Doğum yapmış olan anneler buraya....

özlem hoşgeldin nerelerdeydin özlettin seni özleten özlemmmmmkaydirigubbakcemile3

ben dünde yazmıştım şeker sana :mymeka: madela swing kullan diye ama takan kim :mymeka: ama genede bir araştır karar senin canım:jeyyar:

canım ben geçmişi okuyamadım ya kusura bakma zaten onu kullanıyodum ama garantiye versem zamanım yok uğraşamam aventin siparişini erdim gözde önerdi onu da hem benim biberonlar ve saklama bardaklarım da avent olduğu için direk onlara sağarım diye düşündüm manuel ama çok kullanışlıymış bakalım yarın gelir görücem görsen bitek öğle sağabildim o da bebedorun 5 liralık pompasıyla ama 120 cc çıkardım yine de çok şükür bide gözde onunla bi seferde 180 cc çıkaraıyorum dedi medela da kullanmış onunla 120 çıkarabiliyomuş uğraşa uğraşa

nasıl kafasını sağa sola oynatıyor yaa ben hiç görmedim egede acaba benimkindemi bir tuhaflık var.

hadi öp bariii eee bende seni öpüyüm geellŞeniz uyy diyiiimmm canımmm çıtır özleeemm çıtır özleeeemmmkaydirigubbakcemile3 delikafaduldenayy ne var çıtırız işteee amannn boşverrr kilolarııı veririz inşallahhhlaelaelaelaelae:dilcikar: he canım sewerim ama uzun zamandr görüşemiyoruz arkidişimle..şakkıdı

teşekkür ederim canım.ben salıncak kullanıyorum.ablasından kalmıştı.çok basit bişey ama seviyo ve oyalanıyo çok uzun süre olmasa da...

canım salıncak var kullanıyoruz arada,hoppala da var ama kullanmayı düşünmüyorum bebekler hoppalaya alışıyor parmak uçlarında yürüyor, dr.larda önermiyor bildiğim kadarıyla

oyalanacak bişiler lazımda ondan sordum kızlar oyun halısında oynamıyor bu ya koyuyoruz oyuncaklara uzanıyor tutamayınca kızıyor ağlamaya başlıyor çok sinirli olcak çok işim var delikafadulden

oyalanacak bişiler lazımda ondan sordum kızlar oyun halısında oynamıyor bu ya koyuyoruz oyuncaklara uzanıyor tutamayınca kızıyor ağlamaya başlıyor çok sinirli olcak çok işim var delikafadulden

valla aynen arzu.oyun halısını alalı 2 ay oldu.benim kız içinde daha 5 dakika oynamadı. kaldırıp koydum bende sinirimdenÇok üzgünüm çoook.birine hediye edicem bu gidişle.:1no2:

Edacım kusma durumunuz nasıl düzeldimi bir gelişme varmı canım?

canım çok şükür düzeldi ayrıca huzursuzluğu da ağlaması da azaldı...
herhalde çok şiddetli midesini üşüttü...
çünkü bora kusmayan bir çocuktu birden kusmaya başlaması ve sürekli ağlaması muhakkak bir enfeksiyon geçirdi çocuk ama dr.lar her zamanki gibi tahlillere bakarak bir şey yok dedi..

biz hoppala aldık , doktora da sormadık açıkçası.
babası çok istiyodu almak bigün almış getirmiş eve
şuanda çok bişey anlamıyo tabi sallanıp duruyo bi de önünde düğmeler var, müzik çalıyo basınca onlara basıyo falan döndürüyo kendini 10 dakika falan oyalanıyo

Bugün...

Evet, evet. Bugün, kızgın olduğun kim varsa karşısına geç.

Onun yüzüne dikkatle bak.

Ta, gözlerinin içine.

Minicik pırıltıları yakalamaya, ifadeleri çözmeye çalış,

gözbebeklerinde SON DEFA!!

Ve onun gözlerinden ayırmadan gözlerini, şu sözü anımsa:

O, çok kısa bir zaman sonra ÖLECEK!

Senin için çok kısa zaman ne demektir?

Üç gün!..

Üç gün sonra öleceğini biliyorsunuz artık onun; ama o bilmiyor.

Davranışın değişir mi ona karşı?

Üç gün sonra ölecek bir yakınınız sizi kızdırabilir mi?

Veya ona kızdığın olay gerçekten kızmaya değer mi?

Üç gün çok mu kısa?..

Onun gönlünü bile almaya yetmez mi?

O zaman otuz gün sonra onun "bir daha gönlünü alamayacağın uzaklığa" taşınacağını düşün.

Kabri başında oturup ağlamak mı,

yoksa dizi dibinde oturup konuşmak mı daha kolay, daha az can acıtıcı????

Bırakalım hadi üç günü, otuz günü...

O insanın ücyüz, hadi ücbin gün sonra öleceğini hesap edin.

Çok mu uzun!...

Bitmeyecek kadar mı?..

Bugün... Evet bugün bir görünmez gözlük tak gözüne ve çevrene onunla bak.

Ailen'deki insanlara bu gözlükle bak...

Okuldaki veya işyerindeki arkadaşlarına bu gözlükle bak.

Ve hatta bu yazıyı, o gözlükle oku;

Yarın yok !!

Bugün herkese, her yere ve her şeye dikkatle bak...

Aynalara bile!!

Hayat,kızmak için çok kısa!!! ......

sende salihasın gıızz :mymeka: sen şuan ankaradasııınnnn delikafaduldenburasıda kk :enbuyukkk:hahahahaha:jeyyar:

size gerçek isimlerinizi yıllar sonra söylemek ban düştü kızlar gerçek ama acı ne yapalım salihaaaa cım senin adın özlem, özlemcim senin adında salihaa:1shok:

ya kıslarrr bişi sorucam siz yürüteç almayı düşünüyomusunuzzz zararlı diolar ama ben karar veremediimm ne yapsam ablamın 9 aylık bebişi var onun var yürüteçi koyuyorum içine benimkini üstündeki oyuncakları dikkatini çekiyo çok sevdi ama zararlı diolar yaa püüüfff-tatlicadiarzu- o zararlı bu zararlı ben anlamış değilim ne zararsız?:1closedeyes:kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…