- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.301
hepinize tünaydıııınnnnnnnnnn oyyyy özlemişim burayıı yaww kavuştummm sonuunndaaa ooohhh:dance::dance:lülülülülülü
özlemm yakışmış canım çıtırcık olmuşssun esmer güzeli seniii..:1rolleyes:.bende şarap kızılına boyattım ohh çok rahatladım vallasositososito seni bi arkadaşıma benzetiyorum kıs...demek saliha oldun hee oy ilahii ayten:roflol::roflol:
şule cnm o fıstık kızını benm için öp pek dadlu yawŞeniz
ben dünde yazmıştım şeker sana :mymeka: madela swing kullan diye ama takan kim :mymeka: ama genede bir araştır karar senin canım:jeyyar:
herkese merhaba
ne demek salihacım.:1hug:
aynen benim oğlanda öyle cnm.ama benimkisi uyuturken değil uyurken kafasını bir sağa bir sola çeviriyor.hatta bazen çok abartıyor uyandırıyor kendi kendisini.
duygucum tekrar geçmiş olsun.en çok korktuğum şey ateş.yavrum benim kimbilir nasıl halsizdi bütün vücudu.
oy oy oy canım beniiiiim.gel senide öpücemŞeniz çıtırcık he.ay ne güzel ya.bidaha söyle nooooluuuur.:Saruboceq: doğumdan sonra bunları duymayalı uzun zaman oldu da çoook hoşuma gitti hayatım ya.allah razı olsun hepinizden.kime benzetiyon canım benim. sevdiğin biridir inşallah.
:teytey:
deryacım kiralannalar büyük sen iş yerine taşıyorsun ya sorun olur...yeni bir tane daha al istersen....ben aytenin tavsiyesiile medelanın swing modelini aldım memnunum....
şule senin bu bıdık kızına bayılıyorum. nasıl güzel bi bebek öylee maşallah ona nazar değmesin.
teşekkür ederim canım.ben salıncak kullanıyorum.ablasından kalmıştı.çok basit bişey ama seviyo ve oyalanıyo çok uzun süre olmasa da...
canım salıncak var kullanıyoruz arada,hoppala da var ama kullanmayı düşünmüyorum bebekler hoppalaya alışıyor parmak uçlarında yürüyor, dr.larda önermiyor bildiğim kadarıyla
özlem hoşgeldin nerelerdeydin özlettin seni özleten özlemmmmmkaydirigubbakcemile3
oyyy huşbulduk canumm artık özlem oldu adımm hihiii gel bende seni öpemmŞenizkaydirigubbakcemile3:roflol:
oyalanacak bişiler lazımda ondan sordum kızlar oyun halısında oynamıyor bu ya koyuyoruz oyuncaklara uzanıyor tutamayınca kızıyor ağlamaya başlıyor çok sinirli olcak çok işim var delikafadulden
Edacım kusma durumunuz nasıl düzeldimi bir gelişme varmı canım?
ben kimim,nerdeyim.burası neresi gııııılaelaelaelaelae.
kız ayteeeeeen hoşgeldin.
sende salihasın gıızz :mymeka: sen şuan ankaradasııınnnn delikafaduldenburasıda kk :enbuyukkk:hahahahaha:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?