- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.521
fatmiş.com msn ni açsana bi
hicran,emel geçmiş olsun siz güçlü annesiniz herşeyin üstesinden gelirsiniz
allah dermansız dert vermesin...
deryacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Emelcim valla benim eşimde köy oyunu tiryakisi oldu çok kızıyorum işten geliyor geçiyor bilgisayar başına. Kızlar sizin eşlerinizde işten gelince çocuğuyla ilgilenmiyor mu merak ediyorum bizde sorun var heralde
Mervecım teyzem çok kitap okur benim..Ve her zaman derki eşlerinizin iyi yönlerini çıkarıp bulun kötü yönlerini değil.Yoksa bu ömür geçmez...Gerçekten bende ne zaman eşime kızsam bana yaşattıgı güzel duyguları,temiz kalpliliğini,iyi niyetini düşünüp unutmaya çalışırım tüm yaşanan eksiklikleri..Eminim çocugunla çok ilgilenen babaların yapmadıgı bır takım güzellikleride senin eşin sana yapıyordur.Böyle düşün canıma.s.
evet yanii mesajlar kaçabiliyorr mesela ben bu sabah kızıma yaptırdığım spor hareketlerindne bahsedip kızımın emekleme çalışmalarımıza cevap verdiğini ve kendini ittirip mesafe katettiğini yazıp siz neler yapıyorsunuz gibi bişeyler yazmıştım ama kimseden çıt çıkmadııı:roflol: millet geçmişi bitiremedi yada :)
kzılar ya bu bi mucize ya valla acayip memnun kaldım avent pompadan ya inanamııyorum çok uzun zamandır biberonu tam dolduramıyordum kızlar pompa almayı düşünen varsa kesinlikle bunu alsın valla dibine kadar çekiyo...
arkadaşalr hepinize teşekkür eerim baş sağlığı dilekleriniz için....Allah herkese hayırlı ölümler kısmet etsin ve huzurla yatırsın inşallah....şimdi bu lafın yanlış anlaşılmasın sakın...tabi herkese sağlıklı huzurluuzun ömürler versin ama zamanı geldiğinde hayırlı acısız güzel ölüm versin..
saol canım benim
başınız sağolsun canım fatmaylada konuşmuştuk zor gerçekten bir dayanak onlar bize anneciğine uzun ömür versin Allah:çok üzgünüm:
Nerde..........Bende tık yok.Zaten psikoterapiye başladım.Belki cinsel yöndende işe yarar.Ben güçlü bi kadın değilim,en ufak şeyde salıyorum kendimi,bakalım psikoterapi işe yarayacakmı.Psikoloğuma dedim,en ufak sıkıntıda o sıkıntıyı kabullenene kadar depresyona giriyorum,yarın bigun ciddi hastalığada yakalanabilirim,sevdiğimide kaybedebilirim,güçlü olmak istiyorum,çok hassasım,ayrıntıcıyım..Misafir geleceği zaman bile deli gibi temizlik yaparım,şu tabağı koysam ayıp olurmu,yada birine hediye alacağım zaman bütün gün gezerim aca beğenirmi?hatta canım sıkılınca birine gitmk isteiğim zaman rahatsız ederim belki işi vardır söyleyemez diye gitmem otururum....AAMMANN demesini bi başarsammm
fatmişkoyu üz üzz sonrada gönlünü alacam diye uğraş delikafadulden
Deryacım başın sağolsun inşaallah mekanı cennet olur Allah sizlere de sabır versin...
Hicran Emel sizlere çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ..Mevlüde oğluşunada çok geçmiş olsun umarım biran önce düşer ateşi...
Fatihderyacım seninde yeni pompan hayırlı olsun sütün de bol olsun inşaallah...Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar...
Yaa ben romantık seyler yasamayıı özledim be yaa ...
(şşşş aramızda kalsınn..:bbo:)
Yaa ben de dusunuyorum acaba evlenmeden oncesı ve hamılelık oncesıne kadar olan zamanlarımız bır daha asla gerı gelmeyecekmii acaba...
ama bu kadar karamsarda olmamak lazım heralde bır yerden sonra duzelmesı lazım..
mesela sanırım benım tek engelım ve canımı sıkan sey hala hamılelık oncesı kılomda olamamam.. senağlama
bu yuzden kendı kendıme bır soguma olusturdum.. halbukı esım de ınsan buna kendı basıma karar vermemem lazım ama ne bılım gercekten sıkıldım yaa... senağlama
romtizm demişsiniz?nedir o yeni bi süt sağma makınasımı:)fazıyet fena bendede...septıkparonaya kıskanç bi kadın oldum kendıme guvensızlıgımden..ender iyi hallerımı zatn hemen fotograflıyorum..elınde bı çiçekle geldıgı olmamıştır dogumum dahıl..ben soguk olsmda onun sıcak davranmasını ısterdım...evımı ve oturdugum muhıtıde sevmıyorum buda aşırı bunalmama sebep oluyo..aılesı burnumuzun dıbınde nezaman annesı bbasıyla tartışsa oglunu çagırıp paravan gıbı kullanıyo..cok fedakar cok cefakar bu zattın henuz 1 saatden fazla torunuyla ılgılendıgıde olmamıştır..ama ben burdanda taşınıcam,kendımıde duzeltıcem..alıcam kuzumu gezıcem..geırısı vız gelır zıvır gider..
derya ilaç verdiğim halde 38 canım yaaateşi kaç ki canım?çok mu yüksek.?
Ya bu kuzucukların doğdugundn berı cektıgı nedır yaa aşı-ateş aşı-ateş aşı-ateş bu nedir Allah askına ben böyle bırsey gormedım hıc.. :1no2:
ben sıkıldım vallahı onların yerıne.. gecmıs olsun mevludecım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?