Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet gercekten cok etkılı fıtıl bızde atesı 38 ı gecınce verdık cok rahatladı kuzum dustu atesı rahat uyudu...
canım ama benım bıldıgım kadarı ıle ates 37,5 u gecmeden fıtıl verılmezdı.. doktorumuz oyle dedı yanı bıze fıtılı erıtmesı ıcın 37,5 u gecmesı gerekırmıs atesın.. sıze doktorunuz mu dedı ası olmadan once verın dıye

Anasıyla basbasa kalmak ıstıyordur paşa :))

Canım bence ıyı olmus normaldede kestane heralde sacın.. yalnız olmamıssa degısterecegım yazmıssın sıyahtan nasıl doneceksın kı merak ettım varsa bır yontemın bana da soyle :))

Bu arada Umut 5. aydan sonra demıssın ya pırınc ıcın.. aklıma geldı ben o mamayı alırken ayına gore almıstım yanı 4. aydan sonra maması ıdı..

Son düzenleme:
canım ama benım bıldıgım kadarı ıle ates 37,5 u gecmeden fıtıl verılmezdı.. doktorumuz oyle dedı yanı bıze fıtılı erıtmesı ıcın 37,5 u gecmesı gerekırmıs atesın.. sıze doktorunuz mu dedı ası olmadan once verın dıye
evet canım doktorumuz dedi.çok neden ağladığını anlayamadığın zaman yani sebepsiz çok uzun ağladığı zaman ve aşılardan yarım saat önce ver dedi canım

Arkadaşlar İyi Geceler
Ben de bayağdır giremiyordum geçmişi biraz okuyabildim.Bebekler aşılarını olmuş inş şimdi hepsi iyidir?Bizim aşıya biraz daha var hayırlısıyla atlatırız inş.
Betülcüm pirinçli mamalar veriyorsan çok dikkat et lütfen çünkü bazı bebeklere çok dokunuyormuş.Geceleri uyumamasının sebebi bu da olabilir.Arkadaşlar pirinçli mama vereceğiniz zaman öğlen verin akşama kadar rahatsızlığı belli olur zaten.Ben daha önce de demiştim benim kızımı çok şişirdi pirinç iki gece bacaklarını sürekli karnına çekti durdu.Ama sonra anladık pirinçten olduğunu şimdi vermiyorum ve çok şükür düzeldi.Sanırım bünyesi daha kaldırmıyor.

Slm hanımlar bu gün bizimde aşılarımız vardı karma ve rota virüs pnömokok bende 3,5,7 gidiyor şubatta pnömokok yapıcaz.bizde fitil attık şimdilik iyiyiz bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde ne olur kızım 6220 gr biraz düşük dedi dr. Ama yinede fena sayılmaz dedi. Biz hala 2 saatte bir 90 -60 arası yediğimiz için normaldir pek çoklarımız gibi benim kız da sadece geceleri uyurken emiyo onun dışında hep mama

:1hug:iyi geceler hatunlar oku oku bitiremedim kafam döndü ayyhhkafamçokkarıştı
1 haftadadır giremedim kıslar ya hep ewdeydim aradada alışverişte tabi merveciğime demiştim telefonda bizim nette bi sorun vardı giremedim
ooo ne çok şey bulup yazmışssınız kıslar ya...maşallah hepinize..halime cnm saolsun oda hatırlamış saol dadlumm yerimseniben
betül cnm aslan paşamız hastalanmış oyy kıyamam bitanem geçmiş olur inşallah..a.s.
herkesin yanaklarından öpüyorum minişlerinizide...Şeniz
hepinize tatlı derin uykular iyi geceleeeerrrr:sm_cool:yarınnn görüşürükksositososito

