- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.561
canım ben bu hafta fiziğe de başlıyomya koşu bandımıda çıkardımmm sabah 30 dk akşam 30 dk yürücemmm ayrıca şeker dr verdiği menümlede devam edicem hani hamişken 1 ayda 5 kg verdiğim diyet bolda su içersemmm vermeye başlarım herhalde ama benim durum çok vahim valla kalça basen göbek aldı başını gidiyorr hele göbeğimden iğreniyorummmsenağlamasenağlama senin kilon daha iyi bana nazaran dikkat edersen eski haline kavuşursun benim ölemiya hamilelik öncesi düşükler zamanı hamile kalınca kilo alıyorsun düşük oluyor ilaçlar antidepresanlarr hadiii tedaviye başla tekrar iğne ilaç al kiloları böylece 14 kilo almıştım 12de hamişken aldımmm ettimi sana 26 kilo hamileliğe 78 le başladım ben ayrıca ilk düşüğümden öncede 1 ameliyat geçirdimmm o dönemde yattım hep alsana 3 kiloda ordannn uleyyn bir insan çıkar bu kilodan beee şuan 81 kilodayımmm veremedim ama almadımda doğuma 92 ile girmiştimm 1 aydırda ne iniyom ne çıkıyommm verecem inşallahh
betül bende şu andakı görüntumden hosnut değilim titreşim makınasını karnıma takıyorum çıkarınca 3 gun acıyo rejım yapıyorumsütüm azalıyo ne yapayım sasırdım gitti yaaa bu gidişle bu göbek kalacak bende diye korkuyorumdelikafadulden
kızlar biraz gülelim bari
bu resim nikahımızda çekildi. nikah memuru eşimi tebrik ederken.
bu resme baktıkça eşime evlenir evlenmez gözümün önünde beni aldattın derim.
oda memur beni gözüne kestirdiyse benim suçum ne der. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
..........................................
G][/URL]
Ahhhh kızlar aaahh soyle bır araya gelsekk bardaklarını tokustursaak ...
(tobe yarabbıımm :mymeka:)
evett canım eşim özel bi şirkette yönetıcı şimdicezairde iş aldılar fastayken güzeldi yenı evliydık süreklı gezıyoduk şimdi çocukla cezaire gitmeyi istemıyorum esasında aşılar gel git zor olacak fastayken 2 ayda bir gelıyodum türkıyeye şimdi zor gelemem
valla bizimkide romantik değildir çünkü bilmez akıl edemez öyle şeyleri. benim kocişimin daha önce hiç kız arkadaşı filan olmamış hatta düşünmemiş bile varsa yoksa ders. nerden biliyon olmadığını dersen üniversitede aynı sınıfdaydık. kimseyle ilgilenmezdi. burnuda beş karış havadaydı. (fakülte birincisiydide kendisi.) biz bile son sınıf bitti bitecek öyle başladık arkadaşlığa.
ama allah var bunun dışında hiç bi kötü yönü yoktur. ne desem anında yapar. nerdeyse bensiz tuvalete bile gitmez o derece yani. her ortamda beni över yüceltir. dediğim dedik değildir.
hal böyle olunca bende romantik olmayışını filan pek takmam. benim olduğu için hep şanslı hissederim kendimi:asigim::asigim::asigim:
benim iki tane dunurum varmıs ta haberım yokmusss :roflol::roflol:
Allah ıyılıgını versıınn :roflol:
üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekkiçenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden
Duygu,Seda...
tabiki hepimizin kendine göre derdi çoook,herkeste yorganın kenarını bir kaldırsan altından neler çıkıyor,ben de her derdimi buraya yazmıyorum tabiki..allaha şükür evladım sağlıklı,kocamla huzurumuz yerinde deyip geçiyorum,buna da şükür diyorum ama Adana ya geldim geleli yaşadadıklarımı bilseniz,tabi size dışardan bakınca belki bişey ifade etmez ama bir de bana sorun.Annemin sıkıntısı babamın bize yaşattıkları günlerdir kalbimi delip geçiyor.Hiç deyinip de keyfinizi kaçırmayayım.Tabiki siz de anlatmayın demek değil bu anlatıp rahatlamayı da tercih edebilirsiniz ama ben kendi adıma burda kafa dağıtmayı,dünyanın en güzel varlıklarından bahsetmeyi tercih ediyorum...
biraz dedi kodu yapıyım baribelli zaten hicran ablan gibi -tatlicadiarzu-almışsın adamı avuçlarının içineee ohhhh, allaahh bozmasın gözümüz yokkkknaniknanik
ne sandın ya kalabalık bir aile oluşturuyokkkk bizzz benden iki tane kocişten iki deneeeee :roflol::roflol::roflol:
biraz dedi kodu yapıyım bari
hicraaaaaan ayten dedikiiiiii "hicran ablan gibi almışsın adamı avuçlarının içineee" dedi. daha neler neler söyledi. bak benden söylemesi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla cok değişik insanlarmısınız sız süpriz yumurta gibin içinizden bir insan daha çıkii :roflol::roflol:
ddemeeeeeeeeeeeeeeeee ben onun saçını başını yolmammı şimdiii :mymeka:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileseni deddikoducu garu senüüüüü gel buraya hemen zaten kolum ağrıyor yorma beniiii:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?