Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah allah bol bol süt versin tüm annelere inşallahhh kıymetini bil sütünün ve verebildiğin kadar vermeye çalışşş anne sütünün yerini hiç bişey tutmuyor valla

canım Allah rahmet eylesin...kaza demişsin annenler mi kaza yaptı büyük geçmiş olsun canım nerde memleket

saolasın canım evet burası aslında en guzel muhabbetı ve sureklılıgı olan bır topikti ay annelerı arasında..
formumuzu yıtırmesek barıı :))

cok ıyı canım gercekten bende alsammı dedım yanı cıdden bakalım sutum duzelmez kendıne gelmezse daha ıyı sagan bırsey almam lazım ama bu gıdıslee .. benneyaptımki
Basın sagolsun canım cok uzuldum.. (
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah..

aa bak ben onu hıc gormedım hakkaten.. belkıde ayrı baslık acıtıgn ıcın olabılır cunku cogumuz gelıp buraya gırıyoruz dırek hatta benım explorerım ep bu sayfaya ayarlı yanı bılgsayarı acıp kapasamda sayfayı acınca burası ve ayarlardıgım dıger sayfalar gelıyor.. bazen aklıma esınce kk nın dıger topiclerıne bakıyorum..
gecmıs ama yınede gecmıs olsun canım..

guclu anne.. tum anneler gucludur tabı ama.. moralını yuksek tutman cok guzel..
bu hem sana hem kızın ayaptıgın en buyuk ıyılık.. azmını sabrını ve umudunu yıtırmemen ve sukur halınde olman cok guzell..
tebrık ederım..

Allah arttırsın ınsallah dolsun tassın göğüslerrr... :Saruboceq:

fatmiş 10 dk oldu şakama gülmedin küsücem bak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yoksam kızdınmı şakamaŞenizŞeniz

yok kız mutfağa gitmiştim gülmem miyim hiç delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
onur uyudo da iki yumurta kırdım en kısa zamanda o oluyo çünkü

kızlar şimdi bide meyve filesi diye bişi varmış
meyveyi içine koyuyormuşsun bebişe veriyomuşsun suyunu emiyomuş baktım netten 10-15 tl arası aranızda bilen varmı yada kullanan bana güsel bişi gibi geldi

başın saolsun Derya... Nur içinde yatsın inşallahh :Saruboceq:
Annenle babana da hayırlı yolculuk nasip etsin Allah

merve senin sütün bildiğim kadarıyla iyiydi niye üzüyorsun ki kendini , üzme kendini hem bir gün hiç çıkmıyor bir gün çok çıkıyor belli olmuyor canım. Şeniz

Son düzenleme:

Hicran çok iyi olacak bence annende kalman.. Hem kolun da bir süre dinlenmiş olur kızı da bol bol sever annenler... Sende nefes alırsın birazz dinlenirsin..

arada hepimizin mesajları gözden kaçabiliyor.. Ama tabi üst üste gelince hepimiz alınıyoruz.. Ben kendi adıma sürekli bilgisayar açık ve sayfa da açık ama Bora büyüdüğü için artık sürekli ilgi istiyor.. Ve onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum..
Eskiden altını değiştir mama yesin gaz çıkar uyuttu.. Ama şimdi kişiliklerinin gelişmesi için sürekli ilgi konuşma ve oyun istiyorlar... Bunlarla ilgilenince de buraya pek zaman kalmıyor...
Hepimiz bebeklere tek başımıza bakıyoruz.. Yardımcı olacak kimsemiz yok.. Durumda böyle olunca hem ev , hem bebek hem de kendimize biraz zaman derken gün bitiyor.. Ve ben ancak Bora uyuyunca ve yapılacak işim yoksa buraya yazabiliyorum..

Çoğu kişi de işe başladığı için burayla pek ilgilenemiyor..

burayı unuttuğumuzdan değil.. öpüyorumm hepiniziii
a.s.:1hug:

merve senin sütün bildiğim kadarıyla iyiydi üzüyorsun ki kendini , üzme kendini hem bir gün hiç çıkmıyor bir gün çok çıkıyor belli olmuyor canım. Şeniz

sağol canım .. evet normalde büşra emerken iyi çıkıyo doyuyo ..ama pompaya gelmedi bi damla bile..onun için üzüldüm o gün .. yeni bi pompa almam lazım dışarıda işim olduğu günler çok lazım oluyo kaydirigubbakcemile5

Ben almıştım canım ondan Bora daha doğmadan çok hoşuma gitmişti.. Am kullanmak için daha erken çünkü bizimki ağzını tutturamıyor daha :roflol:
bir aya kadar kullanmayı düşünüyorum..

slm kızlarr
alp berk in bugun atesı var aşıdan dolayı surekli ölçüyorum.ates düşürücü veriyorum.birazdan yine gelirım görüşürüz

gül (mommy) hero babynin organik pirinçlisini veriyorum demişsin evde varsa arkasına bakarmısın içinde süt, laktaz, devam maması vs falan var mı?

canım bende de organic iyi gecelr muhallebisi var hero baby nin daha vermedim ama..içindekiler :hidrolize edilmiş organik buğday irmiği,organik yağsız süttozu,organik üzüm suyu konsantresi,organik bitkisel yağlar,mineraller,vitaminler,doğal aroma.... diğer organik olmayan çeşitlerine devam maması var ....

senınkı kım yahuu esın mı oynuyor koy oyununu calısmıyor mu :))
ufaklık desem onun daha oyun oynamasına cok var hangısı anlamadımm kaydirigubbakcemile3

Eşim oynuyor.Kışın şehirdışı işleri oluyor,eskrim federasyonunun malzemelerini götürüyor arabayı bırakıp geliyor bir hafta sonra malzemeleri almaya gidiyor.Bu yüzden genelde evde oluyor.Ama yazın 7de gider 7de gelir.

Derya başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun,Allah geride kalanlara sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…