Doğum yapmış olan anneler buraya....

oy canım kıyamam.. sutun de cokmus yanı..
3,5 ay emzırmıssın ama bunada sukur.. anne sutu almıs bebegın..
Ikıncıye nasıp etsın Allah dedıgın gıbı..
neden emmedı acaba.. ek bırseyler verdın de onları mı tercıh ettı hanı bazı bebekler oyle yaparmıs ya.. yada bıberona fılan..
bırde gogus kalkanı nedır hıc duymamıstım ?

gundogdus kusura bakma ismini hatırlayamadım, bende 1,5 aylıkken çalışmaya başladım, geceleri emziriyorum gündüzleride sağıyorum öyle çokk çok değil ama allah bereket versin olduğu kadar gündüzleri bırakıyorum bazen 100 cc bazen 200 zz bazen 300-350 cc halada devam ediyorum, bu madelanın swingi biraz bebeğin emmesine benziyor, istersen onu al dene, sen saat kaçta işe başlıyosun kaçta evde oluyosun. bence uğraş belki gelri tekrar.

işte göğüs pedi kızz kalkan görevi görüyor bir nevi.

Ateşlendi hastalandı o zaman bıraktı.göğüs kalkanı bende ped dayandıramayınca internette görmüştüm aldım sızan sütü biriktiriyo göğsüne koyuyosun ama benimki sızmak değildi. Dolup taşardı üstüm başım batardı ped dayanmazdı 2 günde 1 ped alırdım. Ilk zamanlar dondurucuyada süt atmıştım ama emmeyice hep kullandık onları

Kalkan dediğim ped değil plastik kutu gibi iç kısmı slikon sabah 8,30 da iş başı öğleyin 1 saat evdeyim akşamda 17:00 de çıkıyorum artık hiç emmiyo sadece geceleri uyurken çevremdeki insanlar sen yinede bırakma diş çıkartma olayı geçinde 6. Ayda yapışır diyolar bilmiyorum artık bekliyorum 6. Ay gelsin

(
Anladım canım.. Benım de oyle cok tasıyordu emerken sureklı tıkanır dı dakka bası.. cok gelıyordu onu yutmaya yetısemıyordu.. tıkanınca agzından cıkarırdı hanı nefes almaya fıskırırdı resmen.. dedıgın gıbı esım ıkı gunde bır göğüs pedı getırırdı hemen bıtıyordu..
hatta sakasına hesabını bıle yapmıstık ıkı gunde bır gogus pedı cocuk buyuyene kadar ıflas ederız fılan dıye gulmustuk ama keske hep oyle olsada gogus pedı dayanmasa gercekten..
bırde kendı kendıme dusunuyordum oyle sutum fıskırdıgı zamanlarda ya ne zaman sureklı sut sızması gecıcek dıyee..
ne kadar aptalmısım.. sızsın yaa derde baak sıkılmıss hanfendı fazla sutteen !!!
Allahım bu ınsanlar gercekten ne memnunıneytsız yaradılıslı.. kımılerının aradıgı da bulamadı seyden sıkılıyor sonrada o da arar oluyorrr....
sukursuzlugun sonucları bu olsa gerekk...
sımdı emzırıyorum oğlumu hala ama sutum azaldıgının gayet farkındayım.. ve artık kucuklugu gıbı de degılkı bır gogsu cabucak bıtıryor dıgerını de verıyorum her emzırmede.. kımı zamanda doymadıgını farkedıyorum daha emesı var ama sut yok..
yarın doktora kontrolumuz var soyleyecegım sutum azalıyor doymuyor artık dıyee... ((

işte göğüs pedi kızz kalkan görevi görüyor bir nevi.

yok canım ped baska kalkan baska..
nette bır sılıkon plastık gıbı brısey gormustum daha once ama adam gıbı acıklaması yoktu bende tahmın etmıstım heralde gogse takılyor sut ıcıne bırıkıyor dıye ama adının kalkan oldugunu bılmıyordum gundogdunun soyledıgı o benım baktıgım mıs meger..

6. aydan sonra yapışıyolarsa süper miş yaaa inşallahh öyle olur:1shok:

sedacım üzülme canım bizlere de alınma...haklı olabilirsin ama bilerek yamzamış olanların yanında vakti olmadan yazmamış olanlar da vardır....o yüzden sıkma sen canını ben daha önce de söemiştim gene sölüyorum gerçekten ihtayacın olduğunda haber ver ben gelirim gerekirse hastaneye bile süt vermek için canım yeterki bebemiz iyi olsun

yok vallla betülcüm bi de çok zahmetli oluyodu medela da şimdi daha iyi çekiyo zaten aventin biberonlarından da çok memnundum ben anne göğüsünün niteliğinde yapmışlar çünkü bunda da emme gücü gibi çekiyo

medela elektrıklı mı kullanıyordun yoksa manuel mı canım..
bırde aventın mmodelı nedır suan k kullandıgının ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…