Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim eşim çok bakar saolsun hatta bazen benden çok o bakar ben sadece emziririm bazı zaman

herkese günaydın
deryacım başın sağolsun.
hasta anniş ve bebişlere acil şifalar.
valla benim eşim sağolsun çok ilgileniyo bebekle,genelde evde çünkü.bir gün nöbet beş gün tatil ballı iş valla.benim de işime geliyo açıkçası.bebek olmadan önce çok şikayetlenirdim hep evde diye ama şimdi iyi oluyo.ayrıca bilgisayar da en son ona kalır.öncelik bende öyle oyun moyun da oynamaz girince hemen sıkılır zaten nazar değmesin valla.

Herkese Tünaydın arkadaslar..Ancak gırebıldım bugun..Ne cok yazılmıs yıne okuyamıyorum artık hepsını...
Buranın artık ne kadar durgun oldugundan bahsedılmıs.Bende katılıyorum buna hatta 10 gun once Ayten bana neden artık yazmıyorsun dedıgınde bende aynı seyı yazmıstım...Burda artık eskısı gıbı sohbetler olmuyor dıye..Ayten degılmı??Ve aynı sekılde msn den konustugum bır kac arkadasımında aynı fıkırde oldugunu yazmıstım..

Özellikle aramzıda bazı arkadaslarında dagılmasının sebebı yazdıkları seylere kımsenın cevap vermemesı ılgı gostermemesii..
bunu bılmek benı daha cok uzduu.. :1no2:

Bende cok uzuldum bu duruma..Üst üste bır kac kısıden aynı maılı ve msjı alınca...

Sedacım oncelıkle hosgeldın..Malesef dedıgın gıbı hayatta hıc bırsey laylay lom olmuyor.Ama şöyle bırseyde varkı ateş düştüğü yeri yakıyor.Ben her zaman dıyorum Allah kımseyı evladıyla sınamasın dıye.Benımde eşim işten ayrıldıgında gunlerce gırmemıstım hatırlarsan ve sende benı merak etmıstın...Cok sagol..Bazen ınsan hayatında hersey ustuste gelıyor agır gelıyor yukler..Ama bır sekılde yıne surdurmeye calısıyoruz hayatımızı..Mesela benım annem rahmetlı oldu..5.yıla gırıcez 19 subatta..O kdar ısterdımkı torununu gormesını..Gecenlerde oglumu hıc korkmadan annemın mezarına goturdum.Belkı bızı görür dıye..Ogun butun gun agladım ama gelıp burda yazmadım..Bende burda annem bana şöyle yardım ettı boyle yardım ettı denıldıgınde o kadar üzülüyorumkı basımda olmadıgına..Sakın yanlıs anlamayın bende annemı özledıgım ıcın..Var olsaydı aynı seylerı banada yapcagı ıcın sızlıyor ıcım...Demem o ki;anlamak ıcın yasamak lazım..Allah kımseye yasatmasın..Bence sen yinede gel arkadasım.Ben kendı adıma özlüyorum senınle konusmayı...a.s.

Mervecım hiç uzulme canım sonucta senın sutun Büşraya yetıyor maşallah.Hıc bır pompa bebısler kadar guzel çekemez sütünü.Oallah vergısı bırsey..Benım dedıgım gıbı deneseydın keske bırınden emzırırken sagmayı.Benımde normalde manuel pompayla 30 40 falan cıkarken emzırırken 150 cc falan cıkıyor canım.Kesın senınde cıkar..a.s.

Deryacım başın sagolsun mekanı cennet olsun babaannenin..Allah sizlere ömür versın ınsallah...

Duygu annenın rahmetlı oldugunu bılmıyordum canım..
Mekanı cennet olsun ınsallah.. ruhu şaad olsun annecıgının.. o torununu sevıyordur sen hıc merak etme..

