- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.441
geldi mi canın pompan sevindim memnun kaldığına sabah bende 180 sağdım gene :) küçük biberon ağzına kadar dolunca 180 cc yappıyor bende bırakıyorum belki devam etsem daha da gelir :)
dolapta 20 torba falan sütüm var şuanda medela ile ne eziyet çekiyomuşum yaa bilseydim en baştan bunu alırdım bilemedik elektrikli iyidir diye aldık
herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....
saolasın canım evet burası aslında en guzel muhabbetı ve sureklılıgı olan bır topikti ay annelerı arasında..teşekkür ederim canımm inşallah düzelecek geçecek ağrılarım bu tedavi sonunda ben bu arada kızkardeşimden arada girebilirim ama hergün değil tabii annemle kızkardeşim arası 10 dk lık yürüme yolu git gel yapmayız pek ama 1-2 gün onda dakalabilirim bu 1 hafta içinde .sonrasında okullar açılınca mecburen evime dönmek zorunda kalıcam o zaman hep görüşürüz bende sizi özlerim valla bir gün girmeyince aklım hep burda kalıyorr nasıl bir paylaşım sevgi var aramızda yaaŞeniza.s.
cok ıyı canım gercekten bende alsammı dedım yanı cıdden bakalım sutum duzelmez kendıne gelmezse daha ıyı sagan bırsey almam lazım ama bu gıdıslee .. benneyaptımkicanım valla zavallı memelerimi sıka sıka acıta acıta max 100 . bugüne kadar en çok 120 görmüştüm o da artık sütler taşıyodu gögsümden o zaman benimki mi bozuk diye hep düşünmedim değil aslında çünkü gerçekten çok zayıf çekiyodu ...
o sesli çalıştığı için emzirirken de kullanamıyodum...
ben günde 1 kez sadece sabahları sağıp dolaba atıyorum işe başlayacağım için bunu aldığımdan beri deniz her sabah uyandığında saat 7 gibi emzirirken sağıyorum 180 çıkıyo hep (ki benim sütüm fazla değildir gün içinde hep yumuşak yumuşak olur gögüslerim o yüzden sırf sabahları sağıyorum) çok memnun kaldım .manuel ya kolunu çekiyorum aşağıya öyle tutuyorum foş foş akıyo kendiliğinden yani elinle çok çok pompalamana bile gerek kalmıyo özellikle emzirirken süper hiç acıtmıyo da
Basın sagolsun canım cok uzuldum..herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....
aa bak ben onu hıc gormedım hakkaten.. belkıde ayrı baslık acıtıgn ıcın olabılır cunku cogumuz gelıp buraya gırıyoruz dırek hatta benım explorerım ep bu sayfaya ayarlı yanı bılgsayarı acıp kapasamda sayfayı acınca burası ve ayarlardıgım dıger sayfalar gelıyor.. bazen aklıma esınce kk nın dıger topiclerıne bakıyorum..kızlar merhaba
sedaya yazacaktım ama yok burda ben söylediklerine katılmıyorum acıkcası cünkü herkes coküzüldü gercekten endişeyle haber bekliyorduk bir gün yazmasa niye girmedi die kimsenin olumsuz seyler yazdığı için sıkıldığını düşünmüyorum yada kendi adıma söyliyim ben düşünmüyordum.ona yakın olan herkesin süt vermeye hazırız demelerine cok duygulanmıştım
bu arada buradaki muhabbet bazen msn e dönüşüyor 2 kişilik muhabbetler
herkesin kızdığı ya daüzüldüğü seyler olabilir özellikle ilk 40 gün cok zor seyler yasadım egemenini topuk kanı oranı yüksek cıkmıtı 3.kez kan istediler ve arada kaynamasın diye özel baslık acmıştım 2 kişi cvp yazmıştı
işte böyle sağlık olsun ne diyelim bazen gözden kacıyor heralde
guclu anne.. tum anneler gucludur tabı ama.. moralını yuksek tutman cok guzel..ahhhhhhhhh ahhhhhhhh ne göğüs kalkanı ne ped kullanamadım çünki sütüm hiç taşmadı benimm maleseff pedleri sadece hijyen için ve göğüs uçlarım yara olduğunda çamaşırım acıtmasın diye kullanmıştım bir süre şimdi ise sütüm günde 20 bilemedin 30 cc çıkıyor ama yılmıyorum bunada şükür hepten kesilmedi diyorum en azından hergün kızımın kursağından anne sütü geçiyorrr bunada şükür bunada şükürrr:Saruboceq::Saruboceq:
Allah arttırsın ınsallah dolsun tassın göğüslerrr... :Saruboceq:BENDE MEDELA ELEKTRİKLİ KULLANIYORDUM O SÜTÜN VARSA İYİ POMPA GÖREVİ GÖRÜYOR AMA SÜTÜN AZ SA PEK İŞE YARAMIYOR BENCE BEN HASTANE TİPİ ALDIM YA ŞİMDİ SÜPER VAKUMU VAR CANINI YAKMIYOR AMA YANLIŞ ANLAŞILMASIN AYNEN BEBEK EMMESİ GİBİ OLUYORRR BEN MEDELA İLE 10 CC ANCAK ÇIKARIYORDUM MESELA AMA ŞİMDİ SÜTÜM 30 CC YE KADAR ÇIKTI inşallah daha da düzelecek ümit ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Emel gııı anca bakiiin hic yazmiiinnnn....klava:
fatmiş 10 dk oldu şakama gülmedin küsücem bak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yoksam kızdınmı şakamaŞenizŞeniz
herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....
