Doğum yapmış olan anneler buraya....

saol canımmm

TANGER ve emel sizede geçmişler olsun tanger canım ateşe dikkat et aşıdan dolayıdır ama dikkatli olmak lazım tabii

haklısın canım.. dediğin gibi iyidir, saftır , hiçbir şeye karışmaz vs.. ama işte tek sorunumuz bu..geç gelmesi..cumartesileri de dahil iş iş..iş kolik benimki..biliyosun beynen yorulduğu da bi işi var.. gelince de yorgunluktan bayılıyo zaten delikafadulden olduğu gibi kabul etmeye çalışırım herkesi, eşimi de.. her ne kadar, bu bazen çok zor olsa da şakkıdı

:roflol::roflol:
evet yaa mesela ben bunu okudum sana mesaj yazacaktım mq ya basmıstım ama sonra benımkıne baktım bırsey oldu kaldı.. bak senın bu yazını gorunce hatırladım tekrar..
oluyor boyle seyler yaa ınsanlık halıı..
bu arada bende senın bahsettıgın gıbı ellerınden tutup kaldırıyormus gııb yapıyorum sık sık kendını yukarı kaldırıyor gerıye dogru yatırıyorum ama yatmamak ıcn ugrasıyor sıkıyor kendını kaydirigubbakcemile3
jımnastık halısına koyuyorum oyun halısına yanı orada baya tepınıyor ve yoruluyor uyuyor ardından :))
ama ozel jımnastık hareketlerı yaptırmıyorum baska...

maşallah canımmm inşallah hep böle devam eder peki aventin hangisi saklama setli olanmı diğerimi belki ondanda farkeder cihazlar farklı olabilir manuel de olsa link verirmisin bende merak ettim hangisi olduğunu ısıs 2 farklı şekilde geçiyor çüünki bir saklama setli olan diğeri ısıs manuel diye geçiyorr:uhm:

http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?cPath=73_18&products_id=233 bumu

yoksa

bumu
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?cPath=73_18&products_id=484

deryacım çok üzüldüm başınsağolsun yeni gördüm :teselli:a.s.

sen guclu kadın degılım dıyorsun ama guclu bır kadınsın senı tandıgım kadarıyla..
bu arada dıger bahsettıgın herseyın neredeyse tamamı aynı annemsın yaa :))
oda terazı bu arada.. kaydirigubbakcemile3 cok benzetırım zaten senı anneme.. fazlasıyla ınce dusunuyorsunuz.. cok ınce dusunup ınsanları kırmaktan cok korkuyorsunuz.. bu cok guzel bırsey ama cogu zamanda kendınızı bu sekılde cok yoruyorsunuz..en cok ta beynen...

DERYA
cım canım başınız saolsun allah sabırlar versinnnn geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbima.s.Şeniz

saol canım çok teşekkürlerrr Şeniz

romtizm demişsiniz?nedir o yeni bi süt sağma makınasımı:)fazıyet fena bendede...septıkparonaya kıskanç bi kadın oldum kendıme guvensızlıgımden..ender iyi hallerımı zatn hemen fotograflıyorum..elınde bı çiçekle geldıgı olmamıştır dogumum dahıl..ben soguk olsmda onun sıcak davranmasını ısterdım...evımı ve oturdugum muhıtıde sevmıyorum buda aşırı bunalmama sebep oluyo..aılesı burnumuzun dıbınde nezaman annesı bbasıyla tartışsa oglunu çagırıp paravan gıbı kullanıyo..cok fedakar cok cefakar bu zattın henuz 1 saatden fazla torunuyla ılgılendıgıde olmamıştır..ama ben burdanda taşınıcam,kendımıde duzeltıcem..alıcam kuzumu gezıcem..geırısı vız gelır zıvır gider..

Yaa ben romantık seyler yasamayıı özledim be yaa ...

(şşşş aramızda kalsınn..:bbo:)

allah iyiliğini versin bende ne diyecek bu kız dedimmm:roflol::roflol: canım özlediysen ok de seni ne engelliyorrr ayarla işte bişiilerrr bebişide 1-2 saatliğine bir yakınınıza anne babaanne vss bırakın işimiz var diyeee:roflol::jeyyar::jeyyar:

hicroşcuğum (çok mu samimi oldum ne) ben banyodan banyoya yapıyom masajı. bazende altını değiştirirken. ama çoğu zAman dönme antremanları yapıyoz. dediğin gibi ellerinden tutup kaldırıyorum.
ama bırak emeklemeyi dönmeye bile niyeti yok bizimkinin.

herkes birbirne kibar kibar cevaplar yazıyo ne güzel yaw kaydirigubbakcemile3
ne iyi oldu cevap alınamayan mesajlara kırılanların bunu açıklaması
biz alında birbirimizi seviyoruz yaa bence :asigim: ee 1 yılı geçti birlikteyiz..dilekolay Şeniz

Bende kilolardan diye düşünüyordum ama degılmıs benımkı..Şuan eskı kıloma sadece 2 kg kaldı,eskı kıyafetlerımın hepsıne gırıyorum ama bende hıc bır etkısı olmadı..Canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor..Kendımı hıc kadın gıbı hıssetmıyorum sankı dedıgım gıbı ben sadece emzıren bır anneyım:1no2:İnşallah ilerde düzelir herşey...

Umutcum sen zaten cok guzel bır kadınsın bence..Birde kendınle ilgilenmeye başlasan kımbılır nasıl olursun.Umarım hepimiz en kısa zamanda eski hallerımıze döneriz

ateşi kaç ki canım?çok mu yüksek.?
derya ilaç verdiğim halde 38 canım yaa

betülcum teşekkür ederim malesef asılar ateş yapıyo yapcak bişey yok takıp edecez kuzucuklarımızı
derya canım başınsağolsun mekanı cennet olsun...

Hadı en begendıgımız eskı hallerımızı koyalım moral olur hepımıze:)
hemen ılk fotografımı koyucam:)

betül romantık bişeyler yasamayı özledım demişsın canım bende eşimle yanlız kalmayı özledım 6 aydır annemdeyım dedemlerde geldi eşimle yanlız kalmayı bırak dedemlere ayıp olasındıye yan yana oturmuyoruz bile nerdeyse bende kocişimin dizine yatıp tv izlemeyi çok özledimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…