- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.201
özel msj atayım canımben de istiyorum ben de................
kız karıştırdıkca anlarsın anca durçok güzel çıkmışlar gercekten
dün arzunun verdiği programı indirdim ama yine büyük bi kabiliyetsizlik öğrneği göstererek beceremedim bi şeyler yapmayı
çok tatlı çıkmış maşallahöperim tabii teyzesii
bu da benim şaşkoloz oğluşummm şimdi çektimmm
duygucum geçmiş olsun inşallah düşer hemen ateşi tosun egemizin
teşekkür ederim betülcümŞeniz.oğlunada maşallahÖzlem gecmıs olsun canım.. sıra bızde bızde olacagız.
arzucum dün verdiğin program bende varmış.benim şimdiye kadar kullandığım programmış.ama benimki ingilizceydi.bu yüzden bazı yerlerini anlayamamıştım.seninki türkçe.çok iyi oldu ya.merak ettiğim biçok şeyi öğrenmiş oldum.sana bi kez daha teşekkür edeyim dedim.tabi herzamanki gibi, sana,betüle,hicrana,fatmaya,merveye,aytene ve bi kaç arkadaşıma daha verdiğim repler kabul olmadı.inan ben bu işten bişey anlamadım.
Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:
birşey olmaz ya betülcüm.biz taa 1 aylıkken fıtığı var ağrsı olur diye bir -iki kez tam fitil vermiştik.tabi bilmiyorduk.valla ağlayan bebeğim bol bol uyumuştu sakinlemişti.tabi koca fitili yiyince ağrı mağrı kalmadı..)))delikafadulden
teşekkür ederim canım.sizede geçmiş olsun.bizede pnömokok ve karma yapıldı.inşallah ateşlenmezler kuzular.:1no2:
bu da benim şaşkoloz oğluşummm şimdi çektimmm
teşekkür ederiz mervecim.inşallah ateşlenmez.kızım arkadaşım büşra napıyo diye soruyo.nasıl büşramız.
eylüle de geçmiş olsun annesi..ateşlenmez inşAllah..:CüvCüv:
rep olayı okuduğum kadarıyla şöyle ; farklı 20 kişiye verdikten sonra, bir kez verdiğin kişiye yeniden verebiliyorsun..yoksa , önce başka kullanıcının mesajını değerlendirin diyo laelaelaelaelae
ya arkadaşlar daha önce karçiçek (saliha'ydı sanırım ismi),sarı kanarya (elif),gülden filan vardı.görüşenler var mı onlarla? merak ettim artık girmiyorlarda.
teşekkür ederiz mervecim.inşallah ateşlenmez.kızım arkadaşım büşra napıyo diye soruyo.nasıl büşramız.
SaLiha geldii şu an burda.Güldenin bebek hastaydı onunla uğraşıyordur,bronşit başlangıcı demişti doktor.
Kızlar bişey sorucam,gece bebişleri emzirdikten sonra hâlâ yan yatırıyormusunuz?bide kakasını ne kadarda bir yapıyor bebişler?
bize ilk dozu bugün yaptılar gül.5. ay boş.6. ayda ikinci dozu yapacaklarmış.pnömökok ne zaman yaptırdınız kızlar?
Biz 3. ay bitince ilk dozunu yaptırdık 4. ayı boş 5. ay bitiminde 2. doz yaptıracağız..
yani aslında 2-4-6. aylarda diye geçiyor ama bizimki 3-5-7 diye gidiyor son doz da 1 yaşında olacak.
pnömökok ne zaman yaptırdınız kızlar?
Biz 3. ay bitince ilk dozunu yaptırdık 4. ayı boş 5. ay bitiminde 2. doz yaptıracağız..
yani aslında 2-4-6. aylarda diye geçiyor ama bizimki 3-5-7 diye gidiyor son doz da 1 yaşında olacak.
pnömökok ne zaman yaptırdınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?