- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.421
merhaba kızlar betül ayten ve sedacım güzel br konuya temas etmişler ;
gerçekten de 2008 eylül annelerinde eski muhabbetler kalmadı
mesajlara cevap verilmiyo bazen de öylesine cevap yazılıyo ben şahsen öyle birşey farkettiğimde ilk o üyeye mesaj yazıyorum kırılmasın diye
bu olay hamileyken benim de başıma gelmişti buraya yazıyordum ve cevap alamıyordum sonra aylarca girmemiştim topiğe doğumdan sonra tekrar yazmaya başladım
mesela geçen ay onur ve ben aşı olduk ikmiz de hastaydık buraya yazdım ve bir kişi dahi geçmiş olsun demedi hatta betülle paylaşmıştım bunu msn de
bu gibi olaylar oldu inşallah bundan sonra olmaz hepimiz birbrimize daha duyarlı ve anlayışlı olalım birbirimizi kaybetmeyelim
Allah 2008 eylül annelerini ayırmasın :Saruboceq:
oh oh maşallahsevindim senin için.
bende yarıyıl tatilindeyim. depoladıklarımı bitirdik yine başlıycam depolamaya ama şu sıralar bizim burada çok elektrik kesiliyo. çok sinir oluyorum. o kadar uğraşıcam bide elektrikler gidince baya bi sürede gelmiyo. sütler ziyan olucak.
ya bendede medela var bende mi bundan alsam acaba birde bunu alsam evde 4 tane pompa olucak kaydirigubbakcemile2
herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....
Günaydın arkadaşlar..10 gün olmuş buraya yazmayalı...buraya girmemeye karar vermiştim hatırlarsanız...10 gündür iyiyiz sayılır bir ara nazlının tüm vucudu kabardı kırmızı kırmızı, neyin alerji yaptığını da anlamadık..sıradışı birşey de yememiştim...Buraya girmememin bir sebebi de her yazdığım mesajın şikayet dolu olduunu söyleyen arkadaşlar olmuş..çok kırıldım açıkcası..allah dert vermeyince işte böyle başkalarının derdi kulak tırmalıyor benimki gibi...can sıkıyor yazdıklarım..ama inanın yaşadıklarım yazdıklarımın sadece 10 da biri...ben burada derdimi yazamadıkca burada olmamın bir anlamı kalmıyor...ben buraya yazarak rahatlıyordum, "takma kafana amaaan stress yapma" gibi basmakalıp lalardan çok sıkıldım...Herşey laylaylom olmuyor bu hayatta, çevremdeki bir çok insanı da bu yüzden bir süreliğine hayatımdan çıkarttım...Yinede burada bana destek olan çok arkadaşım oldu olmadı değil, onların ismini burada yazmayacağım ama onlar kendilerini iyi bilirler, bana hiç çekinmeden telefonlarını verdiler, süt vermeyi kabul ettiler..allah onlardan razı olsun...
Arkadaslar benım ozelden yanı msn ımden konustugum bazı arkadaslarımız ıse burada yazdıgı yazıların dıkkate alınmaması , cevap verılmemesı yanı daha dogrusu kaale alınmadıkları ıcın bır daha gırmyeceklerınden bahsettıler..(
Canım sıkıldı benımde bu duruma...
geldimmm hasılat 120 cc kızlar, gözdecim sen gece emziriyomusun deniz paşayı kaç kere emiyor geceleri kaç saat arayla emiyor
herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....
yok canım ped baska kalkan baska..
nette bır sılıkon plastık gıbı brısey gormustum daha once ama adam gıbı acıklaması yoktu bende tahmın etmıstım heralde gogse takılyor sut ıcıne bırıkıyor dıye ama adının kalkan oldugunu bılmıyordum gundogdunun soyledıgı o benım baktıgım mıs meger..
medela elektrıklı mı kullanıyordun yoksa manuel mı canım..
bırde aventın mmodelı nedır suan k kullandıgının ?
hicrancım geçmiş olsun canım
selam kızlarr dün annemde kaldım bugn dr randevum vardı fizik tedavi bölümüne ve pazartesi 15 günlük bir fizik tedavi seansına başlamam gerekiyor sırt ağrılarım için ayrıca bugün kolumdaki ağrı için dr tenz dirseği denilen bir deformasyon söz konusu dedi sağ kol dirseğim daha önce söylemiştim size kırık gibi ağrıyordu sırtım bir yandan kolum bir yandan fena olmuştum neyse kolum için atel ve dirseklik verdi dr protezleri ağrılarım geçene kadar kullanmam gerekiyormuşş koluma takılan atel sadece parmaklarımı oynatmama izin veriyor ağır kaldırmayacaksın ve kolunu kullanmayacaksın bir süre dedi sol elimle yaazıyorum resmen ama diğer kolumu sadece parmaklarını kllanabiliyorum allahtan o konuda yasak yok ehhh bendenizde 10 parmak klavye kullanabildiğimden kolumu fazla oynatmıyorum allahtan yoksa tek tek yazmak zor olacaktı biraz ama yinede zorlamamaya çalışacağım çünki zorlarsam dirsekteki eklem yerinde daha ağır bir sorun çıkabilirmiş ve ameliyata gidebilirmiş tedavi o nedenle artık çok dikkat etmem gerekiyormuşşş nasıl olacak bilmiyorum kızımda hep kucak delisi allahtan eşim genelde evde oluyorr normal bir işçi olsaydı mahvolmuştumm kociş bana yardım edecek bu süre zarfında .
fizik tedavi 15 gün süreceğinden ve hastanede bizim eve yakın olmadığından k.çekmeceye anneme gideceğim pazar günü ve 1 hafta orda kalacağım sonra artık evden giderim hastaneye büyük kızın okulu başlayana kadar annemde kalacağımm ceylinde evini özlüyor valla az önce eve geldik o huysuz kız gitti gülücükler saçan kız geldi valla bide kalabalıktan hoşlanmıyor bizimkii hiçç tabii bütün kardeşler çoluk çocuk bide benim çevre o tarafa gidince beni görmeye gelince curcuna oluyor kızda bunaluyorr evdeki huzuru arıyor sakinliği arıyor sanırım .anneme gidince pek huysuz oluyor ama napalım çare yokk dayancaz artık ordan kızkardeşime geçince yazışırım sizle artık ama pazara kadar evdeyim görüşürüz gene bu arada tabiii sizi özlerim valla
ben biraz geçmişi okuyayım barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?