- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.501
valla bende ... ıı neyse bosver.. kaydirigubbakcemile3canım yaaa valla bizde özledik tabiii ben bebişimle uyyorum bide düşün artık eşim tunahanı daha çok seviyosun diyo bazen şakasına...bende çıkıp beraber dolaşmayıağvaya gidip hafta sonu kalmayı özledim
Ah canım yaa... :teselli:benimki zaten bebek olsada olmasa da ]hiç romantik değildir öyle şeyleri hiç beceremez o yüzden özlesemde özlemesemde bi farklılık olmuyo
OHHHH kaydirigubbakcemile2herkesler burdaaa....delikafadulden
romantizim miii???Nerdeeee kim kaybetmiş debiz bulalım senağlama
geçmiş olsun canım.Bende şubatın sonunda fizik tedaviye gideceğim.10 seans sürecek...dünde romatizmam için hastanedeydim bir sürü röntgen..tahlil..sonuçlar haftaya..
Sedacım canım,buda senin sınavınmış.Bende doğumdan sonra hiç toparlanamadım biliyorsun,benimde sağlık problemlerim var üstüste geldi hepsi ama şükür ayaktayım.Önce dikişlerim çok geç iyileşti,berbat lohusalık depresyonu(hala ilaç kullanmaya devam ediyorum)sonra basur, sırt kol ağrıları,her sabah en az 2 saat süren baş ağrısı,karıncalanmalar diş ağrısından çok çektim,sonra romatizmam aktifleşmeye başladı hâlâda aktif eklem yerlerim acıyor bebişin altını değiştirirken bile ellerim acıyor,sonra nefes darlığı ve çarpıntı mvp teşhisi konuldu.Mesela şu an kalbim hızlı hızlı çarpıyor biri bişey sorsa anlatmaya gücüm yok,nefesim yumruk gibi kalıyor bazen göğsümde sürekli derin nefes alıp nefesimi döndürme ihtiyacı hissediyorum bikaç denemeden sonra başarılı oluyorum e tabi derin nefes alıp vermekten başım dönüyor,halsizlik ..yorgunluk,,hele şu sırt ağrısı ama ayakyatım muhtaç değilim,eski emel bütün gün dans ederdi şimdi bakkala git desen ölüm gider..(ama dün en az 3 km yürüdüm,haşatım çıktı ve geceyi çok yorgun geçirdim)Senin durumun daha zor tabi evladın sonuçta ama şükürki geçici.Buraya yazınca bende rahatlıyorum üstelik inanmassın belki ama sen ve nazlı aklımın bir köşesinde hep varsınız.Daha öncede söylediğim gibi her duamda aytenin ve senin bebişinin ismini söylemeden geçmiyorum ve ismini hatırlayamadığım tüm bebişlere dua ediyorum.Sıkıntılar günahlarımıza kefaretyerimseniben
Başın sağolsun canım annem beni doğurmadı ama annem bitane üvey gerçek en değerli şeyŞeniz
sağol duygucum eksik olma.. a.s.yeni bi pompa alınca emzirirken sağmayı deniycem sağol..
bu konuda senin her zaman güçlü duruşuna , bebeğinle ilgili birçok sorunla yalnız başa çıkabiliyor olmana imrenerek bakıyorum içten içe canım.. ..ben de bayramda babamın mezarına götürmüştüm bebeğimi .. emin ol görüyor onlar... annesiz babasız olmak çok zor..ki annesizlik en zorudur tahmin edebiliyorum ..ama Allah sabrını da veriyor işte canım..her zaman bii yanımız eksik olsa da senağlama
tamam yoruluyorlar ama bizde çalışıyoruz bizde yoruluyoruz ben anlam veremiyorum boşuna demiyorlar anası ölenin babasıda olmaz diye... tabii bütün babaları kastetmiyorum yanlış anlamayın ama anne gibi kimse bakamıyor evladına
kızlar şimdi bide meyve filesi diye bişi varmış
meyveyi içine koyuyormuşsun bebişe veriyomuşsun suyunu emiyomuş baktım netten 10-15 tl arası aranızda bilen varmı yada kullanan bana güsel bişi gibi geldi
Mervecım çok mutlu ettin beni çok teşekkür ederim gözlerim doldu vallasenağlamaAllah senınde babanın mekanını cennet eylesın.Nur ıcınde yatsın.Allah çocuklarımıza göstermesın annesızlıgı babasızlıgı inşallah:Saruboceq:
Merve canım senın babanın da mekanı cennet olsun, tüm olmuslerımızın..
