- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.541
kilooo kilooooo hanı soyle azcık sallandıgındaa löök löökk kendınden gecen yag kutlesiiii tanıdık geliimiiiii delikafaduldenallah iyiliğini versin bende ne diyecek bu kız dedimmm:roflol::roflol: canım özlediysen ok de seni ne engelliyorrr ayarla işte bişiilerrr bebişide 1-2 saatliğine bir yakınınıza anne babaanne vss bırakın işimiz var diyeee:roflol::jeyyar::jeyyar:
herkes birbirne kibar kibar cevaplar yazıyo ne güzel yaw kaydirigubbakcemile3
ne iyi oldu cevap alınamayan mesajlara kırılanların bunu açıklaması
biz alında birbirimizi seviyoruz yaa bence :asigim: ee 1 yılı geçti birlikteyiz..dilekolay Şeniz
saol canım benim.Serap canım sızınde basınız sagolsuunn.. :teselli:
betül romantık bişeyler yasamayı özledım demişsın canım bende eşimle yanlız kalmayı özledım 6 aydır annemdeyım dedemlerde geldi eşimle yanlız kalmayı bırak dedemlere ayıp olasındıye yan yana oturmuyoruz bile nerdeyse bende kocişimin dizine yatıp tv izlemeyi çok özledimm....
kilooo kilooooo hanı soyle azcık sallandıgındaa löök löökk kendınden gecen yag kutlesiiii tanıdık geliimiiiii delikafadulden
acele bır bakkala gıdıp geliyim desen oranın buranın kendınden gectiği yeri göğü saalladıgınn kafaları kendine ceviren seeyyy bırseyler anımsattımııı... :roflol::roflol:
işte o engel oluyo banaaa cocuk fılan değill sımdı soyle bakım az once kı kadar kolay bır cozumun varmıı bacıımm gözel dünürüm hadi cevap bekliyorum
Tabii yaaav oyle kolay kolay bırakıp gıtmek varmiii kaydirigubbakcemile
:enbuyukkk: kafamçokkarıştı
ben ucuyormuyum neeee....
romtizm demişsiniz?nedir o yeni bi süt sağma makınasımı:)fazıyet fena bendede...septıkparonaya kıskanç bi kadın oldum kendıme guvensızlıgımden..ender iyi hallerımı zatn hemen fotograflıyorum..elınde bı çiçekle geldıgı olmamıştır dogumum dahıl..ben soguk olsmda onun sıcak davranmasını ısterdım...evımı ve oturdugum muhıtıde sevmıyorum buda aşırı bunalmama sebep oluyo..aılesı burnumuzun dıbınde nezaman annesı bbasıyla tartışsa oglunu çagırıp paravan gıbı kullanıyo..cok fedakar cok cefakar bu zattın henuz 1 saatden fazla torunuyla ılgılendıgıde olmamıştır..ama ben burdanda taşınıcam,kendımıde duzeltıcem..alıcam kuzumu gezıcem..geırısı vız gelır zıvır gider..
betül bende şu andakı görüntumden hosnut değilim titreşim makınasını karnıma takıyorum çıkarınca 3 gun acıyo rejım yapıyorumsütüm azalıyo ne yapayım sasırdım gitti yaaa bu gidişle bu göbek kalacak bende diye korkuyorumdelikafadulden
Hadı en begendıgımız eskı hallerımızı koyalım moral olur hepımıze:)
hemen ılk fotografımı koyucam:)
Ay canım benım kıme dokunsan kendı derdı var desenee yaa ..
valla bende ozledım pazarları bırlıkte kanepeye uzanıp sabahtan aksama kadar o dvd fılm senın bu dvd fılm benım dıyıp ızlemeyıı arada anı karar verıp ıkı dk kendımızı dısarı atıp yemege gıtmeyı donuste baska bı yere vınlamayııı
tabı bunların bır kısmına engel oluyo bızım guzel kuzucugumuz ama o dert degıll..
asıl engel olan dedıgım gıbı mafi mafiii içelim mi kızlar herkes guzellessin en ıyısı dertlendık ıyıcee :içelim:
Yaa ben de dusunuyorum acaba evlenmeden oncesı ve hamılelık oncesıne kadar olan zamanlarımız bır daha asla gerı gelmeyecekmii acaba...
