Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim iki tane dunurum varmıs ta haberım yokmusss :roflol::roflol:
Allah ıyılıgını versıınn :roflol:

Kızlar benımkıı uzun bır oglen uykusu cektı hala da devam edıyoo ana sen az kederlenmısın kafayı dagıt benden sana musade demıss heraldee.. kaydirigubbakcemile3

o titreşim makinası bendede var hani Vibro Shape ne işte ondan ama dr kullanma dedi bana henüz içten dokular iyileşmedi bu bir süre daha sürecek ağar sporlarda yapma zorlama kendini 6 ay dedi bana bence kullanma canım

ay allah iyiliğini versin nassıl yakalamışsınız kareyi yawwwww koptummm:roflol::roflol:

Son düzenleme:

canım mecburen giidyorsun galiba iş dolayısyle değilmi ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler bir hikmeti farikası var demekkiii ulen ne laf dedim bee neysee mutlaka ordada güzel yerler güzel insanlar vardırr inşallah yanii eşinlede iyi olduktan sonra gerisi boşşş valla e türkiyeyede özlem gidermek için fırsat yaratırsınız canımmm ama nereye gidersen gittt KK dan ve bizden vazgeçme emiii:enbuyukkk:Şeniz

üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekk içenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden

belli zaten hicran ablan gibi -tatlicadiarzu-almışsın adamı avuçlarının içineee ohhhh, allaahh bozmasın gözümüz yokkkknaniknanik

kızlar muhabbet çok güzel ben onurla uğraşıyoruum katılayorum sizi okuyabiliyorum ancak şu anda

üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekk içenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden

sendemi tüttürüyon kızzzzzzzz ya bende sigarayı bırakmıştım ama 2 haftadır kardeşlerim içiyor tabii eşimde onlarla aynı ortamda bir tane tüttürüyom accayip canım istiyorrr ben önceden içerdim 11 yıl içtim bu meretiii ama hamiş kalmadan 4 ay önce bırakmıştım negüzelll şimdi gene başladım yawww bırakmak lazım gene

ne olduki adanada merak ettim yaaa, şu herşeyi bebeğe yedirme meselelerimi canını sıkan, canım benimmmm ne yapacaksın bütün büyükler öyleee, benim kayınpeder böbreğine giden damarları açsın diye havuş suyuna başlayalı çok oldu mesela.:tomato:

belli zaten hicran ablan gibi -tatlicadiarzu-almışsın adamı avuçlarının içineee ohhhh, allaahh bozmasın gözümüz yokkkknaniknanik
biraz dedi kodu yapıyım bari
hicraaaaaan ayten dedikiiiiii "hicran ablan gibi almışsın adamı avuçlarının içineee" dedi. daha neler neler söyledi. bak benden söylemesi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızlar muhabbetinize doyumolmuyorr yavrular .:roflol:bizi bir salona kapatsınlar yemek içmek versinler biz boyuna lak lak ederiz kimseleri aramayız heeeee:roflol::roflol:

biraz dedi kodu yapıyım bari
hicraaaaaan ayten dedikiiiiii "hicran ablan gibi almışsın adamı avuçlarının içineee" dedi. daha neler neler söyledi. bak benden söylemesi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ddemeeeeeeeeeeeeeeeee ben onun saçını başını yolmammı şimdiii :mymeka:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileseni deddikoducu garu senüüüüü gel buraya hemen zaten kolum ağrıyor yorma beniiii:roflol:

valla cok değişik insanlarmısınız sız süpriz yumurta gibin içinizden bir insan daha çıkii :roflol::roflol:

tabii bacım maharetliyiz biz çok şükürr bak bende 4 ay önce minik bir insan çıkardım içimden:ecrin_bebek: :roflol::roflol::roflol: kocişle biraz daha gayret edersekkk 3 bile çıkar bizdennn süprizzzzzsüprizzzzz gerçi kociş bir ara 100 kg olmuştu boyda var ama göbekte yapmıştı zayıfladı o günahını almayam şimdikkk şuan 94 kg ama boyu uzunya ordan kazanıyorrr:CüvCüv:

ama benim kocişşş çok yakışıklı yaawwww maşallahh e bende güzel gacıyım aman gacıydımm şimdi böle duba oldum emme mutlaka geri vercem hepsiniii
ahanda kocişimmm ve bennnn tabii bu eski bir fotoooo

---------------------------
buda bennn işyerimde kamera ile çekmiştimmm

[--------------------

alıntı yapmayınnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…