Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben de istiyorum ben de................
özel msj atayım canım
çok güzel çıkmışlar gercekten
dün arzunun verdiği programı indirdim ama yine büyük bi kabiliyetsizlik öğrneği göstererek beceremedim bi şeyler yapmayı
kız karıştırdıkca anlarsın anca dur
öperim tabii teyzesii
çok tatlı çıkmış maşallah
bu da benim şaşkoloz oğluşummm şimdi çektimmm

duygucum geçmiş olsun inşallah düşer hemen ateşi tosun egemizin

Allah nazarlardan korusun canım

betül çok geçmiş olsun canım uykusuzluk çok zor valla 3 gündür bende yaşıyorum

Özlem gecmıs olsun canım.. sıra bızde bızde olacagız.
teşekkür ederim betülcümŞeniz.oğlunada maşallah.ne güzel hiç ağlamamış.ya bu bebeklerin hepsi çoook tatlı.betülcüm bize doktorumuz aşıya götürmeden yarım saat önce yarım fitil koy ateşi çıkmaz böylelikle demişti.gerçektende maşallah şimdiye kadar vurulan hiç bi aşıda ateşi çıkmadı.ama aşıdan sonra değil,aşıya gitmeden yarım saat önce.ateşin çıkma ihtimalini önceden önlemek için.

ne hızlı yazmışım bedelikafadulden oğlan durmadı bugün kayınvalidegil vardı giremedim özledim:asigim:

betül çok tatlı çıkmışsınız banyoda birde uyumuş maşallah üstüne bu arada ben tek yıkayınca hiç ağlamıyor annemle felan yıkadıkmı basıyor ağlamayı neden anlamadımhihoyyyt

arzucum dün verdiğin program bende varmış.benim şimdiye kadar kullandığım programmış.ama benimki ingilizceydi.bu yüzden bazı yerlerini anlayamamıştım.seninki türkçe.çok iyi oldu ya.merak ettiğim biçok şeyi öğrenmiş oldum.sana bi kez daha teşekkür edeyim dedim.tabi herzamanki gibi, sana,betüle,hicrana,fatmaya,merveye,aytene ve bi kaç arkadaşıma daha verdiğim repler kabul olmadı.inan ben bu işten bişey anlamadım.

evet sende yapıyodun ya buymuş demekki türkçe olması daha iyi evet ne yaptığını anlıyor insan ingilizce olunca elyordamına ypıyoduk güle güle kullan canım evet rep olayı çok sıkıcı bakalım belki düzene girerkaydirigubbakcemile2

Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:

ben bi hafta önceki aşıya kadar hep yarım fitil verdim, bu defa uyardı dr. artık 4/3 verebilirsin büyüdü dedi ...
canancım tabiii uyur çocukcağız benimki yarım fitille bayılıyo bütün gece delikafadulden

teşekkür ederim canım.sizede geçmiş olsun.bizede pnömokok ve karma yapıldı.inşallah ateşlenmezler kuzular.:1no2:

eylüle de geçmiş olsun annesi..ateşlenmez inşAllah..:CüvCüv:

rep olayı okuduğum kadarıyla şöyle ; farklı 20 kişiye verdikten sonra, bir kez verdiğin kişiye yeniden verebiliyorsun..yoksa , önce başka kullanıcının mesajını değerlendirin diyo laelaelaelaelae

2,5 yıldan sonra belime kadar uzamış olan saçlarımı geçen hafta kestirmiştim.dünde siyaha boyadım.bakın bakalım nasıl olmuş.kötü olduysa bile lütfen belirtin. ona göre rengini değiştireyim.yarın silicem bu resmi.o yüzden acil cvp bekliyorum kızlar.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
özlemcim siyah saç seni daha açık tenli göstermiş..
makyaj da var sanırım gerçi, ama ben çok yakıştırdım..güle güle kullan canım..

teşekkür ederiz mervecim.inşallah ateşlenmez.kızım arkadaşım büşra napıyo diye soruyo.nasıl büşramız.

ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.

SaLiha geldii şu an burda.Güldenin bebek hastaydı onunla uğraşıyordur,bronşit başlangıcı demişti doktor.

Kızlar bişey sorucam,gece bebişleri emzirdikten sonra hâlâ yan yatırıyormusunuz?bide kakasını ne kadarda bir yapıyor bebişler?

teşekkür ederiz mervecim.inşallah ateşlenmez.kızım arkadaşım büşra napıyo diye soruyo.nasıl büşramız.

teşekkür ederim canım büşra da iyi ayısıyla oynuyo ben de yemek yiyerek buraya bakıyorum cokacimcoook

emel ben yan yatırmıyorum çünkü her halukarda kendi istediği yöne dönüyo..
kakasını iki üç gündür günde 1 defa yapıyor... demir damlasına başladık o bozdu düzenimizi.. Çok üzgünüm çoook

pnömökok ne zaman yaptırdınız kızlar?
Biz 3. ay bitince ilk dozunu yaptırdık 4. ayı boş 5. ay bitiminde 2. doz yaptıracağız..
yani aslında 2-4-6. aylarda diye geçiyor ama bizimki 3-5-7 diye gidiyor son doz da 1 yaşında olacak.

bize ilk dozu bugün yaptılar gül.5. ay boş.6. ayda ikinci dozu yapacaklarmış.

Özlemcim esmersin ya bence çok yakışmış bu renk..
tam siyah mı??

Ben de geçen ay boyatayım dedim rengini bir kaç ton açtırmak istedim hani karamel gibi olsun dedim kuaför (ilk defa gitmiştim) bütün saçımı oryalle bir güzel açtı ne o açık ton uygulayacaktı bütün saçım iğrenç bir turuncu oldu önce şokkk:1shok: oldum sonra oryalin üstüne boyaya boyaya gitti eski rengimin aynısını boyadı koyu yani ,çıldırdım resmen madem öyle niye oryal sürdün dedim,bana hiç oryal lafı da etmemişti rengini bir kaç ton kusturalım dedi yani bu ifadeyi kullanınca ben oryal yapacağını anlamadım yoksa kesinlikle karşı çıkardım.Yani 30 ytl fazla para almak için saçlarımın içine etti resmen.Elleri kırılsın zaten dökülüyordu ,şimdi iyice açıldı,seyreldi,avuç avuç şekilde dökülüyor.

Ayy aklıma geldi yine şerefsiz yaa.
Çok üzgünüm çoook

Bizimde 3-5-7 diye gidiyor canım.

Emelciim ben hala yan yatırıyorum ama kendi sırt üstü dönmüş oluyor.
Bazen de yüzükoyun yatırıyorum...

kakasını da 2 günde bir yapıyor bazen hergün,bazen günde 3 kere belli olmuyor yani.

bizim de böyle 3-5-7 olacak 2. dozu şubatta vuracak dr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…