Selam kızlar;
ben hala annemdeyim.Pazaar dönecektik ama ben pek kimseyi göremedim diye iki gün daha kalayım dedim. Eşimle bu konu için biraz tartıştık o da tamam kal ben gideceğim deyip gitti. Annemde iki gün kalayım diye tartıştık , konuya bak ya ..
Şimdide onu yalnız bıraktım diye canım sıkılıyo. Kaldığımdan da bişey anlamadım anlayacağınız...
Cuma günü doktora götürdüm kızımı, kalça ve böbrek için ultrason çektirdik. Kalçasında ve böbreğinde bişey çıkmadı da, yumurtalığında yumurta var dedi. Olmaması gerekiyomuş yani bazen görülüyomuş, kendiliğinden geçermiş genelde. İki üç ay sonra bi daha kontrol ettirirsiniz dedi. Emzirdiğim için benden geçen hormonlardan olabileceğini ,emzirildiği zaman görüldüğünü söyledi..
Benimde kontrolümde iltihabımın hala olduğunu, ilaçları bitirip en kısa zamanda görmek istediğini söyledi.Bu arada rahmimin temiz olduğunu bi süre daha adet olmayacağımı söyledi doktorum. Emzirdiğin için hala olmuyosun dedi. Bu arada benim sütüm azalmıştı mama takviyesi veriyodum biliyosunuz. Şimdi işten çıktığımdan beri de sınırsız hep göğsümde sağmıyorum da var mı yok mu tam bilmiyorum ama şiş oluyo genelde. Doktorun da böyle demesi sevindirdi yani. Allah sütümüzü 1 yaşına kadar daim etsin inşallah..

özlem çok yakışmış sıyah..gülcüm bıoxın şampuan yada son durulamada çamterebentın..zeos,aslı nerdeler acep..zeos hamıle oldugundan suphelenıyodu..merak ettım..benım oyle bı derdım yok..cunkı ılgım yok..depresyonlu sulara dalıp çıkıyorum..........allah sağlık versın,bedenen,ruhen.....

bişey sorcam kızlar
çoğunuz bebişlere böbrek ultrasonu çektiriyorsunuz okuduğum kadarıyla . böbreklerde problem olanlar tamamda olmayanlar da çektiriyor mu anlamadım bizim doktor hiç istemedi şimdiye kadar da gerekli bişeyse sorayım bidaki gittiğimde

Canım mesela egede kusma sorunu vardı bız ultrason cektırdık genel olarak.Ama durduk yere cektırmene gerek yok bence..a.s.

Arkadaslar merak eden herkese cok tesekkur ederım.Ege saat 22.00 gıbı 38.9 atesı gördü malesef.Mahfolduk gercekten ne zormus ınsanın evladının hasta olması2 kere yıkadık doktor verem dısında butun asılarda yıkanması sakıncalı degıl dedı..Suanda cıtcıtlı body ıle yatıyor ve bızde basında beklıyoruz37.8 ıle 38.0 cvarı degısıyor atesı..37 lere dusene kadar beklıcez.İnşallah en kısa zamanda duser.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Herkese ıyı geceler...

teşekkür ederim canım.evet tam siyah.valla ben artık kuaförlere kendimi emanet etmiyorum.zamanında saçlarımı renkten renge soktular.beni boyatıp boyatmıycağıma pişman ettilerkaydirigubbakcemile.bende artık çok farklı renkler boyamıyacağım sürece beğendiğim rengi alıp kendim boyuyorum.çok rahatladım valla.sanada tavsiye ederim canım.

canım bende burda arkadaşlardan duyup doktoruma söylemiştim,kontrol amaçlı çektirelimmi diye.oda gerek yok, doktorlar bişeyden şüphelenip isterler dedi.durup dururken çektirilmez dedi.

duygucum geçmiş olsun canım umarım düşmüştür ateşi :Saruboceqff bu aşı bakalım biz napacazyasakkelime

herkese günaydın arkadaşlar.benim kız gözlerini çok kaşıyo sizde de böyle olan var mı.nerdeyse gözünü çıkarıcak.alerji olabilir mi ki.

Günaydınlaaarrrrrrr

Şulecim o küçük kızına bayıldıııımmm...Maşallah oya gibi gözlerii...
Ablasıyla ne güzel bacı bacı çıkmışlar,hiç ayrılmazlar inşallah...
Özlem kendin kapatabiliyor musun peki,alaca bulaca olmuyor mu kendin boyayınca?

özlem kız saç rengin gayet doğal ve güzel olmuş şekerim :teytey:kara kaşlı kara gözlüsünya ben beğendim doğrusu güle güle kullankaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…