Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla bizimkide romantik değildir çünkü bilmez akıl edemez öyle şeyleri. benim kocişimin daha önce hiç kız arkadaşı filan olmamış hatta düşünmemiş bile varsa yoksa ders. nerden biliyon olmadığını dersen üniversitede aynı sınıfdaydık. kimseyle ilgilenmezdi. burnuda beş karış havadaydı. (fakülte birincisiydide kendisi.) biz bile son sınıf bitti bitecek öyle başladık arkadaşlığa.
ama allah var bunun dışında hiç bi kötü yönü yoktur. ne desem anında yapar. nerdeyse bensiz tuvalete bile gitmez o derece yani. her ortamda beni över yüceltir. dediğim dedik değildir.
hal böyle olunca bende romantik olmayışını filan pek takmam. benim olduğu için hep şanslı hissederim kendimi:asigim::asigim::asigim:

kilooo kilooooo hanı soyle azcık sallandıgındaa löök löökk kendınden gecen yag kutlesiiii tanıdık geliimiiiii delikafadulden
acele bır bakkala gıdıp geliyim desen oranın buranın kendınden gectiği yeri göğü saalladıgınn kafaları kendine ceviren seeyyy bırseyler anımsattımııı... :roflol::roflol:
işte o engel oluyo banaaa cocuk fılan değill sımdı soyle bakım az once kı kadar kolay bır cozumun varmıı bacıımm gözel dünürüm hadi cevap bekliyorum

Tabii yaaav oyle kolay kolay bırakıp gıtmek varmiii kaydirigubbakcemile

:enbuyukkk: kafamçokkarıştı
ben ucuyormuyum neeee....

Ay canım benım kıme dokunsan kendı derdı var desenee yaa ..
valla bende ozledım pazarları bırlıkte kanepeye uzanıp sabahtan aksama kadar o dvd fılm senın bu dvd fılm benım dıyıp ızlemeyıı arada anı karar verıp ıkı dk kendımızı dısarı atıp yemege gıtmeyı donuste baska bı yere vınlamayııı
tabı bunların bır kısmına engel oluyo bızım guzel kuzucugumuz ama o dert degıll..
asıl engel olan dedıgım gıbı mafi mafiii içelim mi kızlar herkes guzellessin en ıyısı dertlendık ıyıcee :içelim:

Duygu,Seda...
tabiki hepimizin kendine göre derdi çoook,herkeste yorganın kenarını bir kaldırsan altından neler çıkıyor,ben de her derdimi buraya yazmıyorum tabiki..allaha şükür evladım sağlıklı,kocamla huzurumuz yerinde deyip geçiyorum,buna da şükür diyorum ama Adana ya geldim geleli yaşadadıklarımı bilseniz,tabi size dışardan bakınca belki bişey ifade etmez ama bir de bana sorun.Annemin sıkıntısı babamın bize yaşattıkları günlerdir kalbimi delip geçiyor.Hiç deyinip de keyfinizi kaçırmayayım.Tabiki siz de anlatmayın demek değil bu anlatıp rahatlamayı da tercih edebilirsiniz ama ben kendi adıma burda kafa dağıtmayı,dünyanın en güzel varlıklarından bahsetmeyi tercih ediyorum...

betül bende şu andakı görüntumden hosnut değilim titreşim makınasını karnıma takıyorum çıkarınca 3 gun acıyo rejım yapıyorumsütüm azalıyo ne yapayım sasırdım gitti yaaa bu gidişle bu göbek kalacak bende diye korkuyorumdelikafadulden

Allah ıyılıgını versın emiii kaydirigubbakcemile3
ben kendime guvendıgımde de kıskanctım ya sımdı daha artmadı ama kendı ıcımde daha can sıkıcı bır hal aldı..
kendımı begenmeyı ozledımm

canım bende sutum azaldı korkusuyla ara verdım ıstee...
bunların tek ılacı zaman heraldee... o zaman da cabuk gecse barıı .. benneyaptımki

Arkadaşlar ya maşallah hızınıza oku oku bitmiyor
Valla benim de en büyük sorunum kilom eşim takıntılı değil de ben çok takıntılıyım.Ama önce insanın kendini iyi hissetmesi lazım di mi?Bazen de kızıyorum kendime çok şükür sağlık sorunumuz yok.Kilo da iradeyle olabilecek bişey ama benim irade nerde bi türlü bulamıyorum.

öle canım herkesın kendine göre bir derdi var. benım kocişim şimdi cezairde ev tutmaya gitti ayın 10 da gelıcek. orda ev falan tutuyo 1 senelık kıra istemişler 6 buçuk milyar yapıyo bide kaynım yenı evlendı işi yok bizim bankadakı paradan çekıp harcıyo eşıyle bende sinirden kuduruyorum buyuzden romantıklık bı durumumuz kalmadı suan bu para meselesı yuzunden yiyip duruyoruz eşimle birbirimizi....
romantıklık nerde kaldı bilmiyorum güzelım yaaa....:roflol:

kızlar biraz gülelim bari
bu resim nikahımızda çekildi. nikah memuru eşimi tebrik ederken.
bu resme baktıkça eşime evlenir evlenmez gözümün önünde beni aldattın derim.
oda memur beni gözüne kestirdiyse benim suçum ne der. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Betül kilo vermişmisin canısı?
Ben biraz dikkat ettim 1 kilo vermişim şüküüür...

