- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.221
evet gercekten cok etkılı fıtıl bızde atesı 38 ı gecınce verdık cok rahatladı kuzum dustu atesı rahat uyudu...birşey olmaz ya betülcüm.biz taa 1 aylıkken fıtığı var ağrsı olur diye bir -iki kez tam fitil vermiştik.tabi bilmiyorduk.valla ağlayan bebeğim bol bol uyumuştu sakinlemişti.tabi koca fitili yiyince ağrı mağrı kalmadı..)))delikafadulden
canım ama benım bıldıgım kadarı ıle ates 37,5 u gecmeden fıtıl verılmezdı.. doktorumuz oyle dedı yanı bıze fıtılı erıtmesı ıcın 37,5 u gecmesı gerekırmıs atesın.. sıze doktorunuz mu dedı ası olmadan once verın dıyeteşekkür ederim betülcümŞeniz.oğlunada maşallah.ne güzel hiç ağlamamış.ya bu bebeklerin hepsi çoook tatlı.betülcüm bize doktorumuz aşıya götürmeden yarım saat önce yarım fitil koy ateşi çıkmaz böylelikle demişti.gerçektende maşallah şimdiye kadar vurulan hiç bi aşıda ateşi çıkmadı.ama aşıdan sonra değil,aşıya gitmeden yarım saat önce.ateşin çıkma ihtimalini önceden önlemek için.
ne hızlı yazmışım bedelikafadulden oğlan durmadı bugün kayınvalidegil vardı giremedimözledim:asigim:
betül çok tatlı çıkmışsınız banyoda birde uyumuş maşallah üstünebu arada ben tek yıkayınca hiç ağlamıyor annemle felan yıkadıkmı basıyor ağlamayı neden anlamadımhihoyyyt
Canım bence ıyı olmus normaldede kestane heralde sacın.. yalnız olmamıssa degısterecegım yazmıssın sıyahtan nasıl doneceksın kı merak ettım varsa bır yontemın bana da soyle :))2,5 yıldan sonra belime kadar uzamış olan saçlarımı geçen hafta kestirmiştim.dünde siyaha boyadım.bakın bakalım nasıl olmuş.kötü olduysa bile lütfen belirtin. ona göre rengini değiştireyim.yarın silicem bu resmi.o yüzden acil cvp bekliyorum kızlar.
bişey sorcam kızlar
çoğunuz bebişlere böbrek ultrasonu çektiriyorsunuz okuduğum kadarıyla . böbreklerde problem olanlar tamamda olmayanlar da çektiriyor mu anlamadım bizim doktor hiç istemedi şimdiye kadar da gerekli bişeyse sorayım bidaki gittiğimde
teşekkür ederim canım.evet tam siyah.valla ben artık kuaförlere kendimi emanet etmiyorum.zamanında saçlarımı renkten renge soktular.beni boyatıp boyatmıycağıma pişman ettilerkaydirigubbakcemile.bende artık çok farklı renkler boyamıyacağım sürece beğendiğim rengi alıp kendim boyuyorum.çok rahatladım valla.sanada tavsiye ederim canım.Özlemcim esmersin ya bence çok yakışmış bu renk..
tam siyah mı??
Ben de geçen ay boyatayım dedim rengini bir kaç ton açtırmak istedim hani karamel gibi olsun dedim kuaför (ilk defa gitmiştim) bütün saçımı oryalle bir güzel açtı ne o açık ton uygulayacaktı bütün saçım iğrenç bir turuncu oldu önce şokkk:1shok: oldum sonra oryalin üstüne boyaya boyaya gitti eski rengimin aynısını boyadı koyu yani ,çıldırdım resmen madem öyle niye oryal sürdün dedim,bana hiç oryal lafı da etmemişti rengini bir kaç ton kusturalım dedi yani bu ifadeyi kullanınca ben oryal yapacağını anlamadım yoksa kesinlikle karşı çıkardım.Yani 30 ytl fazla para almak için saçlarımın içine ettiresmen.Elleri kırılsın zaten dökülüyordu ,şimdi iyice açıldı,seyreldi,avuç avuç şekilde dökülüyor.
Ayy aklıma geldi yine şerefsiz yaa.Çok üzgünüm çoook
canım bende burda arkadaşlardan duyup doktoruma söylemiştim,kontrol amaçlı çektirelimmi diye.oda gerek yok, doktorlar bişeyden şüphelenip isterler dedi.durup dururken çektirilmez dedi.bişey sorcam kızlar
çoğunuz bebişlere böbrek ultrasonu çektiriyorsunuz okuduğum kadarıyla . böbreklerde problem olanlar tamamda olmayanlar da çektiriyor mu anlamadım bizim doktor hiç istemedi şimdiye kadar da gerekli bişeyse sorayım bidaki gittiğimde
Arkadaslar merak eden herkese cok tesekkur ederım.Ege saat 22.00 gıbı 38.9 atesı gördü malesef.Mahfolduk gercekten ne zormus ınsanın evladının hasta olması2 kere yıkadık doktor verem dısında butun asılarda yıkanması sakıncalı degıl dedı..Suanda cıtcıtlı body ıle yatıyor ve bızde basında beklıyoruz 37.8 ıle 38.0 cvarı degısıyor atesı..37 lere dusene kadar beklıcez.İnşallah en kısa zamanda duser.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Herkese ıyı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?