- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.321
biz hoppala aldık , doktora da sormadık açıkçası.
babası çok istiyodu almak bigün almış getirmiş eve
şuanda çok bişey anlamıyo tabi sallanıp duruyo bi de önünde düğmeler var, müzik çalıyo basınca onlara basıyo falan döndürüyo kendini 10 dakika falan oyalanıyo
ya kıslarrr bişi sorucam siz yürüteç almayı düşünüyomusunuzzz zararlı diolar ama ben karar veremediimm ne yapsam ablamın 9 aylık bebişi var onun var yürüteçi koyuyorum içine benimkini üstündeki oyuncakları dikkatini çekiyo çok sevdi ama zararlı diolar yaa püüüfff-tatlicadiarzu- o zararlı bu zararlı ben anlamış değilim ne zararsız?:1closedeyes:kafamçokkarıştı
size gerçek isimlerinizi yıllar sonra söylemek ban düştü kızlar gerçek ama acı ne yapalım salihaaaa cım senin adın özlem, özlemcim senin adında salihaa:1shok:
zaman ayırabilmek adına bende istiyorum ama kararsızım
:ecrin_bebek:keşke zarrarlı olmasa ondanda isterim of of bu çocuk neden durmuyor Allah acılarını göstermesin en güzel anları ama çok kucak istiyor kollarım koptu
yaa arzucum gercekten mükkemmel oyalıyo bebişleri ya yürüteç.. :1rolleyes:benimde kollarım kopuyo yaw senin tosun kaç kg cnm bizimki 9.250 olmş :tomato:emzirirken bile mahvoluyorum amannn ben alıcamm napiiimbenneyaptımki:1closedeyes: ewet canım acılarını göstermesin amin.:Saruboceq:
Bugün...QUOTE]
sonuna kadar katılıyorum yazına ama keşke yapabilsem
canım yazmamışım maşalah tosun olmuş seninkide Allah nazarlardan korusun
evet ya kımse nıye yzmıyohuhuuuu niye kimsecikler yazmıyooo bakıp duruyoo huhu
kızlar bebişlerimiz için ideal kiloyu nasıl bulabiliriz??
Benim kızım geçen ay hastalandı sadece 300 gr aldı bu ayda iştahı yok diş çıkarıyo 600 gr almış şimdi sadece 6220 gr. Bebekten bebeğe fark ediyo kilo olayı kız kardeşimin oğlu 3 aylıkken 9 kilo tosuncuktu şimdi dişten zayıfladı.
canım benımkide 2.850 kilo dogdu şimdi bu gün tartıldı6.400gr burdakı kızlar yazınca bebişlerinı benımkı zayıf gelıyo ama ayda 500 gr alıyosa normal benımkıde ayda 800 civarı alıyo buda gayet iyi
malesef bebişler diş dönemı ve hareketlenmeye başlayınca zayıflıyolar takip etmek lazımm...
canım normal ozaman sen sadece takıp et yapcak bişey yok bu dönem geçene kadar bi alcak bi vercekbenimki 3510 gr doğmuştu doğduğunda gayet iyiydi sonradan iştahı gidince böyle oldu çok hareketli bide kendisi
nasıl kafasını sağa sola oynatıyor yaa ben hiç görmedim egede acaba benimkindemi bir tuhaflık var.
kızlar bebişlerimiz için ideal kiloyu nasıl bulabiliriz??
duygucum cok geçmiş olsun..bu aşı bişi yapmıyo dıyolar guya ozaman nedır bu kuzularımızın durumu..benımkı cok ateşlenmıyo ama aman yarabbiiiimm..üç gün çocugum döndü bir canavara..delisıpa gibi bişi oldu..huzursuzlugunlan annanesının evınden kovdurttu:)ama duygucum sen haksızlık yapıyosun,teesuflerımı bıldırırım..o ne biçim bi kırmızı tulum!!o tulumun içindeki nasıl bı ay parcası kuzu!!dişlerim kaşındıı:))suratına is falan sür sokağa çıkmadan:)rabbım nazarlardan saklasın..41kere maşallah suphanallah...ama olmazkı kırmızı tulumda boyle bı fokbalığına giydirilmezkii:)kırmızıyı cok severım..kısmetse bende alıcam yada öreyim kırmızı bişiler..dyanısoscum tekrar gecmıs olsun..üşütmüştür dediğin gibi..nasıl ne ara üşüttükleri hiç bellı olmuyo..bende daha demır damlası almadım..kontrole henuz gıtmedık buay..ferrum alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?