ama bu kadar karamsarda olmamak lazım heralde bır yerden sonra duzelmesı lazım..
mesela sanırım benım tek engelım ve canımı sıkan sey hala hamılelık oncesı kılomda olamamam.. senağlama
bu yuzden kendı kendıme bır soguma olusturdum.. halbukı esım de ınsan buna kendı basıma karar vermemem lazım ama ne bılım gercekten sıkıldım yaa... senağlama
:roflol::roflol:
evet yaa mesela ben bunu okudum sana mesaj yazacaktım mq ya basmıstım ama sonra benımkıne baktım bırsey oldu kaldı.. bak senın bu yazını gorunce hatırladım tekrar..
oluyor boyle seyler yaa ınsanlık halıı..
bu arada bende senın bahsettıgın gıbı ellerınden tutup kaldırıyormus gııb yapıyorum sık sık kendını yukarı kaldırıyor gerıye dogru yatırıyorum ama yatmamak ıcn ugrasıyor sıkıyor kendını kaydirigubbakcemile3
jımnastık halısına koyuyorum oyun halısına yanı orada baya tepınıyor ve yoruluyor uyuyor ardından :))
ama ozel jımnastık hareketlerı yaptırmıyorum baska...
romtizm demişsiniz?nedir o yeni bi süt sağma makınasımı:)fazıyet fena bendede...septıkparonaya kıskanç bi kadın oldum kendıme guvensızlıgımden..ender iyi hallerımı zatn hemen fotograflıyorum..elınde bı çiçekle geldıgı olmamıştır dogumum dahıl..ben soguk olsmda onun sıcak davranmasını ısterdım...evımı ve oturdugum muhıtıde sevmıyorum buda aşırı bunalmama sebep oluyo..aılesı burnumuzun dıbınde nezaman annesı bbasıyla tartışsa oglunu çagırıp paravan gıbı kullanıyo..cok fedakar cok cefakar bu zattın henuz 1 saatden fazla torunuyla ılgılendıgıde olmamıştır..ama ben burdanda taşınıcam,kendımıde duzeltıcem..alıcam kuzumu gezıcem..geırısı vız gelır zıvır gider..
hicroşcuğum (çok mu samimi oldum ne) ben banyodan banyoya yapıyom masajı. bazende altını değiştirirken. ama çoğu zAman dönme antremanları yapıyoz. dediğin gibi ellerinden tutup kaldırıyorum.
ama bırak emeklemeyi dönmeye bile niyeti yok bizimkinin.
Betül kilo vermişmisin canısı?
Ben biraz dikkat ettim 1 kilo vermişim şüküüür...
Tanger anam sen niye fas,cezayir gezip duruyon,eşinin işi nedeniyle i merak ettimdide..
kız bu neee :1shok:kızlar biraz gülelim bari
bu resim nikahımızda çekildi. nikah memuru eşimi tebrik ederken.
bu resme baktıkça eşime evlenir evlenmez gözümün önünde beni aldattın derim.
oda memur beni gözüne kestirdiyse benim suçum ne der. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
--------------------
Canım benım gıden 3 kıloya yakın ancak durdurmus vazıyettım sutumm kaçii dıye aklım gıttı korktum :1ninca:Betül kilo vermişmisin canısı?
Ben biraz dikkat ettim 1 kilo vermişim şüküüür...
Tanger anam sen niye fas,cezayir gezip duruyon,eşinin işi nedeniyle i merak ettimdide..
bı dakka bıraz daha gulelımmm ay koptum sımdı bı anda aklıma geldıı..nikah memuruda kk dansa yandık silem barikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kilooo kilooooo hanı soyle azcık sallandıgındaa löök löökk kendınden gecen yag kutlesiiii tanıdık geliimiiiii delikafadulden
acele bır bakkala gıdıp geliyim desen oranın buranın kendınden gectiği yeri göğü saalladıgınn kafaları kendine ceviren seeyyy bırseyler anımsattımııı... :roflol::roflol:
işte o engel oluyo banaaa cocuk fılan değill sımdı soyle bakım az once kı kadar kolay bır cozumun varmıı bacıımm gözel dünürüm hadi cevap bekliyorum
Tabii yaaav oyle kolay kolay bırakıp gıtmek varmiii kaydirigubbakcemile
:enbuyukkk: kafamçokkarıştı
ben ucuyormuyum neeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?