Doğum yapmış olan anneler buraya....

zaman ayırabilmek adına bende istiyorum ama kararsızım

:ecrin_bebek:keşke zarrarlı olmasa ondanda isterim of of bu çocuk neden durmuyor Allah acılarını göstermesin en güzel anları ama çok kucak istiyor kollarım koptu

size gerçek isimlerinizi yıllar sonra söylemek ban düştü kızlar gerçek ama acı ne yapalım salihaaaa cım senin adın özlem, özlemcim senin adında salihaa:1shok:

hayırrrr nolamazzz niee daha önce söleeemedinnkaydirigubbakcemile3 aytenn nedenn neden?:1shok:delikafadulden:roflol::roflol:

yaa arzucum gercekten mükkemmel oyalıyo bebişleri ya yürüteç.. :1rolleyes:benimde kollarım kopuyo yaw senin tosun kaç kg cnm bizimki 9.250 olmş :tomato:emzirirken bile mahvoluyorum amannn ben alıcamm napiiimbenneyaptımki:1closedeyes: ewet canım acılarını göstermesin amin.:Saruboceq:

olmassa alcam canım bende ya benimkinin kilosunu bilmiyorum daha yeni gideceğiz 1 ay önce 7700 dü ne kadar oldu acaba ortalama geçen aylarda 1300-1500 arası almıştı bakalım artık bi sürü bebek gördüm ben yürüteçle büyüyen onlara zararı olmamıştı şimdi ne zararı çıktı anlamadım ki:1closedeyes:

huhuuuu niye kimsecikler yazmıyooo bakıp duruyoo huhu
evet ya kımse nıye yzmıyo
kızlar bebişlerimiz için ideal kiloyu nasıl bulabiliriz??

canım ideal kilo bebişin ayda 1 kilo alması lazım normadde ama şimdi bebişler diş çıkarıyo hareketlendi 500gr almasıda yeterli bize okulda böle öğrettiler dr umda aynısını bana söledi....

Benim kızım geçen ay hastalandı sadece 300 gr aldı bu ayda iştahı yok diş çıkarıyo 600 gr almış şimdi sadece 6220 gr. Bebekten bebeğe fark ediyo kilo olayı kız kardeşimin oğlu 3 aylıkken 9 kilo tosuncuktu şimdi dişten zayıfladı.

canım benımkide 2.850 kilo dogdu şimdi bu gün tartıldı6.400gr burdakı kızlar yazınca bebişlerinı benımkı zayıf gelıyo ama ayda 500 gr alıyosa normal benımkıde ayda 800 civarı alıyo buda gayet iyi
malesef bebişler diş dönemı ve hareketlenmeye başlayınca zayıflıyolar takip etmek lazımm...

benimki 3510 gr doğmuştu doğduğunda gayet iyiydi sonradan iştahı gidince böyle oldu çok hareketli bide kendisi

duygucum cok geçmiş olsun..bu aşı bişi yapmıyo dıyolar guya ozaman nedır bu kuzularımızın durumu..benımkı cok ateşlenmıyo ama aman yarabbiiiimm..üç gün çocugum döndü bir canavara..delisıpa gibi bişi oldu..huzursuzlugunlan annanesının evınden kovdurttu:)ama duygucum sen haksızlık yapıyosun,teesuflerımı bıldırırım..o ne biçim bi kırmızı tulum!!o tulumun içindeki nasıl bı ay parcası kuzu!!dişlerim kaşındıı:))suratına is falan sür sokağa çıkmadan:)rabbım nazarlardan saklasın..41kere maşallah suphanallah...ama olmazkı kırmızı tulumda boyle bı fokbalığına giydirilmezkii:)kırmızıyı cok severım..kısmetse bende alıcam yada öreyim kırmızı bişiler..dyanısoscum tekrar gecmıs olsun..üşütmüştür dediğin gibi..nasıl ne ara üşüttükleri hiç bellı olmuyo..bende daha demır damlası almadım..kontrole henuz gıtmedık buay..ferrum alayım...

canım benımkıde 3480 dogdu..hastanedekılere göre gayet iyiydi..ama bellı olmuyomuş bu işler..kılolu dogup zayıf buyuyebılıyolarmış..tek tesellım babasının lıseye kadar ılkokul cocugu kıvamında mınyon yapıda olmuş olması..bana cekseydı kı benım annem 85 babam 110 kılo:)tombul olurdu..kangrubunu bıtek benden almış..

nasıl kafasını sağa sola oynatıyor yaa ben hiç görmedim egede acaba benimkindemi bir tuhaflık var.

bence benimkisi tuhaf cnm.ama her zaman yapmıyor zaten.

kızlar bebişlerimiz için ideal kiloyu nasıl bulabiliriz??

geçenlerde burda bi arkadaş söylemişti cnm.neyne.net diye bi site varmış.oradan bakabilirsin.

Umutcum cok tesekkur ederım:1hug:bende cok severım kırmızıyı:)Herkes gıydırme dedı ama ben Egeye kıyafet ,atkı ne alırsam hep kırmızıya gıtmıs elımyerimsenibenMaşallah senın kuzunda cok tatlı ısır benım ıcın topak ellerinia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…