Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba ...herkese güzel bir gün diliyorum..hava çok soğuk ve rüzgarlı burada bugün...iç karartıcı....kızımın bugün aşısı var onun için çıkacağız inşallah aşıdan sonra huzursuzluk yapmaz...daha önceki doza yapmıştı....

ya kızlar ail yardım medela süt sağma mak.kullanıyordum bozuldu ne yapsam alsam mı kiralasam mı?çok acil yardım istiyorum lütfen

deryacım kiralannalar büyük sen iş yerine taşıyorsun ya sorun olur...yeni bir tane daha al istersen....ben aytenin tavsiyesiile medelanın swing modelini aldım memnunum....

ya kızlar ail yardım medela süt sağma mak.kullanıyordum bozuldu ne yapsam alsam mı kiralasam mı?çok acil yardım istiyorum lütfen

canım bende medela elektrikli kullanıyodum 30 saatte çekiyodu gıy gıyyy sinirlerim tepeme çıkıyodu... avent isis manuel aldım yorumları okuyup almıştım manuel olmasına bakma hiç yormuyo ve acıtmıyo medela ile sıka sıka ova ova max.100-120 çıkan süt bununla hiç bişey yapmadan 180 çıkıyor ..biede o çok ses çıkardığı için emzirirken kullanamıyodumçünkü zaten deniz zor emiyo bide ses olunca hemen dikkati dağılıyodu . bunu emzirirken de kullanıyorum şaşarsın foşur foşur akıyo..

canım demir hapı değil de damlası kullanıyoruz...kakasının rengi koyulaştı siyah olmadı ama koyu turuncu gibi aynı damlanın rengi gibi(ferrum kullanıyoruz biz) bir de bize kabızlık yapmadı hatta ishal gibi yaptı bile diyebilirim bide pas gibi kokuyo ya kakası damlayı vermeye başladığımdan beri

Duygu çok geçmiş olsun... Bora da aşıdan sonra ateşlenmişti... Bu sabah inşallahh gülücüklerle uyanır Ege

herkese merhaba Şeniz

edacım biz de ferrum demir damlası kullanıyoruz, kaka rengi koyulaştı ve gün içinde yaptığı kaka sayısını azalttı benneyaptımki

duygucum çok geçmiş olsun egemize..şimdi daha iyidir inşAllah..güzel haberlerini bekliyoruz :teselli:

canım, yanlış yazmışım bizde damla kullanıyoruz ferrosanol,ne güzel kabızlık sorunu yaşamamışsınız biz yaşıyoruz ne yazık ki, bizde de koku olmadı

canım bende mesela kullanıyodum bozuldu aventi düşünüyodum manuel diye kararsız kalmıştım ama şimdi almaya karar verdim hem benim saklma kaplarım ve biberonlarım da avent kolaylık olur ne kadara alın peki?ben 109 liraya buldum bi yerde ..70 liraya da var ama kalmamış ordan alayım mı sence normal mi fiyatı?

110 a aldım canım bende bebeshop dan internetten

Mervecim hoşgeldin canım, sen damlayı direk mi veriyorsun yoksa bir şeyle karıştırıyormusun?
ben elma yada armut suyuyla veriyorum ama bir miğdesini bulandırması varr ağzını açıp böğğ yapıyor yavrumm

canım, yanlış yazmışım bizde damla kullanıyoruz ferrosanol,ne güzel kabızlık sorunu yaşamamışsınız biz yaşıyoruz ne yazık ki, bizde de koku olmadı

edacım ferrum al onu kullan istersen ,ferrosanol kabız yapıyomuş + tadı kötüymüş sanırım
ben ferrumu direk veriyorum bişeye karıştırmadan

Herkesee Guzell bır Gunden Merhabaaa :)))

---------------------
Uşşş koca adam gıbı oturmusta bakıyo beyfendıııı yesınler onu annesııı...
Başka ne sonuc beklenırkı zatennn kuaför deyınce kacasım gelıyoo benımm hep husraan hep husraan oradan cıkıslarrrımmm... kötükedihüso

Canım daha once gunduz de verdık ama bır rahatsızlıgını gormemıstım.. doğrudur belkıde bılmem kı deneyeyım bakayım yaa... :1no2: saol canım..

Saol hayatım hasta olan tum bebıslere gecmıs olsun Allahtan sıfalar dileriim..
sen nererlerdesın kuzum.. sositososito

Canım ıkınıze de gecmıs olsun ınsallah kısa zamanda gecer, bır dahakı kontrole bırsey kalmaz..
Canım cok gecmıs olsun ama nedne fıtıl vermedınız kuzuya cok rahatlardı yaa tabı sız bılırsınız ama Allah korusun ates bellı olmaz bırden cıkar havale fılan mazallah yaaa..

Derya canım garanti kapsamına girmiyor mu makinen??
Bende medalanın mini elektrikli pompasını aldım 130'a almıştım zannersem
alırken mağaza elemanı swing modelinden farkı taşınabilir vs.. olmasıymış yoksa emme güçlerinin aynı olduğunu söyledi onada bir bak istersen..

güzel annişlere merhaba nasılsınız kızlar biz sabah aşıya gittik pnomokok ve karma aşı oldu gelıncede colpol verdım yarım ölcek birde karnını doyurdum uyudu benım bıcırıgım.bu gün ona püre yaptım çok severek yedi sizlerede yazayım..
4/1 elma
4/1muz
taze portakal suyu
annesütü
elmaları haşladım bir kısmını ayırdım çok gelır dıye.sonra içine muz doğradım bir yemek kasıgı portakalsuyu ve birde anne sutü koydum gözkararı güzelce akıskan bir püre yaptım severek yedi maşşallah şimdi uyuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…