Doğum yapmış olan anneler buraya....

fatmacım geçmiş olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ŞenizŞeniz

ben de 4 yane oldu bilekötükedihüso normal pompa....biberonlu olan manuel pompa..medela elektrikli...medela swing.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tünaydın a.s.
derya Allah rahmet eylesin babaannene canım , mekanı cennet olsun inşAllah ...

hicran geçmiş olsun tedavinden sonra eski sağlığına kavuşursun inşAllah..

canım üzülmemek elde değil tabii ama kendimizi güçlü tutmak zorundayızz allah hepimize güç kuvvet versin sağlık verisn rabbim hiçbirimize çaresiz dert vermesinn eminim bu zor dönemleride atlatıcaksınn bak benimde kızım sağlık yönünden pek iyi değil ben hele hiç değilim kolumda atel sırtım ağrıyor hareket edemiyorum doğru dürüst ama allah beterinden saklasın işte bunada şükür demek lazım hep neler var hayatta hem benim bir arkadaşın çocuğuda senin bebişin gibi aynı durumdaydı kadıncağız çok uğraştı tabi yorulmadan aşılmıyor bazı şeyler kızı şimdi 13 yaşında ama öyle bir güç ve sabır verdiki rabbim ona kızını her türlü yiyecekten uzak tutabilmek için kendi bile yemedi çoğu şeyi ama şimdi kızı benim kızımdan bile daha sağlıklı boyu bile daha uzun maşallah rabbim sanada yardım edecektir eminimm sen bizden ayrılma bence en azından burda az da olsa rahatlarsın ruhen destek alıyordum diyorsun işte bak ne güzel az biraz rahatlarsan bile bu çok büyük bişeydirr Şeniz

geldimmm hasılat 120 cc kızlar, gözdecim sen gece emziriyomusun deniz paşayı kaç kere emiyor geceleri kaç saat arayla emiyor

fatmiş 10 dk oldu şakama gülmedin küsücem bak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yoksam kızdınmı şakamaŞenizŞeniz

bende de manuel pompa var-dı bir tane.. önceleri 60- 70 cc de olsa çıkartabiliyordum en azından.. geçen gün dışarıda 3-4 saatlik işim vardı, o sabah sağmayı denedim hiç birşey çıkmadı senağlama moralim bozuldu attım çöpe pompayı.. şu avent manuele bakayım ben de bi.. sağol gözde tavsiyen için :1hug:

kızlar merhaba
sedaya yazacaktım ama yok burda ben söylediklerine katılmıyorum acıkcası cünkü herkes coküzüldü gercekten endişeyle haber bekliyorduk bir gün yazmasa niye girmedi die kimsenin olumsuz seyler yazdığı için sıkıldığını düşünmüyorum yada kendi adıma söyliyim ben düşünmüyordum.ona yakın olan herkesin süt vermeye hazırız demelerine cok duygulanmıştım
bu arada buradaki muhabbet bazen msn e dönüşüyor 2 kişilik muhabbetler
herkesin kızdığı ya daüzüldüğü seyler olabilir özellikle ilk 40 gün cok zor seyler yasadım egemenini topuk kanı oranı yüksek cıkmıtı 3.kez kan istediler ve arada kaynamasın diye özel baslık acmıştım 2 kişi cvp yazmıştı
işte böyle sağlık olsun ne diyelim bazen gözden kacıyor heralde

neden ama yaaaa biz en azından ben cevap verebildiğim her mesaja yanıt vermeye çalışıyorum elimden geldiğince eminim hepimiz öyleyizz bazen bilgim olmayan konularda cavap veremeyeceksem destek olmak adına bir şeyler yazıyorum olur üzülme geçer vss gibi alınganlık yapmayalım arkadaşlar benimde birçok emsajıma cevap veren olmadı mesela ama ben ya bu konuda bilgisi olmadıklarından yada yoğunluktan geçmişe bakamaışlardır diye düşündüm hep çünki bende bazen geçmişe bakamıyorum direk bugünden başlıyorum çoğu zaman üzmeyin kendinizide bizide gelin aramıza oldumu canlarımmŞeniz

geldimmm hasılat 120 cc kızlar, gözdecim sen gece emziriyomusun deniz paşayı kaç kere emiyor geceleri kaç saat arayla emiyor

genelde gece emzirmiyorum canım
deniz 11 gibi falan uyuyo ben de yatarken 1 gibi falan uyandırmadan alıp emziriyorum sabah 6 ya 7 ye kadar uyuyo .çok seyrek o da sanırım gece yatarken karnı tam doymadıysa gece 1 kere uyanır onun haricinde uyuyor .doktorda uyuyorsa bırak uyusun gece emzirmene gerek yok demişti ben de emzirmiyorum...

