Doğum yapmış olan anneler buraya....

medela elektirikli kullanıyodum canım şimdi aventin ki manuel ama daha güsel valla hem yormuyo hem de manuel olduğuna bakma çok iyi sağıyor

110 liraya aldım canım bebekmarketten internetten yani dün sipariş vermiştim bgün 10 da elimde oldu...manuel canım evet...ama çok araştırdım diğersitelerde çok daha pahalıydı en uygun olan yer burasıydı biyer de daha çok ucuzdu ama orda yoktu bende bebekmarketten aldım.

medela elektirikli kullanıyodum canım şimdi aventin ki manuel ama daha güsel valla hem yormuyo hem de manuel olduğuna bakma çok iyi sağıyor

geldi mi canın pompan sevindim memnun kaldığına sabah bende 180 sağdım gene :) küçük biberon ağzına kadar dolunca 180 cc yappıyor bende bırakıyorum belki devam etsem daha da gelir :)
dolapta 20 torba falan sütüm var şuanda medela ile ne eziyet çekiyomuşum yaa bilseydim en baştan bunu alırdım bilemedik elektrikli iyidir diye aldık

CAnım ya medela da ne kadar cıkıyordu kı pekıı ?
sasırdım gercekten.. elektrıklı daha kotu manuel daha ıyı yanıı ...
yormuyormu pekı elle sagmakk nasıl yapıyorsun ?

günaydın kızlarrrrr
siz bebişlerinize ne gibi jimnastik yaptırıyorsunuz ben her sabah kol bacak ve sağa sola dönüş hareketleri yaptırıyorum sırt üstü yatarken ellerimi tutarak oturma pozisyonu almasına yardım ediyorum ve bu hareketleri baya baya yapmaya çalışıyor kızım artık alıştı birde yüzü koyun yatarken bir elimin avucuyla iki ayak tabanını poposuna doğru ittiriyorum biraz güç vererek ve önünede sevdiği bir oyuncak yada renkli bişey koyuyorum ona ulaşmak için gayret ediyor ve bu çalışmamızın sonucunda kızım dünden beri ayaklarını iteleyerek ilerlemeye çalışıyor baya baya gidiyorr gerçi biraz ilerledikten sonra yorulup sıkılıp ağlıyor

CAnım ya medela da ne kadar cıkıyordu kı pekıı ?
sasırdım gercekten.. elektrıklı daha kotu manuel daha ıyı yanıı ...
yormuyormu pekı elle sagmakk nasıl yapıyorsun ?

canım valla zavallı memelerimi sıka sıka acıta acıta max 100 . bugüne kadar en çok 120 görmüştüm o da artık sütler taşıyodu gögsümden o zaman benimki mi bozuk diye hep düşünmedim değil aslında çünkü gerçekten çok zayıf çekiyodu ...
o sesli çalıştığı için emzirirken de kullanamıyodum...
ben günde 1 kez sadece sabahları sağıp dolaba atıyorum işe başlayacağım için bunu aldığımdan beri deniz her sabah uyandığında saat 7 gibi emzirirken sağıyorum 180 çıkıyo hep (ki benim sütüm fazla değildir gün içinde hep yumuşak yumuşak olur gögüslerim o yüzden sırf sabahları sağıyorum) çok memnun kaldım .manuel ya kolunu çekiyorum aşağıya öyle tutuyorum foş foş akıyo kendiliğinden yani elinle çok çok pompalamana bile gerek kalmıyo özellikle emzirirken süper hiç acıtmıyo da

saol canım benim repin ulaşmıştır herhaldeeŞeniz verebildiğime veriyorumm :roflol: kalabalık konusunda evet pek hoşnut değiliz gerçi bende öyleyim bana çekmiş herhaldee:roflol: valla teyzeleri dayısı enişteleri anane dede yenge derken kızım kucaktan inmedi pek 2 gündür ve ortada koşuşup bağıran gürültü yapan çocuklar tabii cabası benim kızda kucaktayken bile ağlamaya başladı bide öle güzel uyuyamadı tabii her uykusunda bağırıp gürültü yapan çocuklar onu uyandırdı ama yapacak bişeyde yok fizik tedavi için beylikdüzünden yeşilköye gitmek hergün zor olacak ayrıca ceyline bakacak kimse yok yanımda da götüremem hergün onedenle annemde kalacağımki hem annem ceyline baksın o 1 saat süre içinde tabii hastaneye git gel 2 saat sürecek hemde yol derdinden kurtulacağızz annemin canına minnet tabii bu olay hep burda kalın diyorrŞeniz:roflol:

teşekkür ederim canımm inşallah düzelecek geçecek ağrılarım bu tedavi sonunda ben bu arada kızkardeşimden arada girebilirim ama hergün değil tabii annemle kızkardeşim arası 10 dk lık yürüme yolu git gel yapmayız pek ama 1-2 gün onda dakalabilirim bu 1 hafta içinde .sonrasında okullar açılınca mecburen evime dönmek zorunda kalıcam o zaman hep görüşürüz bende sizi özlerim valla bir gün girmeyince aklım hep burda kalıyorr nasıl bir paylaşım sevgi var aramızda yaaŞeniza.s.

oh oh maşallah sevindim senin için.
bende yarıyıl tatilindeyim. depoladıklarımı bitirdik yine başlıycam depolamaya ama şu sıralar bizim burada çok elektrik kesiliyo. çok sinir oluyorum. o kadar uğraşıcam bide elektrikler gidince baya bi sürede gelmiyo. sütler ziyan olucak.
ya bendede medela var bende mi bundan alsam acaba birde bunu alsam evde 4 tane pompa olucak kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar betül ayten ve sedacım güzel br konuya temas etmişler ;

gerçekten de 2008 eylül annelerinde eski muhabbetler kalmadı
mesajlara cevap verilmiyo bazen de öylesine cevap yazılıyo ben şahsen öyle birşey farkettiğimde ilk o üyeye mesaj yazıyorum kırılmasın diye
bu olay hamileyken benim de başıma gelmişti buraya yazıyordum ve cevap alamıyordum sonra aylarca girmemiştim topiğe doğumdan sonra tekrar yazmaya başladım

mesela geçen ay onur ve ben aşı olduk ikmiz de hastaydık buraya yazdım ve bir kişi dahi geçmiş olsun demedi hatta betülle paylaşmıştım bunu msn de

bu gibi olaylar oldu inşallah bundan sonra olmaz hepimiz birbrimize daha duyarlı ve anlayışlı olalım birbirimizi kaybetmeyelim
Allah 2008 eylül annelerini ayırmasın :Saruboceq:

fatmacım çok haklısın...ama ben size geçmiş olsun dedim...sen tetanoz aşısı olduğunda dimi
artık ya eskisi kadar vaktimiz yok...ya da herkes kendi ihtiyacı olan bi konu varmı diye bakıyor ....

herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....

fatmacım çok haklısın...ama ben size geçmiş olsun dedim...sen tetanoz aşısı olduğunda dimi
artık ya eskisi kadar vaktimiz yok...ya da herkes kendi ihtiyacı olan bi konu varmı diye bakıyor ....

evet deryacım çok teşekkür ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…