Duygu annenın rahmetlı oldugunu bılmıyordum canım..
Mekanı cennet olsun ınsallah.. ruhu şaad olsun annecıgının.. o torununu sevıyordur sen hıc merak etme..

Sağol canım...Daha önce yazmıstım anneler gününde geçen senesenağlamaDemekki sana denk gelmedı.Allah kımsenın basından annecıgını eksık etmesın...

ya valla aldıracan hee benım gıbı :)) kaydirigubbakcemile3
Sağol canım...Daha önce yazmıstım anneler gününde geçen senesenağlamaDemekki sana denk gelmedı.Allah kımsenın basından annecıgını eksık etmesın...

Amiinn canım amiin...
Evlatlarımızn basından da bızı eksık etmesın ınsallah..

Son düzenleme:
Yaa ben romantık seyler yasamayıı özledim be yaa ...

(şşşş aramızda kalsınn..:bbo:)

canım yaaa valla bizde özledik tabiii ben bebişimle uyyorum bide düşün artık eşim tunahanı daha çok seviyosun diyo bazen şakasına...bende çıkıp beraber dolaşmayıağvaya gidip hafta sonu kalmayı özledim

duyguvcum bende bilmiyodum yaa mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin merak etme bence de görüyordur annen torununu....Allah analarımızı yakınlarımı evlatlarımı ayırmasın bizden Yarabbim

benimki zaten bebek olsada olmasa da ]hiç romantik değildir öyle şeyleri hiç beceremez o yüzden özlesemde özlemesemde bi farklılık olmuyo

sağol canım...
benim eşimde 5 dakika falan seviyor o kadar...ben de anlmıyorum..kzıı için ölür bunu biliyorum...ama yoruluyor galiba...

tamam yoruluyorlar ama bizde çalışıyoruz bizde yoruluyoruz ben anlam veremiyorum boşuna demiyorlar anası ölenin babasıda olmaz diye... tabii bütün babaları kastetmiyorum yanlış anlamayın ama anne gibi kimse bakamıyor evladına

sağol duygucum eksik olma.. a.s.yeni bi pompa alınca emzirirken sağmayı deniycem sağol..

bu konuda senin her zaman güçlü duruşuna , bebeğinle ilgili birçok sorunla yalnız başa çıkabiliyor olmana imrenerek bakıyorum içten içe canım.. ..ben de bayramda babamın mezarına götürmüştüm bebeğimi .. emin ol görüyor onlar... annesiz babasız olmak çok zor..ki annesizlik en zorudur tahmin edebiliyorum ..ama Allah sabrını da veriyor işte canım..her zaman bii yanımız eksik olsa da senağlama

OHHHH kaydirigubbakcemile2herkesler burdaaa....delikafadulden
romantizim miii???Nerdeeee kim kaybetmiş debiz bulalım senağlama

duyguvcum bende bilmiyodum yaa mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin merak etme bence de görüyordur annen torununu....Allah analarımızı yakınlarımı evlatlarımı ayırmasın bizden Yarabbim

Çok sagol canım.Aminnnn:Saruboceq:

Bizde romantizmin R si kalmadı malesef..Hamileliğin son aylarında bir başladı halada birşey yokbenneyaptımkiHatta öyle birşeyki ben kendimi hiç kadın gıbı hissetmıyorum artık.Sanki anne dogmusum öyle gidicem..Bazı gün gelıyor sabah yüzümü yıkarken aynada görüyorum bir daha ertesi sabah..Ne zaman düzelcek bılmıyorum.Nişanlılık döneminde yaşadıklarımızı bir daha hıcbır zaman yaşayacagımızı sanmıyorum.:1no2:

duygu canım seninde başın sağolsun.ateş gerçekten düştüğü yeri yakar.annesizliğin acısını şuanda en iyi anlayanlardan biride sensin eminim.biz şuan yanımızda olduğu için bunun nasıl bi eksiklik olduğunu anlamaya çalışsakta anlayamayız.allah sana,evladına,kocana uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…