Saruboceq:
ben aşılardan sonra hemen fitil veriyorum yarım ver diyordu eskiden dr, bu ay 4/3 ünü ver artık büyüdü dedi...fitil verdiğim için sanırım hiç ateş problemi olmuyo..
bu da benim şaşkoloz oğluşummm şimdi çektimmm
----------------------------------------
Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:
teşekkür ederim canım.sizede geçmiş olsun.bizede pnömokok ve karma yapıldı.inşallah ateşlenmezler kuzular.:1no2:geçmiş olsun canım bizde aşıdan 12 de geldik benimki de çok ağladı.pönömokok ve karma yapıldı.
Betül geçmiş olsun canım .
naime ya yakınında olup kızının o yanaklarını öpe öpe bitirmek vardı.o dudaklar ne öyle ya.yerim ben onu.kuzum benim, insan kıyamıyor annelik çok farklı gerçekten
bende ağlıyorum dayanamıyorum :çok üzgünüm:
inşlh ateşi falan çıkmaz huzursuz olmaz yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?