Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla bende ... ıı neyse bosver.. kaydirigubbakcemile3
:bbo:
benimki zaten bebek olsada olmasa da ]hiç romantik değildir öyle şeyleri hiç beceremez o yüzden özlesemde özlemesemde bi farklılık olmuyo
Ah canım yaa... :teselli:
nasıl olmaz senın esının burcu boğa değil mi kaydirigubbakcemile3

OHHHH kaydirigubbakcemile2herkesler burdaaa....delikafadulden
romantizim miii???Nerdeeee kim kaybetmiş debiz bulalım senağlama

Ben kaybettım de tekrar bulmaya calısiim vallaa

canım sana da çok geçmiş olsunnnna.s.a.s.Şeniz

Başın sağolsun canım annem beni doğurmadı ama annem bitane üvey gerçek en değerli şeyŞeniz

Çok sağol Arzucum ama anlayamadım dedıgını?Senındemi anneciğin rahmetlı oldu?
Mervecım çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim gözlerim doldu vallasenağlamaAllah senınde babanın mekanını cennet eylesın.Nur ıcınde yatsın.Allah çocuklarımıza göstermesın annesızlıgı babasızlıgı inşallah:Saruboceq:

naimecim benim eşim de öyle...ilgilenmesine ilgileniyo ama her akşam en erken 9.30 da geliyo..yemek yeee derken... yorulup sızııyoo bi köşede.. bir iki gün evvel sırf bu konudan kızdım konuştum konuştum ... hatta sütüm kesildi resmen sinirden..bunu üzerine iki gündür erken geliyo... bir- iki saat bakıyoo da ben dinleniyorum..ama üç gün sonra yine aynı tas aynı hamam olur.. senağlama napalım bizim kısmetimize de böylesi denk gelmiş senağlama

bende gördüm onu ama pek hoşuma gitti diyemem nasıl olucak öle meyve ile bebek ağzı arasında bir süzgeç var ne bileyim pek doğru gibi gelmedi bana ağzını tahriş falan eder neme lazım kız rendele ver çocuğa yarın öbürgünde kendi kemirir zaten boşverrrrrrrrrr:roflol:

içimden gelenleri söylüyorum canım, sen çok güçlü bi annesin :1hug:
amin canım.. evlatlarımızın analı babalı şanslı ömürleri olur inşAllah :Saruboceq:

Merve canım senın babanın da mekanı cennet olsun, tüm olmuslerımızın..
Allah taksiratlarını affetsın.. :teselli:

amin canım..hepsinin inşAllah..
sizinkilere uzun sağlıklı ömür nasip etsin Rabbim..

benim eşim saat 6 ben 7 de evde oluyorum. bende söyledim ilgilenmiyorsun dedim
sen kucağından indirmiyorsunki diyor...
üstüne başka konularda eklenince süt falanda kalmıyor zaten benimde 1 haftadır sütüm azaldı. bu huyunada alışıcam artık

amin canım çok sağol..
Mervecım teyzem çok kitap okur benim..Ve her zaman derki eşlerinizin iyi yönlerini çıkarıp bulun kötü yönlerini değil.Yoksa bu ömür geçmez...Gerçekten bende ne zaman eşime kızsam bana yaşattıgı güzel duyguları,temiz kalpliliğini,iyi niyetini düşünüp unutmaya çalışırım tüm yaşanan eksiklikleri..Eminim çocugunla çok ilgilenen babaların yapmadıgı bır takım güzellikleride senin eşin sana yapıyordur.Böyle düşün canıma.s.

Gelince direk köyünün başına geçer,yarım saat sonra falan 5dk agucuk mugucuk tamam.İlk doğduğunda çok ilgileniyordu.Öncede benimki sıkılırdı pcden taki bu köy oyununa kadar.Bir yandan iyi oluyor dinç tutuyor onu,başka türlü uyuyup kalacak.

Nerde..........Bende tık yok.Zaten psikoterapiye başladım.Belki cinsel yöndende işe yarar.Ben güçlü bi kadın değilim,en ufak şeyde salıyorum kendimi,bakalım psikoterapi işe yarayacakmı.Psikoloğuma dedim,en ufak sıkıntıda o sıkıntıyı kabullenene kadar depresyona giriyorum,yarın bigun ciddi hastalığada yakalanabilirim,sevdiğimide kaybedebilirim,güçlü olmak istiyorum,çok hassasım,ayrıntıcıyım..Misafir geleceği zaman bile deli gibi temizlik yaparım,şu tabağı koysam ayıp olurmu,yada birine hediye alacağım zaman bütün gün gezerim aca beğenirmi?hatta canım sıkılınca birine gitmk isteiğim zaman rahatsız ederim belki işi vardır söyleyemez diye gitmem otururum....AAMMANN demesini bi başarsammm

duygucum anneciğinin mekanı cennet olur inşallah. ölüm acısı çok zor. hele kaybettiğin annen baban ise. bizde 7 sene olucak babamı kaybettik. şimdilerde düşünüyorumda annemi de kaybetsem bidaha kendime gelemem herhalde neyse...
allah sabır versin canım.

evet yanii mesajlar kaçabiliyorr mesela ben bu sabah kızıma yaptırdığım spor hareketlerindne bahsedip kızımın emekleme çalışmalarımıza cevap verdiğini ve kendini ittirip mesafe katettiğini yazıp siz neler yapıyorsunuz gibi bişeyler yazmıştım ama kimseden çıt çıkmadııı:roflol: millet geçmişi bitiremedi yada :)

Son düzenleme:

canım can çıkmayınca huy çıkmaz demişler yaa çok doğru gerçekten..
sokma akılla nereye kadar gidebilirler ki benneyaptımki suçlarını da hiç kabul etmezler zaten :mymeka:
olduğu gibi kabul etmekten başka çaremiz yok maalesef..
sen bir de işte yoruluyorsun, ben gün içinde evde olduğum halde kızıyorum..
Allah bize güç versin ne diyim kaydirigubbakcemile5

başınız sağolsun canım fatmaylada konuşmuştuk zor gerçekten bir dayanak onlar bize anneciğine uzun ömür versin Allah
:çok üzgünüm:

Canım senınde babana allah rahmet eylesın nur içinde yatsın ınsallah..Dedıgın gıbı çok zor ama Allah sabrını verıyor herhalde..

Yaa ben de dusunuyorum acaba evlenmeden oncesı ve hamılelık oncesıne kadar olan zamanlarımız bır daha asla gerı gelmeyecekmii acaba...
ama bu kadar karamsarda olmamak lazım heralde bır yerden sonra duzelmesı lazım..
mesela sanırım benım tek engelım ve canımı sıkan sey hala hamılelık oncesı kılomda olamamam.. senağlama
bu yuzden kendı kendıme bır soguma olusturdum.. halbukı esım de ınsan buna kendı basıma karar vermemem lazım ama ne bılım gercekten sıkıldım yaa... senağlama

amin canım aminn
allah bize sabır güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…