Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım garantili de beklemeye vaktim yok çalıştığım için.sütüm geri gider diye çok korkuyorum o yüzden acilen alayım dedim...sağolasın fikrin için

Bıze kımse yarım verın demedı ılk kez bu cumaertesı verdık tam verdık.. :1no2:

canım sadece fitil için değil butun ağrı kesıcıler için sötlüyorum ağrı kesıcıler karaciğere zarar veriyo bende kullaıyorum kendime ve oğluma ama gerek dumadıkça vermemeye çalış bence bazı anneler her aksam bir tane veriri gece bebişler uyusun dıye ama ben hiç önermiyorum dr larda önermiyo pek dıkkat etmek lazım canım geçmiş olsun

Slm kızlar ben geldım:)Oglumun ateşi cok sukurkı düştü:teytey:.Suan 36.8 civarında:)Keyfıde yerıne geldı..Nerden anladın dersenız oğlum emdikten sonra zürafasını yemeye karar verdi tamam dedim iyileşti:roflol:Bu arada tekrar iyi dileklerınız için teşekkür ederim
Bakın haksızmıyım:ecrin_bebek:

Buda bir kaç gün önce evden çıkarken çekildi tontiş

oy oy oy canım beniiiiim.gel senide öpücemŞeniz çıtırcık he.ay ne güzel ya.bidaha söyle nooooluuuur.:Saruboceq: doğumdan sonra bunları duymayalı uzun zaman oldu da çoook hoşuma gitti hayatım ya.allah razı olsun hepinizden.kime benzetiyon canım benim. sevdiğin biridir inşallah.
:teytey:

Maşallah canım çok tatlıııı,hepsi iyi olsun inşallah

arkadaşlar albümle ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim.valla ne diyim eylül annelerinin tatlılığından mıdır nedir hepimizin bebişleri çok tatlı maşallah.sağlıkları da hep iyi olur da bizi üzmezler inşallah.
duygucumsenin oğlan tam tontiş olmuş.hele o tulumlu hali ne öyle ya yemeli o ton ton yanakları.
kızlar ben de ferra sanol vermeye başlamadım daha.buradan okuduğum yorumlardan dolayı da başlayamıyorum bir türlü.ferrum iyiyse onu alıp başlıyım bari.

şulecim nazar değmesin resimlerin çok güzel
duygucum oğluşun çok tatlı olmuş tulumda pek yakışmış

kızlar evde salıncak yada hoppala kullanan varmı:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim canım.ben salıncak kullanıyorum.ablasından kalmıştı.çok basit bişey ama seviyo ve oyalanıyo çok uzun süre olmasa da...

duygu maşallah tosununa.ısırmalık olmuş tam.

Oy yerim ben bunu duyguuuu yerimmmm maşallahhhh

Maşallah canım çok tatlıııı,hepsi iyi olsun inşallah

duygucum maşallah oğluna.tam yemelik olmuş valla.kırmızı giydirme kız.çok nazar değermiş.

Çok teşekkür ederiz teyzelerikaydirigubbakcemile2Allah bütün bebeklerımızı nazardan saklasın.

Özlemcım bu arada dun telaştan yazamadım saçların çok güzel olmuş güle güle kullan canıma.s.

canım salıncak var kullanıyoruz arada,hoppala da var ama kullanmayı düşünmüyorum bebekler hoppalaya alışıyor parmak uçlarında yürüyor, dr.larda önermiyor bildiğim kadarıyla

oyy kuzu kıyamam, bayada yükselmiş ateşi yaaa, allah allah bir aşı bu kadar yükseltirmi yaaa, çok çok geçmiş olsun duygucum, a.s. evet allah kimseyi evladıyla sınamasın amin:Saruboceq:

ya kızlar ail yardım medela süt sağma mak.kullanıyordum bozuldu ne yapsam alsam mı kiralasam mı?çok acil yardım istiyorum lütfen

ben dünde yazmıştım şeker sana :mymeka: madela swing kullan diye ama takan kim :mymeka: ama genede bir araştır karar senin canım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…