- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.261
ya kızlar ail yardım medela süt sağma mak.kullanıyordum bozuldu ne yapsam alsam mı kiralasam mı?çok acil yardım istiyorum lütfen
ya kızlar ail yardım medela süt sağma mak.kullanıyordum bozuldu ne yapsam alsam mı kiralasam mı?çok acil yardım istiyorum lütfen
teşekkür ederim canım yerimsenibenB]
Ben multi vitamin kullanmıyorum sadece devit damla ve demir hapını kullanıyorum..
Konu açılmışken demir hapı kullananlar kaka rengi siyahlaştı mı?
Normalde demir haplarının koyulaştırdığını biliyorum da yine de tereddütte kaldım
Arkadaslar merak eden herkese cok tesekkur ederım.Ege saat 22.00 gıbı 38.9 atesı gördü malesef.Mahfolduk gercekten ne zormus ınsanın evladının hasta olması2 kere yıkadık doktor verem dısında butun asılarda yıkanması sakıncalı degıl dedı..Suanda cıtcıtlı body ıle yatıyor ve bızde basında beklıyoruz 37.8 ıle 38.0 cvarı degısıyor atesı..37 lere dusene kadar beklıcez.İnşallah en kısa zamanda duser.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Herkese ıyı geceler...
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5869
fatmacım sayende ben de yaptım albüm teşekkür ederim canım.
canım demir hapı değil de damlası kullanıyoruz...kakasının rengi koyulaştı siyah olmadı ama koyu turuncu gibi aynı damlanın rengi gibi(ferrum kullanıyoruz biz) bir de bize kabızlık yapmadı hatta ishal gibi yaptı bile diyebilirim bide pas gibi kokuyo ya kakası damlayı vermeye başladığımdan beri
canım bende medela elektrikli kullanıyodum 30 saatte çekiyodu gıy gıyyy sinirlerim tepeme çıkıyodu... avent isis manuel aldım yorumları okuyup almıştım manuel olmasına bakma hiç yormuyo ve acıtmıyo medela ile sıka sıka ova ova max.100-120 çıkan süt bununla hiç bişey yapmadan 180 çıkıyor ..biede o çok ses çıkardığı için emzirirken kullanamıyodumçünkü zaten deniz zor emiyo bide ses olunca hemen dikkati dağılıyodu . bunu emzirirken de kullanıyorum şaşarsın foşur foşur akıyo..
canım bende mesela kullanıyodum bozuldu aventi düşünüyodum manuel diye kararsız kalmıştım ama şimdi almaya karar verdim hem benim saklma kaplarım ve biberonlarım da avent kolaylık olur ne kadara alın peki?ben 109 liraya buldum bi yerde ..70 liraya da var ama kalmamış ordan alayım mı sence normal mi fiyatı?
herkese merhaba Şeniz
edacım biz de ferrum demir damlası kullanıyoruz, kaka rengi koyulaştı ve gün içinde yaptığı kaka sayısını azalttı benneyaptımki
duygucum çok geçmiş olsun egemize..şimdi daha iyidir inşAllah..güzel haberlerini bekliyoruz :teselli:
canım, yanlış yazmışım bizde damla kullanıyoruz ferrosanol,ne güzel kabızlık sorunu yaşamamışsınız biz yaşıyoruz ne yazık ki, bizde de koku olmadı
Uşşş koca adam gıbı oturmusta bakıyo beyfendıııı yesınler onu annesııı...---------------------
Başka ne sonuc beklenırkı zatennn kuaför deyınce kacasım gelıyoo benımm hep husraan hep husraan oradan cıkıslarrrımmm... kötükedihüsoÖzlemcim esmersin ya bence çok yakışmış bu renk..
tam siyah mı??
Ben de geçen ay boyatayım dedim rengini bir kaç ton açtırmak istedim hani karamel gibi olsun dedim kuaför (ilk defa gitmiştim) bütün saçımı oryalle bir güzel açtı ne o açık ton uygulayacaktı bütün saçım iğrenç bir turuncu oldu önce şokkk:1shok: oldum sonra oryalin üstüne boyaya boyaya gitti eski rengimin aynısını boyadı koyu yani ,çıldırdım resmen madem öyle niye oryal sürdün dedim,bana hiç oryal lafı da etmemişti rengini bir kaç ton kusturalım dedi yani bu ifadeyi kullanınca ben oryal yapacağını anlamadım yoksa kesinlikle karşı çıkardım.Yani 30 ytl fazla para almak için saçlarımın içine ettiresmen.Elleri kırılsın zaten dökülüyordu ,şimdi iyice açıldı,seyreldi,avuç avuç şekilde dökülüyor.
