Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım geçmiş olsun yeni gördüm bende geçmişi anca okudum

derya başın sağolsun Allah rahmet eylesin

arkadaşalr hepinize teşekkür eerim baş sağlığı dilekleriniz için....Allah herkese hayırlı ölümler kısmet etsin ve huzurla yatırsın inşallah....şimdi bu lafın yanlış anlaşılmasın sakın...tabi herkese sağlıklı huzurluuzun ömürler versin ama zamanı geldiğinde hayırlı acısız güzel ölüm versin..

Ne guzel bırseymıs yaa.. :icecream:

canım verdım 5 saate bir veriyorumm dun yoktu bukadar sabah iyi diye vermemıştım şimdı uyuyacak mayıstı

Ya bu kuzucukların doğdugundn berı cektıgı nedır yaa aşı-ateş aşı-ateş aşı-ateş bu nedir Allah askına ben böyle bırsey gormedım hıc.. :1no2:
ben sıkıldım vallahı onların yerıne.. gecmıs olsun mevludecım..

hicran,emel geçmiş olsun siz güçlü annesiniz herşeyin üstesinden gelirsiniz
allah dermansız dert vermesin...
deryacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.

Emelcim valla benim eşimde köy oyunu tiryakisi oldu çok kızıyorum işten geliyor geçiyor bilgisayar başına. Kızlar sizin eşlerinizde işten gelince çocuğuyla ilgilenmiyor mu merak ediyorum bizde sorun var heralde

kzılar ya bu bi mucize ya valla acayip memnun kaldım avent pompadan ya inanamııyorum çok uzun zamandır biberonu tam dolduramıyordum kızlar pompa almayı düşünen varsa kesinlikle bunu alsın valla dibine kadar çekiyo...

emelcim çok geçmiş olsun hayırlısıyla bi atlatsaydın sağlık problemlerini ya

Ben avent sayesinde 3 ay kadar süt verebildim bora ya... Ve başka pompa olsaydı bu kadar olmazdı..
Bora emmek istememişti ben sağarak ancak o kadar verdim.. Ve o zamanlarda söylemiştim çok memnunum diye.. Ama pek dikkat çekmemişti manuel olduğu için..

mevlüde size de çok geçmiş olsun canım ateş çok fena ya hep kontrol et de yükselmesin biz onurunkini düşürüyoduk bi süre sonra yeniden çıkıyodu en son acilde düşürdüler

başın sağolsun..allah taksiratını affetsin..sıralı ölüm nasip etsin..geride kalanlara sabır,sağlık versin.

Deryacım başın sağolsun inşaallah mekanı cennet olur Allah sizlere de sabır versin...
Hicran Emel sizlere çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ..Mevlüde oğluşunada çok geçmiş olsun umarım biran önce düşer ateşi...
Fatihderyacım seninde yeni pompan hayırlı olsun sütün de bol olsun inşaallah...Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar...

sağol canım...
benim eşimde 5 dakika falan seviyor o kadar...ben de anlmıyorum..kzıı için ölür bunu biliyorum...ama yoruluyor galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…