Tanger anam sen niye fas,cezayir gezip duruyon,eşinin işi nedeniyle i merak ettimdide..

kızım sen haline şükret ben hala duba gibiyimmm valla eh bizdede pek fazla romantizim yok yaneee nezaman normale döner bilmem ama dönecek elbet bu bir süreç bence

yaa bak dediğim gibi işte görmedin yada o an başka bişey giriyor araya mesaja yanıt verilemiyor birşekilde işte
jimnastiğe gelince dediğim hareketi yaptır mutlaka emeklemesi hızlanır böylece ve çok şeker oluyor yaaaa

valla canım betüle de dediğim gibi bizdede pek yok o şeydennn:roflol: elbet olacak ama benimde kilomdan dolayı bir güvensizliğim soğukluğum var aslında hatta bu haftaya dek daha da soğuktum eşim sende bişeymi var demeye başlamıştı hatta:roflol: psikoloğa git falan dediiisenağlama ama kendime bakmaya vakit bulur süslenip püslenirsem daha güvende hissediyorum kendimi daha doğrusu kendime güvenim az da olsa geliyorr e kilolarıda verirsekkk dahada düzelir inşallah bu meseleler:jeyyar:

ne dimek bacım ne dimmmeeekkkkk hicroşcuna samimi olmeycende kime olcan burdaki gacılaramııı leynnn:roflol: canım üsttede yazdığım gibi dediğim hareketi yaptır önüne bir oyuncak veya alacalı renkli bir nesne koy bakıp ulaşmaya çalışacaktır benim kız yüzü koyun yatmayı hiç sevmezz hemde hiiiçççç doğduğundan beri hemde ama böylece 2-3 dk kalıyor o eşyaya ulaşmaya çalışıp debeleniyor ittiriyor kendini ve yatağın diğer ucuna kadar hareket ettiribiliyorum tabii benim ayak tabanına elimi koymam şartıyla ama böyle böyle kendide alışacak

Tanger anam sen niye fas,cezayir gezip duruyon,eşinin işi nedeniyle i merak ettimdide..

evett canım eşim özel bi şirkette yönetıcı şimdicezairde iş aldılar fastayken güzeldi yenı evliydık süreklı gezıyoduk şimdi çocukla cezaire gitmeyi istemıyorum esasında aşılar gel git zor olacak fastayken 2 ayda bir gelıyodum türkıyeye şimdi zor gelemem

gnydn allahh iyiliğini versiiin ayyy çok güldük valla kardeşimde yerlere yatıyor gülmekteeen:roflol::roflol:

kız bu neee :1shok:
Allah ıyılıgınızı vermesıın ınsan bu kadar da genıs olmazmı canım hıc mı kıskanmazsın kocanı gozunun onunde olan olmus aaa :roflol:

Canım benım gıden 3 kıloya yakın ancak durdurmus vazıyettım sutumm kaçii dıye aklım gıttı korktum :1ninca:
elbet yolu bulur gerı doner heraldee -tatlicadiarzu-

yaa soru sorma sıtılıne bak Allahını seversen yaaa nıye fas cezayır dıyıp duruyon dıyoo ordamı yasıyorsunuz demıyordaaa :roflol::roflol:
ay pek gulesım geldı benımm.. delikafadulden
yay burcuyum aarada ıcmeden sarhos olmaya musaıtım kabul görün artııkk :roflol:

nikah memuruda kk dansa yandık silem barikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bı dakka bıraz daha gulelımmm ay koptum sımdı bı anda aklıma geldıı..
kız sen bu cocugun camasırlarını yıka asa bıtıremedım kaldırda utule artık sunlarıı meydan da duruyooo herguuunn :roflol::roflol::roflol:

canım ben bu hafta fiziğe de başlıyomya koşu bandımıda çıkardımmm sabah 30 dk akşam 30 dk yürücemmm ayrıca şeker dr verdiği menümlede devam edicem hani hamişken 1 ayda 5 kg verdiğim diyet bolda su içersemmm vermeye başlarım herhalde ama benim durum çok vahim valla kalça basen göbek aldı başını gidiyorr hele göbeğimden iğreniyorummmsenağlamasenağlama senin kilon daha iyi bana nazaran dikkat edersen eski haline kavuşursun benim ölemiya hamilelik öncesi düşükler zamanı hamile kalınca kilo alıyorsun düşük oluyor ilaçlar antidepresanlarr hadiii tedaviye başla tekrar iğne ilaç al kiloları böylece 14 kilo almıştım 12de hamişken aldımmm ettimi sana 26 kilo hamileliğe 78 le başladım ben ayrıca ilk düşüğümden öncede 1 ameliyat geçirdimmm o dönemde yattım hep alsana 3 kiloda ordannn uleyyn bir insan çıkar bu kilodan beee şuan 81 kilodayımmm veremedim ama almadımda doğuma 92 ile girmiştimm 1 aydırda ne iniyom ne çıkıyommm verecem inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…