- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.381
3,5 ay verebildim sadece medelanın elektrikli pompasını aldım ama ne kadar uğraştıysam sağmadı.20 cc zor çıkarttı. Ilk zamanlar süt kendi birden gelirdi göğüs kalkanı kullandım ben o dolup taşardı.iki kalkandan çıkan sütü 2-3 öğün biberonla severek yerdi. Emmeyince artık yok kalkan kullanmıyorum. Pedleride bıraktım ped dayanmazdı ben çok özenirdim çocuk emziren annelere ama benimki emmedi. Içime oturdu şimdi ikinciye saklıyorum hevesimi
3,5 ay verebildim sadece medelanın elektrikli pompasını aldım ama ne kadar uğraştıysam sağmadı.20 cc zor çıkarttı. Ilk zamanlar süt kendi birden gelirdi göğüs kalkanı kullandım ben o dolup taşardı.iki kalkandan çıkan sütü 2-3 öğün biberonla severek yerdi. Emmeyince artık yok kalkan kullanmıyorum. Pedleride bıraktım ped dayanmazdı ben çok özenirdim çocuk emziren annelere ama benimki emmedi. Içime oturdu şimdi ikinciye saklıyorum hevesimi
oy canım kıyamam.. sutun de cokmus yanı..
3,5 ay emzırmıssın ama bunada sukur.. anne sutu almıs bebegın..
Ikıncıye nasıp etsın Allah dedıgın gıbı..
neden emmedı acaba.. ek bırseyler verdın de onları mı tercıh ettı hanı bazı bebekler oyle yaparmıs ya.. yada bıberona fılan..
bırde gogus kalkanı nedır hıc duymamıstım ?
Ateşlendi hastalandı o zaman bıraktı.göğüs kalkanı bende ped dayandıramayınca internette görmüştüm aldım sızan sütü biriktiriyo göğsüne koyuyosun ama benimki sızmak değildi. Dolup taşardı üstüm başım batardı ped dayanmazdı 2 günde 1 ped alırdım. Ilk zamanlar dondurucuyada süt atmıştım ama emmeyice hep kullandık onları
işte göğüs pedi kızz kalkan görevi görüyor bir nevi.
Kalkan dediğim ped değil plastik kutu gibi iç kısmı slikon sabah 8,30 da iş başı öğleyin 1 saat evdeyim akşamda 17:00 de çıkıyorum artık hiç emmiyo sadece geceleri uyurken çevremdeki insanlar sen yinede bırakma diş çıkartma olayı geçinde 6. Ayda yapışır diyolar bilmiyorum artık bekliyorum 6. Ay gelsin
gözdecim tavsiyen için sağol avent pompa süper bişiymiş gerçekten beş dakikada 90 cc sağdım:))))
yok vallla betülcüm bi de çok zahmetli oluyodu medela da şimdi daha iyi çekiyo zaten aventin biberonlarından da çok memnundum ben anne göğüsünün niteliğinde yapmışlar çünkü bunda da emme gücü gibi çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?