Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın herkese
duygucum çok çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyidir ege bebek...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
Duygu canım çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin

duygucum geçmiş olsun canım umarım düşmüştür ateşi :Saruboceqff bu aşı bakalım biz napacazyasakkelime

Günaydın arkadaşlar.Hepınıze cok tesekkür ederım.Ege gece saat 3.30 kadar 38.5 cıvarı gıttı atesı.Sonra dustu..Sabah 8 e kadar ıyıdı sonra yıne 38.6 oldusenağlamaSımdı çok şükür kı dustu 37 ye:Saruboceq:Mahfoldum butun gece cıplak yattı cocuk o oyle ustu bas acık yattıkca ben kahrımdan uyumadım:çok üzgünüm:daha yenı tulumunu gıydı keyfi yerıne geldı...Sabahta bır olcek surup verdık bakalım ınsallah bır daha çıkmaz diye umut edıyoruz.Bazı bebeklerde aşının etkısı 2 3 gun surebılıyormus.Egede onlardan bırı sanırım..

yok hayatım alaca bulaca olmuyo:dance: önce üstüme eski bi kıyafetimi giyiyorum.sonra ellerime eldiveni takıyorum.banyoya girip saçlarımı öne doğru eğip boyayı tüm saça yediriyorum.en son bi tarakla tarayıp boyanın heryere ulaşmasını sağlıyorum.şimdiye kadar hiç kimse kendimin boyadığını anlamadı.:sm_cool:

merhabe herkesee
duygu geçmiş olsun canım naz da ateşlenmişti son aşıda ben de çok korkmuştum gerçekten hatta bir dahaki aşıda peşin peşin fitil vericem dedim kendi kendime..
kızlar kızımın başı çok terliyor özellikle emerken bir de uyuturken ayrıca kafasını bir sağa bir sola çeviriyor uyuturken sizde de böyle olan var mı??

Günaydın Arkadaşlar...
Şule canım kızların çok tatlı Allah nazardan saklasın.Ne güzel ya ikinciye de yapmışsın ohh abla kardeş büyüyecekler.Özlemcim bence de saçların çok hoş olmuş gayet doğal duruyor.
Bu arada duygucum çoook geçmiş olsun inş şimdi Ege iyidir.Bu ateş beni de çok korkutuyor.

Canım benim kızımda eğere uzun süre emerse terliyor bi de saçları da çok.Kafasını eğer emmek istiyorsa benim ki de sürekli sağa sola çeviriyor.Ama dediğim gibi emmek istediğinde yapıyor.

Günaydın arkadaşlar:içelim:,
Eşim geldiği için kaç gündür giremedim sayfaya, geçmişi yarım yamalak okudum bebişleri rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..

Duygu/U] inşallah geçmiştir egenin ateşi aşı olduğu için çıktı galiba
bizimde en son vurdurduğumuz pnomokok ve karma aşısında ateşi çok çıktı ve 2 gün sürdü

aspirin dün bakmıştım topiğe, resmini gördüm canım çok yakışmış güle güle kullan bende siyah istiyorum yada koyu çikolota röfleden sıkıldım...
şulecim kızların çok tatlı inşallah yüzlerindeki gülücük bir ömür boyu devam eder...

canım benim kızımında çok terliyo emerken başı.artık emzireceğim zaman kafasına peçete koyuyorum alsın teri diye.kafayı bir sağa bir sola çevirme işide var bizde.sadece benim kızmı böyle yapıyo diye merak etmiştim.demekki öyle yapmalarındada bir sebep varmış.CADIARZU

canım bizimkisinin de emerken başı terliyor,eğer uykudan kalkmamışsa emerken hafif üstünü aç terlemesi kalkar..
kafasını çevirmesine gelince bizimkiside hem uyurken hem uyanıkken çeviriyor ve elleriyle kafasının yanlarını kaşıyor. görsen kafasının üstü,yanları hep çizik..
kafası kaşınıyor diye düşünüyorum..
birde son banyosunda unıbaby şampuanının numunesini kullandım normal de sebamed kullanıyorum acaba o şampuan bünyesine gelmedi alerjimi yaptı!
çünkü ben bile farklı bir şampuan kullansam hemen kaşıntı yapıyor rahatsız ediyor..
sende şampuanını bir değiştir belki onla alakalı olabilir

Son düzenleme:

teşekkür ederim arkadaşım.a.s. sana her renk yakışır eminim.yüzünün güzelliği her rengi taşır.:CüvCüv:

teşekkür ederim sema cım.a.s. kötü bişey söyliyen olmadı şimdiye kadar.demekki siyaha devam.hihoyyyt

teşekkürler canım sizlerde de olması beni biraz rahatlattı internetten araştırınca da insanın morali bozuluyor hemen ,bir daha bişeye bakmicam artık..doktoru bile aradım bişey yok bunda dedi zaten bilginiz olsun sizlerin de vitaminlerini veriyor musun dedi ben de evet dedim..
ben de sebamed kullanıyorum canım doğduğundan beri..

hepinize tünaydıııınnnnnnnnnn oyyyy özlemişim burayıı yaww kavuştummm sonuunndaaa ooohhh:dance::dance:lülülülülülü
özlemm yakışmış canım çıtırcık olmuşssun esmer güzeli seniii..:1rolleyes:.bende şarap kızılına boyattım ohh çok rahatladım vallasositososito seni bi arkadaşıma benzetiyorum kıs...demek saliha oldun hee oy ilahii ayten:roflol::roflol:
şule cnm o fıstık kızını benm için öp pek dadlu yawŞeniz

herkese merhaba

ne demek salihacım.:1hug:

aynen benim oğlanda öyle cnm.ama benimkisi uyuturken değil uyurken kafasını bir sağa bir sola çeviriyor.hatta bazen çok abartıyor uyandırıyor kendi kendisini.

duygucum tekrar geçmiş olsun.en çok korktuğum şey ateş.yavrum benim kimbilir nasıl halsizdi bütün vücudu.

teşekkür ederim arkadaşım.a.s. sana her renk yakışır eminim.yüzünün güzelliği her rengi taşır.:CüvCüv:
teşekkür ederim canım yerimsenibenB]

Ben multi vitamin kullanmıyorum sadece devit damla ve demir hapını kullanıyorum..
Konu açılmışken demir hapı kullananlar kaka rengi siyahlaştı mı?
Normalde demir haplarının koyulaştırdığını biliyorum da yine de tereddütte kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…