deryacım başınız sağolsun çok zor olmuştur senin için gidemeyince aklın orda kalmıştır Allah meanını cennet etsin inşallah

ahhhhhhhhh ahhhhhhhh ne göğüs kalkanı ne ped kullanamadım çünki sütüm hiç taşmadı benimm maleseff pedleri sadece hijyen için ve göğüs uçlarım yara olduğunda çamaşırım acıtmasın diye kullanmıştım bir süre şimdi ise sütüm günde 20 bilemedin 30 cc çıkıyor ama yılmıyorum bunada şükür hepten kesilmedi diyorum en azından hergün kızımın kursağından anne sütü geçiyorrr bunada şükür bunada şükürrr:Saruboceq::Saruboceq:

deryacım başınız saolsun allah sabır versin canım.

medela elektrıklı mı kullanıyordun yoksa manuel mı canım..
bırde aventın mmodelı nedır suan k kullandıgının ?

BENDE MEDELA ELEKTRİKLİ KULLANIYORDUM O SÜTÜN VARSA İYİ POMPA GÖREVİ GÖRÜYOR AMA SÜTÜN AZ SA PEK İŞE YARAMIYOR BENCE BEN HASTANE TİPİ ALDIM YA ŞİMDİ SÜPER VAKUMU VAR CANINI YAKMIYOR AMA YANLIŞ ANLAŞILMASIN AYNEN BEBEK EMMESİ GİBİ OLUYORRR BEN MEDELA İLE 10 CC ANCAK ÇIKARIYORDUM MESELA AMA ŞİMDİ SÜTÜM 30 CC YE KADAR ÇIKTI inşallah daha da düzelecek ümit ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım.Bende şubatın sonunda fizik tedaviye gideceğim.10 seans sürecek...dünde romatizmam için hastanedeydim bir sürü röntgen..tahlil..sonuçlar haftaya..

Sedacım canım,buda senin sınavınmış.Bende doğumdan sonra hiç toparlanamadım biliyorsun,benimde sağlık problemlerim var üstüste geldi hepsi ama şükür ayaktayım.Önce dikişlerim çok geç iyileşti,berbat lohusalık depresyonu(hala ilaç kullanmaya devam ediyorum)sonra basur, sırt kol ağrıları,her sabah en az 2 saat süren baş ağrısı,karıncalanmalar diş ağrısından çok çektim,sonra romatizmam aktifleşmeye başladı hâlâda aktif eklem yerlerim acıyor bebişin altını değiştirirken bile ellerim acıyor,sonra nefes darlığı ve çarpıntı mvp teşhisi konuldu.Mesela şu an kalbim hızlı hızlı çarpıyor biri bişey sorsa anlatmaya gücüm yok,nefesim yumruk gibi kalıyor bazen göğsümde sürekli derin nefes alıp nefesimi döndürme ihtiyacı hissediyorum bikaç denemeden sonra başarılı oluyorum e tabi derin nefes alıp vermekten başım dönüyor,halsizlik ..yorgunluk,,hele şu sırt ağrısı ama ayakyatım muhtaç değilim,eski emel bütün gün dans ederdi şimdi bakkala git desen ölüm gider..(ama dün en az 3 km yürüdüm,haşatım çıktı ve geceyi çok yorgun geçirdim)Senin durumun daha zor tabi evladın sonuçta ama şükürki geçici.Buraya yazınca bende rahatlıyorum üstelik inanmassın belki ama sen ve nazlı aklımın bir köşesinde hep varsınız.Daha öncede söylediğim gibi her duamda aytenin ve senin bebişinin ismini söylemeden geçmiyorum ve ismini hatırlayamadığım tüm bebişlere dua ediyorum.Sıkıntılar günahlarımıza kefaretyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…