- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.401
medela elektirikli kullanıyodum canım şimdi aventin ki manuel ama daha güsel valla hem yormuyo hem de manuel olduğuna bakma çok iyi sağıyor
medela elektirikli kullanıyodum canım şimdi aventin ki manuel ama daha güsel valla hem yormuyo hem de manuel olduğuna bakma çok iyi sağıyor
geldi mi canın pompan sevindim memnun kaldığına sabah bende 180 sağdım gene :) küçük biberon ağzına kadar dolunca 180 cc yappıyor bende bırakıyorum belki devam etsem daha da gelir :)
dolapta 20 torba falan sütüm var şuanda medela ile ne eziyet çekiyomuşum yaa bilseydim en baştan bunu alırdım bilemedik elektrikli iyidir diye aldık
CAnım ya medela da ne kadar cıkıyordu kı pekıı ?
sasırdım gercekten.. elektrıklı daha kotu manuel daha ıyı yanıı ...
yormuyormu pekı elle sagmakk nasıl yapıyorsun ?
geçmiş olsun hicran..bu son olsun işallah..iyileşte gel hayırlısıyla..fazla kalabalık kuzuları yoruyor..ilk ikigünden sonra fazla gelen gıden olmaz umarım..hem bıraz dinlen..bi hava değişimi nihayetınde..hava guzel olursa sahılde gezersın kuzunla..acil şifalar..
Gunaydın arkadaslar..
bugunun acılısını ben yaptım sanırım..
burası gunden gune cok sakınlıyor haberınız olsun..
sanırım dagılıyoruz artık..
Canım gecmıs olsun kısa zamnda kendıne gelırsın ınsallah..
Allah buyuk sıkıntı vermesın..Özletme kendını..
canım valla zavallı memelerimi sıka sıka acıta acıta max 100 . bugüne kadar en çok 120 görmüştüm o da artık sütler taşıyodu gögsümden o zaman benimki mi bozuk diye hep düşünmedim değil aslında çünkü gerçekten çok zayıf çekiyodu ...
o sesli çalıştığı için emzirirken de kullanamıyodum...
ben günde 1 kez sadece sabahları sağıp dolaba atıyorum işe başlayacağım için bunu aldığımdan beri deniz her sabah uyandığında saat 7 gibi emzirirken sağıyorum 180 çıkıyo hep (ki benim sütüm fazla değildir gün içinde hep yumuşak yumuşak olur gögüslerim o yüzden sırf sabahları sağıyorum) çok memnun kaldım .manuel ya kolunu çekiyorum aşağıya öyle tutuyorum foş foş akıyo kendiliğinden yani elinle çok çok pompalamana bile gerek kalmıyo özellikle emzirirken süper hiç acıtmıyo da
merhaba kızlar betül ayten ve sedacım güzel br konuya temas etmişler ;
gerçekten de 2008 eylül annelerinde eski muhabbetler kalmadı
mesajlara cevap verilmiyo bazen de öylesine cevap yazılıyo ben şahsen öyle birşey farkettiğimde ilk o üyeye mesaj yazıyorum kırılmasın diye
bu olay hamileyken benim de başıma gelmişti buraya yazıyordum ve cevap alamıyordum sonra aylarca girmemiştim topiğe doğumdan sonra tekrar yazmaya başladım
mesela geçen ay onur ve ben aşı olduk ikmiz de hastaydık buraya yazdım ve bir kişi dahi geçmiş olsun demedi hatta betülle paylaşmıştım bunu msn de
bu gibi olaylar oldu inşallah bundan sonra olmaz hepimiz birbrimize daha duyarlı ve anlayışlı olalım birbirimizi kaybetmeyelim
Allah 2008 eylül annelerini ayırmasın :Saruboceq:
günaydınlarr....bu sabah yağmur var istanbulda...
hicrancım canım çok çok geçmiş olsun bir an önce fizik tedavi iyi gelsin ve sende kıalrınla evine dönebilesin inşallah.....
hicrancım çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.
fatmacım çok haklısın...ama ben size geçmiş olsun dedim...sen tetanoz aşısı olduğunda dimi
artık ya eskisi kadar vaktimiz yok...ya da herkes kendi ihtiyacı olan bi konu varmı diye bakıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?