bende de manuel pompa var-dı bir tane.. önceleri 60- 70 cc de olsa çıkartabiliyordum en azından.. geçen gün dışarıda 3-4 saatlik işim vardı, o sabah sağmayı denedim hiç birşey çıkmadı senağlama moralim bozuldu attım çöpe pompayı.. şu avent manuele bakayım ben de bi.. sağol gözde tavsiyen için :1hug:
saol canım benim repin ulaşmıştır herhaldeeŞeniz verebildiğime veriyorumm :roflol: kalabalık konusunda evet pek hoşnut değiliz gerçi bende öyleyim bana çekmiş herhaldee:roflol: valla teyzeleri dayısı enişteleri anane dede yenge derken kızım kucaktan inmedi pek 2 gündür ve ortada koşuşup bağıran gürültü yapan çocuklar tabii cabası benim kızda kucaktayken bile ağlamaya başladı bide öle güzel uyuyamadı tabii her uykusunda bağırıp gürültü yapan çocuklar onu uyandırdı ama yapacak bişeyde yok fizik tedavi için beylikdüzünden yeşilköye gitmek hergün zor olacak ayrıca ceyline bakacak kimse yok yanımda da götüremem hergün onedenle annemde kalacağımki hem annem ceyline baksın o 1 saat süre içinde tabii hastaneye git gel 2 saat sürecek hemde yol derdinden kurtulacağızz annemin canına minnet tabii bu olay hep burda kalın diyorrŞeniz:roflol:
Kız benimkinden fırsat bulursam yazıcam yaww,köy oyunu var takıldı ona bir yıldır.burası açık kalıyor unutuyorum.
yok kız mutfağa gitmiştim gülmem miyim hiç delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
onur uyudo da iki yumurta kırdım en kısa zamanda o oluyo çünkü
merve senin sütün bildiğim kadarıyla iyiydi üzüyorsun ki kendini , üzme kendini hem bir gün hiç çıkmıyor bir gün çok çıkıyor belli olmuyor canım. Şeniz
kızlar şimdi bide meyve filesi diye bişi varmış
meyveyi içine koyuyormuşsun bebişe veriyomuşsun suyunu emiyomuş baktım netten 10-15 tl arası aranızda bilen varmı yada kullanan bana güsel bişi gibi geldi
gül (mommy) hero babynin organik pirinçlisini veriyorum demişsin evde varsa arkasına bakarmısın içinde süt, laktaz, devam maması vs falan var mı?
slm kızlarr
alp berk in bugun atesı var aşıdan dolayı surekli ölçüyorum.ates düşürücü veriyorum.birazdan yine gelirım görüşürüz
canım Allah rahmet eylesin...kaza demişsin annenler mi kaza yaptı büyük geçmiş olsun canım nerde memleket
senınkı kım yahuu esın mı oynuyor koy oyununu calısmıyor mu :))
ufaklık desem onun daha oyun oynamasına cok var hangısı anlamadımm kaydirigubbakcemile3
canım fitil ver fitil hemen düşürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?