- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.481
kızlar yaa bırsey dıcem ama ayıp olmasınn.. :asigim:
Özellikle aramzıda bazı arkadaslarında dagılmasının sebebı yazdıkları seylere kımsenın cevap vermemesı ılgı gostermemesii..
bunu bılmek benı daha cok uzduu.. :1no2:
Günaydın arkadaşlar..10 gün olmuş buraya yazmayalı...buraya girmemeye karar vermiştim hatırlarsanız...10 gündür iyiyiz sayılır bir ara nazlının tüm vucudu kabardı kırmızı kırmızı, neyin alerji yaptığını da anlamadık..sıradışı birşey de yememiştim...Buraya girmememin bir sebebi de her yazdığım mesajın şikayet dolu olduunu söyleyen arkadaşlar olmuş..çok kırıldım açıkcası..allah dert vermeyince işte böyle başkalarının derdi kulak tırmalıyor benimki gibi...can sıkıyor yazdıklarım..ama inanın yaşadıklarım yazdıklarımın sadece 10 da biri...ben burada derdimi yazamadıkca burada olmamın bir anlamı kalmıyor...ben buraya yazarak rahatlıyordum, "takma kafana amaaan stress yapma" gibi basmakalıp lalardan çok sıkıldım...Herşey laylaylom olmuyor bu hayatta, çevremdeki bir çok insanı da bu yüzden bir süreliğine hayatımdan çıkarttım...Yinede burada bana destek olan çok arkadaşım oldu olmadı değil, onların ismini burada yazmayacağım ama onlar kendilerini iyi bilirler, bana hiç çekinmeden telefonlarını verdiler, süt vermeyi kabul ettiler..allah onlardan razı olsun...
bende de manuel pompa var-dı bir tane.. önceleri 60- 70 cc de olsa çıkartabiliyordum en azından.. geçen gün dışarıda 3-4 saatlik işim vardı, o sabah sağmayı denedim hiç birşey çıkmadı senağlama moralim bozuldu attım çöpe pompayı.. şu avent manuele bakayım ben de bi.. sağol gözde tavsiyen için :1hug:
Duygu annenın rahmetlı oldugunu bılmıyordum canım..
Mekanı cennet olsun ınsallah.. ruhu şaad olsun annecıgının.. o torununu sevıyordur sen hıc merak etme..
ya valla aldıracan hee benım gıbı :)) kaydirigubbakcemile3kzılar ya bu bi mucize ya valla acayip memnun kaldım avent pompadan ya inanamııyorum çok uzun zamandır biberonu tam dolduramıyordum kızlar pompa almayı düşünen varsa kesinlikle bunu alsın valla dibine kadar çekiyo...
Sağol canım...Daha önce yazmıstım anneler gününde geçen senesenağlamaDemekki sana denk gelmedı.Allah kımsenın basından annecıgını eksık etmesın...
Yaa ben romantık seyler yasamayıı özledim be yaa ...
(şşşş aramızda kalsınn..:bbo:)
Sağol canım...Daha önce yazmıstım anneler gününde geçen senesenağlamaDemekki sana denk gelmedı.Allah kımsenın basından annecıgını eksık etmesın...
sağol canım...
benim eşimde 5 dakika falan seviyor o kadar...ben de anlmıyorum..kzıı için ölür bunu biliyorum...ama yoruluyor galiba...
Herkese Tünaydın arkadaslar..
Sedacım oncelıkle hosgeldın..Malesef dedıgın gıbı hayatta hıc bırsey laylay lom olmuyor.Ama şöyle bırseyde varkı ateş düştüğü yeri yakıyor.Ben her zaman dıyorum Allah kımseyı evladıyla sınamasın dıye.Benımde eşim işten ayrıldıgında gunlerce gırmemıstım hatırlarsan ve sende benı merak etmıstın...Cok sagol..Bazen ınsan hayatında hersey ustuste gelıyor agır gelıyor yukler..Ama bır sekılde yıne surdurmeye calısıyoruz hayatımızı..Mesela benım annem rahmetlı oldu..5.yıla gırıcez 19 subatta..O kdar ısterdımkı torununu gormesını..Gecenlerde oglumu hıc korkmadan annemın mezarına goturdum.Belkı bızı görür dıye..Ogun butun gun agladım ama gelıp burda yazmadım..Bende burda annem bana şöyle yardım ettı boyle yardım ettı denıldıgınde o kadar üzülüyorumkı basımda olmadıgına..Sakın yanlıs anlamayın bende annemı özledıgım ıcın..Var olsaydı aynı seylerı banada yapcagı ıcın sızlıyor ıcım...Demem o ki;anlamak ıcın yasamak lazım..Allah kımseye yasatmasın..Bence sen yinede gel arkadasım.Ben kendı adıma özlüyorum senınle konusmayı...a.s.
Mervecım hiç uzulme canım sonucta senın sutun Büşraya yetıyor maşallah.Hıc bır pompa bebısler kadar guzel çekemez sütünü.Oallah vergısı bırsey..Benım dedıgım gıbı deneseydın keske bırınden emzırırken sagmayı.Benımde normalde manuel pompayla 30 40 falan cıkarken emzırırken 150 cc falan cıkıyor canım.Kesın senınde cıkar..a.s.
duyguvcum bende bilmiyodum yaa mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin merak etme bence de görüyordur annen torununu....Allah analarımızı yakınlarımı evlatlarımı ayırmasın bizden Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?