Allah taksiratlarını affetsın.. :teselli:
naimecim benim eşim de öyle...ilgilenmesine ilgileniyo ama her akşam en erken 9.30 da geliyo..yemek yeee derken... yorulup sızııyoo bi köşede.. bir iki gün evvel sırf bu konudan kızdım konuştum konuştum ... hatta sütüm kesildi resmen sinirden..bunu üzerine iki gündür erken geliyo... bir- iki saat bakıyoo da ben dinleniyorum..ama üç gün sonra yine aynı tas aynı hamam olur.. senağlama napalım bizim kısmetimize de böylesi denk gelmiş senağlama
duygu canım seninde başın sağolsun.ateş gerçekten düştüğü yeri yakar.annesizliğin acısını şuanda en iyi anlayanlardan biride sensin eminim.biz şuan yanımızda olduğu için bunun nasıl bi eksiklik olduğunu anlamaya çalışsakta anlayamayız.allah sana,evladına,kocana uzun ömür versin.
naimecim benim eşim de öyle...ilgilenmesine ilgileniyo ama her akşam en erken 9.30 da geliyo..yemek yeee derken... yorulup sızııyoo bi köşede.. bir iki gün evvel sırf bu konudan kızdım konuştum konuştum ... hatta sütüm kesildi resmen sinirden..bunu üzerine iki gündür erken geliyo... bir- iki saat bakıyoo da ben dinleniyorum..ama üç gün sonra yine aynı tas aynı hamam olur.. senağlama napalım bizim kısmetimize de böylesi denk gelmiş senağlama
Hicran çok iyi olacak bence annende kalman.. Hem kolun da bir süre dinlenmiş olur kızı da bol bol sever annenler... Sende nefes alırsın birazz dinlenirsin..
hicran,emel geçmiş olsun siz güçlü annesiniz herşeyin üstesinden gelirsiniz
allah dermansız dert vermesin...
deryacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Emelcim valla benim eşimde köy oyunu tiryakisi oldu çok kızıyorum işten geliyor geçiyor bilgisayar başına. Kızlar sizin eşlerinizde işten gelince çocuğuyla ilgilenmiyor mu merak ediyorum bizde sorun var heralde
Çok sagol canım.Aminnnn:Saruboceq:
Bizde romantizmin R si kalmadı malesef..Hamileliğin son aylarında bir başladı halada birşey yokbenneyaptımkiHatta öyle birşeyki ben kendimi hiç kadın gıbı hissetmıyorum artık.Sanki anne dogmusum öyle gidicem..Bazı gün gelıyor sabah yüzümü yıkarken aynada görüyorum bir daha ertesi sabah..Ne zaman düzelcek bılmıyorum.Nişanlılık döneminde yaşadıklarımızı bir daha hıcbır zaman yaşayacagımızı sanmıyorum.:1no2:
arada hepimizin mesajları gözden kaçabiliyor.. Ama tabi üst üste gelince hepimiz alınıyoruz.. Ben kendi adıma sürekli bilgisayar açık ve sayfa da açık ama Bora büyüdüğü için artık sürekli ilgi istiyor.. Ve onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum..
Eskiden altını değiştir mama yesin gaz çıkar uyuttu.. Ama şimdi kişiliklerinin gelişmesi için sürekli ilgi konuşma ve oyun istiyorlar... Bunlarla ilgilenince de buraya pek zaman kalmıyor...
Hepimiz bebeklere tek başımıza bakıyoruz.. Yardımcı olacak kimsemiz yok.. Durumda böyle olunca hem ev , hem bebek hem de kendimize biraz zaman derken gün bitiyor.. Ve ben ancak Bora uyuyunca ve yapılacak işim yoksa buraya yazabiliyorum..
Çoğu kişi de işe başladığı için burayla pek ilgilenemiyor..
burayı unuttuğumuzdan değil.. öpüyorumm hepiniziii
a.s.:1hug:
benim eşim saat 6 ben 7 de evde oluyorum. bende söyledim ilgilenmiyorsun dedim
sen kucağından indirmiyorsunki diyor...
üstüne başka konularda eklenince süt falanda kalmıyor zaten benimde 1 haftadır sütüm azaldı. bu huyunada alışıcam artık
duygucum anneciğinin mekanı cennet olur inşallah. ölüm acısı çok zor. hele kaybettiğin annen baban ise. bizde 7 sene olucak babamı kaybettik. şimdilerde düşünüyorumda annemi de kaybetsem bidaha kendime gelemem herhalde neyse...
allah sabır versin canım.
duygucum anneciğinin mekanı cennet olur inşallah. ölüm acısı çok zor. hele kaybettiğin annen baban ise. bizde 7 sene olucak babamı kaybettik. şimdilerde düşünüyorumda annemi de kaybetsem bidaha kendime gelemem herhalde neyse...
allah sabır versin canım.
hicrancım geçmiş olsun yeni gördüm bende geçmişi anca okudum
derya başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Bizde romantizmin R si kalmadı malesef..Hamileliğin son aylarında bir başladı halada birşey yokbenneyaptımkiHatta öyle birşeyki ben kendimi hiç kadın gıbı hissetmıyorum artık.Sanki anne dogmusum öyle gidicem..Bazı gün gelıyor sabah yüzümü yıkarken aynada görüyorum bir daha ertesi sabah..Ne zaman düzelcek bılmıyorum.Nişanlılık döneminde yaşadıklarımızı bir daha hıcbır zaman yaşayacagımızı sanmıyorum.:1no2:
canım can çıkmayınca huy çıkmaz demişler yaa çok doğru gerçekten..
sokma akılla nereye kadar gidebilirler ki benneyaptımki suçlarını da hiç kabul etmezler zaten :mymeka:
olduğu gibi kabul etmekten başka çaremiz yok maalesef..
sen bir de işte yoruluyorsun, ben gün içinde evde olduğum halde kızıyorum..
Allah bize güç versin ne diyim kaydirigubbakcemile5
canım verdım 5 saate bir veriyorumm dun yoktu bukadar sabah iyi diye vermemıştım şimdı uyuyacak mayıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?