Ayy aklıma geldi yine şerefsiz yaa.Çok üzgünüm çoook
Arkadaşlar İyi Geceler
Ben de bayağdır giremiyordum geçmişi biraz okuyabildim.Bebekler aşılarını olmuş inş şimdi hepsi iyidir?Bizim aşıya biraz daha var hayırlısıyla atlatırız inş.
Betülcüm pirinçli mamalar veriyorsan çok dikkat et lütfen çünkü bazı bebeklere çok dokunuyormuş.Geceleri uyumamasının sebebi bu da olabilir.Arkadaşlar pirinçli mama vereceğiniz zaman öğlen verin akşama kadar rahatsızlığı belli olur zaten.Ben daha önce de demiştim benim kızımı çok şişirdi pirinç iki gece bacaklarını sürekli karnına çekti durdu.Ama sonra anladık pirinçten olduğunu şimdi vermiyorum ve çok şükür düzeldi.Sanırım bünyesi daha kaldırmıyor.
Saol hayatım hasta olan tum bebıslere gecmıs olsun Allahtan sıfalar dileriim..:1hug:iyi geceler hatunlar oku oku bitiremedim kafam döndü ayyhhkafamçokkarıştı
1 haftadadır giremedim kıslar ya hep ewdeydim aradada alışverişte tabi merveciğime demiştim telefonda bizim nette bi sorun vardı giremedim
ooo ne çok şey bulup yazmışssınız kıslar ya...maşallah hepinize..halime cnm saolsun oda hatırlamış saol dadlumm yerimseniben
betül cnm aslan paşamız hastalanmış oyy kıyamam bitanem geçmiş olur inşallah..a.s.
herkesin yanaklarından öpüyorum minişlerinizide...Şeniz
hepinize tatlı derin uykular iyi geceleeeerrrr:sm_cool:yarınnn görüşürükksositososito
Canım ıkınıze de gecmıs olsun ınsallah kısa zamanda gecer, bır dahakı kontrole bırsey kalmaz..Selam kızlar;
ben hala annemdeyim.Pazaar dönecektik ama ben pek kimseyi göremedim diye iki gün daha kalayım dedim. Eşimle bu konu için biraz tartıştık o da tamam kal ben gideceğim deyip gitti. Annemde iki gün kalayım diye tartıştık , konuya bak ya ..
Şimdide onu yalnız bıraktım diye canım sıkılıyo. Kaldığımdan da bişey anlamadım anlayacağınız...
Cuma günü doktora götürdüm kızımı, kalça ve böbrek için ultrason çektirdik. Kalçasında ve böbreğinde bişey çıkmadı da, yumurtalığında yumurta var dedi. Olmaması gerekiyomuş yani bazen görülüyomuş, kendiliğinden geçermiş genelde. İki üç ay sonra bi daha kontrol ettirirsiniz dedi. Emzirdiğim için benden geçen hormonlardan olabileceğini ,emzirildiği zaman görüldüğünü söyledi..
Benimde kontrolümde iltihabımın hala olduğunu, ilaçları bitirip en kısa zamanda görmek istediğini söyledi.Bu arada rahmimin temiz olduğunu bi süre daha adet olmayacağımı söyledi doktorum. Emzirdiğin için hala olmuyosun dedi. Bu arada benim sütüm azalmıştı mama takviyesi veriyodum biliyosunuz. Şimdi işten çıktığımdan beri de sınırsız hep göğsümde sağmıyorum da var mı yok mu tam bilmiyorum ama şiş oluyo genelde. Doktorun da böyle demesi sevindirdi yani. Allah sütümüzü 1 yaşına kadar daim etsin inşallah..
Canım cok gecmıs olsun ama nedne fıtıl vermedınız kuzuya cok rahatlardı yaa tabı sız bılırsınız ama Allah korusun ates bellı olmaz bırden cıkar havale fılan mazallah yaaa..Arkadaslar merak eden herkese cok tesekkur ederım.Ege saat 22.00 gıbı 38.9 atesı gördü malesef.Mahfolduk gercekten ne zormus ınsanın evladının hasta olması2 kere yıkadık doktor verem dısında butun asılarda yıkanması sakıncalı degıl dedı..Suanda cıtcıtlı body ıle yatıyor ve bızde basında beklıyoruz 37.8 ıle 38.0 cvarı degısıyor atesı..37 lere dusene kadar beklıcez.İnşallah en kısa zamanda duser.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Herkese ıyı geceler...
edacım ferrum al onu kullan istersen ,ferrosanol kabız yapıyomuş + tadı kötüymüş sanırım
ben ferrumu direk veriyorum bişeye karıştırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?