- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.461
slm kızlarr
alp berk in bugun atesı var aşıdan dolayı surekli ölçüyorum.ates düşürücü veriyorum.birazdan yine gelirım görüşürüz
Eşim oynuyor.Kışın şehirdışı işleri oluyor,eskrim federasyonunun malzemelerini götürüyor arabayı bırakıp geliyor bir hafta sonra malzemeleri almaya gidiyor.Bu yüzden genelde evde oluyor.Ama yazın 7de gider 7de gelir.
Derya başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun,Allah geride kalanlara sabır versin.
canım verdım 5 saate bir veriyorumm dun yoktu bukadar sabah iyi diye vermemıştım şimdı uyuyacak mayıstı
Tünaydın a.s.
derya Allah rahmet eylesin babaannene canım , mekanı cennet olsun inşAllah ...
hicran geçmiş olsun tedavinden sonra eski sağlığına kavuşursun inşAllah..
kzılar ya bu bi mucize ya valla acayip memnun kaldım avent pompadan ya inanamııyorum çok uzun zamandır biberonu tam dolduramıyordum kızlar pompa almayı düşünen varsa kesinlikle bunu alsın valla dibine kadar çekiyo...
hicrancım geçmiş olsun canımcım. kendine dikkat et.
canım verdım 5 saate bir veriyorumm dun yoktu bukadar sabah iyi diye vermemıştım şimdı uyuyacak mayıstı
herkese günaydın...güzel bir gü hepimizin olsun....benim canım sıkkın...dün gece babaannem vefat etti...merzifonda....bebekle gidemiyorum ben...annem ve babam izmşrden gece yola çıktı...6 saat uşakt kalmak zorunda kalmışlar...kar ...ve kaza dolayısıyla....
hicran,emel geçmiş olsun siz güçlü annesiniz herşeyin üstesinden gelirsiniz
allah dermansız dert vermesin...
deryacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Emelcim valla benim eşimde köy oyunu tiryakisi oldu çok kızıyorum işten geliyor geçiyor bilgisayar başına. Kızlar sizin eşlerinizde işten gelince çocuğuyla ilgilenmiyor mu merak ediyorum bizde sorun var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?