- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.281
Derya canım garanti kapsamına girmiyor mu makinen??
Bende medalanın mini elektrikli pompasını aldım 130'a almıştım zannersem
alırken mağaza elemanı swing modelinden farkı taşınabilir vs.. olmasıymış yoksa emme güçlerinin aynı olduğunu söyledi onada bir bak istersen..
özlem beeeniiim canım beniiiim.:sm_cool:tabi ayten gibi bana saliha da diyebilirsin:))))
Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:
Herkesee Guzell bır Gunden Merhabaaa :)))
[BSaol hayatım hasta olan tum bebıslere gecmıs olsun Allahtan sıfalar dileriim..
sen nererlerdesın kuzum.. sositososito
:1hug:
merhaba canikom ben yoktum canım ya bizim net kablosunda sorun vardı hayatımm
ama sıkıntıdan patladımmm ewde nette olmayınca bağımlı olduk anacımm naniknanikburayaa..umarım iyileşmiştr küçük bey öptüm ikinizide şikerimŞeniz
duygucum egecikte mi hasta olduu oyyy canımm allah şifa versin tombalağımıza...a.s.
oy oy oy canım beniiiiim.gel senide öpücemŞeniz çıtırcık he.ay ne güzel ya.bidaha söyle nooooluuuur.:Saruboceq: doğumdan sonra bunları duymayalı uzun zaman oldu da çoook hoşuma gitti hayatım ya.allah razı olsun hepinizden.kime benzetiyon canım benim. sevdiğin biridir inşallah.hepinize tünaydıııınnnnnnnnnn oyyyy özlemişim burayıı yaww kavuştummm sonuunndaaa ooohhh:dance::dance:lülülülülülü
özlemm yakışmış canım çıtırcık olmuşssun esmer güzeli seniii..:1rolleyes:.bende şarap kızılına boyattım ohh çok rahatladım vallasositososito seni bi arkadaşıma benzetiyorum kıs...demek saliha oldun hee oy ilahii ayten:roflol::roflol:
şule cnm o fıstık kızını benm için öp pek dadlu yawŞeniz
Slm kızlar ben geldım:)Oglumun ateşi cok sukurkı düştü:teytey:.Suan 36.8 civarında:)Keyfıde yerıne geldı..Nerden anladın dersenız oğlum emdikten sonra zürafasını yemeye karar verdi tamam dedim iyileşti:roflol:Bu arada tekrar iyi dileklerınız için teşekkür ederim
Bakın haksızmıyım:ecrin_bebek:
IMG][/URL]
ayten sen nerdesin sabahtan beri
teşekkür ederim canım.ben salıncak kullanıyorum.ablasından kalmıştı.çok basit bişey ama seviyo ve oyalanıyo çok uzun süre olmasa da...şulecim nazar değmesin resimlerin çok güzel
duygucum oğluşun çok tatlı olmuş tulumda pek yakışmış
kızlar evde salıncak yada hoppala kullanan varmı:uhm:
duygu maşallah tosununa.ısırmalık olmuş tam.
Oy yerim ben bunu duyguuuu yerimmmm maşallahhhh
Maşallah canım çok tatlıııı,hepsi iyi olsun inşallah
duygucum maşallah oğluna.tam yemelik olmuş valla.kırmızı giydirme kız.çok nazar değermiş.
şulecim nazar değmesin resimlerin çok güzel
duygucum oğluşun çok tatlı olmuş tulumda pek yakışmış
kızlar evde salıncak yada hoppala kullanan varmı:uhm:
Arkadaslar merak eden herkese cok tesekkur ederım.Ege saat 22.00 gıbı 38.9 atesı gördü malesef.Mahfolduk gercekten ne zormus ınsanın evladının hasta olması2 kere yıkadık doktor verem dısında butun asılarda yıkanması sakıncalı degıl dedı..Suanda cıtcıtlı body ıle yatıyor ve bızde basında beklıyoruz 37.8 ıle 38.0 cvarı degısıyor atesı..37 lere dusene kadar beklıcez.İnşallah en kısa zamanda duser.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Herkese ıyı geceler...
ya kızlar ail yardım medela süt sağma mak.kullanıyordum bozuldu ne yapsam alsam mı kiralasam mı?çok acil yardım istiyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?