- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.341
canım sadece fitil için değil butun ağrı kesıcıler için sötlüyorum ağrı kesıcıler karaciğere zarar veriyo bende kullaıyorum kendime ve oğluma ama gerek dumadıkça vermemeye çalış bence bazı anneler her aksam bir tane veriri gece bebişler uyusun dıye ama ben hiç önermiyorum dr larda önermiyo pek dıkkat etmek lazım canım geçmiş olsun
Evet canım ıyıyz cok sukur kendımıze geldık..
:1hug:
merhaba canikom ben yoktum canım ya bizim net kablosunda sorun vardı hayatımm
ama sıkıntıdan patladımmm ewde nette olmayınca bağımlı olduk anacımm naniknanikburayaa..umarım iyileşmiştr küçük bey öptüm ikinizide şikerimŞeniz
duygucum egecikte mi hasta olduu oyyy canımm allah şifa versin tombalağımıza...a.s.
Betul zaten fitilli hali ateşi 38.9 du:çok üzgünüm:
ben yürüteçe bindiricem canım çok rahat oluyo.okula başladığımda almayı ve altı aylık olunca bindirmeyi düşünüyorum.aslında 2. el arıyorum şöyle güzel bişey.valla iyileri çok pahalı 90-100 tl.ucuzlar da çok uyduruk.varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim.ya kıslarrr bişi sorucam siz yürüteç almayı düşünüyomusunuzzz zararlı diolar ama ben karar veremediimm ne yapsam ablamın 9 aylık bebişi var onun var yürüteçi koyuyorum içine benimkini üstündeki oyuncakları dikkatini çekiyo çok sevdi ama zararlı diolar yaa püüüfff-tatlicadiarzu- o zararlı bu zararlı ben anlamış değilim ne zararsız?:1closedeyes:kafamçokkarıştı
Mervecim hoşgeldin canım, sen damlayı direk mi veriyorsun yoksa bir şeyle karıştırıyormusun?
ben elma yada armut suyuyla veriyorum ama bir miğdesini bulandırması varr ağzını açıp böğğ yapıyor yavrumm
selam kızlarr dün annemde kaldım bugn dr randevum vardı fizik tedavi bölümüne ve pazartesi 15 günlük bir fizik tedavi seansına başlamam gerekiyor sırt ağrılarım için ayrıca bugün kolumdaki ağrı için dr tenz dirseği denilen bir deformasyon söz konusu dedi sağ kol dirseğim daha önce söylemiştim size kırık gibi ağrıyordu sırtım bir yandan kolum bir yandan fena olmuştum neyse kolum için atel ve dirseklik verdi dr protezleri ağrılarım geçene kadar kullanmam gerekiyormuşş koluma takılan atel sadece parmaklarımı oynatmama izin veriyor ağır kaldırmayacaksın ve kolunu kullanmayacaksın bir süre dedi sol elimle yaazıyorum resmen ama diğer kolumu sadece parmaklarını kllanabiliyorum allahtan o konuda yasak yok ehhh bendenizde 10 parmak klavye kullanabildiğimden kolumu fazla oynatmıyorum allahtan yoksa tek tek yazmak zor olacaktı biraz ama yinede zorlamamaya çalışacağım çünki zorlarsam dirsekteki eklem yerinde daha ağır bir sorun çıkabilirmiş ve ameliyata gidebilirmiş tedavi o nedenle artık çok dikkat etmem gerekiyormuşşş nasıl olacak bilmiyorum kızımda hep kucak delisi allahtan eşim genelde evde oluyorr normal bir işçi olsaydı mahvolmuştumm kociş bana yardım edecek bu süre zarfında .
fizik tedavi 15 gün süreceğinden ve hastanede bizim eve yakın olmadığından k.çekmeceye anneme gideceğim pazar günü ve 1 hafta orda kalacağım sonra artık evden giderim hastaneye büyük kızın okulu başlayana kadar annemde kalacağımm ceylinde evini özlüyor valla az önce eve geldik o huysuz kız gitti gülücükler saçan kız geldi valla bide kalabalıktan hoşlanmıyor bizimkii hiçç tabii bütün kardeşler çoluk çocuk bide benim çevre o tarafa gidince beni görmeye gelince curcuna oluyor kızda bunaluyorr evdeki huzuru arıyor sakinliği arıyor sanırım .anneme gidince pek huysuz oluyor ama napalım çare yokk dayancaz artık ordan kızkardeşime geçince yazışırım sizle artık ama pazara kadar evdeyim görüşürüz gene bu arada tabiii sizi özlerim valla
ben biraz geçmişi okuyayım barii
hicrancım geçmiş olsun.ben de kaçtım herkese iyi geceler
kızlar ben regli oldum çok mutluyummm:)))üstümden yük kalkıyor sankii
Hicrancım geçmiş olsun canım.Allah şifa versin...
Canım gecmıs olsun kısa zamnda kendıne gelırsın ınsallah..selam kızlarr dün annemde kaldım bugn dr randevum vardı fizik tedavi bölümüne ve pazartesi 15 günlük bir fizik tedavi seansına başlamam gerekiyor sırt ağrılarım için ayrıca bugün kolumdaki ağrı için dr tenz dirseği denilen bir deformasyon söz konusu dedi sağ kol dirseğim daha önce söylemiştim size kırık gibi ağrıyordu sırtım bir yandan kolum bir yandan fena olmuştum neyse kolum için atel ve dirseklik verdi dr protezleri ağrılarım geçene kadar kullanmam gerekiyormuşş koluma takılan atel sadece parmaklarımı oynatmama izin veriyor ağır kaldırmayacaksın ve kolunu kullanmayacaksın bir süre dedi sol elimle yaazıyorum resmen ama diğer kolumu sadece parmaklarını kllanabiliyorum allahtan o konuda yasak yok ehhh bendenizde 10 parmak klavye kullanabildiğimden kolumu fazla oynatmıyorum allahtan yoksa tek tek yazmak zor olacaktı biraz ama yinede zorlamamaya çalışacağım çünki zorlarsam dirsekteki eklem yerinde daha ağır bir sorun çıkabilirmiş ve ameliyata gidebilirmiş tedavi o nedenle artık çok dikkat etmem gerekiyormuşşş nasıl olacak bilmiyorum kızımda hep kucak delisi allahtan eşim genelde evde oluyorr normal bir işçi olsaydı mahvolmuştumm kociş bana yardım edecek bu süre zarfında .
fizik tedavi 15 gün süreceğinden ve hastanede bizim eve yakın olmadığından k.çekmeceye anneme gideceğim pazar günü ve 1 hafta orda kalacağım sonra artık evden giderim hastaneye büyük kızın okulu başlayana kadar annemde kalacağımm ceylinde evini özlüyor valla az önce eve geldik o huysuz kız gitti gülücükler saçan kız geldi valla bide kalabalıktan hoşlanmıyor bizimkii hiçç tabii bütün kardeşler çoluk çocuk bide benim çevre o tarafa gidince beni görmeye gelince curcuna oluyor kızda bunaluyorr evdeki huzuru arıyor sakinliği arıyor sanırım .anneme gidince pek huysuz oluyor ama napalım çare yokk dayancaz artık ordan kızkardeşime geçince yazışırım sizle artık ama pazara kadar evdeyim görüşürüz gene bu arada tabiii sizi özlerim valla
ben biraz geçmişi okuyayım barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?