Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah ege beye aman nazar değmesin kuzulara
ek gıda veriyormusun
benim kızda 9 kiloya yaklaşmıştır bayadır tartılmadı

Hayır canım sadece anne sutu alıyor onun dısında bır kac kez elma ver armut suyu verdım yanı 2 3 kasık kadar..

oyy yesin o tospişi merve teyzesi yaa cokacimcoook Şeniz
:CüvCüv: maşaAllah kolların kopuyodur artık kucaklayınca

Evet canım emzırırken bıle kollarım agrıyor bazen.Maşallah bebişlerimize.

duygu su kuşun maaşşşaalll yaaa, benimkiyle bri ara aynıydı kilolar sonradan seninki başını aldı gitti, maaşallhh tosununaaa canım.
Sagol canım.[

QUOTE=maibeyaz;5068885]betül calpolu bize dr fazla verme... böbreklerini bozar dedi... size nasıl sabah, öğle, akşam ver dediki.. calpol ingilterede toplatılmıştı bi ara yanlış hatırlamıyosam...[/QUOTE]

Bır kac saat once benımle konusmustun ya Betul calpolu..Benle karıstırdı senı..
Maılbeyaz ben suana kadar calpol hakkında kotu bır yorum duymadım aksıne 2 3 doktorda onu tavsıye ettı.Burda bır kac arkadastanda duymustum kullanıyorlardı.Ama yınede tesekkurler.Araştırıcam..

Kızlar şu saat ıtıbarıyle Egenın atesı 38.0:çok üzgünüm:38.4 ten dustu...soyduk komple sırkelı su yaptık calpolu bır daha verdık..Umarım daha fazla yükselmez korktugum yıne basıma geldı.Suan babası soguk kompres yapıyor cok sukur dusuyor gıbı.Yarım saat sonrada yıkıcaz.Lutfen dua edın daha fazla cıkmasın ateşi.senağlama

Son düzenleme:

amanda seni balık seni. bu ne şirinlik ne tatlılık maşallah

aman canım dikkat bebişe. hemen düşer inşallah.
birde fitil şuruptan daha çabuk etki ediyor aklında bulunsun.

Tesekkur ederım arkadaslar hepımzın bebısler bırbırınden tatlıı... :1hug:
Mevlude canım cok sukur ıyı atesı flan yok gunduzlerı ıyıde gecelerı huysuzlasıyor neden anlamaıdk..
bakalım bu gece nasıl olacak ınsallah guzelce uyur vallahı bu gece de uyumazsa enerjım ıyıce tukenecek... annesıne babasına kıyamaz ınsallah uslu ogluumm..
Duygu canım gecmıs olsun yaa..
soyup ılık sudan gecırdıysenız bır sure sonra duser merak etmeyın..
eger dusmezse fıtıl verın gercekten cok guzel bır agrı kesıcı ates dusurucu.. surupların etkısı onun kı kadar iyi degıl..

amanda seni balık seni. bu ne şirinlik ne tatlılık maşallah

şuanki balığamı dedınlaelaelaelaelae yoksa aslanı gordundemı yazdın bölekaydirigubbakcemile3

maşallah gercekten aslan paşaya
ya kızlar sızın bebıslerın uykusu nasıl benımkındemı problem var yoksa hepsımı bole ya uyuyan cocuk artık uyumuyo gecelerı dakka bası kalkıyo nıye bole anlamıyorum ya bugece yanımda yatırmayı denıcem bakalım ozaman uyuyacakmı
bi rahatsızlıgımı var dıyede suphelenmeye basladım ya:(( bole degıldı benım bebegımsenağlama
buarada herkese slmm

canım yaa
çok zor zaten yaşlılara bişey beğendirmek hep şikayet... gençlere biraz ayak uyduralım demezler kalabalık olunca zaten yemek yetişmiyor sürekli yemek yapma telaşı oluyor birde yemek seçiyorlarsa yandınn...

geçmiş olsun canım daha fazla yükselmeden düşer inşAllah :Saruboceq:
ben aşılardan sonra hemen fitil veriyorum yarım ver diyordu eskiden dr, bu ay 4/3 ünü ver artık büyüdü dedi...fitil verdiğim için sanırım hiç ateş problemi olmuyo..

fatma
resmi gördüysen silicem edit'ten siliyoruz dimi?

gördüm canım gördüm maşallah ya çok şekermiş onura da benziyo ama daha tombiş sanki seninki yada yakından çekmişsin resmi
Allah bağışlasın canım ya bakışlarını yerim ben onun

naimecim editten resmi sildikten sonra değişiklikleri kaydet diye yazıyo orayı tıklıycaksın.
fatmacım ben albümü yapamadım ya tarif eder misin.

naimecim editten resmi sildikten sonra değişiklikleri kaydet diye yazıyo orayı tıklıycaksın.
fatmacım ben albümü yapamadım ya tarif eder misin.

tabi
önce yukarda sağda hoşgeldiizin yanında senin adın yazıyor ya oraya tıklayacaksın
gelen sayfada albümler yazıyo sağ tarafta ordan Albüm ekle ye basacaksın
çıkan sayfaya albüm ismi yazacaksın mesela canım kızım gibi
sonraki çıkan sayfadan resim yüklemek için tıklayın yazıyo oraya tıkla
sonraki sayfadaki gözat a basıp yükleyeceğin resmi seçip aç a basacaksın 3 tane resmi böyle seçtikten sonra resim yükleye basıyorsun Albüm hazırdır inşallah anlatabilmişimdir

gözde maşallah oğluşuna.

duygucum inş.hemencecik düşer Egemizin ateşi.bende aşıya gitmeden önce yarım ölçek calpol veriyorum.Allah'a şükür şimdiye kadar hiç çıkmadı ateşi.

bu da benim şaşkoloz oğluşummm şimdi çektimmm

ya bu deniz ççok şeker ya bakışlara bak aynı onur gibi kız siz bunu yiyosunuzdur evde valla kızım olsa verecektim denize ama oğluşum var...

duygucum geçmiş olsun umarım düşer ateşiniz

Son düzenleme:

Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:

Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:

birşey olmaz ya betülcüm.biz taa 1 aylıkken fıtığı var ağrsı olur diye bir -iki kez tam fitil vermiştik.tabi bilmiyorduk.valla ağlayan bebeğim bol bol uyumuştu sakinlemişti.tabi koca fitili yiyince ağrı mağrı kalmadı..)))delikafadulden

kuzum benim, insan kıyamıyor annelik çok farklı gerçekten
bende ağlıyorum dayanamıyorum :çok üzgünüm:
inşlh ateşi falan çıkmaz huzursuz olmaz yavrucak
naime ya yakınında olup kızının o yanaklarını öpe öpe bitirmek vardı.o dudaklar ne öyle ya.yerim ben onu.
gerçekten annelik çok başkaymış.eskiden olsa ne olucakki bi aşıdan, onların iyiliği için diye düşünürdüm.ama şimdi,onların iyiliği için bile olsa ağlayacak, canı yanacak diye 1 hafta önceden içim sızlamaya başlıyo:1no2:.aşı odasından bi çıkışım vardıki görmeliydiniz.gözlerim kıpkırmızı olmuştu:1shok:.hemşireler bile güldü.dışardakilerde bi tuhaf bakıyoki anlatamam.içerde işkenceye uğramış biri gibi çıktım.sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…